Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.758
Πόντοι
3.936
οχι αραλικι αντε για κανα κεφαδακι η ποτακι με κυρα
Πηγαινε στη λιμνη βουλιαγμενης- για μπανακι- καφεδακι- και μετα μασες στο μινιμαλιστικο υπαιθριο ρεστοραν- και αν εχει δυσει ο ηλιος πινεις κ ποτο μετα. Ωραια ειναι. Υγ.( η εισοδος για μελη ειναι φθηνοτερη.)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ :coffee:
Οπότε Γλυφάδα οριοθετείται από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πρίγκηπος Πέτρου και από Λ.Βουλιαγμένης εως θάλασσα...

:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
λιγα τα ψωμια σου:coffee:
Angry Season 2 GIF by The Office

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.224
Πόντοι
12.756
Πηγαινε στη λιμνη βουλιαγμενης- για μπανακι- καφεδακι- και μετα μασες στο μινιμαλιστικο υπαιθριο ρεστοραν- και αν εχει δυσει ο ηλιος πινεις κ ποτο μετα. Ωραια ειναι. Υγ.( η εισοδος για μελη ειναι φθηνοτερη.)
η πρωτη μου βολτα ηταν εκει οταν μετακομισα με κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπότε Γλυφάδα οριοθετείται από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πρίγκηπος Πέτρου και από Λ.Βουλιαγμένης εως θάλασσα...

ρε τραχανοππαγιαδες Γλυφαδα ειναι ΜΟΝΟ η ΑΝΩ
κατω εχει ποινικους,κλεφτες,λωποδυτες,κακοποια στοιχεια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
η πρωτη μου βολτα ηταν εκει οταν μετακομισα με κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τραχανοππαγιαδες Γλυφαδα ειναι ΜΟΝΟ η ΑΝΩ
κατω εχει ποινικους,κλεφτες,λωποδυτες,κακοποια στοιχεια
Ότι έγραψα πρίν....
Ασε να μιλάνε οι δημότες της περιοχής....
Όχι οι ετεροδημότες....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.141
Πόντοι
1.706
Έστειλε κανένα αυστηρό μήνυμα ο χαζοκούλης λόγω ημέρας ή ακόμα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Έστειλε κανένα αυστηρό μήνυμα ο χαζοκούλης λόγω ημέρας ή ακόμα;
θα πει για προσωπικη ευθυνη για τον καυσωνα τωρα , άλλο αν κάποιοι δουλευουν χειρονακτικες εργασίες σε εξωτερικους χωρους
Για τον Κυριακο φταις εσυ
Οπως τα λεει και ο Αλεξ , η φτωχεια ειναι επιλογη :rockon::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
τυπε κοιτα να δεις...γραφεις παλι για να γραφεις....εδω δεν εχει ανεβει πανω απο 37....ως τωρα.....και αυτο νταλα μεσημερι...για σας που βλεπω καιρο θα εχει πανω απο 40 εως 42 λεει απο δευτερα και τριτη...μετα παει 35.....απο 40 και πανω το συζηταω να περιοριστουν καπως οι εργασιες μεσημερι...ας σταματουν αντι τρεις και μιση στις δωδεκα για δυο μερες....αλλα οχι και να μην δουλευουν με 36 και 37...και το ξαναγραφω οι υψηλοτερες τιμες ειναι μεταξυ 3με 5....νωριτερα και αργοτερα ειναι χαμηλοτερες!
Δεν με κατάλαβες τι θέλω να πω νομίζω

εγώ είπα ότι λυπάται ο κόσμος τους ντιλιβεράδες που κάνουν μια ελαφριά δουλειά ενώ υπάρχουν άλλοι που κάνουν πολύ πιο βαριές δουλειές στις ίδιες συνθήκες.

όσο για τις θερμοκρασίες....η εφαρμογή του iphone που σου δείχνει την θερμοκρασία δεν είναι ακριβής για όλες τις περιπτώσεις. Άλλη θερμοκρασία έχει στον βοτανικό κάτω από τον ήλιο και άλλη στην παραλία στο μπόλιβαρ δίπλα στη θάλασσα.

Το αν θα έπρεπε να σταματάνε ή όχι είναι θέμα παιδείας, οργανωμένου κράτους και οικονομίας. Και ο εργοδότης να είναι άνθρωπος και να μην θέλει να στείλει τον κόσμο για δουλειά αν δεν υπάρχει οδηγία από το κράτος ο πελάτης που δεν είναι τόσο καλός άνθρωπος θα σου πει κόψε το λαιμό σου στείλε τον κόσμο για να μην τον στείλει ο ανταγωνιστής σου.

Εγώ δε διαφωνώ με 37 δε μπορεί να κλείνουν τα πάντα...αλλά δεν το λέω και με ελαφρότητα γιατί ξέρω τι σημαίνει δουλειά έξω με 40άρια σε βιομηχανικές περιοχές πχ.

Όποιος το λέει αυτό από το γραφείο του όμως....δεν ξέρει τι του γίνεται. Αυτά είπα με ''λίγα'' λόγια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Ειπα, να ειπωθει κανενα σοβαρο επιχειρημα και οχι μαλακιες.
Πώς ακριβως θα πεσει σε ενα χρονο?

Μπραβο ρε τύποι, εξαιρετικη πολιτικη αντιληψη.
Μια κυβερνηση που πηρε 41% και ηταν 23 μοναδες μπροστα, θα πεσει σε ενα χρονο, την ιδια στιγμη που τα δυο κομματα της αντιπολιτευσης ειναι για τον πουτσο, και ενω εχει 158 βουλευτες.. Ειναι κακό οτι εχετε αρνηση της πραγματικοτητας, τα ιδια λεγατε και το 2019-2023.

Κοιταξτε εκει να δειτε μπας και κανετε τιποτα ως το 2027, που θα εχουμε εκλογες, που μου θελετε να πεσει κιολας ο Κουλης σε ενα χρονο, τρομαρα σας, ασχετοι
Δεν ανήκω εγώ σε κάποιο κόμμα φίλτατε αλεξ
Το παραδειγμα που ζητάς είναι ο μακρον.θεωρητικσ κυβερνά, ακόμα αλλά ότι κ να αποφασίσει δεν θα περάσει γιατί οι Γάλλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
μαθαίνω ότι πλέον στα μπιτζόμπαρα θα υπάρχει φεις κοντρόλ και πόρτα στους τσαγκαρόβλαχους

άντε γιατί είχε παραγίνει το κακό να έρχεται ο κάθε τραχανοτσέλιγκας που μάζευε κέρμα κέρμα τα λεφτά για διακοπές να σου χαλάει την εικόνα με τα ταπεράκια και τις ομπλρέλες από τα τζμάμπο και τα θερμός με καφέ-κάτουρο και τις πλεμπαίες ερωτήσεις ''μπορούμε να έχουμε ένα κατάλογο'' και μετά από 5 λεπτά ''θέλουμε ένα φρέντο εσπρέσσο με 2 καλαμάκια θα τον μοιραστούμε''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom