Το ότι είμαστε κάποιοι σε ηλικία επιστράτευσης είναι γεγονός που νομίζεις ότι διαβάζεις ΣΤΟΧΟ;Συγνωμη φιλε αλλά στα τελευταια ποσταρισματα σου νομιζω οτι διαβαζω τον "ΣΤΟΧΟ".
Εντάξει, δεν περιγράφω άλλο.
Το ότι είμαστε κάποιοι σε ηλικία επιστράτευσης είναι γεγονός που νομίζεις ότι διαβάζεις ΣΤΟΧΟ;Συγνωμη φιλε αλλά στα τελευταια ποσταρισματα σου νομιζω οτι διαβαζω τον "ΣΤΟΧΟ".
ρε ναυάγιο matrix δεν είμαι ο πάκις που πίπωνες μέσα στο εκλογικό παραβάν κ έβλεπες τι ψήφιζεΑφού τον ψήφισες τύπε, μην κλαίς τώρα οιμaλaκieς πληρώνονται, αλλα το φταίμε οι υπόλοιποι που τον τρώμε στη μάπα.
E ναι ρε φιλε, εκανε η σκοπιανη σκατογρια μια δηλωση και αρχισαμε να μιλαμε για επιστρατευσεις.Το ότι είμαστε κάποιοι σε ηλικία επιστράτευσης είναι γεγονός που νομίζεις ότι διαβάζεις ΣΤΟΧΟ;
Εντάξει, δεν περιγράφω άλλο.
Οπως το πατε και στα 86 μου ο Κουλης θα ειναι πρωθυπουργοςΤο καλό ότι σκοπεύεις να ξεπεράσεις τα 86 χρόνια, οπότε θα έχεις δεκαετίες να βαράς το κεφάλι στον τοίχο με αυτά που θα κάνει το πουλεν σου.
Ε βεβαια, αυτο λειπει απο την δημοκρατια μας για να αναπνευσει.Είναι περίπου όπως σε έναν σύλλογο. Όποιος δεν καταβάλει σωστά τη συνδρομή του, χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα.
Αυτό θα ήταν Νέα Δημοκρατία.
Νέα Δεξιά.
Οπως το πατε και στα 86 μου ο Κουλης θα ειναι πρωθυπουργος
Στο μεταξύ ... κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις με άλλες χώρες ....Εξού κι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας τρόπος να κάνεις και τους έχοντες να στρώσουν κώλο να δουλέψουν, αλλά όχι φυσικά ένας δίκαιος φόρος.
Με σαξό και βιτάρα θα είσαι ακόμη ;;;;Οπως το πατε και στα 86 μου
Στο μεταξύ ... κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις με άλλες χώρες ....
Σε εκείνες οι φόροι υπήρχαν πάντα, οπότε κάθε οικογένεια ... είχε προσαρμοστεί μέχρι εκεί που μπορούσε.
Κι εδώ αν υπήρχε ΕΝΦΙΑ, δεν θα είχαν οι έλληνες τόσα ακίνητα.
Και κάθε σύγκριση , είναι ηλίθια.
Πχ μπορεί ο Δανός να πληρώνει για ένα καλό διαμέρισμα φόρο 3500€ το χρόνο ....
αλλά βγάζει τα 4πλάσια ως έσοδα .... από αντίστοιχο συνάδελφό του στην ελλάδα ....
και έχει λιγότερα έξοδα ....
δεν πληρώνει διόδια 80€ για να οδηγήσει το αμάξι του από τη μία άκρη της δανίας στην άλλη ....
ούτε για το κινητό του ... κοστίζει η υπηρεσία 15€ ... δίνει άλλα 15€ στο δημόσιο ... και πάνω στα .... 30€
να του βάζουν και .... ΦΠΑ .... φόρο πάνω σε φόρο !!!!!!
Πάντα το είχα απορία...Πέθανε ο άντρας σου, κυρά μου; Αρχίδια θα πάρεις τη σύνταξη. Ένα επίδομα χηρείας για έξι μήνες, και μετά ό, τι προβλέπει ο νόμος για τους άλλους, που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους.
Σε μένα δε θα λες πίπες.E ναι ρε φιλε, εκανε η σκοπιανη σκατογρια μια δηλωση και αρχισαμε να μιλαμε για επιστρατευσεις.
Στοχος, ναι.
Πάντα το είχα απορία...
Σκέφτεστε μερικοί τι γράφετε ή πετάτε μια μαλακία και όποιον πάρει ο χάρος ?
ρε ναυάγιο matrix δεν είμαι ο πάκις που πίπωνες μέσα στο εκλογικό παραβάν κ έβλεπες τι ψήφιζε
Εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθέναςΚαλά τα λες, αλλά αυτό με τα μπόλια, είναι τεράστια μαλακία ... άστο ...