KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.178
- Πόντοι
- 6.166
Συμφωνώ,μπορεί ανετα να βρεθει λυση για αυτους που ηδη πλήρωσαν παρα πολλά ή που θέλουν τέλος παντων να πληρωσουν με φυσιολογικούς και οχι εξοντωτικούς ορους.To συγκεκριμενο ζητημα εγινε αντικειμενο διαμαχης στα δικαστηρια επι πολλα χρονια.
Ενω ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπηρχε καμια ελπιδα δικαιωσης για τους δανειοληπτες. Και βεβαια εχασαν.
Στο ζητημα του ελβετικου φραγκου η μονη εφικτη λυση ειναι μια νομοθετικη παρεμβαση. Και πιστεψε με δεν ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει. Ας γινει μια ρυθμιση οτι το συνολικο ποσο που αποπληρωνεται δεν μπορει να υπερβαινει το διπλασιο ή τριπλασιο του χορηγηθεντος κεφαλαιου σε ευρω. Ή καποιο ποσοστο τελος παντων. Οπως ειχε γινει το 2004 με εναν νομο που προεβλεπε ακριβως αυτο εν οψει των ανατοκισμων.
Σε ιδιώτες είναι πολύ συνηθισμένο αυτό που λες.Εννοείται, αλλά αδιαφορούν. Ξέρω κόσμο που παρακάλεσε για ρύθμιση και του είπαν ένα ξερό όχι χωρίς καν να εξετάσουν το αίτημα. Το αφησε να γίνει ληξιπροθεσμο και μετά ήρθε η ίδια η Τράπεζα να προτείνει τη ρύθμιση που απέρριψε.
Αυτονόητο ότι χρειάζεσαι τεχνοκράτες να το χειριστούν σε αυτό το επίπεδο. Το θέμα είναι πως πέφτουν γενναία κουρέματα εκατομμυρίων, που στους μικρούς ούτε αναλογικά δεν τα κάνουν.Σε ιδιώτες είναι πολύ συνηθισμένο αυτό που λες.
Σε μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια γίνεται σοβαρή δουλειά. Πριν από ένα χρόνο περίπου, πήγαμε μαζί με συνεργάτη σε τέτοιο ραντεβού. Είχε ήδη γίνει προεργασία και η ίδια η τράπεζα μας είχε βρει επενδυτή από την Ασία. Η εταιρεία έχασε ένα μεγάλο ακίνητο, αλλά γλίτωσε την ενεχύραση των μετοχών της, που ήταν και αυτό που μας έκαιγε.
Ασχετο, αλλά χωρίς σοβαρό οικονομικό σύμβουλο, δεν πας πουθενά σε αυτό το επίπεδο.
Όταν εγώ έλεγα ότι χρειάζεται η 17Ν με έλεγαν ακραίοΟ Άδωνις για 530.000 δάνειο πληρώνει 470 ευρώ το μήνα. Εγώ για το μισό δάνειο πλήρωνα 1400 ευρώ το μήνα. Κι αλίμονο αν καθυστερούσα την εξαμηνιαία καταβολή. Αυτά είναι κουτοπονηριες της εξουσίας.
Για τα δάνεια του απλού κόσμου υπάρχει πλήρης αδιαφορία από την πλευρά των Τραπεζών. Δε νομίζω ότι είναι θέμα γραφειοκρατίας.
Εμείς όλοι το πληρώνουμε. Και το κακό είναι πως τα δάνεια πολλών μεγαλοσχημων εξαϋλώνονται. Σε αντίθεση με κεινα του κοσμακη.
Μεγάλος Πινόκιο.
Α ρε ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΔληδες.Για πολλες κλωτσιες
ρε συ είναι βαρετός , χτυπάει μαλακίες συνεχώς , μοτεράκι ο μπαγάσαςΒάση των γαλάζιων στάνταρτς , μπορεί να του δώσουμε τον τίτλο του
επίτιμου mr malakas ....
Όταν εγώ έλεγα ότι χρειάζεται η 17Ν με έλεγαν ακραίο
Εναα κουφοντινας να φυτέψει δυο τρεις σφαίρες σε πουλημένος πολιτικούς που ρήμαξαν τους πολίτες εξυπηρετωντας τους ολίγους .....
Μεγάλος καραγκιόζης κι αυτός. Έχει φάει αθώο κόσμο γιατί βαρουσε στα τυφλά. Από τέτοιους εκδικητές δεν έχουμε χρεία.Όταν εγώ έλεγα ότι χρειάζεται η 17Ν με έλεγαν ακραίο
Εναα κουφοντινας να φυτέψει δυο τρεις σφαίρες σε πουλημένος πολιτικούς που ρήμαξαν τους πολίτες εξυπηρετωντας τους ολίγους .....
Τι έγινε παιδιά?
είχαμε καμιά πρωτιά σήμερα? σπάσαμε κάνα ρεκόρ ανάπτυξης και ευημερίας? πήραμε κάνα βραβείο οικονομικού θαύματος?
Δεν διάβασες τις ειδήσεις σε όλα στα ... μέσα;
Έχουμε ανάπτυξη ... πάνω από την ευρωζώνη ....
Στο τέλος θα μας ζητάνε δανεικά οι άλλες εε χώρες και θα τους παίρνουμε κοψοχρονιά εμείς τα φιλέτα
Αν δεν παίζει κάποια λαμογιά, ο λόγος είναι γιατί έχουν πολλούς περισσότερους τρόπους να πάρουν τα χρήματά τους από έναν μεγάλο σε σχέση με έναν μικρό.Αυτονόητο ότι χρειάζεσαι τεχνοκράτες να το χειριστούν σε αυτό το επίπεδο. Το θέμα είναι πως πέφτουν γενναία κουρέματα εκατομμυρίων, που στους μικρούς ούτε αναλογικά δεν τα κάνουν.
Στους πολύ μεγάλους που απασχολούν πολύ προσωπικό και ελέγχουν πρόσωπα και καταστάσεις τα χρέη απλά σβήνονταιΑν δεν παίζει κάποια λαμογιά, ο λόγος είναι γιατί έχουν πολλούς περισσότερους τρόπους να πάρουν τα χρήματά τους από έναν μεγάλο σε σχέση με έναν μικρό.
Καλά έκανε και τα έστειλε. Τι θες δλδ να τα έχει σε καμία αποθήκη και να εκραγούν σε καμία φωτιά? Και τα ελικόπτερα να δώσει.Μεγάλος Πινόκιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ρε ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΔληδες.
Aπο το Μαρινοπουλο τι ακριβώς πήραν; Και τους δεκάδες Μαρινοπουλους που πέρασαν με τις συνεχείς αναδιαρθρωσεις;Αν δεν παίζει κάποια λαμογιά, ο λόγος είναι γιατί έχουν πολλούς περισσότερους τρόπους να πάρουν τα χρήματά τους από έναν μεγάλο σε σχέση με έναν μικρό.
ο φουκαράς Δαλάι ίσως πιστεύει την ουρανομήκη πεντοβολιά "η φτώχεια είναι επιλογή"Αρμόδιος για απαντήσεις ρυθμίσεων, τήρησης αυτών και κομματικών ισολογισμών κυριος Παναής Daima703.
Παρακαλώ να απευθυνθείτε σε αυτόν.
Δεν την είχα παρακολουθήσει την υπόθεση.Aπο το Μαρινοπουλο τι ακριβώς πήραν; Και τους δεκάδες Μαρινοπουλους που πέρασαν με τις συνεχείς αναδιαρθρωσεις;