You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 506
H ομαδα μπαζοματος να ειναι stand byπεριμενω στο επομενο τροχαιο που θα γινει ο Χαρδαλια να ανατινάξει ολη την παραλιακή
είμαι και εγώ ένας από σας τίμιος μισθωτός
Τελικά τι είσαι; Μισθωτός ή ΕΕ;κάποιες φορές χαίρομαι που δεν βασίζομαι στην λιανική και το 90% που κόβω είναι τιμολόγια
Rockadi-pibousk
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Ο βλα-Κούλης πήγε στο κονγκρέσο και νόμισε ότι σκίζει στην εξωτερική πολιτική επειδή του βάραγαν παλαμάκια.
Είχαμε και τα σκουπίδια του 0.60Ε ανα πόστ να μας λένε ότι η Ελλάδα έχει πλεονέκτημα γιατί μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση σε αγορά rafale / f-16 ενώ οι "μυρωδιάδες" οι Τούρκοι όχι.
Είχαμε και τα σκουπίδια του 0.60Ε ανα πόστ να μας λένε ότι η Ελλάδα έχει πλεονέκτημα γιατί μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση σε αγορά rafale / f-16 ενώ οι "μυρωδιάδες" οι Τούρκοι όχι.
Υπεγράφη η συμφωνία για την πώληση των F-16 στην Τουρκία
Υπεγράφη από την Αγκυρα η προσφορά και η επιστολή αποδοχής για την πώληση αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία από τις ΗΠΑ και την αναβάθμιση υφισταμένων.
www.kathimerini.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.791
- Πόντοι
- 6.946
Εμείς είμαστε στην σωστή πλευρά της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.Ο βλα-Κούλης πήγε στο κονγκρέσο και νόμισε ότι σκίζει στην εξωτερική πολιτική επειδή του βάραγαν παλαμάκια.
Υπεγράφη η συμφωνία για την πώληση των F-16 στην Τουρκία
Υπεγράφη από την Αγκυρα η προσφορά και η επιστολή αποδοχής για την πώληση αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία από τις ΗΠΑ και την αναβάθμιση υφισταμένων.www.kathimerini.gr
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 506
Eνα αλλο που είναι καλύτερη η ΝΔ απο το συριζα ειναι στις μπιζνις με τους γύφτους.
Ξηλωθηκε λεει καλωδιο 3χλμ στο αεροδρόμιο . Ειχανε και θεματα λειτουργιας. Δε βγηκε και πολυ παραεξω αλλωστε να τους πιασουν αποκλειεται παντα ειναι ενα βημα πιο οι συριζογυφτοι
Ξηλωθηκε λεει καλωδιο 3χλμ στο αεροδρόμιο . Ειχανε και θεματα λειτουργιας. Δε βγηκε και πολυ παραεξω αλλωστε να τους πιασουν αποκλειεται παντα ειναι ενα βημα πιο οι συριζογυφτοι
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 6.166
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Μισθωτός που παίρνει μερίσματαΤελικά τι είσαι; Μισθωτός ή ΕΕ;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.948
- Πόντοι
- 6.256
Και γω χθες εβλεπα το υψος γυναικων και οντως ηταν πετυχημενα τα μινιον κωλαρακια. Και η ελληνιδα ηταν αξιαγάμητηΤι μουναροι είναι αυτοί στο άλμα εις ύψος; Δεν μπορεί, πρέπει να τις διαλέγουν!
Ωραία, θηλυκά πρόσωπα με κορμακια λεπτά και κωλαρακια θεσπέσια.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.780
- Πόντοι
- 3.656
Και γω χθες εβλεπα το υψος γυναικων και οντως ηταν πετυχημενα τα μινιον κωλαρακια. Και η ελληνιδα ηταν αξιαγάμητη
Οι τοπ κωλάρες είναι στο άλμα εις μήκος
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.948
- Πόντοι
- 6.256
Και επι κοντωΟι τοπ κωλάρες είναι στο άλμα εις μήκος
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 6.166
Ο αλλος ενενηντα με γεροντικη ανοια δεν ξερει οτι εχουμε εκλογες αλλα θα ψηφιζει ;;;;; ρε τι γινεται
Ξαναγράψτε τι ακριβώς τους έχεις πει και θα σου πω αν είμαι σίγουροςεγώ θυμάμαι ότι σε είχε μπουκώσει με αποδείξεις και εσύ έγραφες συνέχεια 'άσχετε ξερόλα''
δηλαδή τώρα με κατηγορείς δημόσια για εκβιαστή? είσαι σίγουρος για τις λέξεις που επέλεξες?
Δεν κοιτάς τον εαυτό σου
Πόσα λάθη έχεις κάνειστις συζητήσεις μας
Θυμάμαι παραδείγματος χάρη που νόμιζες ότι το τεκμήριο προστίχτες στο εισόδημα
Κι άλλο ένα
Ότι όσο μειώνεται τα εισοδήματα αυξάνειται ο τζίρος στο καζίνο
Σοφως ποιών δεν ξανα απάντησες
Οι άλλοι δεν είναι τόσο σοφοί σαν και σένα
Κενό εγώ όπου κάνω λάθος έστω και μερικώς τομέα το παραδέχομαι και φυσικά έχω κάνει λάθη
Ο άσχετος αλάνθαστος ξερόλλας στα λάθη που κάνει κουβέντα
Η έστω ρε παιδί μου στα μερικως λαθη
Αν πιστεύεις δε εσύ ότι με έχει αποστομώσει όταν λέει ότι με την επιχορήγηση της νέας δημοκρατίας μπορούν να πληρωθούν τα δάνεια
Επιχορήγηση μαζί με τους βουλευτές 13 εκατομμύρια
Που το 40% της επιχορήγησης είναι ακατάσχετο και αν εκχώρητο
Με δάνεια 440 εκατομμυρίων
Δεν είσαι καλός ούτε σαν επιχειρηματίας αν έχεις πάρει δάνεια για την επιχείρησή σου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Για αρχή δεν δεν σου ξανά γράφω τίποτα....δήλωσες ότι εκβίασα τους υπαλλήλους μου ότι θα τους δώσω αύξηση. Δεν έχω να πω τίποτα θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου τον Άλεξ71Ξαναγράψτε τι ακριβώς τους έχεις πει και θα σου πω αν είμαι σίγουρος
Δεν κοιτάς τον εαυτό σου
Πόσα λάθη έχεις κάνειστις συζητήσεις μας
Θυμάμαι παραδείγματος χάρη που νόμιζες ότι το τεκμήριο προστίχτες στο εισόδημα
Κι άλλο ένα
Ότι όσο μειώνεται τα εισοδήματα αυξάνειται ο τζίρος στο καζίνο
Σοφως ποιών δεν ξανα απάντησες
Οι άλλοι δεν είναι τόσο σοφοί σαν και σένα
Κενό εγώ όπου κάνω λάθος έστω και μερικώς τομέα το παραδέχομαι και φυσικά έχω κάνει λάθη
Ο άσχετος αλάνθαστος ξερόλλας στα λάθη που κάνει κουβέντα
Η έστω ρε παιδί μου στα μερικως λαθη
Αν πιστεύεις δε εσύ ότι με έχει αποστομώσει όταν λέει ότι με την επιχορήγηση της νέας δημοκρατίας μπορούν να πληρωθούν τα δάνεια
Επιχορήγηση μαζί με τους βουλευτές 13 εκατομμύρια
Που το 40% της επιχορήγησης είναι ακατάσχετο και αν εκχώρητο
Με δάνεια 440 εκατομμυρίων
Δεν είσαι καλός ούτε σαν επιχειρηματίας αν έχεις πάρει δάνεια για την επιχείρησή σου
Επίσης....δεν έχεις συζητήσει ποτέ μαζί μου για τα καζίνο γιατί δεν έχω ιδέα γιατί τσογάρω ούτε 1 ευρώ γιατί δεν είμαι λούζερ να ταίζω τις γκανιότες.
Εσύ είχες πει ότι δε θα ξανά κάνεις συζήτηση για τα δάνεια της μαφίας...κοίτα να το κρατήσεις γιατί μόλις αρχίσω να σου λέω ότι τσέπωσαν τα λεφτά και τα έφαγαν θα αρχίζεις να λακίζεις.....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
17 μήνες ρε μαλακά, ο δρόμος είναι έτσι και δεν φτιάχνεται. 17 μήνες. Όταν θα γίνει το κακό θα λένε, δεν ξέραμε. Τον κύριο Κυριάκο δεν τον φέρνουν από την νότια Κέρκυρα επειδή φοβούνται ότι θα ταλαιπωρηθεί το μεταξωτο του κωλαρακι από τις πολλές λακούβες.Μετά το pos να δω με τι άλλο θα μας πρήξει τ αρχιδια ... Θα μας λέει για τις διαβάσεις πεζών που δεν είναι σωστά βαμμένες και έχουν ξεβαψει
Συνημμένα
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Όσοι δεν θα ψηφίσουμε ΝΔ , να πάμε στις καλπες!
Όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ να πάμε για μπανιο!
Πρέπει η ΝΔ να πεσει κάτω απο το 29%για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν οτι θέλουν.
Αυτό θα ισχυε για ολους!
Δώστε το μηνυμα!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΔ!!
ναι στα βυζια της Μπακοδημου!!!
Όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ να πάμε για μπανιο!
Πρέπει η ΝΔ να πεσει κάτω απο το 29%για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν οτι θέλουν.
Αυτό θα ισχυε για ολους!
Δώστε το μηνυμα!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΔ!!
ναι στα βυζια της Μπακοδημου!!!
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.397
- Πόντοι
- 3.936
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.397
- Πόντοι
- 3.936
Μην το λες γιατι ολοι αυτοι... που θα βρισκουν να τρωνε απ το δημοσιο σαν τα τσομπουρια - για να αυξανονται και να πληθυνονται. Το δημοσιο εθρεψε κ θρεφει ακομα γενιες κ γενιες. Δε βλεπω να ιδιωτευουν ολοι αυτοι σπ το δημοσιο κουμπαρα αρμεγουνΔημόσιος τομέας πρέπει να εξαφανιστεί
Συνημμένα
Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες η κατά λάθος αλλά δεν το έγραψε αυτό που λεςΜην το λες γιατι ολοι αυτοι... που θα βρισκουν να τρωνε απ το δημοσιο σαν τα τσομπουρια - για να αυξανονται και να πληθυνονται. Το δημοσιο εθρεψε κ θρεφει ακομα γενιες κ γενιες. Δε βλεπω να ιδιωτευουν ολοι αυτοι σπ το δημοσιο κουμπαρα αρμεγουν
Τι έγραψα
Δημόσιος τομέας πρέπει να εξαφανιστεί
Ενώ ιδιώτες είναι πάντα καλοί;;;;
Μάλιστα. Και πως γίνεται να είσαι ο υεπεύθυνος για τις πληρωμές του προσωπικού, αν δεν είσαι ο νόμιμος εκπρόσωπος;Μισθωτός που παίρνει μερίσματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις