You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.108
- Πόντοι
- 6.056
Aπο φλαι οβερ θα παει?Τη Δευτέρα, παρουσία του πρωθυπουργού, οι επεκτάσεις του μετρό Θεσσαλονίκης.....
wtf επεκταση χωρις μετρο....ημαρτον τοσο ζωα ειμαστε στην ελλαδα? ΤΟΣΟ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.644
- Πόντοι
- 12.756
εγω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος να ξερεις πληρωνω τα παντα...λες να μην παντρευτω την κυρα μου για να μην παρει την συνταξη μου;Εδώ και πόσα χρόνια τα παίρνει η κ. Λιάνη, αγαπητέ; Άσε που παίρνει εξαιρετικά λίγα, αν είναι το νούμερο καν σωστό, επειδή τα ποσά ήταν σε δραχμές.
Αυτό που λέω είναι απλό.
Άλλο να δώσεις σύνταξη σε μια εβδομηντάρα γιαγιά που πέθανε ο άντρας της για είκοσι χρόνια μάξιμουμ, κι άλλο να ετρέφεις γενιές από νεαρές, που θέλουν να παντρευτούν τον άλλον για να κονομήσουν. Και να μην έχουν σκοπό να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.
Δε νομίζω, ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις. Απλά κάνεις, ότι δεν καταλαβαίνεις.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Ναι βεβαια, το ονειρο καθε 35αρας ειναι να ζει με τα 800 ευρω της συνταξης χηρειας, χωρις κιολας να μπορει να εργασθει γιατι θα της την κοψουν.
Ρεσιταλ δινεις
Αχ. Απλά αποφεύγεις τα επιχειρήματα, για να κλείσει κακήν-κακώς η συζήτηση. Τι πας να συγκαλύψεις; Πολλές συντάξεις χηρείας είναι σε τετραψήφια νούμερα και δίνονται για περισσότερες δεκαετίες σε άτομα που θα έπρεπε να αναζητούν την τύχη τους στο χώρο αγοράς εργασίας.
Αν δώσει μια όποια κυβέρνηση τα νούμερα στη δημοσιότητα, πόσα χρήματα, εδώ και πόσα χρόνια είναι οι συντάξεις χηρείας, θα γελάει κόσμος.
Ως έχει, πολλές παίρνουν στα σίγουρα τη σύνταξη χηρείας, και μετά κοιτάν αν έχουν τη διάθεση και τις δεξιότητες για άλλες μη δηλωμένες ασχολίες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εδω θα παρει ο Τάιλερ την συνταξη του Στεφανου, δεν θα παρει η κυρα σου την δικη σου?εγω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος να ξερεις πληρωνω τα παντα...λες να μην παντρευτω την κυρα μου για να μην παρει την συνταξη μου;
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
εγω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος να ξερεις πληρωνω τα παντα...λες να μην παντρευτω την κυρα μου για να μην παρει την συνταξη μου;
Άμα είναι το πολύ δεκαπέντε χρόνια νεαρότερη σου, να το αποκαταστήσεις το κορίτσι !
Αν και προσωπικά είμαι υπέρ των παιδιών, αλλά ενάντια στο γάμο. Δε συμφέρει αυτή η νομική πράξη. Μόνο τις γυναίκες κατοχυρώνει βασικά.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.644
- Πόντοι
- 12.756
περιπου 4-5 χρονια διαφορα εχουμε..Άμα είναι το πολύ δεκαπέντε χρόνια νεαρότερη σου, να το αποκαταστήσεις το κορίτσι !
Αν και προσωπικά είμαι υπέρ των παιδιών, αλλά ενάντια στο γάμο. Δε συμφέρει αυτή η νομική πράξη. Μόνο τις γυναίκες κατοχυρώνει βασικά.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.108
- Πόντοι
- 6.056
Τυπε εσυ ας πουμε θα προτιμουσες να παρεις 800-900(δεν αναφερω για μεγαλυτερες συνταξεις) και να βρεις και κανενα μεροκαματο (σκουροχρωμο) ή να πας να δουλεψεις για 700+ το μηνα?Εκτος αν εννοουν καποιοι οτι ειχαν τις προϋποθεσεις ή αφησαν καποια θεση με 1,5-2-3k το μηνα και τους απαγορευσε το κρατος να εργαζονταιΑχ. Απλά αποφεύγεις τα επιχειρήματα, για να κλείσει κακήν-κακώς η συζήτηση. Τι πας να συγκαλύψεις; Πολλές συντάξεις χηρείας είναι σε τετραψήφια νούμερα και δίνονται για περισσότερες δεκαετίες σε άτομα που θα έπρεπε να αναζητούν την τύχη τους στο χώρο αγοράς εργασίας.
Αν δώσει μια όποια κυβέρνηση τα νούμερα στη δημοσιότητα, πόσα χρήματα, εδώ και πόσα χρόνια είναι οι συντάξεις χηρείας, θα γελάει κόσμος.
Ως έχει, πολλές παίρνουν στα σίγουρα τη σύνταξη χηρείας, και μετά κοιτάν αν έχουν τη διάθεση και τις δεξιότητες για άλλες μη δηλωμένες ασχολίες.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.644
- Πόντοι
- 12.756
φοροφυγα......τι λέει τύποι?
γίναμε η υπερδύναμη των βαλκανίων ή ακόμα?
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε εσυ ας πουμε θα προτιμουσες να παρεις 800-900(δεν αναφερω για μεγαλυτερες συνταξεις) και να βρεις και κανενα μεροκαματο (σκουροχρωμο) ή να πας να δουλεψεις για 700+ το μηνα?Εκτος αν εννοουν καποιοι οτι ειχαν τις προϋποθεσεις ή αφησαν καποια θεση με 1,5-2-3k το μηνα και τις απαγορευσε το κρατος να εργαζονται
Το το θα προτιμούσα εγώ είναι άλλο θέμα, επειδή έχω κάνει παιδιά, κι έχω μπροστά μου να κάνω κι άλλα, χωρίς να παντρεύομαι.
Εξηγώ όμως, πως και γιατί οι συντάξεις χηρείας συνιστούν μέρος του «επαγγελματικού προσανατολισμού» της σύγχρονης Ελληνίδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
* Το τι
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
από που και έως που φοροφυγάς????φοροφυγα......
εγώ συμφωνώ στην κατάργηση του μετρητού
και στην φορολόγηση κάτι μπαταχτζίδων που δηλώνουν 5Κ εισόδημα και τώρα κλαίνε για το νέο νομοσχέδιο
Δεν έχει ο Στέφανος ένσημα στην Ελλάδα. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστει η υπογα της Πειραιώς, για να χτυπήσει Κασσελάκη.Εδω θα παρει ο Τάιλερ την συνταξη του Στεφανου, δεν θα παρει η κυρα σου την δικη σου?
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Διασπάθιση δημοσίου χρήματος και σπατάλη πόρων είναι οι αλόγιστες οικονομικές ενισχύσεις σε άτομα που θα έπρεπαι να συμμετέχουν στο χώρο της εργασίας.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.108
- Πόντοι
- 6.056
Ειχαμε και τις αλλες που παιρνανε οι κορες στρατιωτικων,δικαστικων που ηταν αγαμες αλλα με κουτσουβελα.Το το θα προτιμούσα εγώ είναι άλλο θέμα, επειδή έχω κάνει παιδιά, κι έχω μπροστά μου να κάνω κι άλλα, χωρίς να παντρεύομαι.
Εξηγώ όμως, πως και γιατί οι συντάξεις χηρείας συνιστούν μέρος του «επαγγελματικού προσανατολισμού» της σύγχρονης Ελληνίδας.
* Το τι
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
* θα έπρεπε
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Ειχαμε και τις αλλες που παιρνανε οι κορες στρατιωτικων,δικαστικων που ηταν αγαμες αλλα με κουτσουβελα.
Όταν έχει κάνει παιδιά η γυναίκα, είναι λογικό να ενισχυθεί μέχρι την ενηλικίωση τους.
Μετά, εφόσον είναι κάτω των 62, θα πρέπει να ζει από ιδίους πόρους.
Γενικώς, οι άτεκνοι γάμοι θα έπρεπε να μην καταλήγουν σε αιώνιες συντάξεις χηρείας.
Όπου μπαίνουν παιδιά στη μέση, αλλάζει αρκετά το πράγμα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Α ωραια.Το το θα προτιμούσα εγώ είναι άλλο θέμα, επειδή έχω κάνει παιδιά, κι έχω μπροστά μου να κάνω κι άλλα, χωρίς να παντρεύομαι.
Εσυ προτιμας να τα δινεις εν ζωη σε διατροφές
Μπούρδες.Όταν έχει κάνει παιδιά η γυναίκα, είναι λογικό να ενισχυθεί μέχρι την ενηλικίωση τους.
Γενικώς, οι άτεκνοι γάμοι θα έπρεπε να μην καταλήγουν σε αιώνιες συντάξεις χηρείας.
Τα παιδια εχουν παρει το δρομο τους, η χηρα εχει αναγκη απο στηριξη
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.108
- Πόντοι
- 6.056
Μπραβο,αλλα κοιτα να δεις που προβλεποταν για ορισμενα επαγγελματα,γκαντεμια,γκινιαΌταν έχει κάνει παιδιά η γυναίκα, είναι λογικό να ενισχυθεί μέχρι την ενηλικίωση τους.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Α ωραια.
Εσυ προτιμας να τα δινεις εν ζωη σε διατροφές
Αυτό ναι. Αφού έκανε τη μαλακία να παντρευτεί.
Αλλά μετά το θάνατο του, να μην φορτώνει το ταμείο με επιπλέον υποχρεώσεις, παρακαλώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις