poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.171
- Πόντοι
- 216
σαν να χαλαρωσε λιγο η ατμοσφαιρα ή ειναι η ιδεα μου;Mεγαλο ειναι δεν θα πιασε,καντο S-pass
σαν να χαλαρωσε λιγο η ατμοσφαιρα ή ειναι η ιδεα μου;Mεγαλο ειναι δεν θα πιασε,καντο S-pass
καλό είναι αλλά θέλω κατι που να δειχνει οτι δεν ειμαι πλέμπαMεγαλο ειναι δεν θα πιασε,καντο S-pass
Άστο, παράτα τα. Δεν έχει νόημα πλέον.Κατεβηκες σαν ανεξαρτητος και οχι Νιπλικος ;;
Για να ξερω , γιατι μαζευω τις συνδρομες του κομματος
Να σε υπολογιζω;
εντομεταξυ καποτε εσενα σε εκθειαζε ο αλεξουκος οτι εισαι ο μονος που μπορει να κανει σοβαρη συζητηση. τωρα που σφιξαν τα λουρια ουτε με σενα δεν μπορειΆστο, παράτα τα. Δεν έχει νόημα πλέον.
Είδες τι έγινε χθες. Μας κατάλαβαν ότι είμαι κλώνος σου.
Nαι την γκαντεμια μου,πανω που ειχε αρχισει να εχε χαβαλεσαν να χαλαρωσε λιγο η ατμοσφαιρα ή ειναι η ιδεα μου;
Για την ακρίβεια, ο πιο σοβαρός από όσους δεν ψηφίζουν Κυριάκο.εντομεταξυ καποτε εσενα σε εκθειαζε ο αλεξουκος οτι εισαι ο μονος που μπορει να κανει σοβαρη συζητηση. τωρα που σφιξαν τα λουρια ουτε με σενα δεν μπορει
ενταξει ομως κρατας ισορροπίες με τον κλωνο σου και δεν βριζεις με αυτονΓια την ακρίβεια, ο πιο σοβαρός από όσους δεν ψηφίζουν Κυριάκο.
Έκανα κι εγώ το λάθος να πω ότι υπάρχουν κι άλλα σοβαρά παιδιά. Και με εξέθεσαν οι μπαγασηδες. Όλο μπινελικια κι απο επιχειρήματα μηδέν.
Ρε μαλακα Νιπλη γαμω τη τρελα σου πες στον μπουστη οτι εχει δικιο να σταματησει να μας σπαει τα αρχιδια η κακοστραπονιασμενη υστερω!!!!
Τυπε σιγουρα ελεγε εσενα?Μηπως εννοουσε τον ευατο του?Και ο Αλεξ δεν ψηφιζει ΚυριακοΓια την ακρίβεια, ο πιο σοβαρός από όσους δεν ψηφίζουν Κυριάκο.
Έκανα κι εγώ το λάθος να πω ότι υπάρχουν κι άλλα σοβαρά παιδιά. Και με εξέθεσαν οι μπαγασηδες. Όλο μπινελικια κι απο επιχειρήματα μηδέν.
Η τα αποτελέσματα να είναι τύποι σαν εσένα...! Ζωντανό και γνωστό παράδειγμα.Οταν ειπα στην δικια μου οτι πριν λιγα χρονια ειχαμε πρωθυπουργο καποιον ο οποιος πηγε στην κηδεια του Καστρο και ελεγε "hasta la victoria siempre", μου απαντησε οτι μαλλον καποιες ελληνιδες οταν ειναι εγκυες δεν παιρνουν αρκετο φολλικο οξύ, με αποτέλεσμα την μειωμενη αντιληψη, κατι που οδηγει κατα την αποψη της στο να ψηφιζουν τα παιδια τους αριστερά.
εισαι μια μουχριτσα ομως πετας τη σπιθα σου χωρις παραθεσεις χωρις τπτΣε τι απο ολα ;;
Οτι ειναι βλακας ; ναι ειναι
Στα α΄΄λλα δεν εχω εμπλακεί εγω στην συζητηση , με τον Σαουλ τα εχει ..
Ναι το διαβασαΆστο, παράτα τα. Δεν έχει νόημα πλέον.
Είδες τι έγινε χθες. Μας κατάλαβαν ότι είμαι κλώνος σου.
Η τα αποτελέσματα να είναι τύποι σαν εσένα...! Ζωντανό και γνωστό παράδειγμα.
Ο Κούλης ξανθός χαχαχΞυπνησες το τερας , του εκανες πασα για να μπει στο στιβο μαχης
εισαι μια μουχριτσα ομως πετας τη σπιθα σου χωρις παραθεσεις χωρις τπτ
οχιΟ Κούλης ξανθός χαχαχ
Καλό βράδυ και σε σένα.Τεσπα, μεγάλη συζήτηση Ελληνικής τρέλας. Ξέρουμε σε τι μπουρδέλο ζούμε άλλωστε. Καλό βράδυ τύπε, άσε μη σε πάρουν και σένα τα σκάγια των πισωγλεντζέδων.
δεν ειναι απλα σχεση ο ανθρωπος εχει επενδυσει με ολη τη σημασια της λεξης πανω της... αλλα που να καταλαβεις εσυ εχεις ερωτευτει ποτε;Τωρα που ετοιμαζεται ο ιντερνετικός εραστης των κιλομπαιτς , και πριν βαλει τζελ στο χερι του , θα μπει να σας ριξει ενα μαθημα για κανα 10 λεπτο μεχρι να συνδεθει η ψηφιακη του σχεση ζωης