Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506
Ωραια, πειτε μου ρε παιδια τι πρεπει να γινει.
Να διαγραφουν τα δανεια? Τι? Πειτε ομως τελος παντων καποια στιγμη.

Γιατι ως τωρα βλεπω για Αδωνη, για ΠΑΣΟΚ κλπ.
Ωραια ολα αυτα. Επι της ουσιας. Συγκεκριμενα. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Εγινε ο νομος Κατσελη. 12 χρονια. Εληξε.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;
Να τα πάρουν από τον αδωνη, να τα δώσουν στους ανάπηρους και να τους αφήσουν και στα απλήρωτα σπίτια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ποιός έχει κάνει μεγαλύτερο κακό στους συνεπείς καλοπληρωτές? Τα 200Κ ή τα 500 εκατομμύρια?
Τα 200k, γιατι τα χρωστανε μερικες δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Συγνωμη ρε τύπε.
Δηλαδη αν δεν δοθει καμια αυξηση στους υπουργους και δεν χρωσταγε δεκαρα ο Αδωνης, θα ησουν οκ να γινει εξωση στον αναπηρο? Γιατι κατι τετοιο μας λες.
Όχι λέω ότι σε περνάνε για μαλάκα όταν δίνουν αύξηση 100 ευρώ στις εφημερίες στους γιατρούς και 40% σε αυτούς που παίρνουν 5 χιλιάρικα το μήνα.

Θα πούμε και άλλες μαλακίες για αυτό? Νομοθέτησαν γιατί τους συμφέρει για να τα τσεπώνουν...συμφεροντολογικά....θα προσπαθήσεις να με πείσεις και εδώ για το αντίθετο?

Κράτα λίγο τα μπόσικα.....δεν είχαν να φάνε δεν έπαιρναν αρκετά προνόμια και λεφτά ΕΙΧΑΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΚΓΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 40%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Όχι λέω ότι σε περνάνε για μαλάκα όταν δίνουν αύξηση 100 ευρώ στις εφημερίες στους γιατρούς και 40% σε αυτούς που παίρνουν 5 χιλιάρικα το μήνα.

Θα πούμε και άλλες μαλακίες για αυτό? Νομοθέτησαν γιατί τους συμφέρει για να τα τσεπώνουν...συμφεροντολογικά....θα προσπαθήσεις να με πείσεις και εδώ για το αντίθετο?

Κράτα λίγο τα μπόσικα.....δεν είχαν να φάνε δεν έπαιρναν αρκετά προνόμια και λεφτά ΕΙΧΑΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΚΓΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 40%.
Για τα δανεια δεν μιλαγαμε; Για πλειστηριασμους δεν λεγαμε;
Τι αχταρμα εχεις κανει; Πού κολλανε οι αυξησεις στις εφημεριες;
Ευτυχως δεν δινεις πολιτικη χροια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εννοει οτι ο γιος του ειναι δικηγορος σε ενα fund, και ο ιδιος ως εισαγγελεας του ΑΠ γνωμοδοτησε υπερ των funds στην τελευταια ολομελεια του αρειου παγου

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.041
Πόντοι
25.186

Eπειδη οι υφυπουργοι είναι ελάχιστοι,αρα δεν υπάρχει κάποιο οφελος για τον Μητσοτάκη (ουτε εκλογικό ουτε αλλο),η μονη εξηγηση είναι η επίδειξη ακραίας αλαζονείας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Στο συγκεκριμένο έδωσα γιατί αφορά την κοροϊδία και την δυσωδία του κράτους.

Για τα δάνεια σου είπα...αφού υπάρχουν λεφτά για αυξήσεις και αφού οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί θα έπρεπε σε ανθρώπους αδύναμους να μην γίνεται έξωση.

Ας τους βάλουν να πληρώνουν έναντι.

Γιατί τώρα τι γίνεται? Η τράπεζα πόσα παίρνει από το fund? Για πες εσύ που ξέρεις? Το 5%???????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506
Μιλάμε για την περίπτωση στα πετράλωνα που ο άνθρωπος ήταν ανάπηρος. Εσύ λαικίζεις τώρα και μάλιστα σα χαζός.

Όσο για τους λάθρο....άστα αυτά σε μένα...δεν είπα να συμφωνήσεις...είπες κάτι και σου απάντησα σοβαρά...αλλά δεν μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις.

Και ξέρεις το γιατί...ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά που είπες γιαυτό.
Πόσοι από όσους πιστολιασαν πέταξαν έξω από τα σπίτια τους ήταν ανάπηροι;
Σαουλ είναι αυτός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Eπειδη οι υφυπουργοι είναι ελάχιστοι,αρα δεν υπάρχει κάποιο οφελος για τον Μητσοτάκη (ουτε εκλογικό ουτε αλλο),η μονη εξηγηση είναι η επίδειξη ακραίας αλαζονείας
Η αυξηση αφορα τους εξωκοινοβουλευτικους υπουργους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Εννοει οτι ο γιος του ειναι δικηγορος σε ενα fund, και ο ιδιος ως εισαγγελεας του ΑΠ γνωμοδοτησε υπερ των funds στην τελευταια ολομελεια του αρειου παγου
Αυτό εννοώ και εγώ.

Αλλά στην Ελλάδα αυτό είναι μια συνηθισμένη Τετάρτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Στο συγκεκριμένο έδωσα γιατί αφορά την κοροϊδία και την δυσωδία του κράτους.

Για τα δάνεια σου είπα...αφού υπάρχουν λεφτά για αυξήσεις και αφού οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί θα έπρεπε σε ανθρώπους αδύναμους να μην γίνεται έξωση.

Ας τους βάλουν να πληρώνουν έναντι.

Γιατί τώρα τι γίνεται? Η τράπεζα πόσα παίρνει από το fund? Για πες εσύ που ξέρεις? Το 5%???????
8-10%.
Εγω ποτέ δεν μασησα τα λογια μου.
Ούτε στηριξα ποτέ τις τραπεζες. Πουθενα. Αντιθετως εχω αντιδικησει σφοδρα μαζι τους.
Αλλά ο λαικισμος ΔΕΝ μού κάνει. Γιατι πολυ απλα "μπασταρδεύει" τα πραγματικα επιχειρηματα που εχουμε κατα των τραπεζων. Οι κραυγες "βγαλατε τον αναπηρο εξω" δεν βοηθανε στην πραγματική θεωρηση του προβληματος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Ποια ακραία αλαζονεία ρε τύπε?

Δώρο τους έκανε...το γιατί....έχει πολλές πλευρές....κοροϊδευόμαστε? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσοι από όσους πιστολιασαν πέταξαν έξω από τα σπίτια τους ήταν ανάπηροι;
Πόσοι είναι αρκετοί?

10 σου φτάνουν????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αυτό εννοώ και εγώ.

Αλλά στην Ελλάδα αυτό είναι μια συνηθισμένη Τετάρτη.
Εννοειται οτι ειναι απαραδεκτο. Ποιος διαφωνει;
Απο εκει και περα, η αποφαση της ολομελειας ηταν ομως σωστη.
Καταλαβαινεις τι εννοω; Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Ναι, απαραδεκτο αυτο, αλλά επι της ουσιας, η αποφαση ηταν ορθή. Και μενουμε στο αν ειναι ο γιος του Ντογιακου στο fund, αντί να μιλαμε για το αν πρεπει να γίνει καποια νεα νομοθετικη ρυθμιση για τα θεματα αυτα και να λυθει ουσιαστικα το προβλημα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν μου απαντας ομως. Οποιος ειχε προβλημα, γιατι δεν ενταχθηκε στον ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΑΤΟ νομο Κατσελη;
Τα περι μπουμπούκου εννοειται οτι δεν εχουν καμια αξια ως επιχειρημα. Αυτα θα λεμε δηλαδη; Και αν σε κλεψει εσενα καποιος δηλαδη στο δρομο, θα σου αρεσε να σου πει οταν τον αρπαξεις απο το λαιμο "πηγαινε πρωτα να αρπαξεις τους πολιτικους που σε κλεβουν και μετα εμενα"?
Εσύ δε μου απαντάς. Πόσοι είναι αυτοί που "πλήρωσαν μια δόση και κάθονται τσάμπα" στο σύνολο των δανειοληπτών που δυσκολεύονται;
Τα περί μπουμπουκου μια χαρά αξία έχουν, γιατί μιλάμε για το ίδιο πράγμα ακριβώς, τραπεζικό δάνειο, με διαφορετική αντιμετώπιση. Ο ενας πετιέται έξω από το σπίτι του, ο άλλος μας κουνάει και το δάχτυλο. Ενώ και οι δύο δεν πληρώνουν.
Όσο για την κλεψιά, πιο χαζό επιχείρημα δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Το έγραψα κι εδώ πριν λίγο καιρό. Οταν μου συνέβη η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν. Μου το 'παν κιόλας ότι δεν πρόκειται. Μόνος μου έβγαλα την άκρη.
Αλλά αν είχαν κλέψει κανέναν πολιτικό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έφερναν τα πάνω κάτω να βρουν τον ένοχο.
Παρόλα αυτά ο κλέφτης στην περίπτωσή μας είναι η Τράπεζα και όχι οι πολιτικοί. Αυτή επιτρέπει στους πολιτικούς να μην πληρωνουν, έναντι ανταλλάγματος βέβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εσύ δε μου απαντάς. Πόσοι είναι αυτοί που "πλήρωσαν μια δόση και κάθονται τσάμπα" στο σύνολο των δανειοληπτών που δυσκολεύονται;
Τα περί μπουμπουκου μια χαρά αξία έχουν, γιατί μιλάμε για το ίδιο πράγμα ακριβώς, τραπεζικό δάνειο, με διαφορετική αντιμετώπιση. Ο ενας πετιέται έξω από το σπίτι του, ο άλλος μας κουνάει και το δάχτυλο. Ενώ και οι δύο δεν πληρώνουν.
Όσο για την κλεψιά, πιο χαζό επιχείρημα δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Το έγραψα κι εδώ πριν λίγο καιρό. Οταν μου συνέβη η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν. Μου το 'παν κιόλας ότι δεν πρόκειται. Μόνος μου έβγαλα την άκρη.
Αλλά αν είχαν κλέψει κανέναν πολιτικό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έφερναν τα πάνω κάτω να βρουν τον ένοχο.
Παρόλα αυτά ο κλέφτης στην περίπτωσή μας είναι η Τράπεζα και όχι οι πολιτικοί. Αυτή επιτρέπει στους πολιτικούς να μην πληρωνουν, έναντι ανταλλάγματος βέβαια.
Δεν εχω κάνει έρευνα ρε τύπε αλλά τι σημασια εχει?
Εγω εσενα ρωταω. Εχει σημασια;
Επισης, εχει σημασια αν το σπιτι που σε πετανε έξω ειναι αυτο που αγοραστηκε με το πιστολιασμενο δανειο;
Και εν τελει, τι πρεπει να γινει; Να χαριστουν; να διαγραφουν; Αν το πιστευεις, πες το. Το να μου λες για τον Αδωνη, δεν μου λεει κατι. Η απαντηση σου ειναι οτι το δεχεσαι αν ξεκινησουν απο τον Αδωνη; Ειναι σοβαρη απαντηση αυτη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
8-10%.
Εγω ποτέ δεν μασησα τα λογια μου.
Ούτε στηριξα ποτέ τις τραπεζες. Πουθενα. Αντιθετως εχω αντιδικησει σφοδρα μαζι τους.
Αλλά ο λαικισμος ΔΕΝ μού κάνει. Γιατι πολυ απλα "μπασταρδεύει" τα πραγματικα επιχειρηματα που εχουμε κατα των τραπεζων. Οι κραυγες "βγαλατε τον αναπηρο εξω" δεν βοηθανε στην πραγματική θεωρηση του προβληματος.
Τύπε Άλεξ.....μια χαρά καταλαβαίνεις τι γίνεται...και με τον Άρειο Πάγο το έχεις πιάσει....και με τα funds και με τις τράπεζες.

Μια ερώτηση μόνο πρέπει να απαντήσεις (στον εαυτό σου)

Από την έξωση του ανάπηρου και των αδύναμων γενικότερα...αλλά και από όλη την μπίσνα με τα funds ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ?

γιατί δεν είναι ο δανειολήπτης, δεν είναι η τράπεζα (είπες 8-10%) περισσότερα θα έπαιρνε αν του έκανε εκ νέου ρύθμιση...δεν κερδίζει καν η κυβέρνηση (αν εξαιρέσουμε την διαφθορά και τους διαπλεκόμενους), δεν κερδίζει η Ελληνική οικονομία.....

Ποιος κερδίζει και ποιον κρατάει από τα @@ για να ισχύουν τα παραπάνω μπορείς να μου πεις?

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.041
Πόντοι
25.186
Ποια ακραία αλαζονεία ρε τύπε?

Δώρο τους έκανε...το γιατί....έχει πολλές πλευρές....κοροϊδευόμαστε? :confused:
Αυτο λεω ακριβως,Δωρο σε οποιους θέλει και οσο θέλει.

Το οτι πληρωσε τον ΕΦΚΑ των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών λογω του...πολέμου στην Ουκρανία,πληρωσε δηλαδη τις ασφαλιστικές εισφορές μεγιστανων του πλούτου Μαρινάκη Αλαφουζου κλπ ήταν ενα τρομακτικό σκάνδαλο που ως συνηθως κανενας δεν ασχολήθηκε

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Το Δημόσιο Ταμείο δεν υφίσταται κανέναν έλεγχο,οι εκάστοτε κυβερνωντες παίρνουν οσα θέλουν οποτε θέλουν και για οποιο σκοπό θέλουν.
Χωρίς κυρωσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Αυτο λεω ακριβως,Δωρο σε οποιους θέλει και οσο θέλει.

Το οτι πληρωσε τον ΕΦΚΑ των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών λογω του...πολέμου στην Ουκρανία,πληρωσε δηλαδη τις ασφαλιστικές εισφορές μεγιστανων του πλούτου Μαρινάκη Αλαφουζου κλπ ήταν ενα τρομακτικό σκάνδαλο που ως συνηθως κανενας δεν ασχολήθηκε

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Το Δημόσιο Ταμείο δεν υφίσταται κανέναν έλεγχο,οι εκάστοτε κυβερνωντες παίρνουν οσα θέλουν οποτε θέλουν και για οποιο σκοπό θέλουν.
Χωρίς κυρωσεις.
Στα αρχίδια τους οι αλαζονείες τύπε αυτά αφορούν τις μπλέμπες και τους χαζούς.

Έκαναν δώρο γιατί μπορούν και γιατί θέλουν να εξαγοράσουν την στήριξη τους. Μαφία είναι έτσι λειτουργεί μην περιμένεις να ενδιαφέρονται για ποταπά πράγματα όπως η αλαζονεία.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αντί να γαμαμε τις πουτανες για 20€, να τις γαμαμε για 1.49€
Αυτό λέτε με απλά λόγια.
Και έρχεται ο Αμερικανος, με 500$ τσεπη και γαμαει όλες τις πουτάνες.

Ένας δεν είπε όμως ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ (ΕΣΥ, ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ), ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.

270.000 ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ FUND...

Το πιο σωστό το είχε πει ο Τραιανου, δεν πρέπει τα σπίτια να υπάρχουν σε νομικά πρόσωπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom