Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
δεν μιλαω για την αποστασια
ουτε για την συνεργασια με τους Ναζι
ουτε για την υποθεση Χατζηγακη που εγινε το ελα να δεις με την δημοσια περιουσια
ουτε για τις κινησεις του στο Σκοπιανο
ουτε για την προδοσια του Καρατζιτσ
ουτε για τα σκανδαλα στην ΟΑ την δεκαετια του 90 με τον Γραμματικο που πουλησανε τα AIRBUS A-300B4 σε μια κυπριακη εταιρια και τα ξανανοικιασανε αμεσως με ενοικιο που σε 6 μηνες τους δωσαμε πισω τα λεφτα που ειχαμε παρει απο την πωληση τους,
ουτε για το ASPIS των F-16
και επειδη βαριεμαι να γραφω συνεχεια μπορεις να μας θυμισεις τον νομο χαρη στον οποιο πηρε απολυτηριο ο κουλης και τοτε τι ηταν ο πατερας του

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Όπως τα βλέπω τα πράγματα ούτε ο Τζίτζι εμπνέει τύπε.
Μην τον υποτιμαται παιδια... και ο οπως ειχε πει σε μια εκπομπη ο λεβεντης, απο την λαρισα και πανω τους εχει ολους και ως γνωστον εδω β.ελλαδα οι νδ εχει και το περισσοτερο κοσμο. ;)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
δεν μιλαω για την αποστασια
ουτε για την συνεργασια με τους Ναζι
ουτε για την υποθεση Χατζηγακη που εγινε το ελα να δεις με την δημοσια περιουσια
ουτε για τις κινησεις του στο Σκοπιανο
ουτε για την προδοσια του Καρατζιτσ
ουτε για τα σκανδαλα στην ΟΑ την δεκαετια του 90 με τον Γραμματικο που πουλησανε τα AIRBUS A-300B4 σε μια κυπριακη εταιρια και τα ξανανοικιασανε αμεσως με ενοικιο που σε 6 μηνες τους δωσαμε πισω τα λεφτα που ειχαμε παρει απο την πωληση τους,
ουτε για το ASPIS των F-16
και επειδη βαριεμαι να γραφω συνεχεια μπορεις να μας θυμισεις τον νομο χαρη στον οποιο πηρε απολυτηριο ο κουλης και τοτε τι ηταν ο πατερας του

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ
σημερα ανακαλυψαμε και την ποινικοποιηση της οικογενειακης συγγενειας. μαλιστα! δηλαδη λεμε τωρα αμα ο πατερας σου ειναι δολοφονος βιαστης ταυτοχρονα θεωρησε και συ για μια ζωη...τις αλλες μαλακιες θα διαβασουμε σημερα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν μπορούμε να μιλάμε για οικογενειοκρατίες και να βγάζουμε (σαν λαός) τον Μητσοτάκη αρχηγό και πιθανό πρωθυπουργό.
Άσε που έχει το στίγμα.....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν μπορούμε να μιλάμε για οικογενειοκρατίες και να βγάζουμε (σαν λαός) τον Μητσοτάκη αρχηγό και πιθανό πρωθυπουργό.
Άσε που έχει το στίγμα.....
Γι αυτο ειναι καλο που υπαρχει η ψηφος,για να εχεις τη δυνατοτητα επιλογης.Και αν ο λαος τον επιλεξει ασε τους καφενοβιους να λενε οτι θελουν μετα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γι αυτο ειναι καλο που υπαρχει η ψηφος,για να εχεις τη δυνατοτητα επιλογης.Και αν ο λαος τον επιλεξει ασε τους καφενοβιους να λενε οτι θελουν μετα.

Αν ο λαός τον επιλέξει, δεν πρέπει να μιλάνε για οικογενειοκρατία. Μην ξεχνάμε ότι ο λαός επέλεγε και τους Παπανδρέου, αλλά μετά μας έφταιγαν οι οικογενειοκρατίες....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
Άδωνις all the way. Στη χειρότερη Κυριάκος. Αν Τζιτζιτέτοιος, κλαφτα Χαράλαμπε.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
απευθυνομαι στους γελοιους που τολμουν να μιλανε
γιατι δενκανετε μια βολτα στα Χανια να μαθετε για τα δασικα του Μητσοτακη ... συγνωμη του τσομπανη που του τα χαρισε
δεν ντρεπεστε καραγκιοζηδες να μιλατε.....

εγω δεν μιλησα για τον κυριακο απλα απαντησα σε ερωτηση ενος καραγκιοζη απο ολους τι προβλημα εχω με τον μητσοτακη και απαντησα για τον κωστα μητσοτακη
για τον κυριακο το προβλημα ειναι της φυσης και οχι δικο μου , δεν ειναι δικο μου λαθος ο κυριακος......

οσο για τους ναζι δεν αναφερομαι στην φωτο του λαλιωτη γιατι και αυτον τον εχω γραμμενο
αναφερομαι στον βιο και πολιτεια αν δεν ξερετε να μην μιλατε ηλιθιοι βολεμενοι μηπως ειστε και σε κανενα τουνελακι μελη?
ή  μηπως τον ειχατε και σεις συμμαθητη στο κολλεγιο?

στα αλλα ερωτηματα μου δεν απαντησατε γελοιοι προφανως γιατι δεν μπορειτε ....

και για μην ξεχνιομαστε ουτε ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΣΥΡΙΖΑ ουτε ΚΚΕ ουτε τιποτε αλλο ειμαι
ειμαι ενας ανθρωπος που περιμενει να ερθει η ΝΕΜΕΣΙΣ και να δει την δικαιωση ολων των ανθρωπων οταν θα τιμωρουντε κατι καραγκιοζηδες σαν και σας και σαν και αυτους που υποστηριζετε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι δενκανετε μια βολτα στα Χανια να μαθετε για τα δασικα του Μητσοτακη ... συγνωμη του τσομπανη που του τα χαρισε

εγω δεν μιλησα για τον κυριακο απλα απαντησα σε ερωτηση ενος καραγκιοζη απο ολους τι προβλημα εχω με τον μητσοτακη και απαντησα για τον κωστα μητσοτακη
για τον κυριακο το προβλημα ειναι της φυσης και οχι δικο μου , δεν ειναι δικο μου λαθος ο κυριακος......

οσο για τους ναζι δεν αναφερομαι στην φωτο του λαλιωτη γιατι και αυτον τον εχω γραμμενο
αναφερομαι στον βιο και πολιτεια αν δεν ξερετε να μην μιλατε ηλιθιοι βολεμενοι μηπως ειστε και σε κανενα τουνελακι μελη?

και για μην ξεχνιομαστε ουτε ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΣΥΡΙΖΑ ουτε ΚΚΕ ουτε τιποτε αλλο ειμαι
ειμαι ενας ανθρωπος που περιμενει να ερθει η ΝΕΜΕΣΙΣ και να δει την δικαιωση ολων των ανθρωπων οταν θα τιμωρουντε κατι καραγκιοζηδες σαν και σας και σαν και αυτους που υποστηριζετε

δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι ξέρεις και μιλάς ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

στα τουνελάκια πάνε οι ανθρακωρύχοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μακάρι η Ελλάδα να είχε μερικούς πολιτικούς σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Γεώργιο Ράλλη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη... μακάρι...

δυστυχώς όμως ξεμείναμε...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου τραμουντανα που εισαι ευχαριστημενος απο τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ

μηπως εισαι και εβραιος γιατι ,οπως φυσικα δεν περιμενω να ξερεις, ο ΑΥΝΑΝ ηταν εβραιος...

εγω οτι ειχα να πω το ειπα κτηματομεσιτικη εταιοια Χατζηγακης και σια.......
τον Χατζηγακη τον υπουργο γεωργιας απο το 1990 μεως το 1993 τον θυμασαι????????????????

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δήλωση Τζιμερου:

''Τον Άδωνι εγώ τον υποστήριζα όταν όλοι τον κορόιδευαν ως τον γραφικό τηλεβιβλιοπώλη. Φυσικά, θα το κάνω και τώρα. Δεν είναι από τζάκι, αλλά ξέρει να μπαίνει στη φωτιά. Θα είναι δώρο για τη χώρα αν η ΝΔ πάψει να είναι ένα μπλε ΠΑΣΟΚ (στα χειρότερά του) και γίνει επιτέλους ένα φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό, αντικρατικιστικό, αντιπελατειακό κόμμα. Η πρώτη κίνηση του νέου αρχηγού θα πρέπει να είναι η απόλυση του 80% των υπαλλήλων της ΝΔ, που είναι συγγενείς και φίλοι πολιτευτών της. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ούτε ο παλαιοκομματικός Μεϊμαράκης ούτε ο σοσιαλσαλιαρίζων με τους ΟΛΘίτες, εκ βορρά. Ελπίζω οι ψηφοφόροι της ΝΔ να το αντιληφθούν και στον δεύτερο γύρο να περάσουν Άδωνις και Κυριάκος.''

www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/909536482472323]https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/909536482472323[/url[/video]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom