Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Ευτυχως σε αυτη την χωρα επιλεγονται παντα οι καλυτεροι ακομα και σε ποστα ευθυνης(βλ αχθοφορο σταθμαρχη).Η φτωχεια ειναι επιλογη, πολυ σωστα,γιατι ολοι με τιμιο και ηθικο τροπο καταφεραν να πλουτισουν.Μετα θα περασει και ο ιπποτης θα φιλησει την χιονατη και θα ξυπνησει απο τον αιωνιο υπνο.Μην αρχισετε μετα να λετε για φοροφυγαδες κλπ γιατι ειπαμε η φτωχεια ειναι επιλογη.Διαλεξτε τι θετε.:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Το να υφαρπαζεις την ψήφο και να κανεις τ αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκες προεκλογικά είναι ο χειρότερος λαϊκισμός.

Και όχι, καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει σε στυλ «θέλετε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ» η ακόμη χειρότερα να λέει ουσιαστικά «δεν έχετε εναλλακτική και το ξέρουμε».

Δεν θα κάτσουμε να βλέπουμε την χώρα να διαλύεται επειδή ο Μητσοτάκης είναι ζαιος με δόντια και γραβάτα.

Άρχισαν οι δεξιοί να "σπάνε" και να γράφουν λογικά ... Μόνο που το τώρα είναι αργά ..
Βέβαια εκτός από τον δικό μας μαλακά

ΥΓ Κουλης= Ζαιος με δόντια και γραβάτα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.041
Πόντοι
25.186
H μεγαλύτερη απάτη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων μαζί με τους τραπεζίτες ήταν όταν δίναμε δάνεια ελβετικού Φράγκου σε πολίτες
Αφού τους πούλησαν τα δάνεια σε αναλογία ευρω1:1,65 μετέπειτα οι τραπεζίτες ενισχύοντας το ελβετικό Φράγκο αγοράζοντας το ,το έριξαν στο 1:1
Τι σημαίνει αυτό; σε μια νυκτα έχασε ο πολίτης 65% μόνο από την ισοτιμία
Η κομπίνα του αιώνα από τους κυβερνώντες της ΕΕ
Ότι έγινε κ με το χρηματιστήριο το 1999 στην ελλαδα

Κ θα πουν οι βλάκες ότι κ καλά ήταν οι κουτοπόνηροι κ ήθελαν χαμηλότερο επιτόκιο.....αλλά δεν θα πουν την άλλη μισή αλήθεια ότι μόλις τα πούλησαν οι τραπεζίτες στου ανυποψίαστους πολίτες αμέσως αγόρασαν ελβετικά φράγκα για να ανεβάσουν την αξία του Φράγκου
Αυτο αλήθεια πρώτη φορά το ακούω,δεν το ειχα υπόψη μου
Ολοι λεγανε οτι παιξανε και χασανε,μπορούσαν δηλαδη να εβγαιναν κερδισμενοι.Πήρανε το ρισκο

Mεγάλο κοινωνικό ζητημα παντως
Και ενας πούστης ουτε ο Τσίπρας ουτε φυσικά ο αχυρανθρωπος των τραπεζων Μητσοτακης δεν καθησαν κατω να βρουνε μια λυση, μια διεξοδο

Πήρε ο αλλος 200.000,πλήρωσε 300.000 και χρωσταει ακόμα 300.000..κατι ασυλληπτα πραγματα,δεν τα χωράει ο νους

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Και τελικά, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη.
Οι Ουκρανοί μας ευχαρίστησαν που στείλαμε stinger. Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μας ζαλισαν το κεφάλι ότι στειλαμε ρωσικό εξοπλισμό που θέλαμε να ξεφορτωθούμε και τίποτα άλλο άξιο λόγου. Και ποιός ξέρει τι άλλο αξιόμαχο έχουμε στείλει.
Φαντάζομαι αν πλακώσουν οι Τούρκοι θα ζητήσουμε από τους Ουκρανούς να μας τους στείλουν πίσω ή θα κάνουμε το βρακί μας σφεντόνα να τους ρίχνουμε πέτρες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Ολοι λεγανε οτι παιξανε και χασανε,μπορούσαν δηλαδη να εβγαιναν κερδισμενοι.Πήρανε το ρισκο

Και ενας πούστης ουτε ο Τσίπρας ουτε φυσικά ο αχυρανθρωπος των τραπεζων Μητσοτακης δεν καθησαν κατω να βρουνε μια λυση, μια διεξοδο

Πήρε ο αλλος 200.000,πλήρωσε 300.000 και χρωσταει ακόμα 300.000..κατι ασυλληπτα πραγματα,δεν τα χωράει ο νους

εχουν κανει και ενα συλλογο αυτοι νομιζω ή καμιά ομάδα σε κοινωνικά δίκτυα και κλαινε ολοι παρέα :tooth::tooth:
Και αυτος ο μαλακας που ειναι στην Καινουργιου το πρωι ειχε αλλαξει το δανειο του σε Ελβετικο ειχε πει και το ειχε πληρωσει 1,5 φορα και τελικα νομιζω ή το πουλησε για να ξεχρεώσει ή του το βγαλαν στο σφυρι :tooth::tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

To συγκεκριμενο ζητημα εγινε αντικειμενο διαμαχης στα δικαστηρια επι πολλα χρονια.
Ενω ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπηρχε καμια ελπιδα δικαιωσης για τους δανειοληπτες. Και βεβαια εχασαν.
Στο ζητημα του ελβετικου φραγκου η μονη εφικτη λυση ειναι μια νομοθετικη παρεμβαση. Και πιστεψε με δεν ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει. Ας γινει μια ρυθμιση οτι το συνολικο ποσο που αποπληρωνεται δεν μπορει να υπερβαινει το διπλασιο ή τριπλασιο του χορηγηθεντος κεφαλαιου σε ευρω. Ή καποιο ποσοστο τελος παντων. Οπως ειχε γινει το 2004 με εναν νομο που προεβλεπε ακριβως αυτο εν οψει των ανατοκισμων.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Φιλε μου και @alex71 αρχες 2000 επειδη χρησιμοποιουσα την Εμπορικη για διακανονισμους εισαγωγων, καθε φορα που πηγαινα με αρπαζε ο διευθυντης απο το πετο και μου ελεγε επιτακτικα να παρω δανειο
Προφανως αυτος ενδιαφεροτανε για την προμηθεια του

Η το αλλο παραδειγμα , ειχες 5 πιστωτικες καρτες φορτωμενες και σου βγαζανε και αλλη καρτα
Διακοποδανεια , εορτοδανεια και το μουνι της μανας τους
ποια επίσκεψη σε τράπεζα, τηλεφωνικά σου έβγαζαν δάνειο...:confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.908
Πόντοι
506
O Βελοπουλος πρότεινε την επιδοτηση απο το κράτος για αγορα συγχρονων μηχανημάτων απο τους αγρότες αντί για το λαθροπρόγραμμα
Ο Αδωνις ειπε οτι δεν παίζει γιατί κανουν ενα εκατομμύριο ευρώ. Και γελοίος και ψεύτης

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.908
Πόντοι
506
ποια επίσκεψη σε τράπεζα, τηλεφωνικά σου έβγαζαν δάνειο...:confused:
Εμενα μου είχαν προεγκρινει δάνειο 4.000€ χωρίς να με ρωτήσουν. Αφου αρνήθηκα να υπογραψω η τυπισσα στο τηλεφωνο στη eurobank μου ειπε
-ακουστε κύριε να πάτε αύριο το πρωί να υπογραψετε στο υποκατάστημα.
Και μου το κλεισε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Εμενα μου είχαν προεγκρινει δάνειο 4.000€ χωρίς να με ρωτήσουν. Αφου αρνήθηκα να υπογραψω η τυπισσα στο τηλεφωνο στη eurobank μου ειπε
-ακουστε κύριε να πάτε αύριο το πρωί να υπογραψετε στο υποκατάστημα.
Και μου το κλεισε.
ΌΝΤΩς έκαναν ότι μαλακία μπορεί να σκεφτει ανθρώπινος νους...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.866
Πόντοι
26.141

Δεν υπάρχει ρίσκο
Υπάρχουν κανόνες στην αγορά δανείου
Οι τράπεζες είναι φτιαγμένες για να πουλάν τραπεζικά προϊόντα ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΙΑΚΑ σε μορφή δανειου
Διότι μπορούν να ρυθμίσουν το συναλλαγμα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.866
Πόντοι
26.141

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αν τι εκανε ο συριζα σε κοβω να γκαριζες απο το πρωι μεχρι το βραδι.
Για πες η σαμαρικη πτερυγα η δεξιά πως το πηρε?
Και οι ακροδεξιοι ψηφοφοροι που ειναι ενα 5% τι θα κανουν?
Eσυ τύπε εισαι απο τους κλωνους που δημιουργηθηκαν αυτες τις μερες για να ψηφισουν στο mr malakas?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεν μου απάντησες ομως λορδε??.ο πιτσαδορος βραζει στο ζουμι του τώρα και αν δεν δουμε κανα αντάρτικο στο μελλον να γελάσουμε
Για πες τύπε
Με ψηφισες και με τα δυο προφιλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom