athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
λιγα τα ψωμια σουΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
λιγα τα ψωμια σουΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
Πηγαινε στη λιμνη βουλιαγμενης- για μπανακι- καφεδακι- και μετα μασες στο μινιμαλιστικο υπαιθριο ρεστοραν- και αν εχει δυσει ο ηλιος πινεις κ ποτο μετα. Ωραια ειναι. Υγ.( η εισοδος για μελη ειναι φθηνοτερη.)οχι αραλικι αντε για κανα κεφαδακι η ποτακι με κυρα
Οπότε Γλυφάδα οριοθετείται από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πρίγκηπος Πέτρου και από Λ.Βουλιαγμένης εως θάλασσα...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
λιγα τα ψωμια σου
η πρωτη μου βολτα ηταν εκει οταν μετακομισα με κυραΠηγαινε στη λιμνη βουλιαγμενης- για μπανακι- καφεδακι- και μετα μασες στο μινιμαλιστικο υπαιθριο ρεστοραν- και αν εχει δυσει ο ηλιος πινεις κ ποτο μετα. Ωραια ειναι. Υγ.( η εισοδος για μελη ειναι φθηνοτερη.)
ρε τραχανοππαγιαδες Γλυφαδα ειναι ΜΟΝΟ η ΑΝΩΟπότε Γλυφάδα οριοθετείται από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πρίγκηπος Πέτρου και από Λ.Βουλιαγμένης εως θάλασσα...
Δε σε άγγιξε το εξαήμερο;εχω ρεπο ΣΚ
εγω δουλευω επταημερο τι να μου κλασει το εξαημεροΔε σε άγγιξε το εξαήμερο;
και μια τσικ πιο κάτωΟπότε Γλυφάδα οριοθετείται από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πρίγκηπος Πέτρου και από Λ.Βουλιαγμένης εως θάλασσα...
Ότι έγραψα πρίν....η πρωτη μου βολτα ηταν εκει οταν μετακομισα με κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε τραχανοππαγιαδες Γλυφαδα ειναι ΜΟΝΟ η ΑΝΩ
κατω εχει ποινικους,κλεφτες,λωποδυτες,κακοποια στοιχεια
προτου φυγω θα σας γαμησω ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙΌτι έγραψα πρίν....
Ασε να μιλάνε οι δημότες της περιοχής....
Όχι οι ετεροδημότες....
και μια τσικ πιο κάτω
προτου φυγω θα σας γαμησω ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ
Τωρα δε μιλας ομορφα ομωςμιλαω με το φεγγαρι χαιδευω την αυγη μωρη λουλου!
θα πει για προσωπικη ευθυνη για τον καυσωνα τωρα , άλλο αν κάποιοι δουλευουν χειρονακτικες εργασίες σε εξωτερικους χωρουςΈστειλε κανένα αυστηρό μήνυμα ο χαζοκούλης λόγω ημέρας ή ακόμα;
Δεν με κατάλαβες τι θέλω να πω νομίζωτυπε κοιτα να δεις...γραφεις παλι για να γραφεις....εδω δεν εχει ανεβει πανω απο 37....ως τωρα.....και αυτο νταλα μεσημερι...για σας που βλεπω καιρο θα εχει πανω απο 40 εως 42 λεει απο δευτερα και τριτη...μετα παει 35.....απο 40 και πανω το συζηταω να περιοριστουν καπως οι εργασιες μεσημερι...ας σταματουν αντι τρεις και μιση στις δωδεκα για δυο μερες....αλλα οχι και να μην δουλευουν με 36 και 37...και το ξαναγραφω οι υψηλοτερες τιμες ειναι μεταξυ 3με 5....νωριτερα και αργοτερα ειναι χαμηλοτερες!
Δεν ανήκω εγώ σε κάποιο κόμμα φίλτατε αλεξΕιπα, να ειπωθει κανενα σοβαρο επιχειρημα και οχι μαλακιες.
Πώς ακριβως θα πεσει σε ενα χρονο?
Μπραβο ρε τύποι, εξαιρετικη πολιτικη αντιληψη.
Μια κυβερνηση που πηρε 41% και ηταν 23 μοναδες μπροστα, θα πεσει σε ενα χρονο, την ιδια στιγμη που τα δυο κομματα της αντιπολιτευσης ειναι για τον πουτσο, και ενω εχει 158 βουλευτες.. Ειναι κακό οτι εχετε αρνηση της πραγματικοτητας, τα ιδια λεγατε και το 2019-2023.
Κοιταξτε εκει να δειτε μπας και κανετε τιποτα ως το 2027, που θα εχουμε εκλογες, που μου θελετε να πεσει κιολας ο Κουλης σε ενα χρονο, τρομαρα σας, ασχετοι
Δεν ξεχνάς ποιοί σε διόρισανΝομίζω, η μόνη σοβαρή είναι η διαμαντοπούλου, την οποία θα παρακολουθήσω και ίσως την ψηφίσω.
Staycation ....Θα πας πουθενά σκ ?