Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Ζαχαρακη τωρα στην ερτ
Ειναι υπουργός στο Μονακό.
Δεν εξηγηται αλλιως η αγνοια της καταστασης στην ελλαδα
Υπουργός της ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι).

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Έτσι....

και εγώ δεν το είπα τυχαία το παράδειγμα.....κάποια στιγμή ήθελα μελάνι hp και δεν προλάβαινα να πάω στο πλαίσιο....και πήγα σε ένα της γειτονιάς....μου λέει έχω μόνο ιμιτασιόν αλλά είναι το ίδιο...

όχι μόνο τα χρέωσε τιμή πλαίσιο και μάλιστα των ορίτζιναλ αλλά δεν έδωσε και απόδειξη τίποτα

και του λέω ρε φίλε δηλαδή όχι μόνο τα χρεώνεις όσο τα ορίτζιναλ αλλά με χρεώνεις και το φπα και δε δίνεις απόδειξη? Δηλαδή δεν έχω θέμα μην κόψεις αν αυτό σε καίει αλλά θα μου τα δώσεις -24% δηλαδή εγώ τι είμαι μαλάκας????? και δε θα περάσω έξοδο και φπα και θα πληρώσω και τα μαύρα του μαλάκα +24%?

Κατάπιε το παπάρι του και άρχισε να λεει όχι τώρα βγαίνει η απόδειξη και κάτι μαλακίες. Μαλάκας μικροαπαταιόνας Ελληνάκος γύφτος που πάει να βγάλει ότι μπορεί. θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει....:2funny:
Σε αντιστοιχες περιπτωσεις εγω και το -12% το δεχομαι. Αλλα να κανει την παπια οχι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Σε αντιστοιχες περιπτωσεις εγω και το -12% το δεχομαι. Αλλα να κανει την παπια οχι .
Τώρα για να πάρω δυό μαλακίες που κάνουν 30 ευρώ θα κάτσω να του κάνω ευκολίες?

Ή θα στα δώσει 25 ευρώ (δηλαδή θα κόψει το φπα) και θα σου πει δώσε 25 και είμαστε οκ ή να κόψει κανονικό τιμολόγιο να το περάσω και ταμείο να το περάσω και έξοδο και να το πληρώσω 25 με το γράμμα του νόμου να τελειώνει.

Σιγά μη κάτσω να του κάνω και διαπραγμάτευση για το πως θα με κλέψει λιγότερο :tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Από όσα βλέπουν το φως στην τρέχουσα αρθογραφία, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ δεν είχαν ιδέα ότι στέλνουμε Φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, Ισπανία δια στόματος Πρωθυπουργού της αρνήθηκε να στείλει, Ιταλία και Γαλλία σφυρίζουν κλέφτικα και μόνον εμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι, τρέξαμε από τους πρώτους.
Οι οποίοι αποφασίσαμε μέχρι και τα παραθαλάσσια αιολικά πάρκα να μην εγκαθιστανται πέραν των 6 νμ. Για να μη δυσαρεστήσουμε τους Τούρκους. Κι ενώ ήδη έχουν υπάρξει ενστάσεις από τις ΕΔ, καθώς η εγκατάστασή τους κοντά στις ακτές μπερδεύει τα ραντάρ με ψευδοσήματα.
Διαχρονικά μαλακες, στη χώρα που ο ΥΠΕΞ κάνει τεμεναδες στο μωροφιλοδοξο ψευδοσουλτάνο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Έτσι....

και εγώ δεν το είπα τυχαία το παράδειγμα.....κάποια στιγμή ήθελα μελάνι hp και δεν προλάβαινα να πάω στο πλαίσιο....και πήγα σε ένα της γειτονιάς....μου λέει έχω μόνο ιμιτασιόν αλλά είναι το ίδιο...

όχι μόνο τα χρέωσε τιμή πλαίσιο και μάλιστα των ορίτζιναλ αλλά δεν έδωσε και απόδειξη τίποτα

και του λέω ρε φίλε δηλαδή όχι μόνο τα χρεώνεις όσο τα ορίτζιναλ αλλά με χρεώνεις και το φπα και δε δίνεις απόδειξη? Δηλαδή δεν έχω θέμα μην κόψεις αν αυτό σε καίει αλλά θα μου τα δώσεις -24% δηλαδή εγώ τι είμαι μαλάκας????? και δε θα περάσω έξοδο και φπα και θα πληρώσω και τα μαύρα του μαλάκα +24%?

Κατάπιε το παπάρι του και άρχισε να λεει όχι τώρα βγαίνει η απόδειξη και κάτι μαλακίες. Μαλάκας μικροαπαταιόνας Ελληνάκος γύφτος που πάει να βγάλει ότι μπορεί. θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει....:2funny:
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ????

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.809
Πόντοι
1.056
Ελλαδα 2.0!!!Ο Economist τι εχει να πει;

Καμμια γρια εκει δεν υοαρχει να κανει δωρεα μια αμπουλάνσια?

Ολα απ τον Κουλη πια;

Κλεισαμε λεμε,προσεχως με ιδιωτικα κ σεις περιμενετε να παρει στη Ροδο αςθενοφορα που εκει δε χωνευουν ουτε τη μανα τους;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
Ξεροχυσαμε παλι με το επιτελικο κρατος του αυτιστικου ποζερα!!!:wanker:

1703338604090.png

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.178
Πόντοι
6.166
Aν η τεχνη αναφερεται στο εθνος λογοκρινεται αν το προσβαλει εξυμνειται

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΔΙΣΚΕΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Οχι ολοι,οι πλεμποδεξιοι θες να πεις:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Δεν υπάρχουν πλεμπες και δεξιοί. Όλοι είμαστε λεφτάδες απο τζάκια και σαλέ.

Πες μου που έχει high society toner να πηγαίνω και εγώ….πως το προσφέρουν;; Σε μπουκαλάκι 20ml;; Δίνουν τίποτα για side κάνα finger food?

Η το finger το κρατάνε για το ΤΑΜΕΙΟ; :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Δεν υπάρχουν πλεμπες και δεξιοί. Όλοι είμαστε λεφτάδες απο τζάκια και σαλέ.

Πες μου που έχει high society toner να πηγαίνω και εγώ….πως το προσφέρουν;; Σε μπουκαλάκι 20ml;; Δίνουν τίποτα για side κάνα finger food?

Η το finger το κρατάνε για το ΤΑΜΕΙΟ; :confused:
Για την αλυσιδα το ειπα,καλυτερα στα μαγαζια της γειτονιας.Ενεργειακα τζακια τυπε?:confused::confused::confused::coffee::coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.403
Πόντοι
6.256
Η χρονια του κυριακου
Screenshot_2022-02-15-12-50-22-475.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Για την αλυσιδα το ειπα,καλυτερα στα μαγαζια της γειτονιας.Ενεργειακα τζακια τυπε?:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Στα μαγαζιά ναι αλλά να κόβουν και κάνα τιμολόγιο όχι το μυαλό στη μαλακια συνέχεια

Τα ενεργειακά κοστίζουν περισσότερο από τα χτιστά το ξέρεις;

Που φτάσαμε η σόγια να είναι πιο ακριβή από τη μπριζόλα :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Στα μαγαζιά ναι αλλά να κόβουν και κάνα τιμολόγιο όχι το μυαλό στη μαλακια συνέχεια

Τα ενεργειακά κοστίζουν περισσότερο από τα χτιστά το ξέρεις;

Που φτάσαμε η σόγια να είναι πιο ακριβή από τη μπριζόλα :confused::confused::confused:
Tιμολογιο αν το παιρνας στα εξοδα,γιατι μου γινατε ολοι μιλιονερς και κοιτατε να γλιτωσετε τους φορους.Αφου το μαρκετινγκ στηριζει βιγκανισμο,νηστισιμο κασερι και λοιπες πιπες.:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom