Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γύρισες από το τσοντοσινεμά μεθυσμένος ή ξύπνησες μέσα στο βράδυ επειδή σε έπιασε κατούρημα και δεν είχες πάπια? Ούτε μια πρόταση δεν έγραψες σωστά

Ο λόγος που δεν κάνω συζήτηση μαζί σου για τα θέματα αυτά που λες είναι ότι κατεβάζεις σεντόνια που δεν διαβάζει κανένας και μετά βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα θετικά προς την κυβέρνηση. Μια φορά μπήκα στον κόπο αν θυμάμαι καλά με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα...

έβαζες κάτι πίνακες μισούς από κάτι στατιστικές που αν τις διάβαζες έλεγαν άλλα τελικά..δεν καταλάβαινες τι είναι αυτά που ποστάρεις και όταν έβρισκες τα σκούρα έλεγες το γνωστό ''όταν ήμουν μικρός ήμασταν χειρότερα''.

Οπότε ναι σε πιστέψαμε δεν είσαι γραμμένος στο κόμμα...δεν γράφεις από ένα υπόγειο στην αχαρνών μαζί με άλλα τρολς και δεν πληρώνεσαι 0,06 το πόστ :confused:
1Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα που να μην είναι ένα συν ένα
2 για μένα ξέρεις
Τι σπίτι έχω
Περίεργο τεσσάρι υπόγειο
Ότι τρώω φθηνά πράγματα
Περίεργο
καπνιστό σολωμό που για σένα είναι φθηνός όταν κάνει το κιλό σε προσφορά όσο και το μοσχαρίσιο μπον φιλέ
Τι σύνταξη παίρνω κατα σένα 1.300 με 1.500 που έχω πει
Σε ποιο κόμμα είμαι γραμμένος
Ότι παίρνω και λεφτά από το κόμμα

Όλα αυτά είναι φαντασίες σου και βγαίνουν από το μυαλό σου και νομίζεις ότι είναι και σωστά
Όπως σωστη ήταν η πρόβλεψή σου στις προηγούμενες εκλογές ότι θα χάσει ο μητσοτάκης και τα μαζεύουνε

Σκέψου λοιπόν να έλεγα εγώ
Εσύ έχεις βίλα με πισίνα
Έχεις μαζεράτι
Βγάζεις 8.000 το μήνα
Τρως φιλέτα και γαρίδες
Πας στο εξωτερικό σε εξωτικά μέρη συνεχώς
Έχεις θεογκόμενες και ξοδεύεις πολλά για αυτές
Είσαι κρυπτο νέο φιλελεύθερος και γι αυτό δεν λες τι ψηφίζεις
Δεν θα έλεγες ότι όλα αυτά τα βγάζω από τη φαντασία μου
Και ότι δεν έχω ιδέα πώς περνάς γιατί πράγματι δεν ξέρω εκτός από το τελευταίο πού όταν λες για σοβιετία αυτό μοιάζει πολύ πιθανόν

Ούτες φίλος μου είσαι
Ούτε έχω κανένα γνωστό σου

Φυσικά δεν σου μοιάζω να λέω φαντασίες από το μυαλό μου
Ακολουθεί δεύτερη απάντηση για να μην γράφω μεγάλα σεντόνια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Προφανώς έχεις ασχοληθεί περισσότερο, εγώ ειλικρινά ελάχιστα έχω ασχοληθεί με ΣΤΕ και διοικητικά.
Αλλά και με αυτές τις παραδοχές, πάλι για έλλειψη ανεξαρτησίας μιλάμε. Είτε πολιτικές βλέψεις του προέδρου, είτε ιδεολογικές εμμονές των μελών του, στο ίδιο καταλήγουμε. Η αντικειμενική, ανεξάρτητη γνώμη, λείπει.
Μάλλον γι αυτό δεν μου αρέσει το Δημόσιο Δίκαιο. Βασίζεται σε υποκειμενικές θέσεις και όχι σε αντικειμενικά, στεγνά νομικά. Τεσπα.

Επίσης, αναιρούν το υψηλό τους επίπεδο με τον ελιτισμό τους. Αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο της οίκοθεν αναβολής που θεωρείται και απολύτως φυσιολογικό, με βγάζει από τα ρούχα μου.
Δεύτερη απάντηση
Δεν έχει σημασία αν ήμουν εγώ κολλητός συγγενης η σύντροφος
Πριν από πολλά χρόνια κάποιος καθηγητής πήγε για ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ να διδάξει στην τρίτη λυκείου σε τμήμα όπως λέμε σήμερα κατεύθυνσης
Επειδή υπήρχαν φήμες ότι τα παιδιά δεν είναι ευχαριστημένα
Τους είπε γύρω στον οκτώβριο
Γράψτε ανώνυμα σε ένα χαρτί
Αν σας αρέσει το μάθημα ή όχι
Και αν θεωρείτε ότι πρέπει ασκήσεις που κάνουμε στην τάξη να είναι αυτής της δυσκολίας που κάνουμε τώρα ή πιο εύκολες η πιο δύσκολες
Οι απαντήσεις
Που τις έδειξε εκείνη τη στιγμή στους μαθητές
14 ήταν δυσαρεστημένοι με το μάθημα και 7 ευχαριστημένοι
Από τους 14 οι 7 ήθελαν πιο δύσκολες και 7 πιο εύκολες ασκήσεις

Έτσι λοιπόν φίλε saul
Όταν λες αντί και δεν μου αρέσει κάτι
Και δεν λες τι προτείνεις
Μπορεί ακόμα και να σου κάνει like κάποιος που έχει τελείως αντιδιαμετρικές απόψεις από τις δικές σου

Αυτό γίνεται σε άπειρα θέματα όταν κρίνεται μία κυβέρνηση οποιαδήποτε κυβέρνηση
Όπως λοιπόν στο παράδειγμα με τους μαθητές άλλη απάντηση έπρεπε να δώσει ο καθηγητής σε αυτούς που θέλανε πιο εύκολες και άλλοι απάντηση σε αυτούς που ήθελαν πιο δύσκολες ασκήσεις
Άλλη απάντηση μπορεί να δώσει κάποιος σε κάποιον που κάνει κριτική στην κυβέρνηση από τα δεξιά και άλλη αν κανει από τα αριστερά
Αλλά εδώ αυτό δεν σας νοιάζει
Αρκεί να λέτε εναντίον της κυβέρνησης
Σε αγαστή συνεργασία ακροδεξιοί και συριζα η λοιποί
Αριστεροι

Πολλές φορές μάλιστα
Τύποι με ακροδεξιές απόψεις όπως ο τέλη κάνει προπαγάνδα υπέρ του συριζα

Και φυσικά αρκετοί όπως εσένα υπεράνω
Να μη λένε τι πιστεύουν
Να κάνουν κριτική για τους πάντες και τα πάντα
Και να μη δέχονται κριτική σε τίποτα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γύρισες από το τσοντοσινεμά μεθυσμένος ή ξύπνησες μέσα στο βράδυ επειδή σε έπιασε κατούρημα και δεν είχες πάπια? Ούτε μια πρόταση δεν έγραψες σωστά

Ο λόγος που δεν κάνω συζήτηση μαζί σου για τα θέματα αυτά που λες είναι ότι κατεβάζεις σεντόνια που δεν διαβάζει κανένας και μετά βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα θετικά προς την κυβέρνηση. Μια φορά μπήκα στον κόπο αν θυμάμαι καλά με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα...

έβαζες κάτι πίνακες μισούς από κάτι στατιστικές που αν τις διάβαζες έλεγαν άλλα τελικά..δεν καταλάβαινες τι είναι αυτά που ποστάρεις και όταν έβρισκες τα σκούρα έλεγες το γνωστό ''όταν ήμουν μικρός ήμασταν χειρότερα''.

Οπότε ναι σε πιστέψαμε δεν είσαι γραμμένος στο κόμμα...δεν γράφεις από ένα υπόγειο στην αχαρνών μαζί με άλλα τρολς και δεν πληρώνεσαι 0,06 το πόστ :confused:
Τρίτη απάντηση
Έγραψες ότι στις εκκρεμείς δικαστικές πολύπλοκες υποθέσεις
Δεν πρέπει να περιμένω να βγει το δικαστικό αποτέλεσμα
Αλλά πρέπει να πάρω θέση

Εδώ τώρα τα κόμματα βγάζουνε 5 διαφορετικά πορίσματα στη βουλή ανάλογα τι τους συμφέρει
Τι θέλεις να πάρω αυτό που με βολεύει και να το λέω;
Δεν νομίζω από πλευράς μου τουλάχιστον

Επίσης επειδή γίνεται πολύ συζήτηση
Και επειδή οι συνταγματολόγοι διαφωνούν
Πες μου πιστεύεις ότι αυτό που ψήφισαν στη βουλή
Είναι συνταγματικό ή όχι για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια

Τι να περιμένω το συμβούλιο της επικρατείας να αποφασίσει;
Ο σαούλ ξέρει τα πάντα

Διαφώτισε με σε παρακαλώ
Κι αν αυτή η απόφαση που θα βγάλει το συμβούλιο επικρατείας θα είναι αντίθετη με τη δικιά σου
Εσύ ποτέ δεν κάνεις λάθος αυτό θα κάνει
Έτσι δεν είναι σαούλ;

Δεν πιστεύω να περιμένεις την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας για να πάρεις θέση και να μη μου απαντήσεις;
Εσύ ούτε περιμένεις ούτε σε νοιάζουν οι δικαστικές αποφάσεις

ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΞΈΡΕΙΣ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.403
Πόντοι
786
αυτό είναι σωστό ο σαούλ πάντα ξέρει καλλίτερα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.133
Πόντοι
6.256
Ισχυρή ελλαδα που δεν φοβαται κανέναν,
Εκτος απο λιγους μπαχαλακηδες
Λιγους γυφτους
Λιγη αλβανικη μαφια .

Εκαναν παρτυ στο πανεπιστημιο λες και ηταν μπαρ ,
Γιατι δεν ηταν κλειδωμενο;
Θελουν και ιδιωτικά οι ξεπλένηδες.
@alex71
Σημ.
Πρεπει να ενημερωθει και ο εστεμένος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.133
Πόντοι
6.256
Φωτοβολιδες ευθειας βολης στα ματ, καψιμο αυτοκινητων καμια συλληψη,
Κανονικότητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιθεση σε τρανς ατομα, 21 συλληψεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Nαι....οι σάπιοι δημοσιοι και οι άγιοι ιδιωτικοι
Αστο ρε φιλαρακι
Για τη μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων συμφωνησα, κανοντας λαικ. Πραγματι εχεις δικιο οτι γι αυτο ακριβως το λογο καθιερωθηκε η μονιμοτητα, οπως βλεπουμε και σε σηριαλ εποχης. (πχ Καρυωτακης στην ΕΡΤ ) Γιατι για κομματικους λογους μολις η μια παραταξη (πχ Βασιλικοι-Βενιζελικοι) επαιρνε την εξουσια , εδιωχνε τους μη αρεστους.

Αντε λοιπον και τον αχρηστο, προκλητικα αδιαφορο , μη επαρκη δικαστικο, δεν τον διωχνουν τελειως, αλλα τον περιμενει μια σιγουρη ασφαλης μονιμη θεση υπαλληλου στο Δημοσιο. Που και εκει που θα παει, θα πρεπει να κρινεται αν κανει δουλεια. Αν δεν κανει, οχι παλι απολυση, αλλα να υπαρξουν συνεπειες, πχ μισθολογικες.

Ομως διαβασα που εβαλαν εδω τα καθεκαστα και τον διαλογο που κρινοταν η θεση του δικαστικου.
Αυτο (οτι καθυστερουσε αποφασεις) το εκανε επι χρονια. Μαλιστα οι προισταμενοι την παρακαλουσαν ! επανειλημμενως . Ουτε καν να επιστρεψει τις υποθεσεις που ειχε αναλαβει δεν εκανε, ωστε να της τις παρουν για να φυγουν απο την αγωνια οι πολιτες που ανεμεναν για την υποθεση τους. Ουτε αυτο δεν εκανε.
Αρα σαπιο το ολο συστημα. Που την καλυπταν, την ανεχονταν, αυτην και αλλους σαν κι αυτην, στα πλαισια μιας κακως εννοουμενης συντεχνιακης αλληλεγγυης. Και οι πολιτες που περιμεναν ματαια ; Ποιος τους λογαριαζει αυτους.
Εκαναν λοιπον οι ανωτεροι το σωστο, απομακρυνοντας την, αλλα ηταν πολυ αργα.
Θα επρεπε να θεωρουνταν αυτονοητα αυτα. Δεν θελεις να δουλεψεις; Δεν μπορεις; Αντε στο καλο.
Μια θεση υπαλληλου στο Δημοσιο σε περιμενει, και θα καλυψει τη θεση σου καποιος που θελει και μπορει.

Τις υποθεσεις που αρνιοταν να τις επιστρεψει, τις γυρισε πισω τελευταια στιγμη. Προκλητικη εως το τελος. Και μεχρι τελευταια στιγμη παρακαλαγε να της δοθει ακομη μια ευκαιρια!
Αυτο δειχνει τη σαπιλα και την αντιληψη που υπηρχε, οτι μπορει να τη γλιτωνε, εστω και την υστατη στιγμη.

Ειπες για καλο ιδιωτικο τομεα, κακο δημοσιο. Οτι δεν ειναι ετσι.
Υπηρχε περιπτωση σε ιδιωτικο τομεα να εκανε καποιος αυτα που εκανε εκεινη, και να στεκοταν στη θεση του πανω απο 2 βδομαδες;
Η να του λεγανε, καταλαβαμε εισαι αχρηστος, τεμπελης, αδιαφορος, ανεπαρκης χωρις προσοντα, αλλα μην στενοχωριεσαι, ενα αλλο ποστο σε περιμενει, να πληρωνεσαι.

Ετσι θα γινοταν, η θα ετρωγε σουτ και θα βρισκοταν εκτος;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.035
Πόντοι
5.506
GIOmKzRWwAAD33D.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Nαι....οι σάπιοι δημοσιοι και οι άγιοι ιδιωτικοι
Αστο ρε φιλαρακι
Η Ελλάδα φαλιρισε από το δημόσιο και τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος καθώς είχανε δημοσιονομικό χρέος
Όχι γιατί ο περιπτεράς δεν έκοβε απόδειξη .....
Το να μη κόψω απόδειξη κλέβω από το δικό μου παραγόμενο πλούτο
Αντίθετα το δημόσιο λ δεν παράγει κ για να συντηρηθεί αναγκαζόταν το ελληνικό κράτος να πάρει δάνεια

Όποιος στο ελάχιστο έχει επιχείρηση μπορεί να καταλάβει τι εννοώ ...
Ας σοβαρευτούμε κάποια φορά κ να σταματήσουμε την καραμέλα της φοροδιαφυγής .......κ Αμάλφι κ Μονακό κ σαν Ρέμο κ καπρι δεν κόβουν αποδείξεις ........

Είχανε ένα καρκίνο κ δυστυχώς δεν καταφέραμε ποτέ να τον θεραπεύσουμε....

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
Εβδομαδιαία ανασκόπηση Μητσοτακη

"Θέλω να αναφέρω και την άνευ προηγουμένου επιτυχία της διάθεσης του 27% των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς σε ξένους και Έλληνες επενδυτές έναντι ποσού ρεκόρ 1,3 δισ. ευρώ που εισέρευσαν στα κρατικά ταμεία. Όχι μόνο για το τεράστιο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε, αλλά κυρίως για την τιμή διάθεσης των μετοχών σε επίπεδα υψηλότερα πριν από την έναρξη της διαδικασίας!"

Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Το ΤΧΣ επένδυσε στην Πειραιώς 19,68 δισεκ. και πήρε πίσω 1,35 δισ... δηλαδή η ζημιά φθάνει τα 18,33 δισεκ. ευρώ

Κοροιδεύει την κοινωνία

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Καλά φίλε σαοθλ έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα για τα τέμπη ε
Αφού κάθε μέρα οι εφημερίδες βγάζουν ότι τους βολεύει και καινούργια υποτίθεται στοιχεία
Ας πούμε σήμερα το βήμα και τον ντοκουμέντο

Τι αν έχεις βγάλει συμπέρασμα θα το αλλάξεις είναι δυνατόν για τον σαούλ
Screenshot_2024-03-10-11-50-34-481_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-03-10-11-23-14-565_com.android.chrome.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
1Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα που να μην είναι ένα συν ένα
2 για μένα ξέρεις
Τι σπίτι έχω
Περίεργο τεσσάρι υπόγειο
Ότι τρώω φθηνά πράγματα
Περίεργο
καπνιστό σολωμό που για σένα είναι φθηνός όταν κάνει το κιλό σε προσφορά όσο και το μοσχαρίσιο μπον φιλέ
Τι σύνταξη παίρνω κατα σένα 1.300 με 1.500 που έχω πει
Σε ποιο κόμμα είμαι γραμμένος
Ότι παίρνω και λεφτά από το κόμμα

Όλα αυτά είναι φαντασίες σου και βγαίνουν από το μυαλό σου και νομίζεις ότι είναι και σωστά
Όπως σωστη ήταν η πρόβλεψή σου στις προηγούμενες εκλογές ότι θα χάσει ο μητσοτάκης και τα μαζεύουνε

Σκέψου λοιπόν να έλεγα εγώ
Εσύ έχεις βίλα με πισίνα
Έχεις μαζεράτι
Βγάζεις 8.000 το μήνα
Τρως φιλέτα και γαρίδες
Πας στο εξωτερικό σε εξωτικά μέρη συνεχώς
Έχεις θεογκόμενες και ξοδεύεις πολλά για αυτές
Είσαι κρυπτο νέο φιλελεύθερος και γι αυτό δεν λες τι ψηφίζεις
Δεν θα έλεγες ότι όλα αυτά τα βγάζω από τη φαντασία μου
Και ότι δεν έχω ιδέα πώς περνάς γιατί πράγματι δεν ξέρω εκτός από το τελευταίο πού όταν λες για σοβιετία αυτό μοιάζει πολύ πιθανόν

Ούτες φίλος μου είσαι
Ούτε έχω κανένα γνωστό σου

Φυσικά δεν σου μοιάζω να λέω φαντασίες από το μυαλό μου
Ακολουθεί δεύτερη απάντηση για να μην γράφω μεγάλα σεντόνια
Ρε άμοιρε τύπε

Τι δε φτάνει η αλεπού??? :2funny:

Μας έχεις ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι που επικαλείσαι ότι μένεις...και αν θυμάσαι καλά είχα κόψει την πλάκα και δεν σε σκουπίδιασα και είχα προτρέψει και τους άλλους να μην το κάνουν. Γιατί???? επειδή είναι βίλα??? για κάτσε σκέψου.....

Εσύ έχεις πει μόνος σου ότι πας και ψάχνεις τις προσφορές και ψωνίζεις από τα λιντλ...όσο για το σολομό....10 ευρώ κάνει αυτό που έβαλες...σιγά το χαβιάρι :confused:

Επίσης...δε με νοιάζει τι κουμουνιστική σύνταξη παίρνεις...ούτε εντυπωσιάζομαι με τα 1300 ευρώ τόσα έπαιρνε και ο σταθμάρχης των τεμπών :rockon:

Δεν τα έχω βγάλει από τη φαντασία μου εσύ τα έχεις πει. Δε πα να πεις ότι είμαι και ζητιάνος και γράφω εδώ με το wifi των μακ στο σύνταγμα εκεί που έχω αράξει το κουτί μου για να κοιμάμαι? Νομίζεις με απασχολεί να με πεις φτωχό?

Σημείωση : Δεν είμαι κρυπτοφιλελεύθερος...δηλώνω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει η ελεύθερη αγορά. Όχι η σοβιετία του μητσοτάκη όμως. Δε θα μάθεις ποτέ τι ψήφισα :zfuck:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom