Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
τα ζώα έχουν ένστικτο τουλάχιστον...

παντως καποιος που εχει στο αβαταρ του την φενερ μια αθλητικη ομαδα τουρκων (δηλαδη ζωων)
ειναι ο μονος καταλληλος να μας μιλησει γιατα ενστικτα των ζωων.....

και μιας και μιλας για την ΖΕΝΙΘ να την λες σωστα ΖΕΝΙΘ και οχι ΖΕΝΙΤ ελληνικοτατο ειναι το ονομα της 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
και για να τελειωνει το παραμυθι δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι ο νεος αρχηγος τησ ΝΔ.
για την πλακα εγραψα δυο κουβεντες και εγινε πανικος

παρτε το χαμπαρι ολοι η αποφαση ποιος θα κυβερναει την Ελλαδα στα επομενα χρονια εχει ηδη ληφθει ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.
Οσο για τα ηδη ή τα wannabe μελη των κλαμπ , των τουννελ , των λεσχων κλπ εχω να τους πω να μην ειναι τοσο ανετοι και μαγκες γιατι μολις τελειωσει το παραμυθι εχει δρακο και τοτε θα γελασει ο καθε αδικημενος

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
και κατι για να τελειωνω με τους αρχηγους...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

το πιο σοβαρο που ειχε πει στην ζωη του ηταν το δεν θελω ΟΥ
τα σωβρακα που λεγονταν LACOSTE τα ξεχασαμε
το συστημα παιδειας οι μεγαλυτερες απεργιες εγιναν στην θητεια του
θυμαμαι και την δηλωση του οτι η νεα γενια ειναι μονο για να ακουει bob dylan και Λουκιανο Κηλαηδονη
τις νοθειες στις πανελληνιες με τον τυπο που πουλαγε τα θεματα και η γυναικα του η κα Β_ _ _  ηταν το κουμαντο στα δικαστηρια του Πειραια...
τον υπουργο που ετρεχε στις καφετζουδες στην Χαλκηδονα

αφηστε τα βρωμαει ο γερο Καραμανλης ηταν οντως ανθρωπος με οραμα και ηγετης απο τους λιγους και ωφειλουμε σεβασμο
ηξερε τα παντα και κυβερναγε την χωρα παρολο που διπλα του ειχε πολλους ανικανους

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και μιας και μιλας για την ΖΕΝΙΘ να την λες σωστα ΖΕΝΙΘ και οχι ΖΕΝΙΤ ελληνικοτατο ειναι το ονομα της  

Εδώ ο άλλος πιστεύει ότι η λέξη ζενίθ είναι Ελληνική.

Και κάνει και μαθήματα ιστορίας.

Τι να πει κανένας........

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
γιατι δεν ρωτας τον πλευρη να στο εξηγησει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ
Σιγα ρε μεγαλε, ποιος εισαι εσυ δηλαδη που δεν θα σε κριτικαρουμε κιολας?

Ενα καρο μαλακιες εχεις γραψει σημερα και δεν θα σε κριτικαρουμε κιολας?
Αντε παγενε ρε...

Εισαι νεοδημοκρατης εσυ? Αν δεν εισαι, ποιος σε ρωτησε ποιον αρχηγο θα εχουμε?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
Δήλωση Τζιμερου:

''Τον Άδωνι εγώ τον υποστήριζα όταν όλοι τον κορόιδευαν ως τον γραφικό τηλεβιβλιοπώλη. Φυσικά, θα το κάνω και τώρα. Δεν είναι από τζάκι, αλλά ξέρει να μπαίνει στη φωτιά. Θα είναι δώρο για τη χώρα αν η ΝΔ πάψει να είναι ένα μπλε ΠΑΣΟΚ (στα χειρότερά του) και γίνει επιτέλους ένα φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό, αντικρατικιστικό, αντιπελατειακό κόμμα. Η πρώτη κίνηση του νέου αρχηγού θα πρέπει να είναι η απόλυση του 80% των υπαλλήλων της ΝΔ, που είναι συγγενείς και φίλοι πολιτευτών της. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ούτε ο παλαιοκομματικός Μεϊμαράκης ούτε ο σοσιαλσαλιαρίζων με τους ΟΛΘίτες, εκ βορρά. Ελπίζω οι ψηφοφόροι της ΝΔ να το αντιληφθούν και στον δεύτερο γύρο να περάσουν Άδωνις και Κυριάκος.''

www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/909536482472323]https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/909536482472323[/url[/video]]

:rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εδώ ο άλλος πιστεύει ότι η λέξη ζενίθ είναι Ελληνική.

Και κάνει και μαθήματα ιστορίας.

Τι να πει κανένας........

Τι ειπε ο ανθρωπος ρε φιλε, ελληνικες λεξεις το ζενιθ και το ναδιρ?
Εγω παλι γιατι ηξερα οτι ειναι αραβικες?

Κατσε, μπορει να εχει να μας πει καποιο αρχαιο ελληνικο κειμενο που να εχει τη λεξη "ζενιθ".

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
νομίζω γίναμε  :offtopic: με τα ζενιθ και ναδιρ του Ελληναρά vaki

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εχετε κολλησει στην λεξη ζενιθ η οποια επιμενω οτι εχει ελληνικες ριζες και θα το αποδειξω
δεν μιλατε ομως για τιποτε αλλο

γιατι δεν κριτικαρετε ολα αυτα που ειπα μηπως γιατι δεν μπορειτε ???  λεμε τωρα εχετε πιασει το ζενιθ και εχετε περασει μπαι ολα τα αλλα...
επιλεκτικη μνημη ?
επιλεκτικες απαντησεις?
μακιαβελικες τακτικες ?
τι απο ολα αυτα?

και φυσικα δεν ειμαι ελληναρας με την εννοια που το εβαλε ο τυπος απλα εχω μνημη και ξερω τι λεω ...
περαστικα σας

δεν ειχα καμμια διαθεσηνα σας χαλασω την συνομιλια και οντως να ειμαστε οφ τοπικ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εχετε κολλησει στην λεξη ζενιθ η οποια επιμενω οτι εχει ελληνικες ριζες και θα το αποδειξω
δεν μιλατε ομως για τιποτε αλλο

γιατι δεν κριτικαρετε ολα αυτα που ειπα μηπως γιατι δεν μπορειτε ???  λεμε τωρα εχετε πιασει το ζενιθ και εχετε περασει μπαι ολα τα αλλα...
επιλεκτικη μνημη ?
επιλεκτικες απαντησεις?
μακιαβελικες τακτικες ?
τι απο ολα αυτα?

και φυσικα δεν ειμαι ελληναρας με την εννοια που το εβαλε ο τυπος απλα εχω μνημη και ξερω τι λεω ...
περαστικα σας

δεν ειχα καμμια διαθεσηνα σας χαλασω την συνομιλια και οντως να ειμαστε οφ τοπικ

Αν εισαι νεοδημοκρατης θα μας πεις?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
Αλεξ με 5 ευρω παταω οποιον θελεις στην ψηφοφορια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αλεξ με 5 ευρω παταω οποιον θελεις στην ψηφοφορια
Το θεμα ειναι οτι οποιος βγει, θα γραψει το 2019 μια ηττα και θα το παλεψει μονο το 2023.
Οποιος αναλαβει πρεπει να λειτουργησει με σκοπο να κερδισει σε 8 χρονια.

Το ζαβο τούς εχει κανει μαγια και θα τον βγαζουν ακομη κι αν τους βαλει ΕΝΦΙΑ 300%.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εγω αν ημουν στην θεση σας θα ηθελα αποδειξη για ολα τα αλλα και οχι για το ζενιθ αυτο δειχνει
οτι συμφωνειτε σε ολα τα αλλα που ειπα και διαφωνειτε μονο για το ζενιθ...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και ετσι για να μην στεναχωριομαστε νυκτιατικα δεχομαι προσκαιρα την αραβικη ριζα του ζενιθ μεχρι να σας αποδειξω οτι και εδω κανετε λαθος

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
Το θεμα ειναι οτι οποιος βγει, θα γραψει το 2019 μια ηττα και θα το παλεψει μονο το 2023.
Οποιος αναλαβει πρεπει να λειτουργησει με σκοπο να κερδισει σε 8 χρονια.

Το ζαβο τούς εχει κανει μαγια και θα τον βγαζουν ακομη κι αν τους βαλει ΕΝΦΙΑ 300%.
:) Αλεξ ο κολλητος μου ειχε μια υποχρεωση να ψηφισει και με ειπε να παω παρεα μαζι του. του λεω ρε συ δεν ψηφιζω τιπ τι να ερθω με λεει ελα βρε μακακα :grin: και ψηφισε ενα μικρο κομμα αν δεν θελεις κατι απο τα γνωστα και ψηφισα αυτο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom