Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Tιμολογιο αν το παιρνας στα εξοδα,γιατι μου γινατε ολοι μιλιονερς και κοιτατε να γλιτωσετε τους φορους.Αφου το μαρκετινγκ στηριζει βιγκανισμο,νηστισιμο κασερι και λοιπες πιπες.:confused::confused::confused:
Ε ναι στα έξοδα αλλά αν δεν το περάσεις να πληρωσεις μείον το ΦΠΑ. Θα μας πιάσει μαλάκες ο Νικολάκης που του άνοιξε μαγαζί ο μπαμπας του για να ψωλάρει όλη μέρα και να περιμένει ποτέ θα περάσει ο μαλακας να μη του κόψει απόδειξη; :confused:

Το σουβλάκι με Μαστέλο γαμαει :effemine:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Αλέξανδρε, αυτό είναι αφιερωμένο για σένα...
Επειδή σε συμπάθησα ρε κερατά...
Να γουστάρεις και να καυλώνεις...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Έτσι....

και εγώ δεν το είπα τυχαία το παράδειγμα.....κάποια στιγμή ήθελα μελάνι hp και δεν προλάβαινα να πάω στο πλαίσιο....και πήγα σε ένα της γειτονιάς....μου λέει έχω μόνο ιμιτασιόν αλλά είναι το ίδιο...

όχι μόνο τα χρέωσε τιμή πλαίσιο και μάλιστα των ορίτζιναλ αλλά δεν έδωσε και απόδειξη τίποτα

και του λέω ρε φίλε δηλαδή όχι μόνο τα χρεώνεις όσο τα ορίτζιναλ αλλά με χρεώνεις και το φπα και δε δίνεις απόδειξη? Δηλαδή δεν έχω θέμα μην κόψεις αν αυτό σε καίει αλλά θα μου τα δώσεις -24% δηλαδή εγώ τι είμαι μαλάκας????? και δε θα περάσω έξοδο και φπα και θα πληρώσω και τα μαύρα του μαλάκα +24%?

Κατάπιε το παπάρι του και άρχισε να λεει όχι τώρα βγαίνει η απόδειξη και κάτι μαλακίες. Μαλάκας μικροαπαταιόνας Ελληνάκος γύφτος που πάει να βγάλει ότι μπορεί. θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει....:2funny:
Εγω το μελανι το παραγγελνω ηλεκτρονικα, πληρωνω με paypal και ερχεται σπιτι μου. Ιμιτασιόν βεβαια. 40 ευρω εχει το αυθεντικο, 14 ευρω το βρισκω στο skroutz. Εσεις τρεχετε στα πλαίσια και στα καταστηματα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Εγω το μελανι το παραγγελνω ηλεκτρονικα, πληρωνω με paypal και ερχεται σπιτι μου. Ιμιτασιόν βεβαια. 40 ευρω εχει το αυθεντικο, 14 ευρω το βρισκω στο skroutz. Εσεις τρεχετε στα πλαίσια και στα καταστηματα;
Για αρχή εμείς εδώ προσπαθούμε να είμαστε paperless όσο το δυνατόν περισσότερο....τώρα με το γκοβ.γρ αυτό γίνεται στο 99% των περιπτώσεων και με τα ηλεκτρονικά τιμολόγια σε λίγο δεν χρειάζεται πουθενά. Αν καταφέρουν τα ''τσακάλια'' να εδραιώσουν και το ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής πούτσα μας για τα μελάνια μετά....

Για τα hp που παίρνω εγώ έχει 15 το ασρπόμαυρο και 18 το έγχρωμο και μπορείς να τα γεμίσεις ξανά με πολύ λιγότερα ή να πάρεις ιμιτασιόν

αλλά βγάζει τουλάχιστον τις μισές εκτυπώσεις....οπότε σου έρχεται μια η άλλη και ακριβότερα γιατί τρως και τα μεταφορικά.

Αν θες πραγματική οικονομία στις εκτυπώσεις παίρνεις ένα ζίροξ με τόνερ και βγάζει αβέρτα.

Να εισηγηθείς να μπορείς να καταθέτεις τα έγγραφα στο δικαστήριο μέσω mail.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Για αρχή εμείς εδώ προσπαθούμε να είμαστε paperless όσο το δυνατόν περισσότερο....τώρα με το γκοβ.γρ αυτό γίνεται στο 99% των περιπτώσεων και με τα ηλεκτρονικά τιμολόγια σε λίγο δεν χρειάζεται πουθενά. Αν καταφέρουν τα ''τσακάλια'' να εδραιώσουν και το ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής πούτσα μας για τα μελάνια μετά....

Για τα hp που παίρνω εγώ έχει 15 το ασρπόμαυρο και 18 το έγχρωμο και μπορείς να τα γεμίσεις ξανά με πολύ λιγότερα ή να πάρεις ιμιτασιόν

αλλά βγάζει τουλάχιστον τις μισές εκτυπώσεις....οπότε σου έρχεται μια η άλλη και ακριβότερα γιατί τρως και τα μεταφορικά.

Αν θες πραγματική οικονομία στις εκτυπώσεις παίρνεις ένα ζίροξ με τόνερ και βγάζει αβέρτα.

Να εισηγηθείς να μπορείς να καταθέτεις τα έγγραφα στο δικαστήριο μέσω mail.
Κατ'΄αρχην να διορθωσω, κακώς ειπα "μελανι". Τόνερ εννοουσα.
Η αληθεια ειναι οτι τα ιμιτασιον δεν κρατανε οσο το αυθεντικο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Κατ'΄αρχην να διορθωσω, κακώς ειπα "μελανι". Τόνερ εννοουσα.
Η αληθεια ειναι οτι τα ιμιτασιον δεν κρατανε οσο το αυθεντικο
Ναι επίσης αν είναι μούφα το τόνερ μπορεί να σου χαλάσει το μηχάνημα ή να μην το αναγνωρίζει.

Γίνε και εσύ οικολόγος και σταμάτα να εκτυπώνεις τα πάντα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Ναι επίσης αν είναι μούφα το τόνερ μπορεί να σου χαλάσει το μηχάνημα ή να μην το αναγνωρίζει.

δεν γινεται , εχει ανα 4ετια τα ψηφοδέλτια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Εγω να γινω οικολογος?
Εγω ζηταω παντα πιεστικά πλαστικό καλαμάκι οταν παραγγελνω καφέ.
Και αν δεν εχουν, εχω μαζι μου το δικο μου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
εγώ πλαίσιο τονερ ντραμ αυθεντικά, ποιότητα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Ο Μητσοτάκης θα κάνει Πρωτοχρονιά στο χωριό Άριστη Ζαγορίου όπου αγόρασε οικόπεδο για να χτίσει κατοικία

Για τους λάτρεις των αριθμών θα είναι η 39η κατοικία του αγαπημένου μας Πρωθυπουργού

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
Να ανοίξει ψηφοφορία για το τι άλλο μπορεί να ζήσουμε τη νέα χρόνια με Κουλητσοτάκη.
12.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Ο Μητσοτάκης θα κάνει Πρωτοχρονιά στο χωριό Άριστη Ζαγορίου όπου αγόρασε οικόπεδο για να χτίσει κατοικία

Για τους λάτρεις των αριθμών θα είναι η 39η κατοικία του αγαπημένου μας Πρωθυπουργού

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Έτσι είναι οι πελούσιοι τύπε μου, βαριούνται γρήγορα τα σπίτια τους και χτίζουν αλλού καινούργια...
Μην κοιτάς εμάς τους πτωχούς που δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε πώς θα πλερώσουμε τους λογαριασμούς, ενοίκια, τρόφιμα, έκτακτα έξοδα, ΔΕΗ, κ.λ.π, και δυστυχώς ΔΕΝ μας μένει καθόλου καιρός να βαρεθούμε το τσαρδί μας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.403
Πόντοι
6.256
Για τόνερ λες;
Καλη ιδεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom