Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.342
- Πόντοι
- 12.756
τι θα ψηφίσεις μουνάκι ;Χονδρο. Εχουμε ηδη μια διαρροη προς Λοβερδο, λες να εχουμε δευτερη προς Κασσελακη;
τι θα ψηφίσεις μουνάκι ;Χονδρο. Εχουμε ηδη μια διαρροη προς Λοβερδο, λες να εχουμε δευτερη προς Κασσελακη;
Εγώ κ ο Βαν Νταμ θα μείνουμε μόνο τελικά πιστοί στις ιδέες μαςAνεκαμψε. Καποια στιγμη ερχεται ο καθενας στα συγκαλα του
Τωρα μενει να ερθει στα συγκαλα του και ο Αθηναιος
Οτι και ο Βολκανοτι θα ψηφίσεις μουνάκι ;
Έλα,παραδέξου ότι γέλαγες κι εσύ όταν το γραφες αυτό
Δικός μαςτι θα ψηφίσεις μουνάκι ;
Τοσα χρονια με εψηνες για μλ. Μεχρι και μπατζανακηδες μου ειχες υποσχεθει οτι θα γινουμε, απο ΝΑ Ασια μεριαΔικός μας
Μάλλον βελο
Η κοινωνία που δημιουργεί ο Κουλις είναι κοινωνίες ζόμπιΑντουανετες θελουμε.
Οι γυφτοι να πανε αλλου
Α και σε σενα εταζε?Τοσα χρονια με εψηνες για μλ. Μεχρι και μπατζανακηδες μου ειχες υποσχεθει οτι θα γινουμε, απο ΝΑ Ασια μερια
Πως δεν έχει.Λες κι εχει σημασία
Kλισεδακια των αντιπολιτευομενων
Συνταξιούχοι,μισθοσυντηρητοι κλπ να ψηφίζουν τα 142 ακινητα της οικογενειας Μητσοτάκη ενω οι ίδιοι οχι σπιτι δεν μπορουν να πάρουν αλλά δεν εχουν βενζινη να περάσουν ουτε εξω απο μεσιτικό γραφειο!Ψηφίσετε τζάκια μαλακές..... λογικό να πάρετε λοιπόν στάχτες μετά....μαζί με τα αρχιδια τους βέβαια...
ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.Παιδες ότι και αν ψηφίσατε τις προηγούμενες φορές είναι σημαντικό να δώσουμε ένα μήνυμα.
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, γιατί έχουν πάρει τα μυαλά τους πολυ αέρα
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.