barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ γαμάς μέσα στο νετ νταιμάδες;;;;ε ρε φιλε δεν γαμανε ολοι με τον κωλο σαν εσενα... καποιος οταν ησουν μικρος στα εμαθε λαθος
Άσε τι κάνω εγώ, δεν ξέρεις.
Εσύ γαμάς μέσα στο νετ νταιμάδες;;;;ε ρε φιλε δεν γαμανε ολοι με τον κωλο σαν εσενα... καποιος οταν ησουν μικρος στα εμαθε λαθος
Δηλαδη τυποι οι μυλοι ειναι παραγωγοι σιταριου γιατι ασχολουνται με τα παραγωγα σιτου?Τα τυροκομεια ειναι παραγωγοι γαλακτος γιατι ασχολουνται με τα παργωγα του γαλακτος?
ασε τι κανω εγω δεν ξερεις...Εσύ γαμάς μέσα στο νετ νταιμάδες;;;;
Άσε τι κάνω εγώ, δεν ξέρεις.
φοβαται μην τον παρουν τα φλοκια και αυτον... ασε που μπορει να μπηκε η κολομπιανα στο msn
Ρε το Νικολη,τσιμπησε εκεινα τα μυρια να μας κανει Χολυγουντ?Να γυριστουν 10-20 ταινιουλες μηπως και πετυχουμε για καφεδακι καμια ΜαργκοτΝαι πρεζακι του καφε
και ο προεδρος των παραγωγων ειναι αυτος
ενταξει ρε τυπε δεν ειμαι και σε ηλικια συνταξιοδοτησηςmIRC ρε τυπε , τι msn μου λες
Ναι, αλλά εγώ λέω ότι παρόλο που μπορεί να το κάνει, δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τον ελέγχουν. Αν το κάνει θα νιώσει ΚΑΙ αυτός την οργή του κόσμου. Οπότε ποτέ δε θα καταφύγει σε αυτή την ενέργεια.Α γεια σου, ακριβώς αυτό. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον έλεγχο και των Βαρδινογιάννηδων που γράφει και ο @Saul "σκοντάφτει" ακριβώς εδώ.
θα "σκασει" με παραθεση κανα ποστ απο τον Φεβρουαριο 2022 και θα απαντησει :άλεξ περιμένει την κατάλληλη στιγμή να επέμβει
μόλις μυριστεί δολιότητα ή κακεντρέχια εναντιον του κυρίου κυριάκου θα έρθει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους
Τεσπα, μεγάλη συζήτηση Ελληνικής τρέλας. Ξέρουμε σε τι μπουρδέλο ζούμε άλλωστε. Καλό βράδυ τύπε, άσε μη σε πάρουν και σένα τα σκάγια των πισωγλεντζέδων.Ναι, αλλά εγώ λέω ότι παρόλο που μπορεί να το κάνει, δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τον ελέγχουν. Αν το κάνει θα νιώσει ΚΑΙ αυτός την οργή του κόσμου. Οπότε ποτέ δε θα καταφύγει σε αυτή την ενέργεια.
Ο μόνος λόγος που δεν τον ελέγχουν είναι ότι χρηματοδοτεί αυτούς που θα πρέπει να δώσουν στις "ανεξάρτητες" αρχές την εντολή ελέγχου του. Οπότε επιλέγουν τον ανώδυνο στόχο. Τους φουρναραιους.
Το ίδιο γίνεται με το Βαρδινογιαννη. Και βγάζει "απρόσμενα" κέρδη στις πλατες της δικές μας με την κυβέρνηση να σφυρίζει κλέφτικα.
Ναι αλλά αν τολμήσεις να απαντήσεις και εσύ με επιχειρήματα θα σε βγάλειο τρελό και λογκάρει η κωλομπιάναθα "σκασει" με παραθεση κανα ποστ απο τον Φεβρουαριο 2022 και θα απαντησει :
-Νισάφι
Κατεβηκες σαν ανεξαρτητος και οχι Νιπλικος ;;Ναι, αλλά εγώ λέω ότι παρόλο που μπορεί να το κάνει, δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τον ελέγχουν. Αν το κάνει θα νιώσει ΚΑΙ αυτός την οργή του κόσμου. Οπότε ποτέ δε θα καταφύγει σε αυτή την ενέργεια.
Ο μόνος λόγος που δεν τον ελέγχουν είναι ότι χρηματοδοτεί αυτούς που θα πρέπει να δώσουν στις "ανεξάρτητες" αρχές την εντολή ελέγχου του. Οπότε επιλέγουν τον ανώδυνο στόχο. Τους φουρναραιους.
Το ίδιο γίνεται με το Βαρδινογιαννη. Και βγάζει "απρόσμενα" κέρδη στις πλατες της δικές μας με την κυβέρνηση να σφυρίζει κλέφτικα.
Ναι αλλά αν τολμήσεις να απαντήσεις και εσύ με επιχειρήματα θα σε βγάλειο τρελό και λογκάρει η κωλομπιάνα
οι 7/10 ειμαστε πλεον γιουσουφακια του @Νίπλης και οι 3 που μεινανε ειναι το τριο στουτζες. εντομεταξυ ο βλακας ουτε να νοιωσει την προταση που εγραψες και την βαζει ξανα και ξαναΝιπλη ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ λεει οτι ειμαι γιουσουφακι σου!!!Θα τρελαθωωωωωωωωωωω!!!!
Τυπε καλη μαγκια αυτη,ανεβαζει ο αλλος την τιμη οσο θελει,η κυβερνηση εχει κερδος απο φορους(καποιοι μπορει να τσιμπανε και κατιτις που λεει ο λογος) Λατσ και Βαρδ θησαυριζουν και δινει ενα μικροποσο η κυβερνηση στην πλεμπα για να συνεχισει να αγοραζει το πανακριβο προϊον.Το ιδιο ακριβως με το ιδιωτικο πλεον ρευμαδε σφυριζει απλα κλέφτικα η κυβέρνηση
δανείζεται εξ ονοματος μας για να χρηματοδοτήσει τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων.
Μετά αυτοί τα υπερκέρδη τα βγάζουν στα νησιά κέιμαν και θα μείνουμε εμείς με το χρέος στον κώλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά αν τολμήσεις να απαντήσεις και εσύ με επιχειρήματα θα σε βγάλειο τρελό και λογκάρει η κωλομπιάνα
Αυτό με τα γάλατα και τα τυροκομεία κακως το έγραψες, γιατί θα μπει μεγάλο πουλεν και την κάτσαμε μετά.Δηλαδη τυποι οι μυλοι ειναι παραγωγοι σιταριου γιατι ασχολουνται με τα παραγωγα σιτου?Τα τυροκομεια ειναι παραγωγοι γαλακτος γιατι ασχολουνται με τα παργωγα του γαλακτος?
Σα business model γαμάει καποια μερα θα αγοράζετε και τα δικα μου προιόντα με Saul private company passΤυπε καλη μαγκια αυτη,ανεβαζει ο αλλος την τιμη οσο θελει,η κυβερνηση εχει κερδος απο φορους(καποιοι μπορει να τσιμπανε και κατιτις που λεει ο λογος) Λατσ και Βαρδ θησαυριζουν και δινει ενα μικροποσο η κυβερνηση στην πλεμπα για να συνεχισει να αγοραζει το πανακριβο προϊον.Το ιδιο ακριβως με το ιδιωτικο πλεον ρευμα
Το συσχετισε με την γνωστη σοφία - Τα παιδια του Ζεβεδαίου ποιον ειχανε πατερα ;;
Ζεβεδακια = Ζεβεδαιος , Παραγωγα = Παραγωγος
Ετσι ειναι τυπε μου ηθελε και καλα να μου τη πει και μετα σαν ηλιθια αμοιβαδα εγινε ρεζιλι των σκυλιων......οι 7/10 ειμαστε πλεον γιουσουφακια του @Νίπλης και οι 3 που μεινανε ειναι το τριο στουτζες. εντομεταξυ ο βλακας ουτε να νοιωσει την προταση που εγραψες και την βαζει ξανα και ξανα
Mεγαλο ειναι δεν θα πιασε,καντο S-passΣα business model γαμάει καποια μερα θα αγοράζετε και τα δικα μου προιόντα με Saul private company pass