Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και 2 μηνες δεν θα εχει αντιπαλο ο Τσιπρας! Παλι οτι θελει θα κανει στη Βουλη!

Αυτό είναι σίγουρο. Η Ν Δ πρέπει να αλλάξει πολλά περισσότερα από αρχηγό αν θέλει να ξαναπάρει κυβέρνηση. Το θέμα όμως είναι αν μπορεί να αλλάξει αλλά εκτός του αρχηγού.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο Τσιπρας μεσα σε 1 εβδομαδα εκανα δημοψηφισμα και οι αχρηστοι στη Νεα Δημοκρατια θελουν 1,5 μηνα για να εκλεξουν αρχηγο!!! :rockon:
Και ελπιζουμε ολοι να ψηφισουν τον πιο αχρηστο αυτη την στιγμη στην βουλη για αρχηγο,τον αδωνι.Για να παει εκει που της αξιζει σαν κομμα,στον πατο,μαζι με το πασοκ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και ελπιζουμε ολοι να ψηφισουν τον πιο αχρηστο αυτη την στιγμη στην βουλη για αρχηγο,τον αδωνι.Για να παει εκει που της αξιζει σαν κομμα,στον πατο,μαζι με το πασοκ.

Αυτό είναι κομπογιαννήτικη σκέψη βεβαίως βεβαίως και όχι πολιτική σκέψη.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.450
Πόντοι
566

Ναι μαστερακο θα παει η ΝΔ από το 28% στο 6% και το υπόλοιπο 22% θα παει σε ΑΝΕΛ - ΛΕΒΕΝΤΗ - ΣΥΡΙΖΑ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι μαστερακο θα παει η ΝΔ από το 28% στο 6% και το υπόλοιπο 22% θα παει σε ΑΝΕΛ - ΛΕΒΕΝΤΗ - ΣΥΡΙΖΑ.

20% ειναι,και ας παει οπου θελει εκτος απο συριζα.Ας παει λεβεντη ας παει οικολογους ας παει κομμα πειρατων.Στην πουστο ΝΔ την καταστροφεα της χωρας να μην ξαναπαει.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Στην πολιτική τα θετικά ή τα αρνητικά δεν τα καθορίζουν το ονόματα των κομμάτων αλλά οι ιδεολογικοί χώροι που εκφράζουν (επίσης με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους).

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Μην αποκλειεις με αδωνι στο τιμονι να γινει κατι τετοιο μελοντικα. :grin: Αν και πιστευω οτι θα ειναι τεταρτος στις εσωκομματικες..

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.450
Πόντοι
566
Μην αποκλειεις με αδωνι στο τιμονι να γινει κατι τετοιο μελοντικα. :grin:

Εγω μελλοντικά τυπε θα ηθελα να ήμαστε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ με μοναδικά κόμματα Δημοκρατικούς - Ρεπουπλικάνους.  :rockon: :rockon: :rockon:

Με λίγα λόγια, καταργηση όλων των κομματων μας και προσχώρηση τους σε Δημοκρατικούς και Ρεπουπλικάνους.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.450
Πόντοι
566
Αν και πιστευω οτι θα ειναι τεταρτος στις εσωκομματικες..

Δύσκολη η προβλεψη τύπε. Πιστεύω ότι ο Αδωνις θα παει καλα αλλά δεν θα είναι στον β' γύρο.

Νομιζω στον β' γυρο θα δούμε Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα. 

Μειμαρακης και Γεωργιαδης θα εχουν σοβαρό ρυθμιστικο ρόλο επιλεγοντας ποιον θα στηριξουν.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δύσκολη η προβλεψη τύπε. Πιστεύω ότι ο Αδωνις θα παει καλα αλλά δεν θα είναι στον β' γύρο.

Νομιζω στον β' γυρο θα δούμε Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα. 

Μειμαρακης και Γεωργιαδης θα εχουν σοβαρό ρυθμιστικο ρόλο επιλεγοντας ποιον θα στηριξουν.
Και εγω αυτο το διδυμο πιστευω...λογικα μετα θα στηριξουν κυριακο, ο Τζιτζι εχει στηριξει μονο απο αλλα κομματα (βλεπε λεβεντη)  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και με την βούλα και την υπογραφή σου θα είσαι ΝΔτης.  :uglystupid:
Πως θα γινει αυτο τυπε;Εγω εδωσα 2 ευρω και ψηφισα μεταξυ Σαμαρα-Ντορας.Μου εστειλαν κατι φυλλαδια στην αρχη τον πρωτο καιρο σπιτι και αυτο ηταν.Ψηφιζω ανελλιπως απο το 1996 που πρωτοψηφισα και δεν εχω ριξει ΝΔ ουτε μια φορα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν ειναι τιποτα ρε stekas72 το να γραφτεις σε ενα κομμα για να ψηφισεις στις εσωκομματικες, μην το μπερδευεις με το να εισαι κομματοσκυλο και να τρεχεις απο πισω τους συνεχεια.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οτιδηποτε αλλο εκτος απο μητσοτακη-τζιτζη στο β γυρο θα ειναι εκλπηξη
το μειμαρ το στηριζουν οι καραμανλικοι βαρονοι αλλα οχι ο κοσμος  :uglystupid:
ο μπουμπουκος εκανε τεραστιο φαουλ με τη δηλωση "δεν εχουν θεση οι ακροδεξιοι στη νδ"
ετοιμαζονταν χρυσαυγουλοι και λοιποι ακροδεξιοι να γραφτουν να τον ψηφισουν
και αυτος τους εφτυσε στα μουτρα  :uglystupid:
ποιοι θα τον στηριξουν τωρα? οι κεντρωοι?  :jerking:
στο τελικο κουλης vs τζιτζι
πιστευω θα το παρει ο κουλης ( λογω και της μαλακιας οτι δεν μπορει να ειναι στη βουλη μεχρι το 2019 ο τζιτζι)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πως θα γινει αυτο τυπε;Εγω εδωσα 2 ευρω και ψηφισα μεταξυ Σαμαρα-Ντορας.Μου εστειλαν κατι φυλλαδια στην αρχη τον πρωτο καιρο σπιτι και αυτο ηταν.Ψηφιζω ανελλιπως απο το 1996 που πρωτοψηφισα και δεν εχω ριξει ΝΔ ουτε μια φορα.

όταν όμως γίνει η επανάσταση και κάνει ντου ο λέφτης σαν μπροστάρης της (ποτισμένος από τα επαναστατικά μηνύματα του Λαφαζάνη και έχοντας στο μυαλό του την μαρξιστική ανάλυση) στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού και βρεί τις καταστάσεις μελών, σε βλέπω Μακρόνησι (το καλύτερο) ή Πηγάδα (τελική λύση)  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom