Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:vomit:

νεοδημοκρατες δε νομιζω να συμμεριζεστε αποψεις φυστικη ?
Ανθρωποι που εχουν ψηφισει τον Τσιπρα για πρωθυπουργο, δεν εχουν λογο να χλευαζουν τις αποψεις κανενός για κανεναν αλλον.

Προσωπικά δεν ψηφιζω Αδωνη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Και τι, στενοχωρηθηκες?

απορω πως κανετε συμμαχιες με φυστικη
τον κακλαμανη τον ακουσατε
η λαικη δεξια πρεπει να ειναι αντιμνημονιακη γι αυτο επιβιωνει ο καμμενος

Επισκέπτης
αν ενας είναι νεοδημοκράτης και ψηφιζει με λογικη τοτε τζιτζικωστα αν με συναισθημα Μειμαρακη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
απορω πως κανετε συμμαχιες με φυστικη
τον κακλαμανη τον ακουσατε
η λαικη δεξια πρεπει να ειναι αντιμνημονιακη γι αυτο επιβιωνει ο καμμενος
Δηλαδη επειδη ο Καμμενος με την "αντιμνημονιακη" (χαχα) δεξιά πηρε 3,70% και ο Μειμαρακης με την "μνημονιακη" δεξια πηρε 28,10%, πρεπει να γινει ολη η δεξια αντιμνημονιακη.

Ευφυές, δεν λεω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν ενας είναι νεοδημοκράτης και ψηφιζει με λογικη τοτε τζιτζικωστα αν με συναισθημα Μειμαρακη
Αλλος ενας χρυσαυγιτης, που θα μας υποδειξει τι θα ψηφισει ο λογικος νεοδημοκρατης.

Edit: Εγω ψηφιζω Τζιτζικώστα. Αν δεν περασει στον δευτερο γυρο θα δουμε μετα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πουληστε αντιμνημονιο λαιοκοτητα αν θελετε να δειτε εξουσια και να τη βγειτε στον συριζα
το κανατε με τον σαμαρα για πολυ λιγο γι αυτο και κερδισατε
τωρα ο κοσμος δεν θα ψαναψηφισε αφου εχετε το ιδιο προγραμμα με πασοκ
θα ειναι ασχημα τα πραγματα
εδω δεν τολμησατε να καταψηφισετε οπως ειχε πει ο αδωνις και βοριδης παιζεται το παιχνιδι του συριζα να ξερεται

Επισκέπτης
Αλλος ενας χρυσαυγιτης, που θα μας υποδειξει τι θα ψηφισει ο λογικος νεοδημοκρατης.

Edit: Εγω ψηφιζω Τζιτζικώστα. Αν δεν περασει στον δευτερο γυρο θα δουμε μετα...
δεν υποδεικνυω ρε φιλε τιποτα τη γνωμη μου λεω.
Από την μια ο Τζιτζικωστας μου φαινεται η πιο λογικη επιλογή από την άλλη ο Μειμαρακης πηρε τη ΝΔ στην πιο δυσκολη στιγμη της

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πουληστε αντιμνημονιο λαιοκοτητα αν θελετε να δειτε εξουσια και να τη βγειτε στον συριζα
το κανατε με τον σαμαρα για πολυ λιγο γι αυτο και κερδισατε
τωρα ο κοσμος δεν θα ψαναψηφισε αφου εχετε το ιδιο προγραμμα με πασοκ
θα ειναι ασχημα τα πραγματα
εδω δεν τολμησατε να καταψηφισετε οπως ειχε πει ο αδωνις και βοριδης παιζεται το παιχνιδι του συριζα να ξερεται
Κοινως μας λες, "γινετε καραγκιοζηδες γιατι ο ελληνικος λαος ειναι μαλακας και θελει παραμυθι".
Μπα ρε φιλε, δεν χρειαζεται. Πειτε του εσεις τα παραμυθια που θελει. Ειστε πιο ικανοι στο παραμυθι. Εδω μνημονιο φερατε και παραμυθιασατε με "παραλληλα προγραμματα".
Συνεχιστε λοιπον, μια χαρα. Και οπου δω ανεργο ή συνταξιουχο να κλαιγεται θα του λεω "δεν πειραζει, εχεις παραλληλο προγραμμα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν υποδεικνυω ρε φιλε τιποτα τη γνωμη μου λεω.
Από την μια ο Τζιτζικωστας μου φαινεται η πιο λογικη επιλογή από την άλλη ο Μειμαρακης πηρε τη ΝΔ στην πιο δυσκολη στιγμη της
Γνωμη θα ηταν λογικο να εχεις, αν καποια επιλογη σε γυρνούσε στη ΝΔ.

Εγω ας πουμε δεν επροκειτο να ψηφισω ΠΑΣΟΚ και δεν ειχα καμια γνωμη αν θα βγει η Φωφη ή ο Λοβερδος. Εσεις γιατι ασχολειστε με τη ΝΔ?

Επισκέπτης

Εγω ας πουμε δεν επροκειτο να ψηφισω ΠΑΣΟΚ και δεν ειχα καμια γνωμη αν θα βγει η Φωφη ή ο Λοβερδος. Εσεις γιατι ασχολειστε με τη ΝΔ?
γιατι είναι αξιωματικη αντιπολιτευση και μας ενδιαφερει...
Πλακα κανεις;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Στο ΚΙΔΗΣΟ όμως έχεις κάθε δικαίωμα να πας να στηρίξεις Γιωργάκη, όποτε ξαναβάλει υποψηφιότητα με μοναδικό υποψήφιο την αφεντιά του.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ο Άδωνης στην εδώ ψηφοφορία πάντως σκίζει.

Ένα σας λέω όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, φανταστείτε τα μούτρα των Μητσοτάκηδων σε περίπτωση που βγει πρώτο το καμάρι μας.
Κυβέρνηση Σύριζα, αρχηγός ΝΔ Άδωνης.
Θα κάνουν ομαδικό χαρακίρι.

Ξαναρωτάω λοιπόν: ποιά η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος του κόμματος και να έχει δικαίωμα ψήφου στην αναμέτρηση;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Άντε να βγει ο Άδωνης λέω εγώ, να επιστρέψει στη ΝΔ και ο κουμπάρος Καρατζαφέρης να δέσει για τα καλά το κόμμα.

Σε σάς τους καλούς παραδοσιακούς ορθόδοξους Έλληνες δεξούς απευθύνομαι.

Το πιάσατε το υπονοούμενο... έτσι..  ;)

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ξαναρωτάω λοιπόν: ποιά η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος του κόμματος και να έχει δικαίωμα ψήφου στην αναμέτρηση;

Γιατί τοση περιεργεια χανε?

Υποβάλλεις αιτηση με τα στοιχεία σου που περιέχει μια δήλωση ότι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και οτι δεχεσαι τις αξίες της ΝΔ, και μετά ψηφίζεις.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ο λόγος του Άδωνη ΔΕΝ είναι λαϊκό-δεξιός όπως του Καρατζαφέρη. Θα έλεγα ότι είναι ο πιο σύγχρονος "συντηρητικός" λόγος που εκφράστηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Λαϊκός δεξιός είναι ο αχταρμάς του μεσαίου χώρου των Καραμανλή, Μειμαράκη και Τζιτζικώστα.
Θα έλεγε κανείς, ότι επηρεάζεται από τα αγγλικά "δόγματα" της Θάτσερ και τα ρεπουμπλικανικά του Ρήγκαν.
Είναι πολύ δε συγγενής με τον λογού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν ψήφιζα στις εσωκομματικές θα τον ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το οποίο παρελθόν του (στο ΛΑΟΣ) έχει απαλειφθεί απ την πολιτική πρακτική των τελευταίων ετών.
Αν δε στον λόγο του, χρησιμοποιούσε και επιχειρήματα εναντίον της βρυξελιωτικης σοσιαλδημοκρατίας, μέχρι που θα κατέβαινα να τον ψηφίσω.
Συνεπώς δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα περί επιστροφής του Μαυρογιαλούρου Καρατζαφέρη στην ΝΔ.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ο λόγος του Άδωνη ΔΕΝ είναι λαϊκό-δεξιός όπως του Καρατζαφέρη. Θα έλεγα ότι είναι ο πιο σύγχρονος "συντηρητικός" λόγος που εκφράστηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Λαϊκός δεξιός είναι ο αχταρμάς του μεσαίου χώρου των Καραμανλή, Μειμαράκη και Τζιτζικώστα.
Θα έλεγε κανείς, ότι επηρεάζεται από τα αγγλικά "δόγματα" της Θάτσερ και τα ρεπουμπλικανικά του Ρήγκαν.
Είναι πολύ δε συγγενής με τον λογού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν ψήφιζα στις εσωκομματικές θα τον ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το οποίο παρελθόν του (στο ΛΑΟΣ) έχει απαλειφθεί απ την πολιτική πρακτική των τελευταίων ετών.
Αν δε στον λόγο του, χρησιμοποιούσε και επιχειρήματα εναντίον της βρυξελιωτικης σοσιαλδημοκρατίας, μέχρι που θα κατέβαινα να τον ψηφίσω.
Συνεπώς δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα περί επιστροφής του Μαυρογιαλούρου Καρατζαφέρη στην ΝΔ.

Και γιατι δεν ψηφιζεις Αδωνι ή Κυριακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom