alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
70.000 σταυροίΕχει σπασει ολα τα κοντερ της μαλακιας .Τι ψηφιζεται ρε μαλακες
70.000 σταυροίΕχει σπασει ολα τα κοντερ της μαλακιας .Τι ψηφιζεται ρε μαλακες
Τι πιο λογικό στα 2.115.322 σταυρουδακια να βρεθούν και 64.000 ζώα να ψηφίσουν το Μπουμπουκο.70.000 σταυροί
Έχω στόχο ζωής να δω τη φάτσα ενός από τους 70000.70.000 σταυροί
70.000 σταυροί
Εσυ θα τον ψηφιζες;70.000 σταυροί
70.000 σταυροί
Ο Συριζα μας βγηκε κεντροδεξιος και ο Αδωνις φιλος των ΠακιστανωνΕχει σπασει ολα τα κοντερ της μαλακιας .Τι ψηφιζεται ρε μαλακες
500 χιλιαδες λαικ σε αυτο το ποστΝαι, και;
Και ο μέσος τράπερ στην Ελλάδα έχει 500 χιλιάδες followers. Τί σημαίνει αυτό, ότι δεν είναι τενεκές ξεγάνωτος;
Κ πολύ καλά κάνει ......να τα κατοστησειΟ Μητσοτάκης θα κάνει Πρωτοχρονιά στο χωριό Άριστη Ζαγορίου όπου αγόρασε οικόπεδο για να χτίσει κατοικία
Για τους λάτρεις των αριθμών θα είναι η 39η κατοικία του αγαπημένου μας Πρωθυπουργού
Στο βιντεο ο βλαμμενο Αδωνης εκανε τον Πλατωνα αριστερο και τον Αριστοτελη δεξιο για να δικαιολογησει την μαλακια που εκανε μιλαμε να του ριξει ο Ζευς κεραυνο στην κεφαλα να ησυχασουμε .Ο Συριζα μας βγηκε κεντροδεξιος και ο Αδωνις φιλος των Πακιστανων
Ξεχασες Τουνη και Σουπερ ΚικηΝαι, και;
Και ο μέσος τράπερ στην Ελλάδα έχει 500 χιλιάδες followers. Τί σημαίνει αυτό, ότι δεν είναι τενεκές ξεγάνωτος;
Και πως θα ενταχθείς στην "καινούρια ιδεολογία" Αλέξανδρε έτσι, της οποίας και το κόμμα σου είναι κοινωνός;Εγω να γινω οικολογος?
Εγω ζηταω παντα πιεστικά πλαστικό καλαμάκι οταν παραγγελνω καφέ.
Και αν δεν εχουν, εχω μαζι μου το δικο μου
Είπαμε ότι αυτός και ο Πλεύρης απέδειξαν με στοιχεία ότι για την άλωση της Πόλης ευθύνονταν οι κομμουνιστές...Εχει σπασει ολα τα κοντερ της μαλακιας .Τι ψηφιζεται ρε μαλακες
Oχι.Εσυ θα τον ψηφιζες;