Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Τη Δευτέρα, παρουσία του πρωθυπουργού, οι επεκτάσεις του μετρό Θεσσαλονίκης.....
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
wtf επεκταση χωρις μετρο....ημαρτον τοσο ζωα ειμαστε στην ελλαδα? ΤΟΣΟ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
Τη Δευτέρα, παρουσία του πρωθυπουργού, οι επεκτάσεις του μετρό Θεσσαλονίκης.....
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
wtf επεκταση χωρις μετρο....ημαρτον τοσο ζωα ειμαστε στην ελλαδα? ΤΟΣΟ
Aπο φλαι οβερ θα παει?:coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.644
Πόντοι
12.756
Εδώ και πόσα χρόνια τα παίρνει η κ. Λιάνη, αγαπητέ; Άσε που παίρνει εξαιρετικά λίγα, αν είναι το νούμερο καν σωστό, επειδή τα ποσά ήταν σε δραχμές.

Αυτό που λέω είναι απλό.

Άλλο να δώσεις σύνταξη σε μια εβδομηντάρα γιαγιά που πέθανε ο άντρας της για είκοσι χρόνια μάξιμουμ, κι άλλο να ετρέφεις γενιές από νεαρές, που θέλουν να παντρευτούν τον άλλον για να κονομήσουν. Και να μην έχουν σκοπό να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Δε νομίζω, ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις. Απλά κάνεις, ότι δεν καταλαβαίνεις.
εγω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος να ξερεις πληρωνω τα παντα...λες να μην παντρευτω την κυρα μου για να μην παρει την συνταξη μου;:coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ναι βεβαια, το ονειρο καθε 35αρας ειναι να ζει με τα 800 ευρω της συνταξης χηρειας, χωρις κιολας να μπορει να εργασθει γιατι θα της την κοψουν.
Ρεσιταλ δινεις

Αχ. Απλά αποφεύγεις τα επιχειρήματα, για να κλείσει κακήν-κακώς η συζήτηση. Τι πας να συγκαλύψεις; Πολλές συντάξεις χηρείας είναι σε τετραψήφια νούμερα και δίνονται για περισσότερες δεκαετίες σε άτομα που θα έπρεπε να αναζητούν την τύχη τους στο χώρο αγοράς εργασίας.

Αν δώσει μια όποια κυβέρνηση τα νούμερα στη δημοσιότητα, πόσα χρήματα, εδώ και πόσα χρόνια είναι οι συντάξεις χηρείας, θα γελάει κόσμος.

Ως έχει, πολλές παίρνουν στα σίγουρα τη σύνταξη χηρείας, και μετά κοιτάν αν έχουν τη διάθεση και τις δεξιότητες για άλλες μη δηλωμένες ασχολίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος να ξερεις πληρωνω τα παντα...λες να μην παντρευτω την κυρα μου για να μην παρει την συνταξη μου;:coffee:
Εδω θα παρει ο Τάιλερ την συνταξη του Στεφανου, δεν θα παρει η κυρα σου την δικη σου?

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556

Άμα είναι το πολύ δεκαπέντε χρόνια νεαρότερη σου, να το αποκαταστήσεις το κορίτσι !

Αν και προσωπικά είμαι υπέρ των παιδιών, αλλά ενάντια στο γάμο. Δε συμφέρει αυτή η νομική πράξη. Μόνο τις γυναίκες κατοχυρώνει βασικά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.644
Πόντοι
12.756
Άμα είναι το πολύ δεκαπέντε χρόνια νεαρότερη σου, να το αποκαταστήσεις το κορίτσι !

Αν και προσωπικά είμαι υπέρ των παιδιών, αλλά ενάντια στο γάμο. Δε συμφέρει αυτή η νομική πράξη. Μόνο τις γυναίκες κατοχυρώνει βασικά.
περιπου 4-5 χρονια διαφορα εχουμε..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
Αχ. Απλά αποφεύγεις τα επιχειρήματα, για να κλείσει κακήν-κακώς η συζήτηση. Τι πας να συγκαλύψεις; Πολλές συντάξεις χηρείας είναι σε τετραψήφια νούμερα και δίνονται για περισσότερες δεκαετίες σε άτομα που θα έπρεπε να αναζητούν την τύχη τους στο χώρο αγοράς εργασίας.

Αν δώσει μια όποια κυβέρνηση τα νούμερα στη δημοσιότητα, πόσα χρήματα, εδώ και πόσα χρόνια είναι οι συντάξεις χηρείας, θα γελάει κόσμος.

Ως έχει, πολλές παίρνουν στα σίγουρα τη σύνταξη χηρείας, και μετά κοιτάν αν έχουν τη διάθεση και τις δεξιότητες για άλλες μη δηλωμένες ασχολίες.
Τυπε εσυ ας πουμε θα προτιμουσες να παρεις 800-900(δεν αναφερω για μεγαλυτερες συνταξεις) και να βρεις και κανενα μεροκαματο (σκουροχρωμο) ή να πας να δουλεψεις για 700+ το μηνα?Εκτος αν εννοουν καποιοι οτι ειχαν τις προϋποθεσεις ή αφησαν καποια θεση με 1,5-2-3k το μηνα και τους απαγορευσε το κρατος να εργαζονται:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
τι λέει τύποι?

γίναμε η υπερδύναμη των βαλκανίων ή ακόμα? :coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Τυπε εσυ ας πουμε θα προτιμουσες να παρεις 800-900(δεν αναφερω για μεγαλυτερες συνταξεις) και να βρεις και κανενα μεροκαματο (σκουροχρωμο) ή να πας να δουλεψεις για 700+ το μηνα?Εκτος αν εννοουν καποιοι οτι ειχαν τις προϋποθεσεις ή αφησαν καποια θεση με 1,5-2-3k το μηνα και τις απαγορευσε το κρατος να εργαζονται:confused::confused::confused:

Το το θα προτιμούσα εγώ είναι άλλο θέμα, επειδή έχω κάνει παιδιά, κι έχω μπροστά μου να κάνω κι άλλα, χωρίς να παντρεύομαι.

Εξηγώ όμως, πως και γιατί οι συντάξεις χηρείας συνιστούν μέρος του «επαγγελματικού προσανατολισμού» της σύγχρονης Ελληνίδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

* Το τι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
από που και έως που φοροφυγάς????

εγώ συμφωνώ στην κατάργηση του μετρητού

και στην φορολόγηση κάτι μπαταχτζίδων που δηλώνουν 5Κ εισόδημα και τώρα κλαίνε για το νέο νομοσχέδιο :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Εδω θα παρει ο Τάιλερ την συνταξη του Στεφανου, δεν θα παρει η κυρα σου την δικη σου?
Δεν έχει ο Στέφανος ένσημα στην Ελλάδα. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστει η υπογα της Πειραιώς, για να χτυπήσει Κασσελάκη.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Διασπάθιση δημοσίου χρήματος και σπατάλη πόρων είναι οι αλόγιστες οικονομικές ενισχύσεις σε άτομα που θα έπρεπαι να συμμετέχουν στο χώρο της εργασίας.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
Το το θα προτιμούσα εγώ είναι άλλο θέμα, επειδή έχω κάνει παιδιά, κι έχω μπροστά μου να κάνω κι άλλα, χωρίς να παντρεύομαι.

Εξηγώ όμως, πως και γιατί οι συντάξεις χηρείας συνιστούν μέρος του «επαγγελματικού προσανατολισμού» της σύγχρονης Ελληνίδας.

* Το τι
Ειχαμε και τις αλλες που παιρνανε οι κορες στρατιωτικων,δικαστικων που ηταν αγαμες αλλα με κουτσουβελα.:confused::confused::confused:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ειχαμε και τις αλλες που παιρνανε οι κορες στρατιωτικων,δικαστικων που ηταν αγαμες αλλα με κουτσουβελα.:confused::confused::confused:

Όταν έχει κάνει παιδιά η γυναίκα, είναι λογικό να ενισχυθεί μέχρι την ενηλικίωση τους.

Μετά, εφόσον είναι κάτω των 62, θα πρέπει να ζει από ιδίους πόρους.

Γενικώς, οι άτεκνοι γάμοι θα έπρεπε να μην καταλήγουν σε αιώνιες συντάξεις χηρείας.

Όπου μπαίνουν παιδιά στη μέση, αλλάζει αρκετά το πράγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α ωραια.
Εσυ προτιμας να τα δινεις εν ζωη σε διατροφές

Όταν έχει κάνει παιδιά η γυναίκα, είναι λογικό να ενισχυθεί μέχρι την ενηλικίωση τους.

Γενικώς, οι άτεκνοι γάμοι θα έπρεπε να μην καταλήγουν σε αιώνιες συντάξεις χηρείας.

Μπούρδες.
Τα παιδια εχουν παρει το δρομο τους, η χηρα εχει αναγκη απο στηριξη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056

Μπραβο,αλλα κοιτα να δεις που προβλεποταν για ορισμενα επαγγελματα,γκαντεμια,γκινια:confused::confused::confused::coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Α ωραια.
Εσυ προτιμας να τα δινεις εν ζωη σε διατροφές

Αυτό ναι. Αφού έκανε τη μαλακία να παντρευτεί.

Αλλά μετά το θάνατο του, να μην φορτώνει το ταμείο με επιπλέον υποχρεώσεις, παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom