Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
Thanks.. ένα ταληρο σχεδόν.Ωραίο, πόσο σου πήγε?
Thanks.. ένα ταληρο σχεδόν.Ωραίο, πόσο σου πήγε?
Ο Νο3 θα βαλει παλι τα κλαματα οταν πιασει κορυφη και θα εξαφανιστει;;;;Ο άτιμος.
Δεν θα αφήσει το στέμμα στον Nr2 ούτε το 2024.
barock ο εουσέμπιο της μαλακίας .... έπεσε στον πελέ άλεξ ...
Το περισσοτερο σε ταληρο που μπορεις να δεις εσυ ειναι αυτοThanks.. ένα ταληρο σχεδόν.
Το περισσοτερο σε ταληρο που μπορεις να δεις εσυ ειναι αυτο
Μιλάμε για βιομηχανία, επι εξι χρονια τη δουλευουν οι κουλοάριστοι για να την τελοιοποιήσουν, και τα καταφεραν πολυ καλα.
Ταξιτζής ζήτησε από τουρίστες 100 ευρώ για το Πειραιάς – Κέντρο Αθήνας και τους έδειρε όταν ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο [βίντεο] - Ελεύθερος Τύπος
Το νεαρό ζευγάρι, θορυβήθηκε από την εξωφρενική τιμή και ζήτησε να δει το ταξίμετρο ώστε να πληρώσει ανάλογα, προκαλώντας έτσι την «έκρηξη» του οδηγού ταξί. «Με χτύπησε στα δόντια έτρεχε αίμα από το στόμα μου» λέει ο Ρομπίν». «Χτύπαγε με τα χέρια του παντού, χτύπησε τον Ρομπίν ευθεία και χτύπησε...eleftherostypos.gr
τί λες βρε;
ΣταθερότηταΤι ψηφισες ειπαμε;
τα καινε ρε ηλιθιε για να χτισουν βιλες,πενταστερα και να διαμορφωσουν τους χωρους..ολη η δουλεια γινεται για να φανε μερικες εκατονταδες στρεμματα ,αλλο αν η φωτια τελικα καταληξει να καψει δεκαδες χιλιαδες...εχεις ιδεα ποσα χτιζονται καθε χρονο στο νησι και που? ...γιατι ειδικα για το νησι σου γνωριζω πολλα παραπανω απο οσα φανταζεσαι βλημα!!!Πες μου γιατι καηκε να δω κατι…
Aμα τον σκοτωνε τον τουρισταΜιλάμε για βιομηχανία, επι εξι χρονια τη δουλευουν οι κουλοάριστοι για να την τελοιοποιήσουν, και τα καταφεραν πολυ καλα.
Ταξιτζής ζήτησε από τουρίστες 100 ευρώ για το Πειραιάς – Κέντρο Αθήνας και τους έδειρε όταν ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο [βίντεο] - Ελεύθερος Τύπος
Το νεαρό ζευγάρι, θορυβήθηκε από την εξωφρενική τιμή και ζήτησε να δει το ταξίμετρο ώστε να πληρώσει ανάλογα, προκαλώντας έτσι την «έκρηξη» του οδηγού ταξί. «Με χτύπησε στα δόντια έτρεχε αίμα από το στόμα μου» λέει ο Ρομπίν». «Χτύπαγε με τα χέρια του παντού, χτύπησε τον Ρομπίν ευθεία και χτύπησε...eleftherostypos.gr
@υτισμο κ την αρχι@υτιστικαρα με την μπλε βιβλο εντολωνΤι ψηφισες ειπαμε;
για να γραφεις κατι τετοιο σου χει φτασει την πουτσα αμυγδαλες ο μητσοτακουλας......ΕΤΣΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ!τί λες βρε;
ο μητσοτάκης έχει ξεκωλωθεί,
μηδενική αντιπολίτευση, πολυδιασπασμένη, κανιβαλιστική, θίασος
σαν το άλλο υβριστικό σύνθημα, πριν τις εκλογές του 2023, "μητσοτάκη γαμιέσαι"
επί του οποίου η ζανέτ τσίπρα έγραψε ότι ο μητσοτάκης, όπου μας βρει μας ψωλιάζει...
Νομίζω, η μόνη σοβαρή είναι η διαμαντοπούλου, την οποία θα παρακολουθήσω και ίσως την ψηφίσω.
Κλεφταραδες ταρίφες σε χωρα που ολοι κλεβουνAμα τον σκοτωνε τον τουριστα
Θα άλλαζε αμεσως ο νομος
Θα γινοταν κακουργημα να παιρνεις υπερβολικο κομιστρο
Θα μιλουσαμε για νέο όρο την...ταξικτονία
Ο Χρυσοχοιδης θα ελεγε για 10 οδηγους που συνεληφθησαν σε μια ημερα και μηδενικη ανοχη σε φαινομενα παραβατικοτητας κλπ
Αλλά σημερα ειναι Σαββατο και συνεχιζουν οι ταριφες το θέαρεστο εργο τους(στο λιμάνι του Πειριαά ερχονται και στα χερια πολλές φορες μεταξυ τους για το ποιος ειδει πρωτος τον "καλο" πελατη)
Βαθυα νυχτωμενος εισαι.τα καινε ρε ηλιθιε για να χτισουν βιλες,πενταστερα και να διαμορφωσουν τους χωρους..ολη η δουλεια γινεται για να φανε μερικες εκατονταδες στρεμματα ,αλλο αν η φωτια τελικα καταληξει να καψει δεκαδες χιλιαδες...εχεις ιδεα ποσα χτιζονται καθε χρονο στο νησι και που? ...γιατι ειδικα για το νησι σου γνωριζω πολλα παραπανω απο οσα φανταζεσαι βλημα!!!
τα αρχιδια μου κουνιουνται ,δε θελω να γινω καρφωμα αλλιως θα γραφα και παραπανω βλημα!Βαθυα νυχτωμενος εισαι.