Ο λαος κοιταει παντα την κωλαρα του.οτι πει ο λαος....
Οι υπολοιποι τα λουζόμαστε,ομως χαιρομαστε με την πλειοψηφια και τις αποφασεις της.
Ο λαος κοιταει παντα την κωλαρα του.οτι πει ο λαος....
ετσι δεν γινεται στις σημερινες "δημοκρατιες"?Ο λαος κοιταει παντα την κωλαρα του.
Οι υπολοιποι τα λουζόμαστε,ομως χαιρομαστε με την πλειοψηφια και τις αποφασεις της.
Τι ψαχνεις ρε τυπε ακομα και οι ιθαγενεις στην Ινδονησία εχουν τρένα με 350χλμ την ωρα.Είχε τελικά η δεν είχε τηλε διοίκηση στα Τέμπη?
Χ.Σταϊκούρας: «Τέλος η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης με τηλεδιοίκηση αλλά θα έχουμε κάνει τα έργα μέχρι το 2026»! (upd)
«Υπάρχει περίπτωση οι ζημιές να υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια»www.pronews.gr
Θεικο μουνι Οχι για μενα, για τον εγγονο μου λεωΩΝΣΓ!!
ΩΝΣΓ!!!
Λετονία: Νέα πρωθυπουργός της χώρας η Εβίκα Σιλίνα
Το κοινοβούλιο της Λετονίας ψήφισε σήμερα την Εβίκα Σιλίνα του κεντροδεξιού κόμματος Νέα Ενότητα ως την επόμενο πρωθυπουργό της χώρας αυτής της Βαλτικής,www.newsit.gr
Έτσι μας λένε τουλάχιστον...Τι ψαχνεις ρε τυπε ακομα και οι ιθαγενεις στην Ινδονησία εχουν τρένα με 350χλμ την ωρα.
Αλλα δεν εχουν δημοκρατία και μπολιτισμο
Έλα ντε?!Τι τους έκανε ο γλυκούλης?Παιδιά τι σας έχει πιάσει με τον Κούλη και τον έχετε κάνει πρώτο νήμα στο site; Μπαίνω να δω ενημέρωση για καμιά γκόμενα, μπουρδελακι κλπ και φάτσα κάρτα ο ΚΟΥΛΗΣ. Που κολλάει ο Μητσοτάκης με την ορθώς εννοουμενη έννοια του sex;
Μην παρεξηγηθεί κανένας απορία εκφράζω.
Tι να την κανει ρε μπαρμπα ο εγγονος σου αυτην παλι???Θεικο μουνι Οχι για μενα, για τον εγγονο μου λεω
σοβαρα τωρα?Είχε τελικά η δεν είχε τηλε διοίκηση στα Τέμπη?
Χ.Σταϊκούρας: «Τέλος η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης με τηλεδιοίκηση αλλά θα έχουμε κάνει τα έργα μέχρι το 2026»! (upd)
«Υπάρχει περίπτωση οι ζημιές να υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια»www.pronews.gr
Είσαι έντονα πολιτικοποιημένος τύπε. Έχεις άποψη, κρίση και σοβαρά επιχειρήματα.οχι και καλα,λογω ΠΑΟΚ και μονο!
Tα γνωστα επιχειρηματα των γνωστων τύπων, που επιδεικνυουν την "ευαισθησια" τους για τον ανθρωπινο πονο, ευχομενοι να παθει κακο όποιος δεν συμφωνει μαζι τους. Εχουμε πει εκατο φορες, οτι τους τοξικους αυτους ανθρωπους, που βγαζουν φαρμακι "επικαλουμενοι" την ....ευαισθησια, πρεπει να τους αποφευγουμε στη ζωη μας. Ενας απο αυτους, ειναι τουτος εδω. Και αυτο αποτελεί συμβουλη εκ μερους μου για οσους μας διαβαζουν.Να έρθει στο δικό σου σπίτι το παιδί σου σε κάσα και να σου πούνε " συγγνώμη λάθος έγινε, λυπάμαι πολύ" ή να πλημμυρίσει το σπίτι σου και να γεμίσει λάσπες και σκατά.
Εκτός από το να βάζεις την ουρά σου στην σουφρα σου χασοδικη...την βγάζεις μόνο όταν μιλάς για άλλους.Tα γνωστα επιχειρηματα των γνωστων τύπων, που επιδεικνυουν την "ευαισθησια" τους για τον ανθρωπινο πονο, ευχομενοι να παθει κακο όποιος δεν συμφωνει μαζι τους. Εχουμε πει εκατο φορες, οτι τους τοξικους αυτους ανθρωπους, που βγαζουν φαρμακι "επικαλουμενοι" την ....ευαισθησια, πρεπει να τους αποφευγουμε στη ζωη μας. Ενας απο αυτους, ειναι τουτος εδω. Και αυτο αποτελεί συμβουλη εκ μερους μου για οσους μας διαβαζουν.
Φημες όπως η 16 ωρες εργασίας στο 27ωρο..