You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Έχεις πάει δλδ πριν επί κομμουνισμού κ μετά την πτώση αυτού κ δεν διαπιστώσεις ότι στα 90's το ανατολικό μπλοκ που πεινούσε εκείνη την εποχή δεν είχε πολλά περισσότερα καζίνο ;;;Έχω πάει πολλές φορές πριν και μετά το κομμουνισμό
Δεν θυμάμαι ακριβώς τα χρόνια περίπου έτσι είναι
Σε ρωτώ διότι δεν ξέρω κ θέλω να μάθω από εσένα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έ, τότε να τον δώσουμε κ σήμερα μάλιστα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Τι θα ρίξεις τώρα ?
Κασε για να δώσει λεφτά ?
ή πατριώτες να διώξουνε τα πάκια
Συνημμένα
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Κάποτε ήταν αδιανόητο να αλλάξουν ο Σαργκάνης, ο Βαμβακούλας ή ο Μητρόπουλος ομάδα. Μετά οι εποχές αλλάξανε.
Αν γίνει εφικτό, να παίρνουν κι οι πρωθυπουργοί κι οι πρόεδροι μεταγραφές, εγώ θέλω τον ...Ρεχάγκελ για την Ελλάδα.
*lol*
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Eισφορες να πληρωνεις δεν θελεις, φορο να πληρωνεις δεν θελεις, τελος επιτηδευματος δεν θελεις, τελη κυκλοφοριας δεν θελεις, τα ακινητα δεν θελεις να σου τα φορολογουν, τεκμηρια δεν θελεις.Εγώ θα γούσταρα ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.
Έχω να ζήσω και τις έχω χεσμένες τις συντάξεις τους , όπως και όλες τις παροχές τους.
ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ .
Μονο να τα παιρνεις μαυρα και να μην δινεις τιποτα θελεις
Δεν γινεται φιλαρακι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, πολυ ωριμη συμπεριφορα για εναν γέροντα.Γιατί στη ζωή ρε ;
Δεν συμφέρει .
Καλύτερα αποδοχή κληρονομιάς !
Πολύ πιο φτηνή !
Να τα κραταει ολα μεχρι να πεθανει, για να κραταει ομηρους τα παιδια του, και μετα να τα αφησει να σφαχτουνε.
Παλι στα λεφτα το πας????
Παντα ετσι φραγκοφονιας ησουνα?
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Ας ζητήσουν συμβουλές και τεχνική υποστήριξη σε φορολογικά θέματα και από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Γερμανίες και οι Σουηδίες έχουν λιγότερο ατίθασους λαούς , και η τεχνογνωσία τους δεν μπορεί να εφαρμοστεί ένα προς ένα σε βαλκανικές χώρες.
Αντιθέτως, το Ισραήλ ή η Ινδία μπορούν προσφέρουν περισσότερες επιλογές σε θέματα λογισμικού. Οι έλεγχοι βάσει αποδείξεων είναι λίγο παρωχημένοι. Οι υπολογισμοί βάσει τεκμαρτού εισοδήματος παρουσιάζουν μεγαλύτερο φοροτεχνικό ενδιαφέρον.
Ο λαός δεν θέλει, αλλά ο Κυριάκος, ο Άδωνις και τα άλλα παιδιά μπορούν !
:-)
Αντιθέτως, το Ισραήλ ή η Ινδία μπορούν προσφέρουν περισσότερες επιλογές σε θέματα λογισμικού. Οι έλεγχοι βάσει αποδείξεων είναι λίγο παρωχημένοι. Οι υπολογισμοί βάσει τεκμαρτού εισοδήματος παρουσιάζουν μεγαλύτερο φοροτεχνικό ενδιαφέρον.
Ο λαός δεν θέλει, αλλά ο Κυριάκος, ο Άδωνις και τα άλλα παιδιά μπορούν !
:-)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γι αυτο σου λεω....σε αυτο συμφωνω
πισσα και πουπουλα στον φοροφυγα...
νομος 4000,φυλακιση,δημευση,πογκρομ,αφαιρεση ιθαγενειας,στερηση τροφη και υπνου σαν μεθοδος αναμορφωσης
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ, ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Και σε ρωτω για τρίτη φορα.Δεν ειναι φάπες, ΚΑΡΑΦΑΠΕΣ ειναι.
Ειναι φάπες γιατι τα κανουν κατσαριδες και οχι τιποτα γαλλοι αμερικανοι κλπ.
Σκόπια που δεν εχουν καν στρατο και αλβανοι υπανθρωποι.
Εσυ βεβαια κανεις πως δεν καταλαβαινεις
Τι θελεις να κανουμε δηλαδη?
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Γι αυτο σου λεω....
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ, ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ναι. Ας αρχίσει ένα λυσσαλέο κυνηγητό των φοροφυγάδων, ώστε να μην τρώνε αυτοί που φοροδιαφεύγουν το ψωμί των έντιμων επαγγελματιών.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τις χηρες να τις κυνηγησουμε επισης?Ναι. Ας αρχίσει ένα λυσσαλέο κυνηγητό των φοροφυγάδων, ώστε να μην τρώνε αυτοί που φοροδιαφεύγουν το ψωμί των έντιμων επαγγελματιών.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Συνημμένα
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Τις χηρες να τις κυνηγησουμε επισης?
Οι συντάξεις χηρείας είναι συχνά υπερβολικές. Αλλιώς τα ποσά ως 900 Ευρώ, αλλιώς τα παραπάνω.
Ως έχει το σύστημα, μια νεαρή μπορεί να βρει έναν γέροντα, να τον παντρευτεί για πέντε χρόνια, ή κάπου εκεί, και μετά να τρώει η ίδια με χρυσά κουτάλια ως το τέλος των ημερών της, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ.
Αστεία πράγματα. Προκλητικά δελεαστικός τρόπος βιοπορισμού από το κουφάρι του συζύγου, και τα δεδουλευμένα άλλων.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Με τη συνταξη χηρειας θα τρωει με χρυσα κουταλια?Οι συντάξεις χηρείας είναι συχνά υπερβολικές. Αλλιώς τα ποσά ως 900 Ευρώ, αλλιώς τα παραπάνω.
Ως έχει το σύστημα, μια νεαρή μπορεί να βρει έναν γέροντα, να τον παντρευτεί για πέντε χρόνια, ή κάπου εκεί, και μετά να τρώει η ίδια με χρυσά κουτάλια ως το τέλος των ημερών της, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ.
Αστεία πράγματα. Προκλητικά δελεαστικός τρόπος βιοπορισμού από το κουφάρι του συζύγου, και τα δεδουλευμένα άλλων.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Με τη συνταξη χηρειας θα τρωει με χρυσα κουταλια?
Άμα μια τριανταπεντάρα παντρευτεί έναν πρώην βουλευτή, πόση σύνταξη για πόσα χρόνια θα παίρνει φίλε μου;
Έναν πρώην διοικητή οργανισμού, είτε γιατρό πείτε ό,τι άλλο, για πόσα χρόνια, πόσο;
Κάνεις ότι δεν τα ξέρεις βλέπω.
* είτε ό,τι άλλο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Για πες εσυ που ξερεις?Άμα μια τριανταπεντάρα παντρευτεί έναν πρώην βουλευτή, πόση σύνταξη για πόσα χρόνια θα παίρνει φίλε μου;
Έναν πρώην διοικητή οργανισμού, είτε γιατρό πείτε ό,τι άλλο, για πόσα χρόνια, πόσο;
Κάνεις ότι δεν τα ξέρεις βλέπω.
* είτε ό,τι άλλο
Ποσα θα παρει η χηρα του γιατρου?
Η Λιανη παντως 800 ευρω παιρνει
λάθος εποχή σε λάθος χώρα ζείς Νιό...
στη ρωσία επί κομμουνισμού θα σου κάθονταν οι Μις και οι Σταρ ...
και όχι μόνο μία αλλά πολλές..και αφιλοκερδώς
Βρε στραβομούτσουνε δεν υπάρχει πολιτικό σύστημα που θα εξαναγκάσει μιά όμορφη κοπέλα να πάει με έναν κακάσχημο
Ακόμη και σε καθεστώς ισότιμης φτώχειας , η όμορφη φτωχιά θα διαλέξει τον φτωχό όμορφο γκόμενο βρε καμμένε
Αν είσαι γκάου κ κακάσχημος δεν θα σε σώσει ούτε το τελειότερο πολιτικό σύστημα ,
ούτε λεφτά θα σου δώσει ,ούτε Σταρ γκόμενα θα σου δώσει
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Για πες εσυ που ξερεις?
Ποσα θα παρει η χηρα του γιατρου?
Η Λιανη παντως 800 ευρω παιρνει
Εδώ και πόσα χρόνια τα παίρνει η κ. Λιάνη, αγαπητέ; Άσε που παίρνει εξαιρετικά λίγα, αν είναι το νούμερο καν σωστό, επειδή τα ποσά ήταν σε δραχμές.
Αυτό που λέω είναι απλό.
Άλλο να δώσεις σύνταξη σε μια εβδομηντάρα γιαγιά που πέθανε ο άντρας της για είκοσι χρόνια μάξιμουμ, κι άλλο να ετρέφεις γενιές από νεαρές, που θέλουν να παντρευτούν τον άλλον για να κονομήσουν. Και να μην έχουν σκοπό να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.
Δε νομίζω, ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις. Απλά κάνεις, ότι δεν καταλαβαίνεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ναι βεβαια, το ονειρο καθε 35αρας ειναι να ζει με τα 800 ευρω της συνταξης χηρειας, χωρις κιολας να μπορει να εργασθει γιατι θα της την κοψουν.Εδώ και πόσα χρόνια τα παίρνει η κ. Λιάνη, αγαπητέ; Άσε που παίρνει εξαιρετικά λίγα, αν είναι το νούμερο καν σωστό, επειδή τα ποσά ήταν σε δραχμές.
Αυτό που λέω είναι απλό.
Άλλο να δώσεις σύνταξη σε μια εβδομηντάρα γιαγιά που πέθανε ο άντρας της για είκοσι χρόνια μάξιμουμ, κι άλλο να ετρέφεις γενιές από νεαρές, που θέλουν να παντρευτούν τον άλλον για να κονομήσουν. Και να μην έχουν σκοπό να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.
Δε νομίζω, ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις. Απλά κάνεις, ότι δεν καταλαβαίνεις.
Ρεσιταλ δινεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0