pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
10 με 20ευρω ακουγεται να δινουνε
αμα μαζεψει καμια 10χιλ κοσμο καλα θα ναι
αμα μαζεψει καμια 10χιλ κοσμο καλα θα ναι
ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΜΕ 45% ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο... ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ 25%!
Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 10%
Οι πρώτες τηλεφωνικές μετρήσεις έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί για λογαριασμό του κόμματος της ΝΔ. Παρόμοιες τηλεφωνικές ξεκίνησαν σήμερα για ΜΜΕ. Το Fimotro έχει...
μια πρώτη εικόνα από την εταιρεία μετρήσεων με την οποία συνεργάζεται το κόμμα της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Τζιτζικώστας κινείται στις κυλιόμενες στο 45%, δεύτερος έρχεται και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη ο Άδωνις Γεωργιάδης με 25%(!) και ακολουθούν ο Β. Μεϊμαράκης με 20% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 10%! Εάν ο Τζιτζικώστας αποκτήσει ρεύμα νίκης μπορεί να εξασφαλίσει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή όσο περίεργο και αν διαβάζεται αυτό με τέσσερις υποψηφίους! Θα επανέλθουμε...
Fimotro
O γιος του βιβλιοπώλη, αν δεν υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί.
Όπως κι η κόρη του παντοπώλη στη Μεγάλη Βρετανία πριν 36 χρόνια.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν εχει ρευμα εκτος β. Ελλάδας.
Δεν θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλισεις, δεν πιστευω το 45% του Τζιτζικώστα και το 10% του Μητσοτάκη.
καραγκιοζακος ειναι. τραγωδια αν κερδισει...
Καλά κρασιά! Δεν κάνει ο τύπος για ηγέτης της δεξιάς παράταξης!
Ετσι!Ολοι Αδωνι!Αυτος ταιριαζει απολυτα για προεδρος της ΝΔ!και γω θα παω να τον ψηφισω χωρις πλακα.
Καλά κρασιά! Δεν κάνει ο τύπος για ηγέτης της δεξιάς παράταξης!
http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/12/adonis3_27092014093239.jpg[/img[/URL]]Ετσι!Ολοι Αδωνι!Αυτος ταιριαζει απολυτα για προεδρος της ΝΔ!και γω θα παω να τον ψηφισω χωρις πλακα.
Εγω λεω να βαλουμε την Κωνσταντοπουλου τύπεαν βγει πρώτος ο Άδωνης θα κυβερνάει ο Τσίπρας μέχρι το 2050
επίσης αν ο Βαγγέλας πριν το 3 μνημόνιο στη ψηφοφορία έλεγε εγώ δεν ψηφίζω μνημόνιο και το πήγαινε βάση μαίλ Χαρδούβελη και δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια τύπου μένουμε Ευρώπη δεν θα πάτωνε το κόμμα του γνώμη μου πάντα
αυτός που ίσως κοντράρει καλύτερα το τσίπρα είναι ο τζιτζικώστας
επειδη αυτη τη παπαρια την λενε πολλοι, εγω ρωταωαν βγει πρώτος ο Άδωνης θα κυβερνάει ο Τσίπρας μέχρι το 2050
επίσης αν ο Βαγγέλας πριν το 3 μνημόνιο στη ψηφοφορία έλεγε εγώ δεν ψηφίζω μνημόνιο και το πήγαινε βάση μαίλ Χαρδούβελη και δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια τύπου μένουμε Ευρώπη δεν θα πάτωνε το κόμμα του γνώμη μου πάντα
αυτός που ίσως κοντράρει καλύτερα το τσίπρα είναι ο τζιτζικώστας
Ρε φιλε, σορυ κιολας, ο Συριζα ειναι το μετρο συγκρισης μας?επειδη αυτη τη παπαρια τι λενε πολλοι, εγω ρωταω
ο αδωνις ειναι αυτος που είναι, ο τσίπρας περνιέται για πιο σοβαρος και αξιοπιστος δηλαδη;; ετσι για να καταλαβω...
ελα ντε...απλα μας εχουν ζαλισει τον έρωτα. ηρθε ο τσιπρας μας κτεστρεψε και η μαλακια συνεχιζεται...Ρε φιλε, σορυ κιολας, ο Συριζα ειναι το μετρο συγκρισης μας?
επειδη αυτη τη παπαρια την λενε πολλοι, εγω ρωταω
ο αδωνις ειναι αυτος που είναι,
ο τσίπρας περνιέται για πιο σοβαρος και αξιοπιστος δηλαδη;; ετσι για να καταλαβω...
συγνωμη οτι ο τσιπρας κερδισε με 7,5 μοναδες γιατι το αναφερεις; για να αποδειξεις οτι έχω αδικο; ο λαος εχει παντα δικιο δηλαδη; αυτος που βγαζει ειναι και καλος και ικανος; που το ανακαλυψες αυτο; υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην ιστορια οπου οι λαοι εχουν αναδειξει ανθρωπους που στη συνεχεια τους κατεστρεψανΔεν είμαι Συριζαίος αλλά να σου υπενθυμίσω ότι ο Μεϊμαράκης έφαγε 7,5 μονάδες στο κεφάλι από τον Τσίπρα. Τώρα τι τον θεωρούμε εμείς τον Τσίπρα (πιο σοβαρός και αξιόπιστος) μικρή έως ασήμαντη σημασία έχει. Από την άλλη είτε το θέλετε είτε όχι όσοι υποστηρίζετε τον Γεωργιάδη, η δεξιοδεξιά προέλευσή του δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Δεξιότερος και του Σαμαρά βεβαίως, βεβαίως. Δεν μπορεί να πάρει τον Τσίπρα τις επόμενες εκλογές οπότε αν θα μπορούσε να εκλεγεί, θα πάρει και αυτός την άγουσα για πολιτική σύνταξη.
συγνωμη οτι ο τσιπρας κερδισε με 7,5 μοναδες γιατι το αναφερεις; για να αποδειξεις οτι έχω αδικο; ο λαος εχει παντα δικιο δηλαδη; αυτος που βγαζει ειναι και καλος και ικανος; που το ανακαλυψες αυτο; υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην ιστορια οπου οι λαοι εχουν αναδειξει ανθρωπους που στη συνεχεια τους κατεστρεψαν
Οταν εδωσε 44% στον ΓΑΠ ειχε δικιο?Δηλαδή ο λαός έχει δίκιο μόνο όταν συμφωνεί με την δική μας άποψη?
αυτο καταλαβες δηλαδη απο αυτο που εγραψα; να το πω αλλιως τοτε.Δηλαδή ο λαός έχει δίκιο μόνο όταν συμφωνεί με την δική μας άποψη?
Οταν εδωσε 44% στον ΓΑΠ ειχε δικιο?