Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
τύπε κοντινέ τι μύγα σε τσίμπισε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλά τους κάνουν...
να τα γαμήσουν πατόκορφα τα ζώα
τα μονα ζωα που γαμανε ομως σε καθε ευκαιρια ειμαστε εμεις μεχρι τωρα....δεν νομιζεις?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Ακομη και ετσι οπως το λες, ο καταθετης δεν χανει κατι. Τα λεφτα που ειχε, αυτα εχει. Το αν μεσω της φορολογιας επιβαρυνεται συνολικα ο πολιτης, ειναι ενα αλλο ζητημα. Με την ιδια λογικη, θα επρεπε τα δάνεια να ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ επειδη πληρωθηκαν μεσω της ανακεφαλαιοποιησης (άλλος ενας ισχυρισμος που προβληθηκε καποτε στα δικαστηρια) αλλά προφανως δεν είναι βασιμο κατι τετοιο.
1) "Ακομη και ετσι οπως το λες, ο καταθετης δεν χανει κατι. Τα λεφτα που ειχε, αυτα εχει"
Επι Βαγελλα Βενιζελου εγινε κουρεμα καταθεσεων
2) Ο διευθυντης της τραπεζας δεν εχει δικαιωμα να δινει ανεξελεγκτα δανειο. Υπαρχουν καποιες προδιαγραφες που προφανως καταπατηθηκαν για να τσεπωσουν την προμηθεια του δανειου
Σε ολους αυτους που εμπλεκονται στη χορηγηση των δανειων και ειναι πασοκονεοδημοκρατες πρεπει ελεγχος και δημευση περιουσιας
3) ΕΣΥ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ " αυτο ειναι αλλο ζητημα" και καθαριζεις. Θεος

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Πάντως για τους κοινούς θνητούς οι περιπτώσεις των πλειστηριασμών έχουν τον τελευταίο χρόνο πολλαπλασιασθεί. Τον παλιό καιρό για όσους θυμούνται οι πλειστηριασμοί γίνονταν σε μία άθλια αίθουσα του Δήμου, όπου στους διαδρόμους κυκλοφορούσαν φουλ κοράκια για μεροκάματο. Τα ακίνητα φεύγανε μπιτ παρά και συνήθως ήταν λιμοκοντόροι εκ των έσω των τραπεζών που τα χτυπούσαν. Τώρα που είναι όλα ηλεκτρονικά οι τιμές είναι πολύ κοντά στις αγοραίες.

Το εξωφρενικό κατ' εμέ είναι ότι τα funds έχουν αγοράσει όλα αυτά τα κόκκινα δάνεια σε τιμές εξευτελιστικές σε σχέση με την ονομαστική τους αξία. Γνωρίζω προσωπικά υποθέσεις δανειοληπτων που πριν περάσουν τα δάνεια τους σε funds, κυριολεκτικά εκλιπαρούσαν συγκεκριμένες τράπεζες για ρύθμιση και κούρεμα της τάξης του 50-60% και όχι μόνο αγνοήθηκαν, αλλά τα ίδια δάνεια πουλήθηκαν αντί 2%!!! Γεγονότα είναι αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
1) "Ακομη και ετσι οπως το λες, ο καταθετης δεν χανει κατι. Τα λεφτα που ειχε, αυτα εχει"
2) Ο διευθυντης της τραπεζας δεν εχει δικαιωμα να δινει ανεξελεγκτα δανειο. Υπαρχουν καποιες προδιαγραφες που προφανως καταπατηθηκαν για να τσεπωσουν την προμηθεια του δανειου
Σε ολους αυτους που εμπλεκονται στη χορηγηση των δανειων και ειναι πασοκονεοδημοκρατες πρεπει ελεγχος και δημευση περιουσιας
Κανένα κούρεμα καταθεσεων δεν εγινε. Ομόλογα κουρεύτηκαν, στα πλαίσια τοu PSI. Τα δανεια δεν τα δινει κανενας διευθυντης, τα δινουν τα αρμοδια τμηματα των τραπεζων. Λες πλήθος ανακριβειών.
Πάντως για τους κοινούς θνητούς οι περιπτώσεις των πλειστηριασμών έχουν τον τελευταίο χρόνο πολλαπλασιασθεί. Τον παλιό καιρό για όσους θυμούνται οι πλειστηριασμοί γίνονταν σε μία άθλια αίθουσα του Δήμου, όπου στους διαδρόμους κυκλοφορούσαν φουλ κοράκια για μεροκάματο. Τα ακίνητα φεύγανε μπιτ παρά και συνήθως ήταν λιμοκοντόροι εκ των έσω των τραπεζών που τα χτυπούσαν. Τώρα που είναι όλα ηλεκτρονικά οι τιμές είναι πολύ κοντά στις αγοραίες.

Το εξωφρενικό κατ' εμέ είναι ότι τα funds έχουν αγοράσει όλα αυτά τα κόκκινα δάνεια σε τιμές εξευτελιστικές σε σχέση με την ονομαστική τους αξία. Γνωρίζω προσωπικά υποθέσεις δανειοληπτων που πριν περάσουν τα δάνεια τους σε funds, κυριολεκτικά εκλιπαρούσαν συγκεκριμένες τράπεζες για ρύθμιση και κούρεμα της τάξης του 50-60% και όχι μόνο αγνοήθηκαν, αλλά τα ίδια δάνεια πουλήθηκαν αντί 2%!!! Γεγονότα είναι αυτά.
Αληθές εν μέρει.
Τα funds αγοραζουν στο 8-10% της αξίας τους τα δάνεια.
Αυτο ειναι ΚΑΛΟ και για τον δανειοληπτη, γιατι αν προτεινει να πληρωσει (εφαπαξ ομως) το 30% στο fund, τότε θα υπαρξει πολυ πιθανως θετικη ανταποκριση, ενω η τραπεζα δεν θα δεχοταν το 30%.

Προσωπικα γνωριζω πελατη μου, που οφειλε 10.000 σε πιστωτικη καρτα. Προτεινε εφαπαξ πληρωμη στην τραπεζα 6.000 ευρω και του ειπαν ΟΧΙ.
Οταν πηρε την καρτα το fund, του προτειναν οι ΙΔΙΟΙ αποπληρωμη με 1.500 ευρω. Αληθινη ιστορια.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Επί Βαγγέλα έγινε κούρεμα των ομολόγων και ακόμα κλαίνε.
Φίλε δεν γίνονταν όλα για να 'τσεπώσουν την προμήθεια του δανείου'. Διευθυντές εν γνώσει τους εγκρίνανε δάνεια χωρίς σοβαρές ασφάλειες τα οποία γνωρίζαν εκ των προτέρων ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αποπληρωθούν. Χαρκτηριστικές περιπτώσεις των ακινήτων τύπου βοσκοτόπια του καλογρίτσα, με μούφα εκτιμήσεις μηχανικών των τραπεζών, που δίνονταν ως εμπράγματες ασφάλειες - στην ουσία σκουπίδια - για τεράστια δάνεια, τα οποία βεβαίως μοιράζονταν μεταξύ τους...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.809
Πόντοι
1.056
αυτο ειναι ξεκαθαρη ομολογια εγκληματος.....εισαγγελεις δικαστες σε αυτη τη χωρα πουτσα τους....αν ειναι να βγαλουν καμια αποφαση για αναδρομικα υπερ τους σε χρονο ντετε,κοινωνικα αντανακλαστικα απεναντι σε ουσιαστικα κραυγαλεα προσπαθεια συγκαληψης ρεμουλας μηδεν 0....αναρωτιονται μετα γιατι τους φτυνει ο κοσμος στους δρομους!ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
Να φανταστω αναφερεσαι για το κομα

Το καινουργιο πρόβλημα για να συνεχισουν να αυξάνονται τα παντα και να διαδίδεται τρόμος στον κοσμο. ( πρεπει να κρατηθει ο πληθωρισμος ψηλα )
Τωρα που η Ουκρανία ειναι εκτός μόδας και δεν μπορει αλλο να σηκωσει το βαρος αυτων που συμβαινουν
Τωρα που αυτο που γινεται στο Ισραηλ δεν μπορει να συνδεθει με την οικονομία κτλ
Εμφανιζονται 100.000 σανδαλαφοροι οπλισμένοι σε μια ακρη της Αφρικης που θα γαμησουν ολο το Παγκοσμιο εμποριο , οικονομικα , και θα το πληρωσουν ολοι αλλα θα κερδισουν λιγοι..

11 χωρες φτιαχνουν συμμαχία για να αντιμετωπισουν αυτη την κατασταση :tooth::tooth:
Ομως η αντιμετωπιση δεν ειναι να πανε εκει και να ισοπεδώσουν ολη την χωρα να παει να γαμηθει , αλλα να πουλανε προστασία , που φυσικα δεν θα ειναι τσαμπα :coffee:

Στην Ουκρανια εχουν στειλει ενα σκασμο οπλα , λεφτα , τεχνογνωσία , στηριξη .. σε μια χωρα που πολεμάει ενα θηρίο
Στην γαμημενη την Υεμενη με τους 100.000 καυλωμενους παρακολουθούν και προστατευουν ..

Για οποιον δεν ξερει , τα στενα εκει κατω παντα ηταν επικίνδυνα αλλά τωρα ....

Παγκόσμιος συναγερμός για την Ερυθρά Θάλασσα – Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Φόβους για νέα αναταραχή στο παγκόσμιο εμπόριο και τις εφοδιαστικές αλυσίδες προκαλούν οι επιθέσεις των ανταρτών Χούθι της Υεμένης εναντίον εμπορικών πλοίων.
Η «απάντηση» των ΗΠΑ και η ανησυχία για μια νέα ενεργειακή κρίση
Πουτσα μας...και προπερσι δεν εκλεισε το σουεζ γιατι δεν χωραγε ενα καραβι και μεχρι ν ανοιξει αρχισαν οι τιμες να "γαμαν";

Ευτυχως οταν ξεμπλοκαρε,ξεκινησε ο πολεμος του πουστορωσου και ειδαμε την αμολυβδη στα 2.5€/lt συνεχιζοντας τα παπατζιλικια

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Κανένα κούρεμα καταθεσεων δεν εγινε. Ομόλογα κουρεύτηκαν, στα πλαίσια τοu PSI. Τα δανεια δεν τα δινει κανενας διευθυντης, τα δινουν τα αρμοδια τμηματα των τραπεζων. Λες πλήθος ανακριβειών.

Αληθές εν μέρει.
Αυτο ειναι ΚΑΛΟ και για τον δανειοληπτη, γιατι αν προτεινει να πληρωσει (εφαπαξ ομως) το 30% στο fund, τότε θα υπαρξει πολυ πιθανως θετικη ανταποκριση, ενω η τραπεζα δεν θα δεχοταν το 30%.

Προσωπικα γνωριζω πελατη μου, που οφειλε 10.000 σε πιστωτικη καρτα. Προτεινε εφαπαξ πληρωμη στην τραπεζα 6.000 ευρω και του ειπαν ΟΧΙ.
Οταν πηρε την καρτα το fund, του προτειναν οι ΙΔΙΟΙ αποπληρωμη με 1.500 ευρω. Αληθινη ιστορια.
Όντως ισχύει αυτό που λες, με μία παρατήρηση.
Στις περιπτώσεις που είναι καμμένες είναι πολύ ευέλικτοι γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες.
Στις περιπτώσεις όμως που πραγματικά έχουν αντικείμενο, (ακίνητα, λοιπές αξίες κλπ), εκεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια και η στάση τους είναι απείρως σκληρότερη απο των τραπεζών

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Ο Λεκλέρ, είναι τυπικός μαϊντανός που μόλις έβγαλε λεφτά , πήρε ένα χλιδάτο σπίτι , ένα χλιδάτο εξοχικό ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ένα ακριβό αμάξι και πετάει τα λεφτά που βγάζει μεροκάματο σε σουσάδικα και χιονοδρομικά
που έχουν στήσει διάφοροι μπουρτζόβλαχοι .

Πολυπαιγμένη ιστορία.
Το φινάλε, δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ......

Όταν η προσωπική εργασία σταματήσει να αποδίδει ,
όχι δεν μπορεί να συνεχιστεί η ίδια ζωή
αλλά δεν μπορούν να συντηρηθούν ούτε τα 2 σπίτια προσωπικής χρήσης.
Οπότε ή πωλούνται , πάει σε τρύπα και σκάει από το κακό του
ή πεθαίνει στην ψάθα .........

Και θα τον λυπούνται ακόμη και οι πεζοπόροι που με τη συνταξάρα του παλιού ΔΕΗτζη
θα συντηρούν άνετα το 3άρι του 1968 των 77τμ στον πρώτο , στο πολύδροσο
που ζεσταίνεται με κλανιές .
Mιλας από προσωπική εμπειρία, πες πως είναι να τα μπουμπουνιζεις όλα και να μένεις στην υγρασιασμενη υπογα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

Αληθές εν μέρει.

η κάθε τράπεζα έχει χιλιάδες τέτοιες υποθέσεις μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων ευρώ.
αν βάλει υπαλλήλους να μπουν σε αυτή τη διαδικασία "διαπραγματεύσεων" κάηκε...
τα δίνει όλα πακέτο στα funds και τέλος. εξ άλλου έχει αναχρηματοδοτηθεί και αποσβέσει μεγάλο ποσοστό της "χασούρας".
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή/ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Όντως ισχύει αυτό που λες, με μία παρατήρηση.
Στις περιπτώσεις που είναι καμμένες είναι πολύ ευέλικτοι γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες.
Στις περιπτώσεις όμως που πραγματικά έχουν αντικείμενο, (ακίνητα, λοιπές αξίες κλπ), εκεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια και η στάση τους είναι απείρως σκληρότερη απο των τραπεζών
Aληθές

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Επί Βαγγέλα έγινε κούρεμα των ομολόγων και ακόμα κλαίνε.
Φίλε δεν γίνονταν όλα για να 'τσεπώσουν την προμήθεια του δανείου'. Διευθυντές εν γνώσει τους εγκρίνανε δάνεια χωρίς σοβαρές ασφάλειες τα οποία γνωρίζαν εκ των προτέρων ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αποπληρωθούν. Χαρκτηριστικές περιπτώσεις των ακινήτων τύπου βοσκοτόπια του καλογρίτσα, με μούφα εκτιμήσεις μηχανικών των τραπεζών, που δίνονταν ως εμπράγματες ασφάλειες - στην ουσία σκουπίδια - για τεράστια δάνεια, τα οποία βεβαίως μοιράζονταν μεταξύ τους...
Φιλε μου και @alex71 αρχες 2000 επειδη χρησιμοποιουσα την Εμπορικη για διακανονισμους εισαγωγων, καθε φορα που πηγαινα με αρπαζε ο διευθυντης απο το πετο και μου ελεγε επιτακτικα να παρω δανειο
Προφανως αυτος ενδιαφεροτανε για την προμηθεια του

Η το αλλο παραδειγμα , ειχες 5 πιστωτικες καρτες φορτωμενες και σου βγαζανε και αλλη καρτα
Διακοποδανεια , εορτοδανεια και το μουνι της μανας τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Φιλε μου και @alex71 αρχες 2000 επειδη χρησιμοποιουσα την Εμπορικη για διακανονισμους εισαγωγων, καθε φορα που πηγαινα με αρπαζε ο διευθυντης απο το πετο και μου ελεγε επιτακτικα να παρω δανειο

Η το αλλο παραδειγμα , ειχες 5 πιστωτικες καρτες φορτωμενες και σου βγαζανε και αλλη καρτα

Τι αναμνησεις μου εφερες βρε γαμημενε ....
Εμπορικη τραπεζα ... ποσο στεναχωρημενος που δεν προλαβα να την πιστολιασω την πουτανα αυτην.. και ειχα και ενα καρο γνωστους εκει μέσα
Κριμα , πολυ κρίμα

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81

Όντως. Επ' αυτού να σου πω την δική μου περίπτωση.
Την ίδια περίπου εποχή εγώ δούλευα στην Αγγλία πολύ καλό εισόμημα tax returns κλπ. Αρκετά χρόνια γιατί πριν σπούδαζα κιόλας. Είχα κάνει τότε αίτημα για πιστωτική, μάστερς νομίζω γιατί εκεί μόνο έτσι μπορούσες να κινηθείς. Η αίτηση μου, αφού μου βγάλανε τα σηκώτια, απερρίφθη εν τέλει!!
Λίγους μήνες αργότερα παραλαμβάνω με το ταχυδρομείο απο το σπίτι μου ένα φάκελο στον οποίο περιέχονταν μία πιστωτική κάρτα που δεν είχαν παραγγείλει! Στη συνοδευτική μάλιστα επιστολή, μου έδιναν και συγχαρητήρια που με επέλεξαν! Απο τηλέφωνα και εγκρίσεις δανείου ερήμην του ενδιαφερομένου, να φάνε κι οι κότες.
Γιαυτό η Αγγλία είναι Αγγλία και η Ελλάδα Ελλάδα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Τι αναμνησεις μου εφερες βρε γαμημενε ....
Εμπορικη τραπεζα ... ποσο στεναχωρημενος που δεν προλαβα να την πιστολιασω την πουτανα αυτην.. και ειχα και ενα καρο γνωστους εκει μέσα
Κριμα , πολυ κρίμα
αυτοι εκει μεσα ολοι και στην αγροτικη το θελανε το μπιστολιασμα,το ζητουσαν οι ιδιοι ,ειχαν μυριστει την φουσκα σιγουρα και προσπαθουσαν να καβαλησουν μεχρι να σκασει....μετα σου λεει πιαστο αυγο και κουρευτο....οσοι τοτε ειχαν ακρες και κυριως τιποτα στο ονομα τους και μπολικο θρασος εκαναν παπαδες...σημερα εχουν ολοι λεφτα!

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.751
Πόντοι
216
Για να καταλάβετε σε τι απ΄υθμενα βάθη είχε φτάσει η μαλακία του Νεοέλληνα και η απληστία των τραπεζών...
Θυμάται κανένας πριν καμιά 15αριά χρόνια που διαφήμιζαν την TV "αγαποδάνειο" του Αγ. Βαλεντίνου ???
Δίνανε χωρίς καμιά διαδικασία και έλεγχο μέχρι 1000 ευρώ για να την βγάλεις έξω του Αγ. Βαλεντίνου μπας και γαμήσεις...:headbang:
Κάτι μου λέει ότι αρκετές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ναυάγια θα τσίμπησαν κανένα τέτοιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Για να καταλάβετε σε τι απ΄υθμενα βάθη είχε φτάσει η μαλακία του Νεοέλληνα και η απληστία των τραπεζών...
Θυμάται κανένας πριν καμιά 15αριά χρόνια που διαφήμιζαν την TV "αγαποδάνειο" του Αγ. Βαλεντίνου ???
Δίνανε χωρίς καμιά διαδικασία και έλεγχο μέχρι 1000 ευρώ για να την βγάλεις έξω του Αγ. Βαλεντίνου μπας και γαμήσεις...:headbang:
Κάτι μου λέει ότι αρκετές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ναυάγια θα τσίμπησαν κανένα τέτοιο...
παλιοτερα,αυτα ηταν μεχρι το 05 βια 06 ,αλλα ειναι ετσι οπως το λες...για οτι μαλακια υπηρχε σε φωναζαν να δανειστεις....ειχε κατι λαμογια που οτι ζαβο συγγενη ειχανε τον ειχανε φορτωσει δανεια για δεκα ζωες!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
Το καλυτερο συστημα το εχει η Κολομβια επι του ζητηματος. Μου τα εξηγησε η δικια μου.
Εκει, ο καθε πολιτης, εχει ενα "σκορ". Το οποιο εξαρταται απο τα εισοδηματα του και τα δανεια ή καρτες που εχει. Και αναλογως του επιπεδου αυτών, δικαιουται δανειο μεχρι ενός ορίου ή καθολου. Ουσιαστικα το συστημα ειναι τυποποιημενο, δεν ανακατευεται ο ανθρωπινος παραγοντας.
Ορθό σύστημα.
Με αυτό αν πήγαιναν ο τυροπιτοφάγος ή ο σώγαμπρος σε τράπεζα να ζητήσουν δάνειο
ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ 10.000€ .
Έχουν δηλαδή αρνητική δανειοληπτική δυνατότητα οι συγκεκριμένοι , όπως άπειροι γαλάζιοι.
Της κατηγορίας ψηφοφόρων της ΝΔ , που απαριθμεί 2.000.000 μέλη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
το να σχολιαζεις κατι για το οποιο δεν εχεις το παραμικρο δειγμα και να καταληγεις σε συμπερασμα,ενω στον αντιποδα εχεις απειρα δειγματα ανελευθερου και φασιστικου καθεστωτος ,οπως για παραδειγμα την διεθνη κατρακυλα της χωρας στους δεικτες ελευθεριας του τυπου ....
Ξεπεράσαμε και βόρεια κορέα , κούβα και ιράν ;
Νομίζω μόνο αυτοί μας αντιστέκονταν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom