Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είμαι πρεζάκιας είμαι καλιτέχνηςΣε ειπε πρεζακια ο Νιπλης
Δεν είμαι πρεζάκιας είμαι καλιτέχνηςΣε ειπε πρεζακια ο Νιπλης
Κακομοιρογλου παρακαλας δεξια αριστερα για λιγη αποδοχη.....αξιολυπητος εισαι.Ρε τον αναρχιδο το Νίπλη, δε μπορεί να σταματήσει να γλωσσοφιλιάζεται με το γιουσουφάκι του ή έχει καταντήσει τραλαλακης και "μ έχει βάλει ιγκνορ λίστ"
1.εχει μια εξελιξη στην βλακεία .. αυτος ειναι καλυτερος (προς το χειρότερο)Ερωτηση....ηταν περισσοτερο μαλακας σαν Μαξιμος ή τωρα σαν Βλακοκ;
Δευτερη ερωτηση.....υπαρχει πιο μπουστικο αβαταρ απο αυτο του Βλακοκ στην ιστορια του σαι;
Ο Νταιμας, αιμα σας παει, ο Νταιμας. Μονος του και ολοι σαςΔεν είμαι πρεζάκιας είμαι καλιτέχνης
Ας συμφωνήσουμε ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο οπότε μπροστά στο συμφέρον μπορεί να κάνουν τα στραβά τα μάτια και οι δυο πλευρές.Δεν μπορεί κανένας από αυτους να σταματήσει τίποτα. Αυτοί είναι χονδρέμποροι και όχι περιπτεράδες.
Έχουν συμβάσεις που τις έχουν φτιάξει νομικοί και με το κράτος και με ιδιώτες. Έχουν συμφέρονται σε ομίλους και εταιρείες που βασίζονται στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας.
Εκτός αν νομιζεις οτι ο βαρδινογιάννης ζει μονο απο την μοτορ οιλ. Μεσα στον ομιλο εκτος απο την λπσ κοραλ και τα πετρελαιοειδή είναι τραπεζες και μεχρι και η χαρτοπετσετα σου μπορει να ειναι συμφερότνων του.
Δεν κλείνει τίποτα γιατί ούτε αυτός μπορει....όταν σου ανήκει η χώρα στο 60% δεν μπορείς να κλείσεις την πόρτα και να χάσεις τα κλειδιά. Αυτά είναι λαικισμοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγώ το καλό βάζω το θέρμανσης
Τυπε ο βλακας νομιζει οτι τον εχεις βαλει σε ignore list ενω πριν απο λιγο του απαντησες σε αυτα που εγραψε.....1.εχει μια εξελιξη στην βλακεία .. αυτος ειναι καλυτερος (προς το χειρότερο)
2.
Συμφωνουμε απολυτα!!!Ας συμφωνήσουμε ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και εγω ειμαι ηλιθιος πουστης
Έλα τύπε, τράβα για ύπνο, αύριο έχεις να χτυπήσεις κάρτα, κατα τις 12Τυπε ο βλακας νομιζει οτι τον εχεις βαλει σε ignore list ενω πριν απο λιγο του απαντησες σε αυτα που εγραψε.....
Ναι απλα να διευκρινισουμε οτι μιλαμε για το συμφερον του επιχειρηματια και του πολιτικου και ΟΧΙ του καταναλωτη.Ας συμφωνήσουμε ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο οπότε μπροστά στο συμφέρον μπορεί να κάνουν τα στραβά τα μάτια και οι δυο πλευρές.
παει να γινει νταιμας στη θεση του νταιμα... ειδε που του γαμησαμε τα ραμματα το απογευμα και ζηλεψεΑ
Φ
Ο
Υ
Δ
Ε
Ν
Τ
Ο
Κ
Α
Τ
Α
Β
Α
Ι
Ν
Ε
Ι
Β
Ρ
Ε
Μ
Α
Λ
Α
Κ
Α
Τ
Ι
Ε
Π
Ι
Μ
Ε
Ν
Ε
Ι
Σ
;
;
;
;
;
ρε μαλακα , ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!Ναι απλα να διευκρινισουμε οτι μιλαμε για το συμφερον του επιχειρηματια και του πολιτικου και ΟΧΙ του καταναλωτη.
Εντάξει, δεν το λες και συμφέρον της αγοράς να μείνει λίγες μέρες χωρίς καύσιμα.Ναι απλα να διευκρινισουμε οτι μιλαμε για το συμφερον του επιχειρηματια και του πολιτικου και ΟΧΙ του καταναλωτη.
Ο ντάμας απο το πολυ που τον έχει φαέι τελευταία θα βγάλει αιμοροίδεςΟ Νταιμας, αιμα σας παει, ο Νταιμας. Μονος του και ολοι σας
Εσύ έτσι γαμάς τύπε;;;;;παει να γινει νταιμας στη θεση του νταιμα... ειδε που του γαμησαμε τα ραμματα το απογευμα και ζηλεψε
ε ρε φιλε δεν γαμανε ολοι με τον κωλο σαν εσενα... καποιος οταν ησουν μικρος στα εμαθε λαθοςΕσύ έτσι γαμάς τύπε;;;;;
Εντωμεταξυ με τον μαλάκα που μπλεξαμε και ασχολειται ο Σαουλ δεν μπαινει να γραψει το κομμαντο της Χιου , Βαρναβα , Ευελπίδωνπαει να γινει νταιμας στη θεση του νταιμα... ειδε που του γαμησαμε τα ραμματα το απογευμα και ζηλεψε
ρε μαλακα , ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!
ΔΕΝ με βοηθάςΕντάξει, δεν το λες και συμφέρον της αγοράς να μείνει λίγες μέρες χωρίς καύσιμα.
φοβαται μην τον παρουν τα φλοκια και αυτον... ασε που μπορει να μπηκε η κολομπιανα στο msnΕντωμεταξυ με τον μαλάκα που μπλεξαμε και ασχολειται ο Σαουλ δεν μπαινει να γραψει το κομμαντο της Χιου , Βαρναβα , Ευελπίδων