KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.971
- Πόντοι
- 6.166
Εδώ γαλάζιε τύπε συζητάμε...δεν βγάζουμε πορίσματα...ποστάρουμε πληροφορίες και λέμε τη γνώμη μας και διαφωνούμε.Τρίτη απάντηση
Έγραψες ότι στις εκκρεμείς δικαστικές πολύπλοκες υποθέσεις
Δεν πρέπει να περιμένω να βγει το δικαστικό αποτέλεσμα
Αλλά πρέπει να πάρω θέση
Εδώ τώρα τα κόμματα βγάζουνε 5 διαφορετικά πορίσματα στη βουλή ανάλογα τι τους συμφέρει
Τι θέλεις να πάρω αυτό που με βολεύει και να το λέω;
Δεν νομίζω από πλευράς μου τουλάχιστον
Επίσης επειδή γίνεται πολύ συζήτηση
Και επειδή οι συνταγματολόγοι διαφωνούν
Πες μου πιστεύεις ότι αυτό που ψήφισαν στη βουλή
Είναι συνταγματικό ή όχι για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια
Τι να περιμένω το συμβούλιο της επικρατείας να αποφασίσει;
Ο σαούλ ξέρει τα πάντα
Διαφώτισε με σε παρακαλώ
Κι αν αυτή η απόφαση που θα βγάλει το συμβούλιο επικρατείας θα είναι αντίθετη με τη δικιά σου
Εσύ ποτέ δεν κάνεις λάθος αυτό θα κάνει
Έτσι δεν είναι σαούλ;
Δεν πιστεύω να περιμένεις την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας για να πάρεις θέση και να μη μου απαντήσεις;
Εσύ ούτε περιμένεις ούτε σε νοιάζουν οι δικαστικές αποφάσεις
ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΞΈΡΕΙΣ
Το σωστό είναι ότι ο σαούλ διαφωνεί σχεδόν πάντα.αυτό είναι σωστό ο σαούλ πάντα ξέρει καλλίτερα
κάνω ότι μπορώπεριμένω απαντηση Σαουλ
Επειδη το εψαξα λιγο, δεν βλεπω το ονομα του στη λιστα των 42 υποψηφιων ευρωβουλευτων της ΝΔ το 2014.Αλλος ενας παιδερας στη κομματαρα που ψηφιζει ο Ντολμας για να τρωει απο τα σκουπιδια!!!
Δεν σχολιάζω μαλακίες κομμένες μόνο στους τίτλους.Καλά φίλε σαοθλ έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα για τα τέμπη ε
Αφού κάθε μέρα οι εφημερίδες βγάζουν ότι τους βολεύει και καινούργια υποτίθεται στοιχεία
Ας πούμε σήμερα το βήμα και τον ντοκουμέντο
Τι αν έχεις βγάλει συμπέρασμα θα το αλλάξεις είναι δυνατόν για τον σαούλ
Ρε τι να σχολιάσεις;Δεν σχολιάζω μαλακίες κομμένες μόνο στους τίτλους.
Εγώ παρακολουθώ τον πραγματογνώμονα των οικογενειών, και ότι βγαίνει από το ρεπορτάζ που αφορά την εισαγγελία και το πως προχωρά η υπόθεση.
Γιατί δε βγάζεις κομμένο και ραμμένο και ένα πρωτοσέλιδο για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ???
Γιατί αναφέρει τίποτα άλλο ο ντάμας?Ρε τι να σχολιάσεις;
Το ρεπορτάζ του Βήματος δεν αναφέρεται στα Τέμπη.
Για κοψε-ραψε πρέπει να καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Αυτός ανεβάζει κείμενα που τον διαψεύδουν αλλά νομίζει ότι τον επιβεβαιώνουν. Κλαυσίγελως.Γιατί αναφέρει τίποτα άλλο ο ντάμας?
Δύο γραμμές και μια φώτο με το ντοκουμέντο για εντυπώσεις?
Κόψε ράψε είναι η τέχνη του
Εγώ δεν σχολιάζω όπως είπαμε μέχρι να βγουν δικαστικές αποφάσειςΘα στο βάλω εγώ φίλε ντάμα για να μην ψάχνεις....
Σε δίκη ο Αγοραστός και ακόμη 9 άτομα για τις φονικές πλημμύρες στην Καρδίτσα - Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν
Ο πρώην Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ακόμα 9 άτομα παραπέμπονται σε δίκη για τις φονικές πλημμύρες του Ιανού στην Καρδίτσα, τον Σεπτέμβριο του 2020.www.enikos.gr
Πολυ καλα κάνανε και τους μπουζουριάσανε, τους ψευτομαγκες.H Woke Λοατκι οργανωση του κουλη που καποτε την λεγανε Ελληνικη αστυνομια
Συνελαβε σε μια μερα 21 πιτσιρικια γιατι κραξανε 2 gay
21 ατομα δεν εχει συλλαβει τα τελευταια 5 χρονια για τις 100αδες επιθεσεις ακροαριστερων με μολοτοφ ροπαλα κλπΣάλος με την ομαδική επίθεση σε δύο τρανς στην πλατεία Αριστοτέλους - 21 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ, δείτε βίντεο
Πάνω από 10 από τα άτομα που προσήχθησαν ήταν ανήλικοι - Εκατοντάδες σχόλια στα social media καταδικάζουν το περιστατικό - Τα θύματα κατέφυγαν σε καταστήματα για να προφυλαχθούν και με τη βοήθεια της ΕΛΑΣ κατέθεσαν έγκληση στο Τμήμαwww.protothema.gr
Κανονικος Woke θιασος
Μην ξεχασετε να ψηφισετε παλι woκουλη
Απλά νομίζει ότι παρουσιάζοντας πολλές ειδήσεις θα πείσει για το επιχείρημα του ''δεν έχω γνώμη μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση''Για κοψε-ραψε πρέπει να καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Αυτός ανεβάζει κείμενα που τον διαψεύδουν αλλά νομίζει ότι τον επιβεβαιώνουν. Κλαυσίγελως.
Εγώ δεν σχολιάζω όπως είπαμε μέχρι να βγουν δικαστικές αποφάσεις
Ούτε για τον αγοραστό ούτε για τη δούρου
Εσύ διαλέγεις τι θα σχολιάσεις
Παραδείγματος χάρη τώρα γίνεται η δικη στο μάτι και κατηγορούμενη είναι και η δούρου
Κόθως δείχνουν τα πράγματα πιθανόν να αθωωθεί
Κουβέντα ο σαούλ
Κουβέντα
Ποιο λιντσαρισμα βρε τρομπα?Πολυ καλα κάνανε και τους μπουζουριάσανε, τους ψευτομαγκες.
Πρεπει να υπαρχει καπου και ενα οριο στη μαλακια που δερνει ορισμενους
Λινσταρισματα να πανε να κανουνε αλλού.
Τωρα στην μπουζού θα κλαινε και θα ζητανε τη μαμακα τους τα ούγκανα.
Και οταν γυρισουν σπιτι τους, πρεπει να πεσει σφαλιαρα σβουριχτή.
Κι εσενα ντροπή σου που ξεπλενεις τα μαλακισμενα και κατηγορεις την αστυνομια που εκανε το αυτονοητο.
Μόνο οι αδερφάρες επιτίθενται όλοι μαζί....Πολυ καλα κάνανε και τους μπουζουριάσανε, τους ψευτομαγκες.
Πρεπει να υπαρχει καπου και ενα οριο στη μαλακια που δερνει ορισμενους
Λινσταρισματα να πανε να κανουνε αλλού.
Τωρα στην μπουζού θα κλαινε και θα ζητανε τη μαμακα τους τα ούγκανα.
Και οταν γυρισουν σπιτι τους, πρεπει να πεσει σφαλιαρα σβουριχτή.
Κι εσενα ντροπή σου που ξεπλενεις τα μαλακισμενα και κατηγορεις την αστυνομια που εκανε το αυτονοητο.
Οχι αγαπητέ μου, δεν θα μιλησουμε για Παλαιστινιους. Εχω χασει πλεον την υπομονη μου να μιλαμε για ενα θεμα και να πεταγεσαι σε αλλο.Ποιο λιντσαρισμα βρε τρομπα?
Αν κραξεις καποιον ειναι λιντσαρισμα?
Κουλομαχε για τους ισραηλινους που λιντσαρανε πραγματικα τις προαλλες στο συνταγμα τον παλαιστινιο τι εγινε δεν εφαρμοστηκε ο νομος ?
Τωρα θα κλαινε σε εμβρυικη σταση ζητωντας τη μαμα.Μόνο οι αδερφάρες επιτίθενται όλοι μαζί....
οι ''γαμιάδες'' υπόδειγμα αντρικής συμπεριφοράς πήγαν να τραμπουκίσουν 20 άτομα 2....
μιλάμε για πολύ μάγκες
αν έχουν τα αρχίδια να τραμπουκήσουν 20 άτομα 2....να έχουν και τα αρχίδια να πάρουν τις ευθύνες των πράξεων τους και να πάνε στο αυτόφωρο.Ποιο λιντσαρισμα βρε τρομπα?
Αν κραξεις καποιον ειναι λιντσαρισμα?
Κουλομαχε για τους ισραηλινους που λιντσαρανε πραγματικα τις προαλλες στο συνταγμα τον παλαιστινιο τι εγινε δεν εφαρμοστηκε ο νομος ?