Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
10 με 20ευρω ακουγεται να δινουνε  :2funny: :2funny:
αμα μαζεψει καμια 10χιλ κοσμο καλα θα ναι :2funny:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αν βγει πρώτος ο Άδωνης θα κυβερνάει ο Τσίπρας μέχρι το 2050

επίσης αν ο Βαγγέλας πριν το 3 μνημόνιο στη ψηφοφορία έλεγε εγώ δεν ψηφίζω μνημόνιο και το πήγαινε βάση μαίλ Χαρδούβελη και δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια τύπου μένουμε Ευρώπη δεν θα πάτωνε το κόμμα του  γνώμη μου πάντα

αυτός που ίσως κοντράρει καλύτερα το τσίπρα είναι ο τζιτζικώστας

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΜΕ 45% ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο... ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ 25%!
Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 10%

Οι πρώτες τηλεφωνικές μετρήσεις έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί για λογαριασμό του κόμματος της ΝΔ. Παρόμοιες τηλεφωνικές ξεκίνησαν σήμερα για ΜΜΕ. Το Fimotro έχει...
μια πρώτη εικόνα από την εταιρεία μετρήσεων με την οποία συνεργάζεται το κόμμα της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Τζιτζικώστας κινείται στις κυλιόμενες στο 45%, δεύτερος έρχεται και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη ο Άδωνις Γεωργιάδης με 25%(!) και ακολουθούν ο Β. Μεϊμαράκης με 20% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 10%! Εάν ο Τζιτζικώστας αποκτήσει ρεύμα νίκης μπορεί να εξασφαλίσει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή όσο περίεργο και αν διαβάζεται αυτό με τέσσερις υποψηφίους! Θα επανέλθουμε...
Fimotro

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν εχει ρευμα εκτος β. Ελλάδας.

Δεν θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλισεις, δεν πιστευω το 45% του Τζιτζικώστα και το 10% του Μητσοτάκη.  

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Σκέφτομαι στον Μπουμπούκο στο βίντεο με το τρενάκι που έβγαλε ο ίδιος στην φόρα και σκέφτομαι πόσο πυροβολημένος κόσμος υπάρχει που θα τον ψηφίσει!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
O γιος του βιβλιοπώλη, αν δεν υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί.

12088475_1028782043808897_5156402302097647506_n.jpg

Όπως κι η κόρη του παντοπώλη στη Μεγάλη Βρετανία πριν 36 χρόνια.

12004972_1020136281340140_4391662084055937639_n.jpg

Η κόρη του παντοπώλη ήταν η μετα-αυτοκρατορική μικροαστική σνομπ απομίμηση του φιλελεύθερου γόνου ευγενών Τσώρτσιλ. Ο σκληρός ταξικός εμφύλιος στην Βρετανία έχει ρίζες αιώνων. Που ακριβώς διασταυρώνεται η πολεμική της Θάτσερ για την αναβάπτιση του Βρετανικού κεφαλαίου καθώς βάδιζε η κοινοπολιτεία και η Στερλίνα προς τον 21ο αιώνα, με μια εξαρτημένη απογυμνωμένη από εθνικό κεφάλαιο χώρα του 21ου αιώνα; Εμμονές σε ασύμβατα πράγματα και γενικότητες διάσημης παρελθοντολογίας δεν είναι ιδεολογία φίλε. Διαφημιστικό κολάζ είναι για προβολή και προσωπική ανέλιξη ενός πονηρού πωλητή.

Τι σχέση έχει αυτό;

Blenheim_Palace_cropped.jpg

Με αυτό;

URL]]

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν εχει ρευμα εκτος β. Ελλάδας.

Δεν θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλισεις, δεν πιστευω το 45% του Τζιτζικώστα και το 10% του Μητσοτάκη.  

Καλά κρασιά! Δεν κάνει ο τύπος για ηγέτης της δεξιάς παράταξης!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ετσι!Ολοι Αδωνι!Αυτος ταιριαζει απολυτα για προεδρος της ΝΔ!και γω θα παω να τον ψηφισω χωρις πλακα.
http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/12/adonis3_27092014093239.jpg[/img[/URL]]

και ξερο ψωμι...!!  :headbang3: :headbang3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

επίσης αν ο Βαγγέλας πριν το 3 μνημόνιο στη ψηφοφορία έλεγε εγώ δεν ψηφίζω μνημόνιο και το πήγαινε βάση μαίλ Χαρδούβελη και δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια τύπου μένουμε Ευρώπη δεν θα πάτωνε το κόμμα του  γνώμη μου πάντα

Εγω λεω να βαλουμε την Κωνσταντοπουλου τύπε  :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

επίσης αν ο Βαγγέλας πριν το 3 μνημόνιο στη ψηφοφορία έλεγε εγώ δεν ψηφίζω μνημόνιο και το πήγαινε βάση μαίλ Χαρδούβελη και δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια τύπου μένουμε Ευρώπη δεν θα πάτωνε το κόμμα του  γνώμη μου πάντα

επειδη αυτη τη παπαρια την λενε πολλοι, εγω ρωταω

ο αδωνις ειναι αυτος που είναι,

ο τσίπρας περνιέται για πιο σοβαρος και αξιοπιστος δηλαδη;; ετσι για να καταλαβω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επειδη αυτη τη παπαρια τι λενε πολλοι, εγω ρωταω

ο αδωνις ειναι αυτος που είναι, ο τσίπρας περνιέται για πιο σοβαρος και αξιοπιστος δηλαδη;; ετσι για να καταλαβω...
Ρε φιλε, σορυ κιολας, ο Συριζα ειναι το μετρο συγκρισης μας?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε φιλε, σορυ κιολας, ο Συριζα ειναι το μετρο συγκρισης μας?
ελα ντε...απλα μας εχουν ζαλισει τον έρωτα. ηρθε ο τσιπρας μας κτεστρεψε και η μαλακια συνεχιζεται...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
επειδη αυτη τη παπαρια την λενε πολλοι, εγω ρωταω

ο αδωνις ειναι αυτος που είναι,

ο τσίπρας περνιέται για πιο σοβαρος και αξιοπιστος δηλαδη;; ετσι για να καταλαβω...

Δεν είμαι Συριζαίος αλλά να σου υπενθυμίσω ότι ο Μεϊμαράκης έφαγε 7,5 μονάδες στο κεφάλι από τον Τσίπρα. Τώρα τι τον θεωρούμε εμείς τον Τσίπρα (πιο σοβαρός και αξιόπιστος) μικρή έως ασήμαντη σημασία έχει. Από την άλλη είτε το θέλετε είτε όχι όσοι υποστηρίζετε  τον Γεωργιάδη, η δεξιοδεξιά προέλευσή του δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Δεξιότερος και του Σαμαρά βεβαίως, βεβαίως. Δεν μπορεί να πάρει τον Τσίπρα τις επόμενες εκλογές οπότε αν θα μπορούσε να εκλεγεί, θα πάρει και αυτός την άγουσα για πολιτική σύνταξη.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει αυτοδύναμα, μόνο όταν έχει αρχηγό που μπορεί να διεισδύσει στο κέντρο του πολιτικού φάσματος. Και όταν λέω κέντρο εννοώ και ένα κομμάτι που Ιανουάριο και Σεπτέμβριο ψήφισε Σύριζα και προέρχεται από το κέντρο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν είμαι Συριζαίος αλλά να σου υπενθυμίσω ότι ο Μεϊμαράκης έφαγε 7,5 μονάδες στο κεφάλι από τον Τσίπρα. Τώρα τι τον θεωρούμε εμείς τον Τσίπρα (πιο σοβαρός και αξιόπιστος) μικρή έως ασήμαντη σημασία έχει. Από την άλλη είτε το θέλετε είτε όχι όσοι υποστηρίζετε  τον Γεωργιάδη, η δεξιοδεξιά προέλευσή του δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Δεξιότερος και του Σαμαρά βεβαίως, βεβαίως. Δεν μπορεί να πάρει τον Τσίπρα τις επόμενες εκλογές οπότε αν θα μπορούσε να εκλεγεί, θα πάρει και αυτός την άγουσα για πολιτική σύνταξη.
συγνωμη οτι ο τσιπρας κερδισε με 7,5 μοναδες γιατι το αναφερεις; για  να αποδειξεις οτι έχω αδικο; ο λαος εχει παντα δικιο δηλαδη; αυτος που βγαζει ειναι και καλος και ικανος; που το ανακαλυψες αυτο; υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην ιστορια οπου οι λαοι εχουν αναδειξει ανθρωπους που στη συνεχεια τους κατεστρεψαν

δηλαδη με τον τσιπρα ο λαος δεν εκανε λαθος;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
συγνωμη οτι ο τσιπρας κερδισε με 7,5 μοναδες γιατι το αναφερεις; για  να αποδειξεις οτι έχω αδικο; ο λαος εχει παντα δικιο δηλαδη; αυτος που βγαζει ειναι και καλος και ικανος; που το ανακαλυψες αυτο; υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην ιστορια οπου οι λαοι εχουν αναδειξει ανθρωπους που στη συνεχεια τους κατεστρεψαν

Δηλαδή ο λαός έχει δίκιο μόνο όταν συμφωνεί με την δική μας άποψη?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δηλαδή ο λαός έχει δίκιο μόνο όταν συμφωνεί με την δική μας άποψη?
αυτο καταλαβες δηλαδη απο αυτο που εγραψα; να το πω αλλιως τοτε.

αλλοτε εχει δικιο με την ψηφο του και αλλοτε αδικο. σε καθε περιπτωση δεν ειναι ουτε αλλανθαστος ουτε σοφος οπως λεγεται...

με τον τσιπρα εκανε καλα δηλαδη; εσυ τι πιστευεις;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Οταν εδωσε 44% στον ΓΑΠ ειχε δικιο?

Πάντα έχει δίκιο. Γιατί πιθανόν να έχει προτεραιότητες άλλες από τις δικές σου ή άλλων.
Π.χ. δεν μπορούν πολλοί από το δεξιό χώρο γιατί ξαναβγήκε, όπως ξαναβγήκε ο Τσίπρας. Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πολύς κόσμος βλέπει πίσω από τον Μεϊμαράκη όλα αυτά τα θερία που περίμεναν να βγεί η Ν.Δ. για να ξεναπέσουν στον ντορβά. Και σκέφτηκε ο λαός ότι θα με πηδήξουν που θα με πηδήξουν όποιος και να βγεί, αλλά στα υπόλοιπα καλλίτερα να είναι ο Σύριζα, παρά τα μαύρα κοράκια (1000 περίπου οικογένειες) πίσω από τον Μεϊμαράκη. Δυστυχώς για εσάς, νομίζω έτσι σκέφτηκε ο λαός.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom