Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Να συμπληρώσω: και ΛΑΘΡΟΣ.γενικα αν εισαι γυφτος,αλβανος,ελευθερος επαγγελματιας δικαιουσαι τα παντα
ΑΝ εισαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος παιρνεις τα αρχιδια μου
Να συμπληρώσω: και ΛΑΘΡΟΣ.γενικα αν εισαι γυφτος,αλβανος,ελευθερος επαγγελματιας δικαιουσαι τα παντα
ΑΝ εισαι ΤΙΜΙΟΣ μισθωτος παιρνεις τα αρχιδια μου
αυτοι παιρνουν και απο Ε.Ε.καθε μηνα μισθο κανονικαΝα συμπληρώσω: και ΛΑΘΡΟΣ.
Εβαλα να δω αυτο που ειπες χθες.Κανονισε απο αυριο να αρχισεις να παιρνεις κι εσυ κανενα επιδομα απο τον οαεδαυτοι παιρνουν και απο Ε.Ε.καθε μηνα μισθο κανονικα
γιατι ρε ωραιο ητανΕβαλα να δω αυτο που ειπες χθες.Κανονισε απο αυριο να αρχισεις να παιρνεις κι εσυ κανενα επιδομα απο τον οαεδ
Στο δεκαλεπτο ειμαι,στο δεκαλεπτογιατι ρε ωραιο ηταν
δες το ολο ρε μαλακα ωραιο λεμεΣτο δεκαλεπτο ειμαι,στο δεκαλεπτο
Αρχισες τα γλυκολογα μολις ειπα για οαεδ,καλα θα το δωδες το ολο ρε μαλακα ωραιο λεμε
ε δες το σου λεω..Αρχισες τα γλυκολογα μολις ειπα για οαεδ,καλα θα το δω
μικυ μαου ειναι?Αρχισες τα γλυκολογα μολις ειπα για οαεδ,καλα θα το δω
Και τους συγκρατούμενους του;και οχι μονο ενα
Ετοιμασου Ντολμα για αφορητους πονους.....
Από την τσέπη τους θα πληρώνουν πλέον οι ασφαλισμένοι και τα ισχυρά παυσίπονα
Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί στην απόφαση του υπουργείου Υγείας να βγάλει από τη λίστα αποζημιούμενων φαρμάκων δύο ισχυρά και εθιστικά παυσίπονα, για τα οποία δεν υπάρχει εναλλακτική θεραπεία.www.news247.gr
Ενώ δεν είναι απαράδεκτο να παίρνει σύνταξη ένας πολιτικός με 2 τετραετιες. Σε πειράζει η χήρα που δεν ξέρουμε την κατάσταση της η τι αφήνει πίσω ο συγχωρεμενοςΑπαράδεκτο ούτως ή άλλως, ότι πληρώνονται ακόμη συντάξεις για πεθαμένους.
Πέθανε ο άντρας σου, κυρά μου; Αρχίδια θα πάρεις τη σύνταξη. Ένα επίδομα χηρείας για έξι μήνες, και μετά ό, τι προβλέπει ο νόμος για τους άλλους, που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους.
Μήπως ένας λόγος ήταν που κάποιοι έπαιξαν τα αποθεματικά των ταμείων σε άχρηστα ομόλογα;Ακόμη και αυτά τα όρια 62 και 67 ξεπερασμένα είναι. Ναι, να πάρεις σύνταξη, και στα 62, αλλά να έχεις μεγαλώσει δυο παιδιά. Όχι έτσι.
Άμα δεν έκανες παιδιά, να μιλάμε για τα 70 και τα 75 και μετά.
Το ότι πληρώθηκαν εισφορές κάποτε, δεν λέει κάτι.
Φαγώθηκαν τα λεφτά, εξού κι η πρόσφατη κρίση/χρεοκοπία και το σημερινό απαράδεκτα υψηλό χρέος.
Ναι, πολυ ωριμη συμπεριφορα για εναν γέροντα.
Να τα κραταει ολα μεχρι να πεθανει, για να κραταει ομηρους τα παιδια του, και μετα να τα αφησει να σφαχτουνε.
Παλι στα λεφτα το πας????
Παντα ετσι φραγκοφονιας ησουνα?
Ενώ δεν είναι απαράδεκτο να παίρνει σύνταξη ένας πολιτικός με 2 τετραετιες. Σε πειράζει η χήρα που δεν ξέρουμε την κατάσταση της η τι αφήνει πίσω ο συγχωρεμενος
Eισφορες να πληρωνεις δεν θελεις, φορο να πληρωνεις δεν θελεις, τελος επιτηδευματος δεν θελεις, τελη κυκλοφοριας δεν θελεις, τα ακινητα δεν θελεις να σου τα φορολογουν, τεκμηρια δεν θελεις.
Μονο να τα παιρνεις μαυρα και να μην δινεις τιποτα θελεις
Δεν γινεται φιλαρακι
Μήπως ένας λόγος ήταν που κάποιοι έπαιξαν τα αποθεματικά των ταμείων σε άχρηστα ομόλογα;