Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πάντα έχει δίκιο. Γιατί πιθανόν να έχει προτεραιότητες άλλες από τις δικές σου ή άλλων.
Π.χ. δεν μπορούν πολλοί από το δεξιό χώρο γιατί ξαναβγήκε, όπως ξαναβγήκε ο Τσίπρας. Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πολύς κόσμος βλέπει πίσω από τον Μεϊμαράκη όλα αυτά τα θερία που περίμεναν να βγεί η Ν.Δ. για να ξεναπέσουν στον ντορβά. Και σκέφτηκε ο λαός ότι θα με πηδήξουν που θα με πηδήξουν όποιος και να βγεί, αλλά στα υπόλοιπα καλλίτερα να είναι ο Σύριζα, παρά τα μαύρα κοράκια (1000 περίπου οικογένειες) πίσω από τον Μεϊμαράκη. Δυστυχώς για εσάς, νομίζω έτσι σκέφτηκε ο λαός.....
Ξαναλεω οτι αυτος που εχει να χασει απο επιλογες ανοητες, σιγουρα δεν ειναι ο βολεμενος...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αυτο καταλαβες δηλαδη απο αυτο που εγραψα; να το πω αλλιως τοτε.

αλλοτε εχει δικιο με την ψηφο του και αλλοτε αδικο. σε καθε περιπτωση δεν ειναι ουτε αλλανθαστος ουτε σοφος οπως λεγεται...

με τον τσιπρα εκανε καλα δηλαδη; εσυ τι πιστευεις;

Νομίζω σου απάντησα πιο πάνω....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πάντα έχει δίκιο. Γιατί πιθανόν να έχει προτεραιότητες άλλες από τις δικές σου ή άλλων.
Π.χ. δεν μπορούν πολλοί από το δεξιό χώρο γιατί ξαναβγήκε, όπως ξαναβγήκε ο Τσίπρας. Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πολύς κόσμος βλέπει πίσω από τον Μεϊμαράκη όλα αυτά τα θερία που περίμεναν να βγεί η Ν.Δ. για να ξεναπέσουν στον ντορβά. Και σκέφτηκε ο λαός ότι θα με πηδήξουν που θα με πηδήξουν όποιος και να βγεί, αλλά στα υπόλοιπα καλλίτερα να είναι ο Σύριζα, παρά τα μαύρα κοράκια (1000 περίπου οικογένειες) πίσω από τον Μεϊμαράκη. Δυστυχώς για εσάς, νομίζω έτσι σκέφτηκε ο λαός.....
ρε πλακα μας κανεις βραδιατικα; εχεις φαει το παραμυθι οτι ο τσιπρας ειναι αγνος, ηθικο πλεονεκτημα αριστερας και τετοια;; :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζεις οτι πισω απο τον τσιπρα δεν υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα; που ζεις αγορι μου; ολο το παλιο πασοκ ειναι στο συριζα

εσυ τι νομιζεις οτι ο βαρδινογιαννης, ο μαρινακης, η γιαννα κ.α ειναι τσακωμενοι με τον τσιπρα  :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ρε πλακα μας κανεις βραδιατικα; εχεις φαει το παραμυθι οτι ο τσιπρας ειναι αγνος, ηθικο πλεονεκτημα αριστερας και τετοια;; :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζεις οτι πισω απο τον τσιπρα δεν υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα; που ζεις αγορι μου; ολο το παλιο πασοκ ειναι στο συριζα

εσυ τι νομιζεις οτι ο βαρδινογιαννης, ο μαρινακης, η γιαννα κ.α ειναι τσακωμενοι με τον τσιπρα  :2funny:

Άμα κάτσεις καμιά 10αριά χρόνια στην αντιπολίτευση, μπορεί και να μάθεις.......

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Εκάλη, η Βουλιαγμένη και άλλα ευγενεί προάστια τι ψηφίζουν? Σύριζα που τα έχουν βρεί μαζί του ή Ν.Δ. αφού είναι οι ίδιοι το κόμμα?
Όχι πως με τον καιρό δεν θα στραβώσει και ο Τσίπρας βέβαια αλλά μέχρι τότε έχουμε λίγο καιρό. Και μετά θα τον αλλάξουν αυτοί που τώρα τον ψήφισαν.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Η Εκάλη, η Βουλιαγμένη και άλλα ευγενεί προάστια τι ψηφίζουν? Σύριζα που τα έχουν βρεί μαζί του ή Ν.Δ. αφού είναι οι ίδιοι το κόμμα?
Όχι πως με τον καιρό δεν θα στραβώσει και ο Τσίπρας βέβαια αλλά μέχρι τότε έχουμε λίγο καιρό. Και μετά θα τον αλλάξουν αυτοί που τώρα τον ψήφισαν.
μερος της δουλειας του κατρουγκαλου ως δικηγορος ειναι η μονιμοποηση δημοσιων υπαλληλων, σαν υπουργος μονιμοποιησε 40000, η συντροφος του παρασκευοπουλου διοριστηκε γενικος γραμματεας στο υπουργειο του κατρουγκαλου, ο συντροφος της δουρου διοριστηκε προεδρος της ευδαπ, ο φλαμπουραρης παιρνει δουλειες με το δημοσιο, τι να πρωτοαναφερω...οι  αλλοι για να κλεισουν την αξοιλογηση θα παιρναν μετρα 2 δισ το πολυ, ο τσιπρας λεγοντας ψεματα σου εφερε μετρα 19 δισ διελυσε τις τραπεζες, διελυσε τα παντα σε 7 μηνες και μου λες μεχρι να στραβωσει ο τσιπρας εχουμε καιρο, δε ντρπεσαι που τα λες αυτα;;; ελεος

ΥΓ που νομιζεις οτι μενουν οι βουλευτες του συριζα; στα καμινια και το κερατσινι; δε μενουν στην εκαλη πολλοι απάυτους;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μερος της δουλειας του κατρουγκαλου ως δικηγορος ειναι η μονιμοποηση δημοσιων υπαλληλων, σαν υπουργος μονιμοποιησε 40000, η συντροφος του παρασκευοπουλου διοριστηκε γενικος γραμματεας στο υπουργειο του κατρουγκαλου, ο συντροφος της δουρου διοριστηκε προεδρος της ευδαπ, ο φλαμπουραρης παιρνει δουλειες με το δημοσιο, τι να πρωτοαναφερω...οι  αλλοι για να κλεισουν την αξοιλογηση θα παιρναν μετρα 2 δισ το πολυ, ο τσιπρας λεγοντας ψεματα σου εφερε μετρα 19 δισ διελυσε τις τραπεζες, διελυσε τα παντα σε 7 μηνες και μου λες μεχρι να στραβωσει ο τσιπρας εχουμε καιρο, δε ντρπεσαι που τα λες αυτα;;; ελεος

ΥΓ που νομιζεις οτι μενουν οι βουλευτες του συριζα; στα καμινια και το κερατσινι; δε μενουν στην εκαλη πολλοι απάυτους;;
Ρε φιλε γιατι προσπαθεις να απαντησεις με σοβαροτητα σε επιχειρηματα επιπεδου 12χρονων περι "καλου και ηθικου αριστερου Τσιπρα που θα φερει το νεο"?

Εγω πλεον το εχω παρει αποφαση οτι με το που θα βλεπω ποσταρισμα του τύπου "η Εκαλη ψηφιζει Δεξια αρα ο λαος πρεπει να ψηφιζει αριστερα" σταματαω καθε συζητηση.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
μερος της δουλειας του κατρουγκαλου ως δικηγορος ειναι η μονιμοποηση δημοσιων υπαλληλων, σαν υπουργος μονιμοποιησε 40000, η συντροφος του παρασκευοπουλου διοριστηκε γενικος γραμματεας στο υπουργειο του κατρουγκαλου, ο συντροφος της δουρου διοριστηκε προεδρος της ευδαπ, ο φλαμπουραρης παιρνει δουλειες με το δημοσιο, τι να πρωτοαναφερω...οι  αλλοι για να κλεισουν την αξοιλογηση θα παιρναν μετρα 2 δισ το πολυ, ο τσιπρας λεγοντας ψεματα σου εφερε μετρα 19 δισ διελυσε τις τραπεζες, διελυσε τα παντα σε 7 μηνες και μου λες μεχρι να στραβωσει ο τσιπρας εχουμε καιρο, δε ντρπεσαι που τα λες αυτα;;; ελεος

Εγώ σου λέω πως σκέφτεται ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που ψήφισε Σύριζα. Τώρα αν εσύ θέλεις να θεωρείς ότι έπρεπε να βγει η Ν. Δ. έχεις πολύ καιρό μπροστά σου μέχρι τις άλλες εκλογές (σε 2,5 έως 3 χρόνια) να σκέφτεσαι "όλοι τους τρελοί εκτός από μας"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ σου λέω πως σκέφτεται ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που ψήφισε Σύριζα. Τώρα αν εσύ θέλεις να θεωρείς ότι έπρεπε να βγει η Ν. Δ. έχεις πολύ καιρό μπροστά σου μέχρι τις άλλες εκλογές (σε 2,5 έως 3 χρόνια) να σκέφτεσαι "όλοι τους τρελοί εκτός από μας"
Ε καλα, 35-28 πηγε, σιγα και την συντριπτικη υπεροχη, μην τρελαθουμε κιολας.

Κυβερνηση του 39% εχουμε, την κυβερνηση με την μικροτερη νομιμοποιηση εβερ.

Χώρια την αποχή.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε φιλε γιατι προσπαθεις να απαντησεις με σοβαροτητα σε επιχειρηματα επιπεδου 12χρονων περι "καλου και ηθικου αριστερου Τσιπρα που θα φερει το νεο"?

Εγω πλεον το εχω παρει αποφαση οτι με το που θα βλεπω ποσταρισμα του τύπου "η Εκαλη ψηφιζει Δεξια αρα ο λαος πρεπει να ψηφιζει αριστερα" σταματαω καθε συζητηση.

Όπως και να κυβερνήσει ο Τσίπρας (αφού έλυσε το μεγάλο του πρόβλημα της κωλοτούμπας με την ΕΕ) η διαφθορά όση και να υπάρξει (που θα υπάρξει) δεν είναι δυνατόν να φτάσει ούτε στο 30% της πίσω από τον Μεϊμαράκη γκλαμουριάς.
Μόνο ο Τζιτζικώστας κατά την άποψή μου μπορεί αν εκλεγεί και με την προϋπόθεση ότι θα αποστρατεύσει ότι έχει κυβερνήσει μέχρι σήμερα, μπορεί να αντιπαρατεθεί στον Τσίπρα που θα κουβαλάει βέβαια και τη φθορά του.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ε καλα, 35-28 πηγε, σιγα και την συντριπτικη υπεροχη, μην τρελαθουμε κιολας.

Κυβερνηση του 39% εχουμε, την κυβερνηση με την μικροτερη νομιμοποιηση εβερ.

Χώρια την αποχή.

Για σκέψου 35-28 με όλες τις κωλοτούμπες που έκανε ο Σύριζα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
καλα καλα θα δουμε αν ειναι σε 2,5 ή 3 χρονια. αμα δεν εχεις χρημα να μοιρασεις περνεις το πουλο γρηγορα...

ενα μεγαλο κομματι του κοσμου ειναι μαλακες και κατεστραμενοι και μας πηραν ολους στο λαιμο τους...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
καλα καλα θα δουμε αν ειναι σε 2,5 ή 3 χρονια. αμα δεν εχεις χρημα να μοιρασεις περνεις το πουλο γρηγορα...

ενα μεγαλο κομματι του κοσμου ειναι μαλακες και κατεστραμενοι και μας πηραν ολους στο λαιμο τους...

Κλασική δεξιά νοοτροπία. Και κάποτε που το κομάτι γινότανε πολύ μεγάλο των κατεστραμένων......ε, κατεβάζαμε και τα τανκς

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Κλασική δεξιά νοοτροπία. Και κάποτε που το κομάτι γινότανε πολύ μεγάλο των κατεστραμένων......ε, κατεβάζαμε και τα τανκς
ενω η κουμουνιστικη νοοτροπια να τους σκοτωνουμε και να τους θαβουμε μαζικα σε ομαδικους ταφους των 10000

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε σεις ο αδωνις ολη μερα στην τηλεοραση δινει συνεντευξεις εχθες στον ενικο το πρωι μεγκα τωρα στον αλφα
τι γινεται μονο αυτον θα παιζουν ?
καλα οι αλλοι δεν καταλαβαινουν οτι ετσι κερδιζει ποντους?
To αντιθετο τυπε. Εγω δεν θα τον ψηφιζα αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παω να ψηφισω αδωνι για να τελειωνουμε με ΝΔ μια και καλη. Θα γουσταρα βεβαια να ηταν υποψηφιος και ο Μακης

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
To αντιθετο τυπε. Εγω δεν θα τον ψηφιζα αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παω να ψηφισω αδωνι για να τελειωνουμε με ΝΔ μια και καλη. Θα γουσταρα βεβαια να ηταν υποψηφιος και ο Μακης

Πρωτα θα υπογραψεις αιτηση για μελος της ΝΔ, οτι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και αποδέχεσαι τις αξίες της ΝΔ.

Λοιπόν θα υπογράψεις?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θα παω να ψηφισω κυριακο... αλλα μπορει στο στοιχημα (εαν βγαλουν αποδοσεις) να παιξω τζιτζικωστα. :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πρωτα θα υπογραψεις αιτηση για μελος της ΝΔ, οτι δεν είσαι μελος αλλου κόμματος και αποδέχεσαι τις αξίες της ΝΔ.

Λοιπόν θα υπογράψεις?
σιγα ρε συ το βαρυνες πολυ. και γω θα παω να πληρωσω για να ψηφισω αδωνι και στα αρχιδια μου η νδ και οι ''αξιες'' της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom