Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.718
Πόντοι
3.656
Μάλιστα. Και πως γίνεται να είσαι ο υεπεύθυνος για τις πληρωμές του προσωπικού, αν δεν είσαι ο νόμιμος εκπρόσωπος;
είμαι ο ρουφιάνος του αφεντικού :coffee:

αλλά και για να καταλάβω δηλαδή....

εσύ πιστεύεις ότι ο διαχειριστής της μότορ οιλ μπαίνει κάθε παρασκευή στην πειραιώς και κάνει πληρωμές στο προσωπικό? :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056
Tυπε ΕΥΔΑΠ εδω συγκεκεριμενα για νοτια Αττικη 6 μηνες κεντρικος αγωγος ειχε διαρροη .Επικοινωνια παντου και στην βλαβες ΕΔΑΠ και στην δημοτικη επιχειριση υδρευσης και στην αστυνομια παντου .Αν δεν πηγαινα ο ιδιος στο κεντρικα να γινει μπαχαλο η φαση δεν θα λυνονταν το θεμα γιατι το νερο αρχισε να τρεχει περισσοτερο και να ερθει στο σπιτι πλημμυρα κλπ . Τι να λεμε
Αν δεν πας ο ιδιος να τα κανεις πουτανα αστο
Μαλιστα ο ενας διαμρτυρεται για το οδικο δικτυο,ο αλλος για το δικτυο υδρευσης.Θα πεταχτει και κανενας να παραπονεθει για το δικτυο της Δεη.Να λετε και ευχαριστω που τα εχετε ολα αυτα.Δεν ειναι κακο να παρετε μερικα υλικα και εργαλεια και να αρχισετε τις μικροεπισκευες,μην τα περιμενετε ολα απο το κρατος:confused::confused::confused::coffee:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
είμαι ο ρουφιάνος του αφεντικού :coffee:

αλλά και για να καταλάβω δηλαδή....

εσύ πιστεύεις ότι ο διαχειριστής της μότορ οιλ μπαίνει κάθε παρασκευή στην πειραιώς και κάνει πληρωμές στο προσωπικό? :confused:
Άσε κατάλαβα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056
ΔΕΗ αλλο και αυτο αν εισαι μονος στο δικτυο και εχεις θεμα με κολωνα γαμησετα .Ηταν να ερθει το συνεργειο απο εκει και πηγε αλλου κλπ καλα εδω δεν κανουν εξι μηνες πεντε ημερες το ανωτερο μπορει
Για Αθηνα δεν ξερω,αλλα εγω οποτε επικοινωνησα εντος ημερας ειχαν ερθει.Απλα τωρα σε συνδεουν με τα κεντρικα και αν καλεσεις απο κινητο εχει αλλη χρεωση,καλυτερα να μπεις στο απ της δεη:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.466
Πόντοι
12.756
Για Αθηνα δεν ξερω,αλλα εγω οποτε επικοινωνησα εντος ημερας ειχαν ερθει.Απλα τωρα σε συνδεουν με τα κεντρικα και αν καλεσεις απο κινητο εχει αλλη χρεωση,καλυτερα να μπεις στο απ της δεη:confused::confused::confused:

λυθηκε το προβλημα σου ; :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
μην γραφεις για απ γτ μπορει να μπει κανενας να δει το τελευταιο λογαριασμο και να προσπαθησει να βαλει αβαταρ και εκει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.278
Πόντοι
12.756
Μαλιστα ο ενας διαμρτυρεται για το οδικο δικτυο,ο αλλος για το δικτυο υδρευσης.Θα πεταχτει και κανενας να παραπονεθει για το δικτυο της Δεη.Να λετε και ευχαριστω που τα εχετε ολα αυτα.Δεν ειναι κακο να παρετε μερικα υλικα και εργαλεια και να αρχισετε τις μικροεπισκευες,μην τα περιμενετε ολα απο το κρατος:confused::confused::confused::coffee:
1 μηνα περιμενω να μου φτιαξει το ρολοι ρε μαλακα ο αδμηε πως σκατα λεγεται ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056
1 μηνα περιμενω να μου φτιαξει το ρολοι ρε μαλακα ο αδμηε πως σκατα λεγεται ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ρε μαλεα,προχθες ειπε ο αλλος θα καταργηθει το νυχτερινο και θα μεταφερθει το μεσημερι 3-5(καπου εκει),γι' αυτο δεν ερχονται οι ανθρωποι,παρεξηγησες:coffee::coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.278
Πόντοι
12.756
Ρε μαλεα,προχθες ειπε ο αλλος θα καταργηθει το νυχτερινο και θα μεταφερθει το μεσημερι 3-5(καπου εκει),γι' αυτο δεν ερχονται οι ανθρωποι,παρεξηγησες:coffee::coffee::confused::confused::confused:
τους γαμαω τα σπιτια ετσι απλα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
για εθνικες εχεις κατι να προτεινεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom