1Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαΓύρισες από το τσοντοσινεμά μεθυσμένος ή ξύπνησες μέσα στο βράδυ επειδή σε έπιασε κατούρημα και δεν είχες πάπια? Ούτε μια πρόταση δεν έγραψες σωστά
Ο λόγος που δεν κάνω συζήτηση μαζί σου για τα θέματα αυτά που λες είναι ότι κατεβάζεις σεντόνια που δεν διαβάζει κανένας και μετά βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα θετικά προς την κυβέρνηση. Μια φορά μπήκα στον κόπο αν θυμάμαι καλά με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα...
έβαζες κάτι πίνακες μισούς από κάτι στατιστικές που αν τις διάβαζες έλεγαν άλλα τελικά..δεν καταλάβαινες τι είναι αυτά που ποστάρεις και όταν έβρισκες τα σκούρα έλεγες το γνωστό ''όταν ήμουν μικρός ήμασταν χειρότερα''.
Οπότε ναι σε πιστέψαμε δεν είσαι γραμμένος στο κόμμα...δεν γράφεις από ένα υπόγειο στην αχαρνών μαζί με άλλα τρολς και δεν πληρώνεσαι 0,06 το πόστ
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα που να μην είναι ένα συν ένα
2 για μένα ξέρεις
Τι σπίτι έχω
Περίεργο τεσσάρι υπόγειο
Ότι τρώω φθηνά πράγματα
Περίεργο
καπνιστό σολωμό που για σένα είναι φθηνός όταν κάνει το κιλό σε προσφορά όσο και το μοσχαρίσιο μπον φιλέ
Τι σύνταξη παίρνω κατα σένα 1.300 με 1.500 που έχω πει
Σε ποιο κόμμα είμαι γραμμένος
Ότι παίρνω και λεφτά από το κόμμα
Όλα αυτά είναι φαντασίες σου και βγαίνουν από το μυαλό σου και νομίζεις ότι είναι και σωστά
Όπως σωστη ήταν η πρόβλεψή σου στις προηγούμενες εκλογές ότι θα χάσει ο μητσοτάκης και τα μαζεύουνε
Σκέψου λοιπόν να έλεγα εγώ
Εσύ έχεις βίλα με πισίνα
Έχεις μαζεράτι
Βγάζεις 8.000 το μήνα
Τρως φιλέτα και γαρίδες
Πας στο εξωτερικό σε εξωτικά μέρη συνεχώς
Έχεις θεογκόμενες και ξοδεύεις πολλά για αυτές
Είσαι κρυπτο νέο φιλελεύθερος και γι αυτό δεν λες τι ψηφίζεις
Δεν θα έλεγες ότι όλα αυτά τα βγάζω από τη φαντασία μου
Και ότι δεν έχω ιδέα πώς περνάς γιατί πράγματι δεν ξέρω εκτός από το τελευταίο πού όταν λες για σοβιετία αυτό μοιάζει πολύ πιθανόν
Ούτες φίλος μου είσαι
Ούτε έχω κανένα γνωστό σου
Φυσικά δεν σου μοιάζω να λέω φαντασίες από το μυαλό μου
Ακολουθεί δεύτερη απάντηση για να μην γράφω μεγάλα σεντόνια