Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Και τι πρεπει να γινει δηλαδη?
Οι Τουρκοι λενε και την Βορεια Κυπρο τουρκικη δημοκρατια.
Τι καημος σας επιασε ξαφνικα τι λενε ο Ερντογαν και ο Πουτιν?
Στ' αρχιδια μας τι λενε.
Δεν ειναι έτσι, δεν ειναι τοσο απλο

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Κανενας δεν περιμενει πλεον μεγαλη συνταξη, εξ αλλου μπορει ευκολα να υπολογισει απο τωρα ποσα θα παρει και ειναι λιγα. Οι μαγκες εχουν κανει αλλιως τα κουμαντα τους.

Ομως αυτα που λες για διαγραφες εισφορων με σκοπο την οικονομικη αναπτυξη ειναι ακριβως αντιθετα απο οτι ισχυει με τον 401Κ στην Αμερικη που ειναι η Μεκκα της αναπτυξης

Η Αμερική είναι υπερδύναμη και δένει και ράβει σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Για να γίνουν το Βιετνάμ ή η Ταϊβάν οικονομικές δυνάμεις ακολουθήθηκαν άλλες στρατηγικές ανάπτυξης.

Μακάρι να μπορούσαμε να αντιγράψουμε το μοντέλο των ΗΠΑ. Αλλά δεν θα μας άφηνε κανένας. Επειδή έχουμε να πληρώνουμε για τα λάθη του παρελθόντος για τα επόμενα εκατό χρόνια τουλάχιστον.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχει γενικώς ορισμένα βουδιστικά στοιχεία τούτη η θεώρηση. Έρχεσαι στη ζωή για να υποφέρεις, όχι για να καλοπεράσεις.

:-)

Οποιος θελει να υποφερει μπορει να το κανει ευκολα και σημερα ρε τυπε. Ενα εισιτηριο για Ινδια, Καμποτζη, Βραζιλια, διαμονη σε φαβελα, στη μεση-μεση, σε τσιγκινο σπιτι χωρις καμπινε και εργασια ως ανειδικευτος για $50 το μηνα
Αμα δεν ξερει και τη γλωσσα θα υποφερει και περισσοτερο
Αμα θελει κι αλλο μαρτυριο, μποριε να βριζει τις εκει θρησκειες, τις ομαδες, κλπ για να τρωει και ξυλο αναμεσα στα υπολοιπα μαρτυρια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν τυχόν έκανες τα εμβόλια, το 86 δεν. Χλωμό. Ακόμη και το 68 δύσκολο. Επειδή έχει κι άλλα εμβόλια μπροστά μας.

Και όχι δεν ήταν μόνο ο Κυριάκος, που τα υπερασπίστηκε. Και ο Αλέξης και οι άλλοι μαζί ήταν. Απλά ο Κυριάκος έβγαλε το φίδι από την τρύπα.
Περιεργο, εγω ξερω οτι λογω των εμβολιων ο μεσος ορος ηλικιας των ανθρωπων ανεβηκε καπου 30 χρονια αυτον τον αιωνα.

Γιατι δεν μου λες εξ αρχης οτι εισαι ψέκας, ωστε να μην χανω το χρονο μου με ματαιο διαλογο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στη Γερμανία π.χ. δεν επιτρέπονται από το Σύνταγμα φόροι, που δεν αντιστοιχούν σε κάποιο εισόδημα.
Ω ρε μανα μου.
Τα τσιγαρα εκει εχουν φορους ή οχι?
Τα καυσιμα?

Οσοι ειναι φτωχοι, τα πληρωνουν φθηνοτερα?
Εισαι μεγαλο ταλεντο τύπε, αργησα ομως να σε καταλαβω.
Τι ειπε ο ανθρωπος ρε. Δεν εχει λεει στη Γερμανια φορους που να μην αντιστοιχουν σε εισοδημα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Οποιος θελει να υποφερει μπορει να το κανει ευκολα και σημερα ρε τυπε. Ενα εισητιριο για Ινδια, Καμποτζη, Βραζιλια, διαμονη σε φαβελα, στη μεση-μεση, σε τσιγκινο σπιτι χωρις καμπινε και εργασια ως ανειδικευτος για $50 το μηνα
Αμα δεν ξερει και τη γλωσσα θα υποφερει και περισσοτερο
Αμα θελει κι αλλο μαρτυριο, μποριε να βριζει τις εκει θρησκειες, τις ομαδες, κλπ για να τρωει και ξυλο αναμεσα στα υπολοιπα μαρτυρια

Αυτοί που θα το έκαναν, αν θα το έκαναν, θα το έκαναν εθελοντικά.

Εκείνοι που γεννιούνται σε αναδυόμενες οικονομίες το κάνουν υποχρεωτικά.

Αν είναι η Ελλάδα να εκτοξευθεί στο στερέωμα των πιο παραγωγικών οικονομιών έχει να κάνει κάποια πράγματα εδώ υποχρεωτικά.

Με λογάρες, κοινωνικά δικαιώματα, και μάχη για τα κομμάτια της πίτας που μικραίνει, και που από πάνω την χρωστάμε κιόλας, δεν γίνεται.

Δεν φταίει σε αυτό κανένας Μητσοτάκης. Ο Έλληνας που όλο μεγαλοπιάνεται και μόνο πώς θα βολέψει τον κώλο του κοιτάει, φταίει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απαράδεκτο ούτως ή άλλως, ότι πληρώνονται ακόμη συντάξεις για πεθαμένους.

Πέθανε ο άντρας σου, κυρά μου; Αρχίδια θα πάρεις τη σύνταξη. Ένα επίδομα χηρείας για έξι μήνες, και μετά ό, τι προβλέπει ο νόμος για τους άλλους, που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους.
Ταλενταρα μου!!!
Πολυ ωραιο.
Θα ειναι μια κυριούλα παντρεμενη 70 χρονια με καποιον και στα 90 της θα της πεις να παει να ψοφησει και να μην παρει συνταξη χηρειας.
Εξαιρετικος.

• Like

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Περιεργο, εγω ξερω οτι λογω των εμβολιων ο μεσος ορος ηλικιας των ανθρωπων ανεβηκε καπου 30 χρονια αυτον τον αιωνα.

Γιατι δεν μου λες εξ αρχης οτι εισαι ψέκας, ωστε να μην χανω το χρονο μου με ματαιο διαλογο?

Κοίτα να φτάσεις τα 68 σου πρώτα, και βλέπουμε. Άλλο πράγμα η νέα τεχνολογία MRNA και άλλο τα προηγούμενα εμβόλια, και το ξέρουν όλοι.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και ο φόρος κληρονομιάς που είναι πολύ μεγαλύτερος από τον φόρο γονικής παροχής
ελπίζω να εξισωθούν
Οχι, γιατι πρεπει να υπαρχει κινητρο να μεταβιβαζονται τα ακινητα στα παιδια εν ζωη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα να φτάσεις τα 68 σου πρώτα, και βλέπουμε. Άλλο πράγμα η νέα τεχνολογία MRNA και άλλο τα προηγούμενα εμβόλια, και το ξέρουν όλοι.
ΨΕΚ ΑΛΕΡΤ

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ταλενταρα μου!!!
Πολυ ωραιο.
Θα ειναι μια κυριούλα παντρεμενη 70 χρονια με καποιον και στα 90 της θα της πεις να παει να ψοφησει και να μην παρει συνταξη χηρειας.
Εξαιρετικος.

Όχι. Θα εξαναγκαστεί να επιβιώσει πιο ταπεινά, από ότι πριν. Και αν, φυσικά. Όπως άλλοι/άλλες που δεν έχουν να κάνουν συντάξεις.

Ακριβώς για αυτό οι Ασιάτισσες είναι πολύ παραγωγικές ακόμη και σε υψηλές ηλικίες. Επειδή ξέρουν, ότι δεν θα τους χαριστεί τίποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι. Θα εξαναγκαστεί να επιβιώσει πιο ταπεινά, από ότι πριν. Και αν, φυσικά. Όπως άλλοι/άλλες που δεν έχουν να κάνουν συντάξεις.

Ακριβώς για αυτό οι Ασιάτισσες είναι πολύ παραγωγικές ακόμη και σε υψηλές ηλικίες. Επειδή ξέρουν, ότι δεν θα τους χαριστεί τίποτα.
MEGATROLL ALERT

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Κι εγώ ελπίζω να εξισωθούν.

Αλλά προς τα πάνω. Προς 50% και άνω μεριά. Ώστε να κοστίζει πολύ να περνάει η περιουσία σου στους κληρονόμους σου.

Για να μην γεννιούνται στο μέλλον κάποιοι που κολυμπάν στα λεφτά, και άλλοι άφραγκοι.

Πιστεύω θα γίνει. Ώστε κάθε νέος να ξέρει, ότι έχει να δουλέψει πολύ σκληρά, και αποδοτικά, άμα θέλει να απολαμβάνει συχνά πίπες από έσκορτ και λοιπές πολυτέλειες.

Κι αυτό μόνο όταν φτάσει σε κάποια σεβαστή ηλικία.
πάρε ιδέες να φορτσάρεις πιό πολύ ....:coffee:

Shein: Εξαντλητικές υπερωρίες για εργαζόμενους στα εργοστάσια της Κίνας - Δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα χωρίς διάλειμμα

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556

Απλά δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τη θέση μου, ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι μεν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα μέσα στα επόμενα χρόνια, ώστε η ελληνική κοινωνία να επιτύχει την υπέρβαση από το χθες του Ανδρέα στο αύριο του ...Βιετνάμ και της Καμπότζης.

:—)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Κανενας δεν περιμενει πλεον μεγαλη συνταξη, εξ αλλου μπορει ευκολα να υπολογισει απο τωρα ποσα θα παρει και ειναι λιγα. Οι μαγκες εχουν κανει αλλιως τα κουμαντα τους.
Εγώ θα γούσταρα ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.

Έχω να ζήσω και τις έχω χεσμένες τις συντάξεις τους , όπως και όλες τις παροχές τους.
ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Ταλενταρα μου!!!
Πολυ ωραιο.
Εξαιρετικος.

Θα μπορούσατε να τον έχετε στέλεχος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι, γιατι πρεπει να υπαρχει κινητρο να μεταβιβαζονται τα ακινητα στα παιδια εν ζωη.
Γιατί στη ζωή ρε ;
Δεν συμφέρει .

Καλύτερα αποδοχή κληρονομιάς !
Πολύ πιο φτηνή !

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το πρόβλημα με σένα είναι
Το πρόβλημα με εσένα άεργε αλβανάκο δεν είναι ότι γράφεις παπαριές καμαρωτές, το πρόβλημα είναι ότι τις πιστεύεις κιόλας. Κλάψε τώρα κλαψ,κλαψ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Τιμή μου να στελεχώσω τον όποιο διεθνή οργανισμό θα βοηθούσε να βελτιωθεί η παραγωγική εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

:—)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Το πρόβλημα με εσένα άεργε αλβανάκο δεν είναι ότι γράφεις παπαριές καμαρωτές, το πρόβλημα είναι ότι τις πιστεύεις κιόλας. Κλάψε τώρα κλαψ,κλαψ.

και με τους αλβανούς τα έχεις ρε βλακόμουτρο ?
τρως πόρτα κ από αλβανούς νταβάδες εκτός από τις τσατσάδες ?
Βλάκα ,έγινες ξενοφοβικός επειδή σε πέταξαν έξω από το μπουρδέλο που πήδαγαν πάκια :2funny:
Για πε γιατί τσαντίστηκες ? επειδή είπα για την Στεφανία ?
Περιμένεις να σου δώσει να φας ο Κασε βρε νούμερο 1 ? :2funny:
θα σου δώσει ότι σου έδωσε και το πασοκ που στήριζες κ ακόμη πεθυμείς, ένα αρχίδι :2funny:
Στα είχα πεί όταν μου την έπεφτες με τον άλλον χαζοκλώνο σου ,νούμερο 1 μπουγελόφατσα :2funny:

:2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Εγώ θα γούσταρα ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.

Έχω να ζήσω και τις έχω χεσμένες τις συντάξεις τους , όπως και όλες τις παροχές τους.
ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ .

Πολλοί θα το προτιμούσαν να μην έχουν να καταβάλλουν φόρους και εισφορές για μια ψωροσύνταξη, που ίσως και να μην την πάρουν ποτέ. Απλά θα την πάρει η χήρα στην περίπτωση παντρεμένων.

Εξού και η κοινωνική ασφάλιση, μαζί κι οι εισφορές στα συνταξιοδοτικά ταμεία, έγινε υποχρεωτική.

Το ζητούμενο για το σύστημα είναι, να δουλεύει ο κόσμος ελπίζοντας ότι στην τρίτη ηλικία θα είναι εξασφαλισμένος.

Πολλοί την πατάνε, επειδή έχουν την προσδοκία, ότι θα ζήσουν αρκετά χρόνια, ώστε να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους.

Στην πράξη όμως αποδεικνύεται, ότι πολλοί πεθαίνουν πρόωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom