barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.018
- Πόντοι
- 5.506
Θα χασουν τα «υπερκερδη» τουςδηλαδή τι θα πάθουν?
Θα χασουν τα «υπερκερδη» τουςδηλαδή τι θα πάθουν?
Εισαι γειτονας του τρουμπακη??απορος,δεν εχω μια ,σε κουτα απο ινβερτερ 24αρι μενω...δροσερο και αντεχει!
Νομιζω ο Κυριος Κυριακος και το επιτελειο μπουρλοτιαζουν τα παντα, γνωμη σουΜπορεί τα ΜΜΕ να είναι παχτωμενα χρήμα για λιβανιζουν και να κρύβουν την αλήθεια αλλά οι αριθμοί δεν κρύβονται....μιλάνε...ένα μεγάλο μπράβο που στα έξι μαύρα χρόνια κάηκαν τόσα δάση όσα δεν είχαν καεί από το εξήντα και μετά συνολικά.....ΑΡΙΣΤΕΙΑ...
Δικαιούσαι πρωτιά φέτος....μετά από αυτή τη δήλωση ο διόσκουρος 71 πρέπει να κάνει λίγο στην άκρη....το ταλέντο σου στη μαλακια πρέπει επιβεβλημένα να βραβευθεί επιτέλους....Θα χασουν τα «υπερκερδη» τους
Νομίζω ότι άχρηστοι για να α) ενισχύσουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης β)να επιλέξουν ανθρώπους που θα καταρτήσουν ένα σοβαρό σχέδιο αντιμετώπισης πυρκαγιών γ)να νομοθετήσουν ώστε να εκλείψουν οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να κάψει..... γιατί τις εννιά στις δέκα τις βάζουν άνθρωποι και πολλοί με δόλο!Νομιζω ο Κυριος Κυριακος και το επιτελειο μπουρλοτιαζουν τα παντα, γνωμη σου
Πήρε ινβερτερ κούτα?ο διπλανός μου έχει Πίτσος ψυγείο ντουλάπα πάντως...Εισαι γειτονας του τρουμπακη??
Εισαι μια οαση γνωσης που με αλτρουισμο χαριζεις απλοχερα στο σαη μιστερ Koutsoumpas.Νομίζω ότι άχρηστοι για να α) ενισχύσουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης β)να επιλέξουν ανθρώπους που θα καταρτήσουν ένα σοβαρό σχέδιο αντιμετώπισης πυρκαγιών γ)να νομοθετήσουν ώστε να εκλείψουν οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να κάψει..... γιατί τις εννιά στις δέκα τις βάζουν άνθρωποι και πολλοί με δόλο!
Τουλάχιστον ο Κουτσούμπας δεν έβαλε αρχηγό αυτόν που έκαψε το μάτι με αποτέλεσμα να καεί η Πάρνηθα με μηδέν μποφόρΕισαι μια οαση γνωσης που με αλτρουισμο χαριζεις απλοχερα στο σαη μιστερ Koutsoumpas.
τους φορολογούν τα υπερκέρδη (κλάσμα αυτών βασικά) για να βάλουν τα λεφτά μέσα στο ταμείο ενέργειας για να επιδοτήσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και να ξανά πάνε τα λεφτά στα ταμεία τουςΘα χασουν τα «υπερκερδη» τους
Koutsoumpas for PresidentΤουλάχιστον ο Κουτσούμπας δεν έβαλε αρχηγό αυτόν που έκαψε το μάτι με αποτέλεσμα να καεί η Πάρνηθα με μηδέν μποφόρ
πήρε βουλευτικό q5 όμως....θα το παράγγειλε προφανώς με σφυροδρέπανο στο πατάκιΤουλάχιστον ο Κουτσούμπας δεν έβαλε αρχηγό αυτόν που έκαψε το μάτι με αποτέλεσμα να καεί η Πάρνηθα με μηδέν μποφόρ
2οροφος ο αρχιδας...πελουσιοςΠήρε ινβερτερ κούτα?ο διπλανός μου έχει Πίτσος ψυγείο ντουλάπα πάντως...
Αν το διαβασεις αναποδα αυτο που εγραψες ο καταναλωτης ΤΕΛΙΚΑ θα πληρωσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ.τους φορολογούν τα υπερκέρδη (κλάσμα αυτών βασικά) για να βάλουν τα λεφτά μέσα στο ταμείο ενέργειας για να επιδοτήσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και να ξανά πάνε τα λεφτά στα ταμεία τους
επειδή το επιτελικό κράτος είναι άχρηστο και δεν μπορεί να ασχοληθεί με το γιατί και πως ανεβαίνουν οι τιμές.....
οπότε δεν είναι ότι θα γαμηθούν τα καρτέλ...είναι ότι βρήκαν έναν καλό λογιστή να τους τα μαγειρέψει λίγο
Αποκλειεται, πεφτω απο τα συννεφα, δεν πηρε το τελευταιο Niva υβριδικο;πήρε βουλευτικό q5 όμως....θα το παράγγειλε προφανώς με σφυροδρέπανο στο πατάκι
Τυπε υπερκέρδη για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο δεν είχαν οι πάροχοι?... γιατί η επιδότηση αν θα είναι και όση θα είναι,θα πάει για τον Αύγουστο....σου θυμίζω και κάτι έκτακτους με επιστροφές επιδότησης που μας χρέωσαν ...έχεις ακούσει κάτι?Αν το διαβασεις αναποδα αυτο που εγραψες ο καταναλωτης ΤΕΛΙΚΑ θα πληρωσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Βεβαια με μια λεξουλα «καρτελ» και μια «υπερκερδη» (τσιμπησες) την εκανες τη δουλεια να μοιαζει με εργατικη πρωτομαγια.
Πλήρωνε το ρεύμα και συ διακόσια τακατο πονηρέ και θυμήσου ποτέ ακριβώς κυβέρνησε και σε γάμησε ασαλιωτα ο Κουτσιούμπας?πήρε βουλευτικό q5 όμως....θα το παράγγειλε προφανώς με σφυροδρέπανο στο πατάκι
Είναι λίγο παράδοξο να λες εμένα για εργατική πρωτομαγιά όταν μάλλον στηρίζεις τα κουμουνιστικά μέτρα ως προς την ακρίβεια...και εξηγώ :Αν το διαβασεις αναποδα αυτο που εγραψες ο καταναλωτης ΤΕΛΙΚΑ θα πληρωσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Βεβαια με μια λεξουλα «καρτελ» και μια «υπερκερδη» (τσιμπησες) την εκανες τη δουλεια να μοιαζει με εργατικη πρωτομαγια.
Τη μέρα ισωςότι μου αναλογεί το πλήρωσα και με τα ρέστα νοίκιασα ξαπλώστρα πρώτη μούρη στην ψαρού μόνο 3.5Κ το μήνα
και να τον πλήρωναν παραπάνω δεν θα ήθελε να κυβερνήσει γιατί αυτός είναι πραγματικά πονηρός...Πλήρωνε το ρεύμα και συ διακόσια τακατο πονηρέ και θυμήσου ποτέ ακριβώς κυβέρνησε και σε γάμησε ασαλιωτα ο Κουτσιούμπας?
εγώ τα παίρνω χονδρική επειδή είμαι καλός πελάτηςΤη μέρα ισως