Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Δεν ειναι ολοι σκατά ρε τύπε, πότε το ειπα αυτο?
Ελεος δηλαδη.
Πώς θα μπορούσα να κάνω τετοια γενίκευση?
Εσυ ας πουμε, για παραδειγμα, μια χαρα ανθρωπος εισαι και μια χαρα μιλαμε
Ευχαριστώ, αλλά εσύ το έγραψες και έχεις καταλάβει ότι δεν λέω ψέματα...
Άνθρωπος είσαι, μπορεί να το έγραψες στα νεύρα σου ή εκ παραδρομής (αν και λένε ότι γλώσσα που λανθάνει λέει αλήθεια χαχαχα...) ή απλά είναι αστοχία της στιγμής και είσαι σε δύσκολη θέση να το παραδεχτείς τώρα... Το καταλαβαίνω...
Δεν μπορώ να το βρω τώρα για να στο δείξω... Τεσπα...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Καμία αντιπαράθεση φίλε δεν είχα με το χαζό ιατρό . Δεν αμφιβάλω ότι παίζει εκεί που λέει οικονομικά
(άλλο αν αυτός το θεωρεί σουπερ , ενώ εγώ ανέκδοτο).
Απλά δεν κρατιόταν και έψαχνε μόνος του αφορμή να δείξει το λογαριασμό του και το σουσάδικο που τα σκάει
ως μαλάκας.

Άλλη φορά , πολύ παλιά , μπινελικονόμασταν με μέλος που έχει αποχωρήσει προ πολλού
και για πλάκα του είπα ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ
να έρθει στη Γλυφάδα να με βρει .

Μαλάκας αγράμματος κομπλεξικός ταβερνιάρης , κάτοικος εξαθλιωμένης συνοικίας του κέντρου
ΘΕΩΡΗΣΕ ... ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ .... και δήλωσε μόνος του συμμετοχή στη συνάντηση !
Από τότε έχει κάνει 10.000 posts σχετικά με το θέμα. Μέρος της προσπάθειάς του να αποκτήσει οντότητα και ύπαρξη.
Δεν του περνάει καν από το μυαλό , ότι πολλοί και εδώ μέσα (έξω όλοι , το ξέρει)
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ... πόσο μάλλον να τον συναναστραφούν .

Κάπως έτσι και ο χαζός ιατρός. Μόνος του κάνει κόντρες για να δείχνει , αυτά που τον κάνουν και φουσκώνει .
Εντάξει, αντιπαραθέσεις γίνονται, μια κοινωνία είναι και εδώ, όπως έξω...
Απλώς είπα για αυτό που έγραψε ο Αλέξανδρος συγκεκριμένα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.664
Πόντοι
2.606
Καμία αντιπαράθεση φίλε δεν είχα με το χαζό ιατρό . Δεν αμφιβάλω ότι παίζει εκεί που λέει οικονομικά
(άλλο αν αυτός το θεωρεί σουπερ , ενώ εγώ ανέκδοτο).
Απλά δεν κρατιόταν και έψαχνε μόνος του αφορμή να δείξει το λογαριασμό του και το σουσάδικο που τα σκάει
ως μαλάκας.

Άλλη φορά , πολύ παλιά , μπινελικονόμασταν με μέλος που έχει αποχωρήσει προ πολλού
και για πλάκα του είπα ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ
να έρθει στη Γλυφάδα να με βρει .

Μαλάκας αγράμματος κομπλεξικός ταβερνιάρης , κάτοικος εξαθλιωμένης συνοικίας του κέντρου
ΘΕΩΡΗΣΕ ... ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ .... και δήλωσε μόνος του συμμετοχή στη συνάντηση !
Από τότε έχει κάνει 10.000 posts σχετικά με το θέμα. Μέρος της προσπάθειάς του να αποκτήσει οντότητα και ύπαρξη.
Δεν του περνάει καν από το μυαλό , ότι πολλοί και εδώ μέσα (έξω όλοι , το ξέρει)
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ... πόσο μάλλον να τον συναναστραφούν .

Κάπως έτσι και ο χαζός ιατρός. Μόνος του κάνει κόντρες για να δείχνει , αυτά που τον κάνουν και φουσκώνει .
πλακα πλακα ομως αν δεν τον μπριζωνατε δεν θα ανεβαζε ποτε αυτη τη βιντεαρα που τον ξεφωνιζει η καραγκουνα την ωρα που τραβαει το βιντεο για να μας το μοστραρει...ανεκτιμητης αξια στιγμες !!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.065
Πόντοι
6.056
πλακα πλακα ομως αν δεν τον μπριζωνατε δεν θα ανεβαζε ποτε αυτη τη βιντεαρα που τον ξεφωνιζει η καραγκουνα την ωρα που τραβαει το βιντεο για να μας το μοστραρει...ανεκτιμητης αξια στιγμες !!!!

Δεν το έχω δει ρε ! Πού είναι αυτό το διαμάντι ;;;;

Στο σπίτι που είναι με τη γυναίκα του ανέβαζε βίντεο ο μαλάκας ;;;

Δεν έχει γαμιστρώνα ;;;
Δεν έχει ιατρείο ;;;;;;

Τι πλέμπες ρε πούστη ........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ελα και συ τωρα μωρε, τι καραγκούνα? Μια χαρα ητανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε εισαι μια-δυο μερες πισω στην ενημερωση, το θεμα με το Πακισταν εχει ληξει

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.986
Πόντοι
3.715
Και καποια στιγμη να συνειδητοποιησετε μερικοι, οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι ΥΠΕΡ των πλειστηριασμων, οπως ειναι και το φυσιολογικο.

Με ποια λογικη θα πρεπει η πλειοψηφια του κοσμου, που ζοριζεται για να ειναι συνεπής στις υποχρεωσεις της, να στηριζει αυτούς που θελουν να τους χαριστούν σπίτια και δανεια που έλαβαν εντελώς επιπόλαια? Οταν διαβαζω οτι θα μαυριστεί μια κυβερνηση επειδη επιτρεπει τους πλειστηριασμους, με πιανουν τα γέλια.
λάθος, πολύ λάθος είσαι.
Τα επιπόλαια δάνεια επιπόλαια δόθηκαν και με ψεματάκια σπρώχτηκαν από τις γαμωτράπεζες που σώσαμε αλλά δεν πήραμε τίποτα πίσω από τα κέρδη τους και τώρα τρώνε και τα σπίτια.
Η ηθική είναι μάλλον άγνωστη λέξη για σένα.
Η πλειοψηφία δεν είναι υπέρ της κατάσχεσης σπιτιών, που τα βρήκες αυτά; σε πληρωμένες δημοσκοπήσεις ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.664
Πόντοι
2.606
Ελα και συ τωρα μωρε, τι καραγκούνα? Μια χαρα ητανε

Τύπε εισαι μια-δυο μερες πισω στην ενημερωση, το θεμα με το Πακισταν εχει ληξει
μαλλον δεν καταλαβες τυπε...το καραγκουνα δεν το εγραψα υποτιμητικα,ισα ισα που γουσταρω καραγκουνες με χιλια,τις θεωρω το νο2 για σωστο γαμο και οικογενεια...ειναι και γυναικαρες ...αυτον το μπαγλαμα τον επιδειξια κοροιδευω που μοστραρει γκαφρα και χαιλικια στο δελα.κομ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
λάθος, πολύ λάθος είσαι.
Τα επιπόλαια δάνεια επιπόλαια δόθηκαν και με ψεματάκια σπρώχτηκαν από τις γαμωτράπεζες που σώσαμε αλλά δεν πήραμε τίποτα πίσω από τα κέρδη τους και τώρα τρώνε και τα σπίτια.
Η ηθική είναι μάλλον άγνωστη λέξη για σένα.
Η πλειοψηφία δεν είναι υπέρ της κατάσχεσης σπιτιών, που τα βρήκες αυτά; σε πληρωμένες δημοσκοπήσεις ;
Mαθήματα ηθικής δεν δεχομαι.

Εσυ απο πού είδες οτι η πλειοψηφια ειναι κατά των κατασχέσεων;
Με ποια λογικη ο συνεπής είναι υπερ του ασυνεπούς;

μαλλον δεν καταλαβες τυπε...το καραγκουνα δεν το εγραψα υποτιμητικα,ισα ισα που γουσταρω καραγκουνες με χιλια,τις θεωρω το νο2 για σωστο γαμο και οικογενεια...ειναι και γυναικαρες ...αυτον το μπαγλαμα τον επιδειξια κοροιδευω που μοστραρει γκαφρα και χαιλικια στο δελα.κομ
Εδω που τα λεμε, προκλήθηκε και το εκανε.
Λάθος του, εγω δεν θα το εκανα, οπως και δεν το εχω κάνει ποτέ ό,τι κι αν λεει ο καθε μπαγλαμας εδω μεσα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Για κάνε ένα γκάλοπ σε 10 γνωστούς σου να δεις

τι γνώμη έχουν για τα ματ (λες και δεν μπορούσαν οι απλοί μπάτσοι) να βγάζουν σηκωτούς από το σπίτι τους και να χτυπάνε ανάπηρους για να γίνει η έξωση....

αν δεν ντρέπεσαι να ρωτήσεις φυσικά....γιατί αμφιβάλλω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για κάνε ένα γκάλοπ σε 10 γνωστούς σου να δεις

τι γνώμη έχουν για τα ματ (λες και δεν μπορούσαν οι απλοί μπάτσοι) να βγάζουν σηκωτούς από το σπίτι τους και να χτυπάνε ανάπηρους για να γίνει η έξωση....

αν δεν ντρέπεσαι να ρωτήσεις φυσικά....γιατί αμφιβάλλω
Εννοεις οτι αν ρωτησω 10 ανθρωπους, που πληρωνουν τα δανεια τους με μοχθο και αγχος, θα μου απαντησουν τι ακριβως για καποιους που πηραν ενα δανειο για να παρουν ενα σπιτι, πληρωσαν μονο μια δοση και τωρα καθονται μεσα τσαμπα?

Να τους αφησουν εκει?
Ξερεις, γνωριζω και αναπηρους που αγωνιζονται να πληρωνουν τα ενοικια τους.
Αλλά απο λαϊκισμό ξερετε να ριχνετε μπόλικο.
Ε οχι φιλαρακι. Δεν ειναι ετσι. Τα πακετακια "φτωχος αναπηρος τον εβγαλαν τα ΜΑΤ απο το σπιτι ΤΟΥ" να τα πειτε σε κανεναν αλλον

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Εννοεις οτι αν ρωτησω 10 ανθρωπους, που πληρωνουν τα δανεια τους με μοχθο και αγχος, θα μου απαντησουν τι ακριβως για καποιους που πηραν ενα δανειο για να παρουν ενα σπιτι, πληρωσαν μονο μια δοση και τωρα καθονται μεσα τσαμπα?

Να τους αφησουν εκει?
Ξερεις, γνωριζω και αναπηρους που αγωνιζονται να πληρωνουν τα ενοικια τους.
Αλλά απο λαϊκισμό ξερετε να ριχνετε μπόλικο.
Ε οχι φιλαρακι. Δεν ειναι ετσι. Τα πακετακια "φτωχος αναπηρος τον εβγαλαν τα ΜΑΤ απο το σπιτι ΤΟΥ" να τα πειτε σε κανεναν αλλον
Ναι αυτούς εννοώ...ρώτα τους αν συμφωνούν να βγαίνουν με τη βία ανάπηροι άνθρωποι από την μόνη κατοικία τους. Το ότι κάποιος πληρώνει το δάνειο του δεν σημαίνει ότι είναι κωλάνθρωπος.

Η μη-συμπόνια δε σε κάνει νοικοκύρη αλλά σκατόψυχο. Και εγώ δεν χρωστάω ούτε 1 ευρώ ούτε σε προμηευτές ούτε σε τράπεζες....με παρακαλάνε να βγάλω πιστωτικές και δεν βγάζω. Αλλά τους ανάπηρους από τα σπίτια τους δεν το αντέχω να το βλέπω.

Λαικισμό εγώ δεν έχω κάνει ποτέ...αυτά που λέω δεν έχουν καμία πολιτική χροιά.

Στα παπάρια σου για την τάξη και την ηθική μεταξύ μας....για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες πτώχευσε μια χώρα....και ξέρεις...αυτόν στα πετράλωνα άκουσα ότι είχε πάρει δάνειο με την ισοτιμία....

Τότε που οι υπάλληλοι έπαιρναν μπόνους αν κατάφερναν να κοροιδέψουν τον δανειολήπτη με κάτι τέτοια...ο οποίος είχε άγνοια κινδύνου...και ακόμα έχει τίποτα δεν έχει αλλάξει....σα να δίνεις όπλο σε ένα καθυστερημένο είναι τα δάνεια.

Σε σένα τα λέω που κυκλοοφορείς (φαντάζομαι) στα ειρηνοδικία και ξέρεις πως και τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ναι αυτούς εννοώ...ρώτα τους αν συμφωνούν να βγαίνουν με τη βία ανάπηροι άνθρωποι από την μόνη κατοικία τους. Το ότι κάποιος πληρώνει το δάνειο του δεν σημαίνει ότι είναι κωλάνθρωπος.

Η μη-συμπόνια δε σε κάνει νοικοκύρη αλλά σκατόψυχο. Και εγώ δεν χρωστάω ούτε 1 ευρώ ούτε σε προμηευτές ούτε σε τράπεζες....με παρακαλάνε να βγάλω πιστωτικές και δεν βγάζω. Αλλά τους ανάπηρους από τα σπίτια τους δεν το αντέχω να το βλέπω.

Στα παπάρια σου για την τάξη και την ηθική μεταξύ μας....για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες πτώχευσε μια χώρα....και ξέρεις...αυτόν στα πετράλωνα άκουσα ότι είχε πάρει δάνειο με την ισοτιμία....

Τότε που οι υπάλληλοι έπαιρναν μπόνους αν κατάφερναν να κοροιδέψουν τον δανειολήπτη με κάτι τέτοια...ο οποίος είχε άγνοια κινδύνου...και ακόμα έχει τίποτα δεν έχει αλλάξει....σα να δίνεις όπλο σε ένα καθυστερημένο είναι τα δάνεια.

Σε σένα τα λέω που κυκλοοφορείς (φαντάζομαι) στα ειρηνοδικία και ξέρεις πως και τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς.
Οι πλειστηριασμοί πλεον δεν γινονται στα ειρηνοδικεια. Γινονται ηλεκτρονικα. Ακριβως για να αποφευγονται τα καραγκιοζιλικια που βλεπαμε πριν καμια δεκαετια. Και μαντεψε, ο Συριζα τους καθιερωσε. Και πολυ σωστα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
και φυσικά αν εισαι ανάπηρος μαλάκας που πήρες δάνειο 200Κ θα πρέπει να σε πετάξουν στο δρόμο

αν είσαι επιχειρηματίας φίλος του άδωνη ή του κυριάκου σου σβήνουν με μια υπογραφή μισό δις δάνεια

ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ Η Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 ΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
και φυσικά αν εισαι ανάπηρος μαλάκας που πήρες δάνειο 200Κ θα πρέπει να σε πετάξουν στο δρόμο

αν είσαι επιχειρηματίας φίλος του άδωνη ή του κυριάκου σου σβήνουν με μια υπογραφή μισό δις δάνεια

ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ Η Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 ΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ :rockon:
Το ξερεις βεβαια οτι το επιχειρημα "ναι, αλλά ο Αδωνης και ο Κουλης χρωστανε επισης" δεν λεει απολυτως τίποτα ε? (ευτυχως που δεν βαζεις πολιτικη χροια)

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ούτε αυτα που λεω εγω εν προκειμενω εχουν πολιτικη χροια.
Τα ιδια ελεγα και επι Συριζα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Οι πλειστηριασμοί πλεον δεν γινονται στα ειρηνοδικεια. Γινονται ηλεκτρονικα. Ακριβως για να αποφευγονται τα καραγκιοζιλικια που βλεπαμε πριν καμια δεκαετια. Και μαντεψε, ο Συριζα τους καθιερωσε. Και πολυ σωστα
Το γνωρίζω....ξέρω και πολλούς συμβολαιογράφους και συναδέλφους σου που είναι στη μπίσνα και έχουν μόνιμη απασχόληση με 2-3 τράπεζες....μιλάμε για την αφρόκρεμα της κοινωνίας.......

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του συριζα ήταν αυτό...όχι ότι είχε και επιλογή βέβαια...μνημονιακή υποχρέωση για να κρατήσουν τις καρέκλες....αλλά ναι ο Τσίπρας δεν ήταν λιγότερο μουνόσκυλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Το ξερεις βεβαια οτι το επιχειρημα "ναι, αλλά ο Αδωνης και ο Κουλης χρωστανε επισης" δεν λεει απολυτως τίποτα ε? (ευτυχως που δεν βαζεις πολιτικη χροια)
Λέει τα πάντα

Όταν και αν το πάρεις χαμπάρι θα μπορείς να συζητήσεις χωρίς πολιτική χροιά.

Δεν μπορεί να σε κόφτει για το διανειάκι του ανάπηρου και να λες μα εγώ πληρώνω αλλά να δέχεσαι να χρωστάει ένα κόμμα μισό δισεκατομύριο.

Ποιός έχει κάνει μεγαλύτερο κακό στους συνεπείς καλοπληρωτές? Τα 200Κ ή τα 500 εκατομμύρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom