Και 2 μηνες δεν θα εχει αντιπαλο ο Τσιπρας! Παλι οτι θελει θα κανει στη Βουλη!
Αυτό είναι σίγουρο. Η Ν Δ πρέπει να αλλάξει πολλά περισσότερα από αρχηγό αν θέλει να ξαναπάρει κυβέρνηση. Το θέμα όμως είναι αν μπορεί να αλλάξει αλλά εκτός του αρχηγού.
Και 2 μηνες δεν θα εχει αντιπαλο ο Τσιπρας! Παλι οτι θελει θα κανει στη Βουλη!
Και ελπιζουμε ολοι να ψηφισουν τον πιο αχρηστο αυτη την στιγμη στην βουλη για αρχηγο,τον αδωνι.Για να παει εκει που της αξιζει σαν κομμα,στον πατο,μαζι με το πασοκ.Ο Τσιπρας μεσα σε 1 εβδομαδα εκανα δημοψηφισμα και οι αχρηστοι στη Νεα Δημοκρατια θελουν 1,5 μηνα για να εκλεξουν αρχηγο!!!
Και ελπιζουμε ολοι να ψηφισουν τον πιο αχρηστο αυτη την στιγμη στην βουλη για αρχηγο,τον αδωνι.Για να παει εκει που της αξιζει σαν κομμα,στον πατο,μαζι με το πασοκ.
Και ελπιζουμε ολοι να ψηφισουν τον πιο αχρηστο αυτη την στιγμη στην βουλη για αρχηγο,τον αδωνι.Για να παει εκει που της αξιζει σαν κομμα,στον πατο,μαζι με το πασοκ.
20% ειναι,και ας παει οπου θελει εκτος απο συριζα.Ας παει λεβεντη ας παει οικολογους ας παει κομμα πειρατων.Στην πουστο ΝΔ την καταστροφεα της χωρας να μην ξαναπαει.Ναι μαστερακο θα παει η ΝΔ από το 28% στο 6% και το υπόλοιπο 22% θα παει σε ΑΝΕΛ - ΛΕΒΕΝΤΗ - ΣΥΡΙΖΑ.
Μην αποκλειεις με αδωνι στο τιμονι να γινει κατι τετοιο μελοντικα. Αν και πιστευω οτι θα ειναι τεταρτος στις εσωκομματικες..Ναι μαστερακο θα παει η ΝΔ από το 28% στο 6% και το υπόλοιπο 22% θα παει σε ΑΝΕΛ - ΛΕΒΕΝΤΗ - ΣΥΡΙΖΑ.
Μην αποκλειεις με αδωνι στο τιμονι να γινει κατι τετοιο μελοντικα.
Αν και πιστευω οτι θα ειναι τεταρτος στις εσωκομματικες..
Και εγω αυτο το διδυμο πιστευω...λογικα μετα θα στηριξουν κυριακο, ο Τζιτζι εχει στηριξει μονο απο αλλα κομματα (βλεπε λεβεντη)Δύσκολη η προβλεψη τύπε. Πιστεύω ότι ο Αδωνις θα παει καλα αλλά δεν θα είναι στον β' γύρο.
Νομιζω στον β' γυρο θα δούμε Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα.
Μειμαρακης και Γεωργιαδης θα εχουν σοβαρό ρυθμιστικο ρόλο επιλεγοντας ποιον θα στηριξουν.
Ολοι να στηριξουμε την προεδραρα
Ολοι να στηριξουμε την προεδραρα
Φυσικα και θα το υπογραψω,ετσι και αλλιως οι αξιες της νδ ειναι....0Υπογραψε την δήλωση ότι δεχεσαι τις αξιες της ΝΔ και ψηφισε.... ελευθερα
Φυσικα και θα το υπογραψω,ετσι και αλλιως οι αξιες της νδ ειναι....0
Πως θα γινει αυτο τυπε;Εγω εδωσα 2 ευρω και ψηφισα μεταξυ Σαμαρα-Ντορας.Μου εστειλαν κατι φυλλαδια στην αρχη τον πρωτο καιρο σπιτι και αυτο ηταν.Ψηφιζω ανελλιπως απο το 1996 που πρωτοψηφισα και δεν εχω ριξει ΝΔ ουτε μια φορα.Και με την βούλα και την υπογραφή σου θα είσαι ΝΔτης.
Πως θα γινει αυτο τυπε;Εγω εδωσα 2 ευρω και ψηφισα μεταξυ Σαμαρα-Ντορας.Μου εστειλαν κατι φυλλαδια στην αρχη τον πρωτο καιρο σπιτι και αυτο ηταν.Ψηφιζω ανελλιπως απο το 1996 που πρωτοψηφισα και δεν εχω ριξει ΝΔ ουτε μια φορα.