Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
ο φουκαράς Δαλάι ίσως πιστεύει την ουρανομήκη πεντοβολιά "η φτώχεια είναι επιλογή"
όμως με 600 χιλιαρικάκια δώρο δάνειο κι αυτός μπορεί να γίνει πλούσιος , με χίλιους τρόπους μπορεί να τα πολλαπλασιάσει
Το κεφάλαιο είναι το κλειδί της επιτυχίας...
Του καψερού του πετάνε ένα ξεροκομματο που του το ονομάζουν μείωση προσωπικής διαφοράς και επιδίδεται σε ανελεητο λαρυγγωτο και γλειφοκωλάδα του Μητσοτάκη από ευγνωμοσύνη και στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς τους δίνουν 45% αύξηση.
Τυπικό δείγμα δεξιού συνειδητοποιημένοιυ.

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν την είχα παρακολουθήσει την υπόθεση.
Αvramar, σήριαλ χρόνων κι ακόμη χάνονται εκατομμύρια στο δρόμο. Από αναδιάρθρωση σε αναδιάρθρωση. Εκατοντάδες τα παραδείγματα. Μέρες μπορούμε να μιλάμε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.065
Πόντοι
6.056
ο φουκαράς Δαλάι ίσως πιστεύει την ουρανομήκη πεντοβολιά "η φτώχεια είναι επιλογή"
όμως με 600 χιλιαρικάκια δώρο δάνειο κι αυτός μπορεί να γίνει πλούσιος , με χίλιους τρόπους μπορεί να τα πολλαπλασιάσει
Το κεφάλαιο είναι το κλειδί της επιτυχίας...
Τύπος σαν το Δαλάϊ να πάρει δάνειο να κάνει μπίζνα ;;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
βεβαίως !!
αν δεν ξέρει τι θα κάνει τα 600 ,μπορεί να κάνει πληρεξούσιον έναν καλό σύμβουλο να τα επενδύσει πχ στον @Νίπλης :coffee:
Η να πάρει νομικό σύμβουλο τον κουραμπιέ και να κάνει επενδύσεις στην Κολομβία όπως εκείνος

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Η να πάρει νομικό σύμβουλο τον κουραμπιέ και να κάνει επενδύσεις στην Κολομβία όπως εκείνος
είναι ένας σίγουρος τρόπος να μην τα χάσει, τα επενδύει κατά "φαντασία" :rockon:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Μάλλον είναι οι φοροφυγαδες Ελ Επαγγελματίες που δεν άκουσαν για την βαθμίδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ:

Το 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο έφθασαν συνολικά σε 5,771 δις. ευρώ.
Το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος έχει ανέλθει σε 106,020 δις. ευρώ εκ των οποίων 26,311 δις. ευρώ είναι ανεπίδεκτα είσπραξης και το καθαρό ληξιπρόθεσμο χρέος διαμορφώνεται σε 79,7 δις. ευρώ.
Με χρέη στην Εφορία εμφανίζονται 4.031.138 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Από τους οφειλέτες αυτούς, 2.041.234 απειλούνται με κατασχέσεις ενώ σε 1.479. 507 έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.175
Πόντοι
6.166
d5otMd-k4lrctUo4xb3IJ5nsBkM1jhORxfqg5ql4S8SCt1JZ7czvcpZvsNqEooBLl39ksy7KIQZRk5Q=s1008-nd-v1

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.781
Πόντοι
26.141
Και να σου απαντησω και κανονικα , γιατι σιγουρα το έχεις χασει εντελως, εισαι το απολυτο παραδειγμα πλυσης εγκεφαλου Κυβερνητικων ανακοινωσεων

Για αρχη να πουμε οτι δεν εχουμε εμεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ την ευχαριστηση να εισαι ζωντανος το 2032 για να σε ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ κανονικα και να σου κανουμε το κωλαντερο κοκορετσι ..

Τωρα οσο αναφορά τους τόκους ...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ δεν θα προλαβεις να φτασεις το 2032 .. θα σε εχουν πνιξει οι τοκοι και δεν θα εχεις να τους πληρωσεις ηδη αυτους που τρεχουν
Και αν τους πληρωσεις δεν θα εχεις χρηματα για βασικα πραγματα, θα σου φτασει η συνταξη 150 ευρω , αν δεν εχεις πεθάνει απο την πεινα μεχρι τότε ..
Ηδη φετος και με το ζορι τους πληρωνεις

Τσακο κατεβατο σεντονι να διαβασεις ΑΣΧΕΤΕ

Οικονομία

Ξέφυγαν από κάθε έλεγχο οι τόκοι του δημοσίου χρέους!​

Αυξήθηκαν 45% σε σχέση με πέρυσι ενώ εκτός στόχων του υπουργείου Οικονομικών κατά 10 δισ. ευρώ κινείται και το ίδιο το δημόσιο χρέος​

Εκτός στόχων του υπουργείου Οικονομικών κινούνται οι πληρωμές για τόκους εξυπηρέτησης το δημοσίου χρέους της χώρας, με το σχετικό κονδύλι να σημειώνει αισθητή υπέρβαση στο επτάμηνο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Η εξέλιξη προκαλεί προβληματισμό καθώς πρόκειται για τεράστια υπέρβαση, η οποία ωστόσο «κρύβεται» μέσα στα υπερέσοδα που εισπράττει ο προϋπολογισμός λόγω του πληθωρισμού και των υψηλών συντελεστών ΦΠΑ.
Συγχρόνως, εκτός στόχων του υπουργείου Οικονομικών κινείται και το δημόσιο χρέος, το οποίο, όπως αποκάλυψε το Σin, υπερβαίνει κατά 10 δισ. ευρώ τις προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών!

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, για την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου το ύψος των δαπανών για τόκους εξυπηρέτησης του δημοσίου ξέφυγε κατά 856 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τους στόχους του προϋπολογισμού.

Ενώ ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών όπως αποτυπώθηκε στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2023, ήταν οι πληρωμές κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου να διαμορφωθούν σε 4.150 εκατ. ευρώ, εκτοξεύτηκαν σε 5.006 εκατ. ευρώ.

Σε σύγκριση, δε, με το αντίστοιχο επτάμηνο του 2022 προκύπτει μια αύξηση των πληρωμών για τόκους κατά 1.551 εκατ. ευρώ ή κατά 44,9%!

Το στοιχείο που αποτελεί πηγή προβληματισμού είναι το γεγονός ότι η υπέρβαση της δαπάνης για πληρωμές τόκων κατά το προηγούμενο επτάμηνο, αφορά σε σχέση με τις προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών για την εξέλιξη των πληρωμών κάθε μήνα κατά το 2023.

Δεν είναι δηλαδή μια έκτακτη εξέλιξη, με εμπροσθοβαρή αύξηση των πληρωμών, οι οποία θα εξομαλυνθεί στους επόμενους μήνες.

Επίσης, το σύνολο των πληρωμών για τόκους κεντρικής κυβέρνησης το 2023 έχει προϋπολογιστεί σε 5.851 εκατ. ευρώ και μέχρι τον Ιούλιο έχει απορροφηθεί το 85,6% των συνολικών προβλεπόμενων κονδυλίων.

Ο βασικότερος λόγος της αύξησης των δαπανών των τόκων είναι η άνοδος των επιτοκίων των βραχυπρόθεσμων τίτλων και συγκεκριμένα των εντόκων γραμματίων, που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

Σημειώνεται, πως με βάση το δημόσιο λογιστικό σύστημα οι τόκοι των εντόκων γραμματίων εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό ως δαπάνη, την ημέρα που εκδίδονται και όχι την ημέρα που εξοφλούνται οι τίτλοι. Δηλαδή, οι τόκοι του εντόκου γραμματίου εξάμηνης διάρκειας που εκδίδεται τον Αύγουστο του 2023 και λήγει τον Φεβρουάριο του 2024, εγγράφονται στον προϋπολογισμό του 2023.

Πέραν αυτών όμως, φαίνεται πως μεγάλη είναι η επιβάρυνση και από τα repos των φορέων Γενικής Κυβέρνησης τα οποία ανακυκλώνει ο ΟΔΔΗΧ, καθώς ο όγκος τους φέτος έχει αυξηθεί δραματικά.

Στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου το άθροισμα των πράξεων repos που έχει «τζιράρει» ο ΟΔΔΗΧ εκτοξεύτηκε 952 δισ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ.
Daima σοβαρά ρωτώ τώρα .... μάς τρολαρεις ή όντως τα πιστεύεις αυτά ;;
Δεν σε θεωρώ κομματοσκυλο αλλά βγαλε με από την απορία αν όντως τα πιστεύεις αυτά;;;;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.807
Πόντοι
1.056
Η πολιτικη εχει δυσκολεψει πολυ πια

IMG_8812.jpeg

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μάλλον είναι οι φοροφυγαδες Ελ Επαγγελματίες που δεν άκουσαν για την βαθμίδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ:

Το 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο έφθασαν συνολικά σε 5,771 δις. ευρώ.
Το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος έχει ανέλθει σε 106,020 δις. ευρώ εκ των οποίων 26,311 δις. ευρώ είναι ανεπίδεκτα είσπραξης και το καθαρό ληξιπρόθεσμο χρέος διαμορφώνεται σε 79,7 δις. ευρώ.
Με χρέη στην Εφορία εμφανίζονται 4.031.138 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Από τους οφειλέτες αυτούς, 2.041.234 απειλούνται με κατασχέσεις ενώ σε 1.479. 507 έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.
Τύπε δεν ξέρω τι λες, εγώ διαβάζω μόνο economist

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.110
Πόντοι
206

The Economist’s country of the year: list of winners

These are all the countries that won The Economist’s “country of the year” award.
Year Country
2013 Uruguay
2014 Tunisia
2015 Myanmar
2016 Colombia
2017 France
2018 Armenia
2019 Uzbekistan
2020 Malawi
2021 Italy
2022 Ukraine

Νοτ μπαντ...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Σίγουρα παντως δεν θα παρεις δάνειο με μηνιαια δοση 600 ευρω για 20 χρονια.
Πριν παρουν το δάνειο, πού εμεναν οι συγκεκριμενοι αναξιοπαθουντες?

Τα εχουμε πει χίλιες φορες.
Απο τότε που μου ειπε η πρωην μου οτι σιχαινεται τους δανειοληπτες που κλαιγονται οτι τους παιρνουν τα σπιτια που αγορασαν με δανειο και οτι η ίδια δινει τα 400 ευρω απο τα 1.000 του μισθου της για νοίκι, ενω οι άλλοι μένουν τσαμπα σε ενα σπιτι για το οποιο δεν πληρωνουν τιποτα, εχω παγιωμενη αποψη.
Σου έχω πει και εγώ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα...
Οι συλλογισμοί σου και οι απόψεις σου είναι σωστές, εκτός από αυτές που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα της ΝΔ...
Αυτά κάναμε κάποιοι (πολλοί), να παίρνουμε δάνεια που νομίζαμε ότι θα μας χαριστούν (εγώ δεν πήρα δάνειο, ούτε πιστωτική κάρτα ποτέ) και "δώσαμε την ευκαιρία να μας βάλουν στα μνημόνια" και να μας λένε διεφθαρμένους και να μην τα κάναμε αυτά, θα έβρισκαν άλλους δρόμους βέβαια...
Σου γράφουν αρκετές χοντρές μαλακίες εδώ μέσα και λόγω ασχετοσύνης σε νομικά θέματα, αλλά και γενικά και εσύ απαντάς... Στο αναγνωρίζω και αυτό...
Αλλά έχω μια απορία... Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ με την πλέμπα και τα σκατά, όπως μας λες σε ένα μήνυμά σου, που δεν το βρίσκω τώρα και το διάβαζα χθες;
Συγκεκριμένα έλεγες για κάποιον που είχε αντιπαράθεση με τον tellystalone6969 και του έδειξε τον τραπεζικό του λογαριασμό που είχε μισό εκατομμύριο ευρώ μέσα και έγραφες τι να κάθεται εδώ με τα σκατά στο site, ενώ έχει τόσα λεφτά... Και ότι καλά κάνει και ποστάρει φωτογραφίες με γκόμενα σε ακριβό εστιατόριο του εξωτερικού (εν τω μεταξύ αυτός έκανε ότι κάνουν οι γύφτοι και οι λιγούρηδες που μόλις πιάσουν μια δεκάρα "δείχνονται")...
Εσύ λοιπόν που μας θεωρείς σκατά και πλέμπα, εμάς εδώ στο site, γιατί είσαι εδώ;
Μάλλον τιμή μας κάνεις...
Δεν θα μου απαντήσεις Αλεξάκο, το ξέρω, όπως κάνει και ο φίλος σου ο πεζοπόρος σε ότι δεν τον συμφέρει...
Σε έχω τσεκάρει κουφάλα, σε ότι δεν σε συμφέρει, ΔΕΝ απαντάς...
Τι δικηγόρος θα ήσουν άλλωστε; :wink:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.225
Πόντοι
6.946
Όπως υπήρχαν τα πληρωμένα τρολ του Σύριζα, έτσι υπάρχουν και των αρίστων ΝΔληδων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σου έχω πει και εγώ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα...
Οι συλλογισμοί σου και οι απόψεις σου είναι σωστές, εκτός από αυτές που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα της ΝΔ...
Αυτά κάναμε κάποιοι (πολλοί), να παίρνουμε δάνεια που νομίζαμε ότι θα μας χαριστούν (εγώ δεν πήρα δάνειο, ούτε πιστωτική κάρτα ποτέ) και "δώσαμε την ευκαιρία να μας βάλουν στα μνημόνια" και να μας λένε διεφθαρμένους και να μην τα κάναμε αυτά, θα έβρισκαν άλλους δρόμους βέβαια...
Σου γράφουν αρκετές χοντρές μαλακίες εδώ μέσα και λόγω ασχετοσύνης σε νομικά θέματα, αλλά και γενικά και εσύ απαντάς... Στο αναγνωρίζω και αυτό...
Αλλά έχω μια απορία... Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ με την πλέμπα και τα σκατά, όπως μας λες σε ένα μήνυμά σου, που δεν το βρίσκω τώρα και το διάβαζα χθες;
Συγκεκριμένα έλεγες για κάποιον που είχε αντιπαράθεση με τον tellystalone6969 και του έδειξε τον τραπεζικό του λογαριασμό που είχε μισό εκατομμύριο ευρώ μέσα και έγραφες τι να κάθεται εδώ με τα σκατά στο site, ενώ έχει τόσα λεφτά... Και ότι καλά κάνει και ποστάρει φωτογραφίες με γκόμενα σε ακριβό εστιατόριο του εξωτερικού (εν τω μεταξύ αυτός έκανε ότι κάνουν οι γύφτοι και οι λιγούρηδες που μόλις πιάσουν μια δεκάρα "δείχνονται")...
Εσύ λοιπόν που μας θεωρείς σκατά και πλέμπα, εμάς εδώ στο site, γιατί είσαι εδώ;
Μάλλον τιμή μας κάνεις...
Δεν θα μου απαντήσεις Αλεξάκο, το ξέρω, όπως κάνει και ο φίλος σου ο πεζοπόρος σε ότι δεν τον συμφέρει...
Σε έχω τσεκάρει κουφάλα, σε ότι δεν σε συμφέρει, ΔΕΝ απαντάς...
Τι δικηγόρος θα ήσουν άλλωστε; :wink:
Δεν ειναι ολοι σκατά ρε τύπε, πότε το ειπα αυτο?
Ελεος δηλαδη.
Πώς θα μπορούσα να κάνω τετοια γενίκευση?
Εσυ ας πουμε, για παραδειγμα, μια χαρα ανθρωπος εισαι και μια χαρα μιλαμε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.065
Πόντοι
6.056
Καμία αντιπαράθεση φίλε δεν είχα με το χαζό ιατρό . Δεν αμφιβάλω ότι παίζει εκεί που λέει οικονομικά
(άλλο αν αυτός το θεωρεί σουπερ , ενώ εγώ ανέκδοτο).
Απλά δεν κρατιόταν και έψαχνε μόνος του αφορμή να δείξει το λογαριασμό του και το σουσάδικο που τα σκάει
ως μαλάκας.

Άλλη φορά , πολύ παλιά , μπινελικονόμασταν με μέλος που έχει αποχωρήσει προ πολλού
και για πλάκα του είπα ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ
να έρθει στη Γλυφάδα να με βρει .

Μαλάκας αγράμματος κομπλεξικός ταβερνιάρης , κάτοικος εξαθλιωμένης συνοικίας του κέντρου
ΘΕΩΡΗΣΕ ... ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ .... και δήλωσε μόνος του συμμετοχή στη συνάντηση !
Από τότε έχει κάνει 10.000 posts σχετικά με το θέμα. Μέρος της προσπάθειάς του να αποκτήσει οντότητα και ύπαρξη.
Δεν του περνάει καν από το μυαλό , ότι πολλοί και εδώ μέσα (έξω όλοι , το ξέρει)
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ... πόσο μάλλον να τον συναναστραφούν .

Κάπως έτσι και ο χαζός ιατρός. Μόνος του κάνει κόντρες για να δείχνει , αυτά που τον κάνουν και φουσκώνει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom