LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 505
- Πόντοι
- 96
Εδώ εσύ συμφωνείς με τον ρεσπ μερικές φορέςε καλά εσύ καμιά φορά συμφωνείς και με τον ντάιμα δε μου κάνει εντύπωση σου αρέσει που σε υποστηρίζουν
ζεις για το κοινό σου
Το Νο1 ισχύει γιατί αυτό ακριβώς είπεΚΟΥΙΖ:
Α) Βρείτε την διαφορά στον δημοσιογραφικό τίτλο στις εικόνες 1 και 2
Β) Εξηγείστε γιατί άλλαξε ο τίτλος
σημείωση-βοήθεια:
α) Η εικόνα 1 προηγήθηκε ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΩΣ και ύστερα ήλθε η 2 (αγνοώ αν κατόπιν ΑΝΩΘΕΝ τηλεφωνήματος...)
β) συσχετίσατε τον τίτλο της εικόνας 1 με γνωστή, πρόσφατη επιστολή για την ακρίβεια (δεν λέω περισσότερα, να μη το κανουμε εντελώς ευκολάκι...)
σε έχει πάει πριονοκορδέλα σε όλα τα θέματα και σου έμεινε άχτι που δε μπόρεσες να βγεις από πάνω ε?Εδώ εσύ συμφωνείς με τον ρεσπ μερικές φορές
Όπως και εσύ βέβαια σύμφωνα με τη φαντασία σουσε έχει πάει πριονοκορδέλα σε όλα τα θέματα και σου έμεινε άχτι που δε μπόρεσες να βγεις από πάνω ε?
ναι αλλά εσύ μπορείς να βρεις ένα δείγμα που να στηρίζει ότι αυτά που λες συνήθως δεν είναι μπούρδες???Όπως και εσύ βέβαια σύμφωνα με τη φαντασία σου
Αν και είναι ντροπή να κάνω διάλογο με κάποιον που εκβιάζει για αυξήσεις στους υπαλλήλους τουναι αλλά εσύ μπορείς να βρεις ένα δείγμα που να στηρίζει ότι αυτά που λες συνήθως δεν είναι μπούρδες???
Αν και είναι ντροπή να κάνω διάλογο με κάποιον που εκβιάζει για αυξήσεις στους υπαλλήλους του
Με σκοπό πολιτικό όφελος
Εγώ ρωτάω αν. υπάρχει κανένας που να ισχυρίζεται ότι τα σεντόνια που γράφεις είναι σωστά όχι αν συμφωνείς εσύ με αυτά που γράφεις....Άντε να σου πω ένα
Όταν ένας λέει σε 10 γραμμές
Συνήθως οι υπάλληλοι εκβιάζονται με μειώσεις ή απολύσεις όχι με αυξήσεις....''αν δεν συμμορφωθείτε θα φάτε μια αύξηση 3 χιλιάρικα θα παίρνετε....θα γαμηθείται να το ξέρετε''
Εγώ ρωτάω αν. υπάρχει κανένας που να ισχυρίζεται ότι τα σεντόνια που γράφεις είναι σωστά όχι αν συμφωνείς εσύ με αυτά που γράφεις....
εγώ θυμάμαι ότι σε είχε μπουκώσει με αποδείξεις και εσύ έγραφες συνέχεια 'άσχετε ξερόλα''Όταν ένας λέει σε 10 γραμμές
Φαντασίες η λάθη μερικές φορές χρειάζεσαι σεντόνια όλα τα στοιχεία για να το αποδείξεις τις φαντασίες η τα λάθη που λέει
Παραδείγματος χάρη στο 200 %
Αν δεν βάλεις όλες τις μετρήσεις όλες οι δειγματοληψίες και όλα τα ποσοστά πω ς μπορείς να αποδείξεις το 200 είναι μία επιλεκτική προπαγανδιστική αναφορά;
Σε όποιον δεν του αρέσει δεν τα διαβάζει και δεν απαντάει
Θυμίζω ότι μερικές φορές έχω γράψει αυτή είναι η απάντηση αν θες λεπτομέρειες στο επόμενο μήνυμα
Και πώς μπορείς να εξηγήσεις σε ένα άσχετο από καζίνο
Τις διαδικασίες και γιατί οι ανακοινώσεις της επιτροπής καζίνο για συγκεκριμένο θέμα είναι μερικώς σωστές
Μόνο με πολλά στοιχεία
Και παραδείγματα
Που και πάλι βέβαια δεν το κατάλαβε
Ως προς το άλλο αν δεν καταλαβαίνεις ότι αν
Δεν ξέρω τι ακριβώς είπες δεν πάει καλα η νέα δημοκρατία
Ή δεν ψηφίσετε την νέα δημοκρατία
Θα πάρετε αυξήσεις
Ότι είναι εκβιασμός τι να σου πω;
Σαν να έλεγα εγώ σε 17χρονους μαθητές που έχουν δικαίωμα ψήφου
Ότι αν δεν ψηφίσετε συριζα θα πάρετε μεγαλύτερους βαθμούς
Ντροπή σε όποιον το κάνει
Αντε λοιπον να βγαλουμε τον μεσο ορο του ποσο ακριβοτερο ειναι το βρεφικο γαλα στην Ελλαδα.Σε πολλές χώρες της ευρώπης
Με τρεις δειγμαματοληψίες για κάθε γάλα από κάθε χώρα
Οι διαφορές ήταν από τη 35% μέχρι πάνω από 200%
ευτυχως ομως που δεν δουλευουν τα pos και δεν μπορει να τα αγοράσει ο κόσμοςΑντε λοιπον να βγαλουμε τον μεσο ορο του ποσο ακριβοτερο ειναι το βρεφικο γαλα στην Ελλαδα.
35% + 200% = 235: 2 = 117,5%
Η χαρά του φοροφυγα. Να μην δουλεύει το pos.ευτυχως ομως που δεν δουλευουν τα pos και δεν μπορει να τα αγοράσει ο κόσμος
να μην κανεις εσυ τετοια πραγματα , να εισαι τυπικοςΗ χαρά του φοροφυγα. Να μην δουλεύει το pos.
Και οι ρωμαλέοι της Ρώμης θα ετοιμάζουν τα DATSUN για να μαζέψουν τα παλιοσίδερα, να τα λες όλαη γεφυρα κατεδαφιζεται.
Η χαρά του φοροφυγα. Να μην δουλεύει το pos.
Eστειλε μυνημα ο χαρδαλιας. Επιτελικο κρατοςβυτιοφορο με βενζινη ανατραπηκε σε γεφυρα στον Ισθμο , η γεφυρα κατεδαφιζεται.
Απο σημερα αυξηση 80% στα διοδια και 30% στην τιμη της βενζίνης
περιμενω στο επομενο τροχαιο που θα γινει ο Χαρδαλια να ανατινάξει ολη την παραλιακήEστειλε μυνημα ο χαρδαλιας. Επιτελικο κρατος