Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Αφού άλλα συζητάμε τόση ώρα τι σχέση έχει αυτό δηλαδη?
Ποια άλλα μωρ μλκ μου και 'σύ, δε βλέπεις τι γίνεται τόσες σελίδες για τη μαλακία που έγραψε ο βλάκας και έχουν λυσσάξει να αλλάξουν το νόημα για να μη φανεί ποσό μαλακάς είναι ο κολαούζος του;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Tι γινεται εδω μεσα ρε?:2funny::2funny::2funny::2funny:
Μηπως ειναι μελος ο Θανουλης και γραφει εδω:think::confused::confused::confused:
εσυ μωρη γαμιολα επιασες καμιά δουλειά και χάθηκες ;
μαζευεις χωμα απο τις γλαστρες και βαζεις στην μηχανη να κανεις καφεδες ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Tι γινεται εδω μεσα ρε?:2funny::2funny::2funny::2funny:
Μηπως ειναι μελος ο Θανουλης και γραφει εδω:think::confused::confused::confused:
στάνταρ είναι μέλος ο θάνος

αλλα τον έχω για να παρακολουθεί κατι αναμεσα σε ενημερωση για χέσιμο και σε ενημέρωση για τραβέλια :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Δεν σε εχω αναγκη ρε....εχουμε και εμεις ελιες κατω στα πατρια εδαφη...500 ευρω τον ντενεκε θα πουλαω σε κατι ηλιθια μουνοπανα σαν τον Βλακοκ!!!Θα τους δωσω και κουπονακι ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ πας 20 ευρω!!!:wanker:
Τενεκές;;πλεμπαιοι
Εμείς μιλάμε για κυβικά κ άλλοι γαμαν τη συζήτηση με τενεκεδες:confused: ..
Ευχαριστουμε κε Βαρδινογιάννη που δεν σάς έλεγχοι το κράτος κ μπορώ να έχω πετρέλαιο στα δύο ευρώ το λίτρο να πηγαίνω βόλτα με το John Deere την Σούλα μου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ποια άλλα μωρ μλκ μου και 'σύ, δε βλέπεις τι γίνεται τόσες σελίδες για τη μαλακία που έγραψε ο βλάκας και έχουν λυσσάξει να αλλάξουν το νόημα για να μη φανεί ποσό μαλακάς είναι ο κολαούζος του;;;
Η συζήτηση δεν αφορά αυτό αλλά την αισχροκέρδεια των διυλιστηρίων.

Δηλαδή όλα τα επιχειρήματα σου ήταν για το ποστ του?

Έλα μωρέ τώρα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
εντωμεταξυ ο αλλος που εχει τυλιχτει με τα καλωδια του pc και χυνει πανω στο πληκτρολογιο κοιτωντας την οθονη με το σεμεδακι επανω
κρυφοκοιταει και δεν μπαινει να γραψει , γιατι το γκανιαν του ο ΝΔκρατης ξεβρακωτος τρωει πουτσα ..
Σου λεει άσε μην με μπλεξουν με τον μαλάκα που ειναι και αυτος ΝΔ και λεει τις μαλακιες μια πισω απο την αλλη
Ρε χαζοβιόλη, νομίζεις ότι εγώ έχω ανάγκη πατρονάρισμα ή να γίνω μέλος σε κανένα σκυλολόι σαν το δικό σου ή ο Αλεξ να γίνει σαν τα μούτρα σου;;

Για τον ηλίθιο τον Χελρειζερ το γιουσουφάκι σου που έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να καταλάβει ότι ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΕΦΚ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ έχεις να γράψεις κάτι ή είσαι ΚΟΤΟΥΛΑ και 'σύ τύπου τραλαλακη;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
εσυ μωρη γαμιολα επιασες καμιά δουλειά και χάθηκες ;
μαζευεις χωμα απο τις γλαστρες και βαζεις στην μηχανη να κανεις καφεδες ;
Ωπα,μην δινεις ιδεες σε γνωστα μελη για να μην ψαχνουν προσφορες καφε στα σουπερ μαρκετ:woldman::confused::confused::confused::coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Πάντως δεν είναι εισαγωγή και εμπορία έτοιμου πετρελαίου, αμόλυβδης κλπ κλπ, γι αυτό ενδιάμεσα υπάρχει η δραστηριότητα του διυλιστηρίου. Το αν μπορούν να το ελέγξουν και μέχρι που πιστεύω έχει να κάνει με το αν αποφασίσουν οι πετρελαιάδες να κλείσουν τις κάνουλες αντίο ζωή, όλοι αυτοί οι μαλακές τριγύρω θα ουρλιάζουν σαν κοπρίτες (που είναι).

Τεσπα, με τους ηλίθιους δε μπορώ να τα βάλω και πολύ, έχω αλλεργία, έπεσε όλο το σκυλολόι τώρα να καθόμαστε να παίζουμε με τις λέξεις ενώ η ιστορία ξεκίνησε από το ένα γιουσουφάκι που έγραψε την παπαρια του μήνα (τουλάχιστον).
Να σου δώσω ανάλογο παράδειγμα. Εισάγει ο Λούλης σιτάρι και παράγει δέκα είδη αλεύρων. Αν πει τέρμα οι μυλοι, το πιο λαϊκό τρόφιμο, το ψωμι, θα πάψει να παράγεται. Θα πέσει η κυβέρνηση.
Μπορεί να τον ελέγξει; Ανα πάσα στιγμή. Από την ώρα που βάζει στα αμπάρια FOB το σιταρι στην Οδησσό.
Φύλλο και φτερό μπορούν να τον κάνουν, μέχρι να περάσει το φαρινάπ την πυλη του εργοστασίου, καθ' οδον για Σκλαβενίτη.
Γιατί δεν τον κάνουν; Γιατί χρηματοδοτει πολιτικούς. Με πολλούς τρόπους.
Ο Βαρδινογιάννης είναι ακόμα ισχυρότερος. Αυτός χρηματοδοτεί Πρωθυπουργούς.
Τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Παιδια ας πει καποιον στον πουστρακο οτι εχει δικιο γιατι τον βλεπω να κανει καμμια τρελα....τον εγραψε στα αρχιδια του και ο μοντερατορας που βριζει συνεχεια,οι ΜΠΟΤΑΝΕΣ δεν του λενε καλημερα και στο κωλοχωρι που ζει δεν εχει Πακια να ανακουφισει.:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Τενεκές;;πλεμπαιοι
Εμείς μιλάμε για κυβικά κ άλλοι γαμαν τη συζήτηση με τενεκεδες:confused: ..
Ευχαριστουμε κε Βαρδινογιάννη που δεν σάς έλεγχοι το κράτος κ μπορώ να έχω πετρέλαιο στα δύο ευρώ το λίτρο να πηγαίνω βόλτα με το John Deere την Σούλα μου
1.80 έχει μην είσαι αρνητικός και τοξικός

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Νιπλη ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ λεει οτι ειμαι γιουσουφακι σου!!!Θα τρελαθωωωωωωωωωωω!!!!:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Να σου δώσω ανάλογο παράδειγμα. Εισάγει ο Λούλης σιτάρι και παράγει δέκα είδη αλεύρων. Αν πει τέρμα οι μυλοι, το πιο λαϊκό τρόφιμο, το ψωμ, θα πάψει να παράγεται. Θα πέσει η κυβέρνηση.
Μπορεί να τον ελέγξει; Ανα πάσα στιγμή. Από την ώρα που βάζει στα αμπάρια FOB το σιταρι στην Οδησσό.
Φύλλο και φτερό μπορούν να τον κάνουν, μέχρι να περάσει το φαριν απ την πυλη του εργοστασίου, καθ' οδον για Σκλαβενίτη.
Γιατί δεν τον κάνουν; Γιατί χρηματοδοτει πολιτικούς. Με πολλούς τρόπους.
Ο Βαρδινογιάννης είναι ακόμα ισχυρότερος. Αυτός χρηματοδοτεί Πρωθυπουργούς.
Τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται.
Α γεια σου, ακριβώς αυτό. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον έλεγχο και των Βαρδινογιάννηδων που γράφει και ο @Saul "σκοντάφτει" ακριβώς εδώ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Παιδια ας πει καποιον στον πουστρακο οτι εχει δικιο γιατι τον βλεπω να κανει καμμια τρελα....τον εγραψε στα αρχιδια του και ο μοντερατορας που βριζει συνεχεια,οι ΜΠΟΤΑΝΕΣ δεν του λενε καλημερα και στο κωλοχωρι που ζει δεν εχει Πακια να ανακουφισει.:confused:
Έβρισα πουθενά οικογένειες Θεία ή οτιδήποτε αντίστοιχο ρε ανάρχιδο γιουσουφάκι;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
1.80 έχει μην είσαι αρνητικός και τοξικός
Βάζω το καλό πετρέλαιο διότι η Σουλαρα θέλει γκάζια με το νέο παπουτσωμένο μου ελαφάκι
Το φόρεσα κ καμπίνα οπότε δεν την καίει κ ο ήλιος πλέον

Αλλά κ πάλι μη ξεχνιόμαστε Ευχαριστουνε κε Βαρδινογιάννη κ ξέρουμε ότι όχι μόνο ο κος εφοπλιστής λασκααριδης έχει χεσμενο τον πρωθυπουργό αλλά κ εσύ ακόμα ..κ πάλι ευχαριστουμε κε Βαρδινογιάννη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Νιπλη ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ λεει οτι ειμαι γιουσουφακι σου!!!Θα τρελαθωωωωωωωωωωω!!!!:2funny:
βαλε κανα ποστ που με εκραζες με τα τραβέλια να του περάσει .. να τα ξεχασει ολα και να ασχοληθει μαζι μου :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Έβρισα πουθενά οικογένειες Θεία ή οτιδήποτε αντίστοιχο ρε ανάρχιδο γιουσουφάκι;
Παει ο πουστρακος το καψε τελειως....απο τοτε που τον εγραψε στο μουνι της η κιουρια Χατζη και δεν τον πηρε παρανυφακι η ΤΕΑ εχει λαλησει εντελως.:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Α γεια σου, ακριβώς αυτό. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον έλεγχο και των Βαρδινογιάννηδων που γράφει και ο @Saul "σκοντάφτει" ακριβώς εδώ.
Δεν μπορεί κανένας από αυτους να σταματήσει τίποτα. Αυτοί είναι χονδρέμποροι και όχι περιπτεράδες.

Έχουν συμβάσεις που τις έχουν φτιάξει νομικοί και με το κράτος και με ιδιώτες. Έχουν συμφέρονται σε ομίλους και εταιρείες που βασίζονται στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας.

Εκτός αν νομιζεις οτι ο βαρδινογιάννης ζει μονο απο την μοτορ οιλ. Μεσα στον ομιλο εκτος απο την λπσ κοραλ και τα πετρελαιοειδή είναι τραπεζες και μεχρι και η χαρτοπετσετα σου μπορει να ειναι συμφερότνων του.

Δεν κλείνει τίποτα γιατί ούτε αυτός μπορει....όταν σου ανήκει η χώρα στο 60% δεν μπορείς να κλείσεις την πόρτα και να χάσεις τα κλειδιά. Αυτά είναι λαικισμοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βάζω το καλό πετρέλαιο διότι η Σουλαρα θέλει γκάζια με το νέο παπουτσωμένο μου ελαφάκι
Το φόρεσα κ καμπίνα οπότε δεν την καίει κ ο ήλιος πλέον

Αλλά κ πάλι μη ξεχνιόμαστε Ευχαριστουνε κε Βαρδινογιάννη κ ξέρουμε ότι όχι μόνο ο κος εφοπλιστής λασκααριδης έχει χεσμενο τον πρωθυπουργό αλλά κ εσύ ακόμα ..κ πάλι ευχαριστουμε κε Βαρδινογιάννη
και εγώ το καλό βάζω το θέρμανσης :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
βαλε κανα ποστ που με εκραζες με τα τραβέλια να του περάσει .. να τα ξεχασει ολα και να ασχοληθει μαζι μου :coffee:
Ερωτηση....ηταν περισσοτερο μαλακας σαν Μαξιμος ή τωρα σαν Βλακοκ;

Δευτερη ερωτηση.....υπαρχει πιο μπουστικο αβαταρ απο αυτο του Βλακοκ στην ιστορια του σαι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Ρε τον αναρχιδο το Νίπλη, δε μπορεί να σταματήσει να γλωσσοφιλιάζεται με το γιουσουφάκι του ή έχει καταντήσει τραλαλακης και "μ έχει βάλει ιγκνορ λίστ" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom