Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πρωτα θα υπογραψεις αιτηση για μελος της ΝΔ, οτι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και αποδέχεσαι τις αξίες της ΝΔ.

Λοιπόν θα υπογράψεις?
Εγω την προηγουμενη φορα που πηγα και ψηφισα τοτε με ντορα δεν θυμαμαι να υπεγραψα τιποτα ενα διευρο δωσαμε...αλλα περασαν και αρκετα χρονια οποτε μπορει να κανω και λαθος.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
σιγα ρε συ το βαρυνες πολυ. και γω θα παω να πληρωσω για να ψηφισω αδωνι και στα αρχιδια μου η νδ και οι ''αξιες'' της...

Δεν το βαρενω, ετσι ήταν η διαδικασια στην εκλογή Σαμαρα.

Τωρα αν μου λες ότι η δηλωση σου που υπογραφεις δεν εχει αξία, το θεωρώ ανοησία  :hi:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εγω την προηγουμενη φορα που πηγα και ψηφισα τοτε με ντορα δεν θυμαμαι να υπεγραψα τιποτα ενα διευρο δωσαμε...αλλα περασαν και αρκετα χρονια οποτε μπορει να κανω και λαθος.

Εδωσες ταυτότητα, περασαν τα στοιχεία σου, εκτυπωθηκε ενα εντυπο που υπεγραψες ότι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και ότι αποδεχεσαι τις αξιες της ΝΔ, εδωσες τα 2 ευρω και ψήφισες.

Αυτο εγινε τότε και ήμουν εκεί.....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Δεν το βαρενω, ετσι ήταν η διαδικασια στην εκλογή Σαμαρα.

Τωρα αν μου λες ότι η δηλωση σου που υπογραφεις δεν εχει αξία, το θεωρώ ανοησία  :hi:
ναι δε το βρισκω τοσο σοβαρο. εγω ψηφιζω προσωπο, οχι κομμα. αν στο μελλον μου αρεσει καποιος αλλος απο αλλο κομμα θα γραφτω να τον ψηφισω, ακομα και αν ειναι απο αλλο ιδεολογικο χωρο. το οτι θα υπογραω]ψω στη νδ δε λεει κατι. τι σημαινει αυτο οτι μετα θα ειμαι αιωνια δεσμευμενος στη νδ;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
ναι δε το βρισκω τοσο σοβαρο. εγω ψηφιζω προσωπο, οχι κομμα. αν στο μελλον μου αρεσει καποιος αλλος απο αλλο κομμα θα γραφτω να τον ψηφισω, ακομα και αν ειναι απο αλλο ιδεολογικο χωρο. το οτι θα υπογραω]ψω στη νδ δε λεει κατι. τι σημαινει αυτο οτι μετα θα ειμαι αιωνια δεσμευμενος στη νδ;

Εξαρτάται από την ηθική του καθενός.

Εγω δεν θα πήγαινα να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και να γίνω μελος του μόνο και μόνο για να ψηφίσω.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εδωσες ταυτότητα, περασαν τα στοιχεία σου, εκτυπωθηκε ενα εντυπο που υπεγραψες ότι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και ότι αποδεχεσαι τις αξιες της ΝΔ, εδωσες τα 2 ευρω και ψήφισες.

Αυτο εγινε τότε και ήμουν εκεί.....
Δεν θυμαμαι σε λεω...μαλλον ετσι θα εγινε...τωρα το ιδιο θα κανουμε παλι η θα εχουν περασμενα τα στοιχεια μου. Υποψην ποιο προσφατα γραφτηκα και σε κατι κουκουεδες/ανταρσυες  :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Εξαρτάται από την ηθική του καθενός.

Εγω δεν θα πήγαινα να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και να γίνω μελος του μόνο και μόνο για να ψηφίσω.
δε εχει καμμια σχεση με ηθικη αυτο. οι πολιτικη ειναι για να λυνει προβλήματα δε ειναι για να μενουμε στις θεωριες και τις ιδεολογιες. Αν εγω πιστευω οτι αν καποιος μπορει να βοηθήσει τη χωρα θα τον στηρίζω. δηλαδη αν υπηρχε στο πασοκ καποιος που μπορει πραγματικά να βοηθούσε δε θα τον στηριζες επειδη ειναι αλλης ιδεολογιας; αυτο το σκεπτικο ειναι των προηγουμενων δεκαετιων μη πω αιωνων. ..

ανθρωπους που να λυνουν προβληματα και να βοηθησουν τη χωρα ψαχνουμε, οχι ιδεολογους...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
δε εχει καμμια σχεση με ηθικη αυτο. οι πολιτικη ειναι για να λυνει προβλήματα δε ειναι για να μενουμε στις θεωριες και τις ιδεολογιες. Αν εγω πιστευω οτι αν καποιος μπορει να βοηθήσει τη χωρα θα τον στηρίζω. δηλαδη αν υπηρχε στο πασοκ καποιος που μπορει πραγματικά να βοηθούσε δε θα τον στηριζες επειδη ειναι αλλης ιδεολογιας; αυτο το σκεπτικο ειναι των προηγουμενων δεκαετιων μη πω αιωνων. ..

ανθρωπους που να λυνουν προβληματα και να βοηθησουν τη χωρα ψαχνουμε, οχι ιδεολογους...

Ασφαλώς και ψαχνουμε ανθρωπους που να λυνουν προβληματα και να βοηθησουν τη χωρα, αλλά δεν ειναι εντιμο εγω ως ΝΔτης να επιλεξω τον κατάλληλο για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΧΑ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ασφαλώς και ψαχνουμε ανθρωπους που να λυνουν προβληματα και να βοηθησουν τη χωρα, αλλά δεν ειναι εντιμο εγω ως ΝΔτης να επιλεξω τον κατάλληλο για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΧΑ.
Πολυ σοβαρα τα παιρνεις τα κομματα φιλε...λες και στην νδ ειναι καθαροι....προσωπικα αν και αριστερος, πλεον τους θεωρω ολους πολιτικαντηδες και δεν πιστευω κανενα παρα μονο τον λεβεντη που και ψηφισα γιατι φαινεται τιμιος, μεχρι βεβαια και για αυτον να αποδειχθη το αντιθετο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
φιλε μου διαφωνω τελειως εχω αλλο σκεπτικο για αυτα τα θέματα. τα κομματα δεν ειναι κτημα κανενος, αυτο το νοημα αλλωστε εχει και η ανοιχτη διαδικασια. αλλιως θα εμπαινε ενας περιορισμος που θα ελεγε οποιος δεν ειναι μελος ξερω γω τουλαχιστον τα τελευταια 7,8 χρονια δε μπορει να ψηφισει και τετοια αναχρονιστικα...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
φιλε μου διαφωνω τελειως εχω αλλο σκεπτικο για αυτα τα θέματα. τα κομματα δεν ειναι κτημα κανενος, αυτο το νοημα αλλωστε εχει και η ανοιχτη διαδικασια. αλλιως θα εμπαινε ενας περιορισμος που θα ελεγε οποιος δεν ειναι μελος ξερω γω τουλαχιστον τα τελευταια 7,8 χρονια δε μπορει να ψηφισει και τετοια αναχρονιστικα...

Σαφώς και είμαι υπερ της ανοικτής διαδικασίας σε καθε κόμμα.

Αλλα δεν θα ψήφιζα στις εσωκομματικές του ΚΚΕ ή αλλου κόμματος.

Στην εκλογή Σαμμαρά ψήφισαν 780.000 και στην εκλογή ΓΑΠ 1.000.000 με αντιπαλο το λευκό....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πολυ σοβαρα τα παιρνεις τα κομματα φιλε...λες και στην νδ ειναι καθαροι....προσωπικα αν και αριστερος, πλεον τους θεωρω ολους πολιτικαντηδες και δεν πιστευω κανενα παρα μονο τον λεβεντη που και ψηφισα γιατι φαινεται τιμιος, μεχρι βεβαια και για αυτον να αποδειχθη το αντιθετο.
Κολλημενα μυαλα με ενα κομμα τι να πεις ρε φιλε.Να εισαι με τον ΠΑΟΚ,την ΑΕΚ,το καταλαβαινω,αλλα με γαμημενο κομμα;Και να εχεις καποιο συμφερον να το καταλαβω,αλλα να εισαι
κολλημενος χωρις να εχεις συμφερον,ενω αποδεδειγμενα εχουν γαμησει την χωρα;Ολα τα κομματα που ειναι στο προσκηνιο.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Κολλημενα μυαλα με ενα κομμα τι να πεις ρε φιλε.Να εισαι με τον ΠΑΟΚ,την ΑΕΚ,το καταλαβαινω,αλλα με γαμημενο κομμα;Και να εχεις καποιο συμφερον να το καταλαβω,αλλα να εισαι
κολλημενος χωρις να εχεις συμφερον,ενω αποδεδειγμενα εχουν γαμησει την χωρα;Ολα τα κομματα που ειναι στο προσκηνιο.

Ενώ να είσαι με τον Ολυμπιακό δεν το καταλαβαίνεις ε?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
O ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ... ΠΛΕΥΡΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ!!!  :2funny:
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ;
Είναι από αυτά που βλέπουμε και πραγματικά κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια. Ο Άδωνις να παραδέχεται ότι η ακροδεξιά δεν έχει θέση στη ΝΔ την ίδια ώρα που έχει εκπρόσωπό του στις εσωκομματικές διαδικασίες τον Θανάση Πλεύρη!!! Ποιον; Τον Θανάση Πλεύρη που...
όλοι γνωρίζουμε από ποια νεολαία και πότε έχει περάσει κατά το παρελθόν.
μην διαμαρτύρονται ορισμένοι εκεί στη ΝΔ γιατί ο κόσμος τους θεωρεί πραγματικά σούργελα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
O ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ... ΠΛΕΥΡΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ!!!  :2funny:
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ;
Είναι από αυτά που βλέπουμε και πραγματικά κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια. Ο Άδωνις να παραδέχεται ότι η ακροδεξιά δεν έχει θέση στη ΝΔ την ίδια ώρα που έχει εκπρόσωπό του στις εσωκομματικές διαδικασίες τον Θανάση Πλεύρη!!! Ποιον; Τον Θανάση Πλεύρη που...
όλοι γνωρίζουμε από ποια νεολαία και πότε έχει περάσει κατά το παρελθόν.
μην διαμαρτύρονται ορισμένοι εκεί στη ΝΔ γιατί ο κόσμος τους θεωρεί πραγματικά σούργελα...
καλα ρε ακροδεξιουληδες χρυσαυγουλοι
ο μπουμπουκος σας φτυνει, κανει δηλωσεις οτι δεν εχουν θεση οι ακροδεξιοι
στη νδ
, το παιζει νεοκοπος νεοφιλελες και εσεις τον γλυφετε
και θα τρεξετε να τον ψηφισετε?
ποσο μαλακες ειστε?  :jerking:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Το κάθε κόμμα εκφράζει ενα κομάτι της κοινωνίας τύπε.

Κεντροδεξιός είμαι, θα ήθελα λύσεις που ενισχύουν την ελεύθερη αγορά και περιορίζουν το αχρηστο κράτος.

Αν είναι τιμιος ο Λεβέντης (που το συζητάμε) αυτό από μόνο του αρκεί για να προσφέρει πραγματικές λύσεις στη χώρα; Για αυτό κραταει σημειωσεις ο κ. Αλέκος;

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/10/hgff.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/10/2379426-2.jpg[/img[/URL]]

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ, καθώς πλέον ο χρόνος μετράει επισήμως αντίστροφα για το στήσιμο της εσωκομματικής κάλπης στις 22 Νοεμβρίου.

Στην Ημαθία περιοδεύει το Σάββατο ο Απόστολος Τζτζικώστας, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι στην Κυριακή στην Κοζάνη στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τις Σκουριές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την Παρασκευή την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και μεταξύ άλλων μίλησε για ανάγκη να υπάρξει αυτοκριτική στη ΝΔ, η οποία -όπως είπε- έχασε μέσα σε λίγα χρόνια πάνω από το 50% της εκλογικής της δύναμης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του Mega υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα Μητσοτάκη ανταποκρίνεται στην ουσία της πολιτικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο, ενώ στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην Κόρινθο.

Η επίσημη πρώτη του Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με τον υποψήφιο να αναφέρεται στο όραμα του για τη ΝΔ και να επαναλαμβάνει την κεντρική του θέση να αλλάξει πρώτα η ΝΔ για να εμπνεύσει στη συνέχεια και όλη τη χώρα.

«Δεν αξίζει στη ΝΔ να μικραίνει. Θέλουμε τη ΝΔ μεγάλη και ισχυρή» είπε και δήλωσε ότι «η βαθιά ανανέωση της παράταξης είναι ιστορική ανάγκη» είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζει περιοδεία-έκπληξη ανά την επικράτεια, με πούλμαν τελευταίου τύπου, στο οποίο θα τον συνοδεύουν δύο συνεργάτες του και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει επιλέξει να δώσει την προεκλογική μάχη κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

«Αυτά που ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή είναι η φοροκαταιγίδα που έρχεται, οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων, η περικοπή του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, η περικοπή του επιδόματος για τα άτομα με αναπηρία» είπε την Παρασκευή, συμπληρώνοντας με νόημα:

«Η κοινωνία έχει μιλήσει. Η Νέα Δημοκρατία, με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%».

Newsroom ΔΟΛ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Ο Τσιπρας μεσα σε 1 εβδομαδα εκανα δημοψηφισμα και οι αχρηστοι στη Νεα Δημοκρατια θελουν 1,5 μηνα για να εκλεξουν αρχηγο!!! :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ο Τσιπρας μεσα σε 1 εβδομαδα εκανα δημοψηφισμα και οι αχρηστοι στη Νεα Δημοκρατια θελουν 1,5 μηνα για να εκλεξουν αρχηγο!!! :rockon:

Ο Τσίπρας το έκανε γρήγορα για να το χάσει και το κέρδισε και ξανάκανε εκλογές. Αυτοί θέλουν να το κερδίσουν οπότε δεν βιάζονται

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Ο Τσίπρας το έκανε γρήγορα για να το χάσει και το κέρδισε και ξανάκανε εκλογές. Αυτοί θέλουν να το κερδίσουν οπότε δεν βιάζονται
Και 2 μηνες δεν θα εχει αντιπαλο ο Τσιπρας! Παλι οτι θελει θα κανει στη Βουλη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom