Κάνει ότι πιστεύει ότι συμφέρει τον ίδιον.Και αυτό σημαίνει ότι πράττει κατά τις επιταγές της κυβερνητικής πολιτικής; Ότι κάνει αυτό που του λέει ο Κούλης, ο Αλέξης κλπ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
ναι εμένα θα μου πεις τι σημαίνει "υπάλληλος'' εγώ δεν ξέρω...Λαθος.
Υπαλληλος σημαινει υποκειμενος σε ιεραρχικο ελεγχο.
Οι δικαστες δεν υποκεινται.
Αυτη τη σαχλαμαριτσα οτι οσοι πληρωνονται απο το Δημοσιο ειναι δημοσιοι υπαλληλοι την ακουω συχνα, προφανως απο ατομα που αγνοουν τι σημαινει "υπαλληλος"
άσε τις αμπελοφιλοσοφίες....
υπάλληλος είσαι σε όποιον σε πληρώνει και σε όποιον σε διορίζει/προσλαμβάνει.
σιγά μη παίξουμε και την κολοκυθιά...ομοσπονδία δεν έχουν οι δικαστικοί υπάλληλοι?????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τι εννοεις "δικαστικοι υπαλληλοι"? Δικαστικοι υπαλληλοι ειναι οι γραμματειςναι εμένα θα μου πεις τι σημαίνει "υπάλληλος'' εγώ δεν ξέρω...
άσε τις αμπελοφιλοσοφίες....
υπάλληλος είσαι σε όποιον σε πληρώνει και σε όποιον σε διορίζει/προσλαμβάνει.
σιγά μη παίξουμε και την κολοκυθιά...ομοσπονδία δεν έχουν οι δικαστικοί υπάλληλοι?????
Οι μύστες στηρίζουμε μιλφογκιλφαρα ζαχαριβα κ όλες τις σοβιετικές αρχοντομουνεςΚυριάκο Μητσοτάκη, εσύ που κάνεις τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ή μ' άλλα λόγια εσύ ο πρωθυπουργεύων, πάρε μία "πληρωμένη" απάντηση από τη Μαρία Ζαχάροβα, την εκπρόσωπο του Ρωσσικού ΥΠΕΞ. Ελπίζω να τη διάβασες ή να την άκουσες, δεν είμαι όμως αισιόδοξος αν τη κατάλαβες τη δήλωση που έκανε. Αγαπώ Μαρία Ζαχάροβα! Μαρία, είσαι γυναικάρα!
Σκατα στους υποταακτικους του κοκακια..
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Οι δικαστές τι είναι???Τι εννοεις "δικαστικοι υπαλληλοι"? Δικαστικοι υπαλληλοι ειναι οι γραμματεις
από που πληρώνονται???
Α, ναι. Σωστά. Το κράτος μισθοδοτει. Και καπου υπάρχει και μια κυβέρνηση. Άγνωστο τι κάνει αυτή.Η κυβερνηση δεν μισθοδοτει κανεναν
Το κρατος μισθοδοτει
Θα επιμενεις μαλλον ε? Δεν εχει νοημα, τελος απο μενα
Όντως δεν έχει νόημα. Ελπίζω να το εννοείς το τέλος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αν ειναι υπαλληλοι, θα μπορει τοτε να τους απολυσει ο "εργοδοτης". Μπορει ο υπουργος να απολυσει δικαστη?υπάλληλος είσαι σε όποιον σε πληρώνει και σε όποιον σε διορίζει/προσλαμβάνει.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
γιατί μπορεί να απολύσει τον τελευταίο κλητήρα που έχει μονιμότητα????Αν ειναι υπαλληλοι, θα μπορει τοτε να τους απολυσει ο "εργοδοτης". Μπορει ο υπουργος να απολυσει δικαστη?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δικαστικοι λειτουργοι.Οι δικαστές τι είναι???
από που πληρώνονται???
Η Ομοσπονδια Δικαστικων Υπαλληλων αφορα γραμματείς.
Απο το δημοσιο. Ειναι δυσκολο να αντιληφθεις οτι η ιδιοτητα του υπαλληλου δεν εξαντλειται απο τον φορεα της πληρωμης?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ!γιατί μπορεί να απολύσει τον τελευταίο κλητήρα που έχει μονιμότητα????
Καταργωντας την οργανικη του θεση. Καταλαβες τωρα?
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 216
Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.Αληθεια @Αναφυλαξίας3 και @alex71 με το χερι στην καρδια, πιστευετε οτι η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη και αχρηματιστη;
Προσωπική άποψη, μιας και με ρωτάς: Και ως προς την ανεξαρτησία και ως προς το χρηματισμό, θεωρώ ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί σαν κώνος. Όσο χαμηλότερα σε βαθμίδα, τόσο πιο ανεξάρτητη. Όσο ανεβαίνουμε, μέχρι να φτάσουμε σε ανώτατο επίπεδο, η ανεξαρτησία μειώνεται.
Δύο επισημάνσεις:
α) είναι τελείως διαφορετικοί οι όροι ανάμεσα σε πολιτική-ποινική και διοικητική δικαιοσύνη. Θεωρώ το ΣΤΕ πολύ λιγότερο ανεξάρτητο.
β) ο χρηματισμός δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, ούτε σε όποιον το έχω συζητήσει. Μην φανταστείς δηλαδή ότι είναι μέσα στις επιλογές. Ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο, δεν νομίζω ότι υφίσταται. Ο επηρεασμός γίνεται με άλλο τρόπο: Με παροχή θέσεων σε ανεξάρτητες αρχές, επιτροπές, ΔΣ δημοσίων φορέων κλπ.
Πολύ πιο εύκολη λύση, χωρίς ρίσκο.
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 1.206
Αληθεια @Αναφυλαξίας3 και @alex71 με το χερι στην καρδια, πιστευετε οτι η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη και αχρηματιστη;
οσο ανεξαρτητη και αχρηματιστη και αμεροληπτη ειναι και η διαιτησια στο ποδοσφαιρο τυπε (και παντου)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Να καταργήσουν την οργανική του θέση και να πάει σε άλλη υπηρεσία ή να φύγει από το δημόσιο εντελώς?ΝΑΙ!
Καταργωντας την οργανικη του θεση. Καταλαβες τωρα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Με την καταργηση της οργανικης θεσης ο υπουργος σε ΑΠΟΛΥΕΙ. Πας σπιτι σου.Να καταργήσουν την οργανική του θέση και να πάει σε άλλη υπηρεσία ή να φύγει από το δημόσιο εντελώς?
Με τους δικαστες δεν μπορει να γινει αυτο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, εσεις για να πατε κοντρα στον Κουλη, ειστε ικανοι να αποθεωσετε ακομη και τον ΕρντογανΟι μύστες στηρίζουμε μιλφογκιλφαρα ζαχαριβα κ όλες τις σοβιετικές αρχοντομουνες
Σκατα στους υποταακτικους του κοκακια..
Μας κάνει μαθηματα το τσουτσεκι του δικτατορα κι εσεις την αποθεωνετε κιολας.
Υποτακτικος να υποθεσω τύπε?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
και τότε γιατί τον καιρό των μνημονίων δεν καταργούσαν καμιά 200αριά χιλιάδες οργανικές θέσεις αφού όλοι παραδέχονταν ότι το δημόσιο είναι μεγαλύτερο από όσο χρειαζόμαστε?Με την καταργηση της οργανικης θεσης ο υπουργος σε ΑΠΟΛΥΕΙ. Πας σπιτι σου.
Με τους δικαστες δεν μπορει να γινει αυτο
με τους δικαστές όμως τους διορίζουν.... Δεν θα κάτσω να κάνω λούπες στην συζήτηση... τους διορίζουν....πληρώνονται από τον κρατικό προυπολογισμό....άρα είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
πες το εσύ όπως θες αλλά δεν αλλάζει την ουσία.....και αυτοί έχουν όργανα με καρεκλάδες που τους ελέγχουν ή όχι? Ε τους καρεκλάδες τους διορίζει η κυβέρνηση.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.
Προσωπική άποψη, μιας και με ρωτάς: Και ως προς την ανεξαρτησία και ως προς το χρηματισμό, θεωρώ ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί σαν κώνος. Όσο χαμηλότερα σε βαθμίδα, τόσο πιο ανεξάρτητη. Όσο ανεβαίνουμε, μέχρι να φτάσουμε σε ανώτατο επίπεδο, η ανεξαρτησία μειώνεται.
Δύο επισημάνσεις:
α) είναι τελείως διαφορετικοί οι όροι ανάμεσα σε πολιτική-ποινική και διοικητική δικαιοσύνη. Θεωρώ το ΣΤΕ πολύ λιγότερο ανεξάρτητο.
β) ο χρηματισμός δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, ούτε σε όποιον το έχω συζητήσει. Μην φανταστείς δηλαδή ότι είναι μέσα στις επιλογές. Ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο, δεν νομίζω ότι υφίσταται. Ο επηρεασμός γίνεται με άλλο τρόπο: Με παροχή θέσεων σε ανεξάρτητες αρχές, επιτροπές, ΔΣ δημοσίων φορέων κλπ.
ποσα χρόνια ασκεις το επάγγελμα ;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 216
Αρα εν προκειμένω, η δικαστής απολύθηκε από ίδιον συμφέρον του Συμβουλίου, όχι απο κυβερνητική επιλογή/εντολή.Κάνει ότι πιστεύει ότι συμφέρει τον ίδιον.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.949
- Πόντοι
- 19.795
Χρηματισμος δεν ειναι και τα πανακριβα δωρα, η συμμετοχη σε κρουαζιερες και ταξιδια σε πανακριβα σαλε της Ελβετιας, και αλλα διαφορα τετοια πραγματα, προσφορα μεγαλων δικηγορικων γραφειων; Η, τα πραγματα εχουν αλλαξει τα τελευταια χρονια;Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.
Δύο επισημάνσεις:
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 216
Άνω των 20.ποσα χρόνια ασκεις το επάγγελμα ;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Άνω των 20.
20 χρόνια και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου χρηματισμός μου κάνει περίεργο .. μαλλον θα είσαι τυχερός .. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Εκτος αν δεν θες να το αναφερεις για δικους σου λόγους που το σεβομαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0