CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.679
- Πόντοι
- 2.606
κουβα ειδικα την εχουμε ξεκωλιασει,διπλο απο ημιχρονο!Ξεπεράσαμε και βόρεια κορέα , κούβα και ιράν ;
Νομίζω μόνο αυτοί μας αντιστέκονταν .
κουβα ειδικα την εχουμε ξεκωλιασει,διπλο απο ημιχρονο!Ξεπεράσαμε και βόρεια κορέα , κούβα και ιράν ;
Νομίζω μόνο αυτοί μας αντιστέκονταν .
Αυτο αλήθεια πρώτη φορά το ακούω,δεν το ειχα υπόψη μουH μεγαλύτερη απάτη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων μαζί με τους τραπεζίτες ήταν όταν δίναμε δάνεια ελβετικού Φράγκου σε πολίτες
Αφού τους πούλησαν τα δάνεια σε αναλογία ευρω1:1,65 μετέπειτα οι τραπεζίτες ενισχύοντας το ελβετικό Φράγκο αγοράζοντας το ,το έριξαν στο 1:1
Τι σημαίνει αυτό; σε μια νυκτα έχασε ο πολίτης 65% μόνο από την ισοτιμία
Η κομπίνα του αιώνα από τους κυβερνώντες της ΕΕ
Ότι έγινε κ με το χρηματιστήριο το 1999 στην ελλαδα
Κ θα πουν οι βλάκες ότι κ καλά ήταν οι κουτοπόνηροι κ ήθελαν χαμηλότερο επιτόκιο.....αλλά δεν θα πουν την άλλη μισή αλήθεια ότι μόλις τα πούλησαν οι τραπεζίτες στου ανυποψίαστους πολίτες αμέσως αγόρασαν ελβετικά φράγκα για να ανεβάσουν την αξία του Φράγκου
Αυτο αλήθεια πρώτη φορά το ακούω,δεν το ειχα υπόψη μου
Ολοι λεγανε οτι παιξανε και χασανε,μπορούσαν δηλαδη να εβγαιναν κερδισμενοι.Πήρανε το ρισκο
Mεγάλο κοινωνικό ζητημα παντως
Και ενας πούστης ουτε ο Τσίπρας ουτε φυσικά ο αχυρανθρωπος των τραπεζων Μητσοτακης δεν καθησαν κατω να βρουνε μια λυση, μια διεξοδο
Πήρε ο αλλος 200.000,πλήρωσε 300.000 και χρωσταει ακόμα 300.000..κατι ασυλληπτα πραγματα,δεν τα χωράει ο νους
To συγκεκριμενο ζητημα εγινε αντικειμενο διαμαχης στα δικαστηρια επι πολλα χρονια.Αυτο αλήθεια πρώτη φορά το ακούω,δεν το ειχα υπόψη μου
Ολοι λεγανε οτι παιξανε και χασανε,μπορούσαν δηλαδη να εβγαιναν κερδισμενοι.Πήρανε το ρισκο
Και ενας πούστης ουτε ο Τσίπρας ουτε φυσικά ο αχυρανθρωπος των τραπεζων Μητσοτακης δεν καθησαν κατω να βρουνε μια λυση, μια διεξοδο
Πήρε ο αλλος 200.000,πλήρωσε 300.000 και χρωσταει ακόμα 300.000..κατι ασυλληπτα πραγματα,δεν τα χωράει ο νους
ποια επίσκεψη σε τράπεζα, τηλεφωνικά σου έβγαζαν δάνειο...Φιλε μου και @alex71 αρχες 2000 επειδη χρησιμοποιουσα την Εμπορικη για διακανονισμους εισαγωγων, καθε φορα που πηγαινα με αρπαζε ο διευθυντης απο το πετο και μου ελεγε επιτακτικα να παρω δανειο
Προφανως αυτος ενδιαφεροτανε για την προμηθεια του
Η το αλλο παραδειγμα , ειχες 5 πιστωτικες καρτες φορτωμενες και σου βγαζανε και αλλη καρτα
Διακοποδανεια , εορτοδανεια και το μουνι της μανας τους
Εμενα μου είχαν προεγκρινει δάνειο 4.000€ χωρίς να με ρωτήσουν. Αφου αρνήθηκα να υπογραψω η τυπισσα στο τηλεφωνο στη eurobank μου ειπεποια επίσκεψη σε τράπεζα, τηλεφωνικά σου έβγαζαν δάνειο...
ΌΝΤΩς έκαναν ότι μαλακία μπορεί να σκεφτει ανθρώπινος νους...Εμενα μου είχαν προεγκρινει δάνειο 4.000€ χωρίς να με ρωτήσουν. Αφου αρνήθηκα να υπογραψω η τυπισσα στο τηλεφωνο στη eurobank μου ειπε
-ακουστε κύριε να πάτε αύριο το πρωί να υπογραψετε στο υποκατάστημα.
Και μου το κλεισε.
Δεν υπάρχει ρίσκοΑυτο αλήθεια πρώτη φορά το ακούω,δεν το ειχα υπόψη μου
Μαλακες ψάχναμε αφού ήξεραν ότι καμία κυβέρνηση δεν θα προστατευσει τους πολίτες ..ΌΝΤΩς έκαναν ότι μαλακία μπορεί να σκεφτει ανθρώπινος νους...
Κυνηγάει μπέμπεςΠως παει το καγιεν ρε κοντε?
Εμαθα οτι εκαψε φλαντζα ισχύει
Eσυ τύπε εισαι απο τους κλωνους που δημιουργηθηκαν αυτες τις μερες για να ψηφισουν στο mr malakas?Αν τι εκανε ο συριζα σε κοβω να γκαριζες απο το πρωι μεχρι το βραδι.
Για πες η σαμαρικη πτερυγα η δεξιά πως το πηρε?
Και οι ακροδεξιοι ψηφοφοροι που ειναι ενα 5% τι θα κανουν?
Zανούλη ειμαι πολυ χαρουμενος που εισαι παλι κοντα μαςΠως παει το καγιεν ρε κοντε?
Εμαθα οτι εκαψε φλαντζα ισχύει
Χαιρομαι που εχεις σοβαρους στοχους στη ζωη σουΕγω ειμαι πολυ χαρούμενος που είσαι πρώτος με διαφορά
Για πες τύπεΔεν μου απάντησες ομως λορδε??.ο πιτσαδορος βραζει στο ζουμι του τώρα και αν δεν δουμε κανα αντάρτικο στο μελλον να γελάσουμε
Ποιους? Ειστε πολλοι?Ελα ρε ασε τις σοβαρότητες,μας κανεις και γελαμε