Νατοςςςς ηρθεεεεΌπως την προηγούμενη φορά που προέβλεπες ότι ο Μητσοτάκης με τους συμβούλους του θα πάρουν δρόμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Καλώς το αγόρι πόζα....
Καλώς σας βρήκα και πάλι.
Εφέτος τον χειμώνα είμαι αποφασισμένος να δώσω μάχη υπέρ του Κουτσούμπα!
Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν με ενδιαφέρειΣου έχω παραθέσει πολλές φορές, και δεν μου απαντάς. Είχες πει ότι αν ήσουν ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφιζες τον Κασελακη επειδή είναι πουστης. Αφήνεις όμως έτσι υπονοούμενο για την σεξουαλική ταυτότητα του κυρίου Κυριάκου τον οποίον ψηφίζεις. Τον κύριο Κυριάκο τον ψηφίζεις για τον ίδιο λόγο που θα ψηφιζες τον Κασελακη; Απάντηση με επιχειρήματα θέλω.
Η σεξουαλική προτίμηση οποιουδήποτε
Είτε πολιτικού είτε φίλου είτε αντιπάλου είτε οτιδήποτε
Απαντώ μόνο στο γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη όταν το λένε συριζαίοι
Και δεν κοιτάνε τον υποψήφιο πρόεδρο τους
Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και μία αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι μία σοσιαλδημοκρατική παράταξη
Ο κασελάκης πιστεύω ότι θα πάει το ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί σε τέτοια κατεύθυνση
Και αν δεν έπρεπε να γίνω μέλος του συριζα θα πήγαινα να τον ψηφίσω
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι αν σου γίνει ο πάτοςΚαι οταν ξυπνσες απο το ονειρο σου...ξανα παρακαλουσες την Χατζη να στον καρφωσει.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.177
- Πόντοι
- 2.606
Να μας καλέσεις και μια δυο μέρες αστέρα να μυρίσουμε λίγο Χάι λάιφ πριν ενταχθείς στον αγώνα όμως και χάσουμε την άκρη....Καλώς σας βρήκα και πάλι.
Εφέτος τον χειμώνα είμαι αποφασισμένος να δώσω μάχη υπέρ του Κουτσούμπα!
Μιλάω συνολικά από τότε που ήμουνα νέος μέχρι σήμεραΓιατι; των δεξιων το ιδιο επιχειρημα δεν ειναι για τις κυβερνησεις Πασοκ και Συριζα;
Πέρασαν πολλές κυβερνήσεις
Οι κυβερνήσεις που πέρασαν συνολικά έφεραν την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι παλιά
Με περιόδους βέβαια που το επίπεδο έπεφτε
Όπως 73-74 με πετρελαϊκή κρίση
Όπως περίοδοι 85 με 90 με το πρόγραμμα λιτότητας του Παπανδρέου Σημίτη
Όπως από το 2008 μέχρι περίπου το 17 που η κριση ήταν παγκόσμια αλλά έπληξε πολύ ορισμένες χώρες όπως στην Ελλάδα
Στις περιόδους αυτές έπεφτε το βιοτικό επίπεδο
Συνολικά όμως έχει ανέβει πάρα πολύ
Ξανά λέω από τότε που ήμουνα και λόγω ονόματος σου που είμαστε μικροί
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.759
- Πόντοι
- 18.496
750 χιλιαρικα?????????????Ο Κουρέτας ειναι αντιπολιτευση!
Τα δεξια φερέφωνα;
Δεν εχει ανταγωνισμό ο Αγοραστός!
Ο Αγοραστός νοίκιαζε κτίριο δικο του στο ΙΚΑ και λάμβανε απ το κρατος 750.000€ το χρονο.
Τα συμπεράσματα δικα σας.
Γιάννης κερνάει Γιάννης πινει
το empire state building noikiαζε να πουμε το μουνι?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Μια χαρά τα λέει, κανόνισε να κρακάρεις και 'σύ μετά τον Σαούλ μας.
Καντηλια που θες βρε πουστη για να στρωσεις
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.303
- Πόντοι
- 3.656
Α εδώ είσαι; Νομίζαμε ότι έμεινες ξερός με την είδηση ότι κόψανε το μάρκετ πας…Όπως την προηγούμενη φορά που προέβλεπες ότι ο Μητσοτάκης με τους συμβούλους του θα πάρουν δρόμο
Και πολύ άργησες με τόσες καταστροφές έχουν μείνει οι κατουρημένες ποδιές χωρις σκουπισμα…
Γρήγορα στο πόστο σου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.116
- Πόντοι
- 26.141
Περίμενε λίγο ακόμα κ με μπατζανακη θα αρμενιζουμε μπουεναβερντουρα όταν εδώ κάποιοι θα παγώνουν από το ψωφοκρυο χωρίς να μπορούν να βάλουν πετρέλαιοΜπρο μου τι γίνεται εδώ, για δώσε αναφορά.
Ποιά ναυάγια ξεκαλοκαίριασαν εδώ κλαψουρίζοντας;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.303
- Πόντοι
- 3.656
Για πες…..Μια χαρά τα λέει, κανόνισε να κρακάρεις και 'σύ μετά τον Σαούλ μας.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεταιΑ εδώ είσαι; Νομίζαμε ότι έμεινες ξερός με την είδηση ότι κόψανε το μάρκετ πας…
Και πολύ άργησες με τόσες καταστροφές έχουν μείνει οι κατουρημένες ποδιές χωρις σκουπισμα…
Γρήγορα στο πόστο σου
Σήμερα ανακοινώθηκε το market pass
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Α, Ζερβά ψήφισες λόγω μπαοκ και καλά;Αυτές οι εκλογές είναι τεράστια ευκαιρία οι μούνηδες που κυβερνούν με τόσο ξεδιάντροπη έπαρση να πάρουν ένα πολύ σκληρό μάθημα πως είτε αλλάζουν είτε βουλιάζουν...οτιδήποτε άλλο ,θα τους δώσω χίλια δίκια μετά ...το νου σας τι θα ρίξετε στις κάλπες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι,παρότι ο Μπουτάρης γουστάρει αρης
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.303
- Πόντοι
- 3.656
Μέχρι τον 12/23;Δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Σήμερα ανακοινώθηκε το market pass
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Ο ηλίθιοςΤύπε νταντε μηπως να εξηγουσες και τι εννοεις?
Για τέτοια διάνοια μιλάμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε γαμημενε που στο διαολο ειδες οτι κερδισατε με 23 μοναδες διαφορα? Ουτε 1% δεν αυξηθηκε το ποσοστο σας.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Σε ειπε χωρατατζη ρε μαλακα,λες και εισαι κανας συνταξιουχος σε καφενειο που μετα απο 5 τσιπουρα κανει χιουμορ δεκαετιας 70
Ωχ ωχ ωχ (κοντιζας )Για πες…..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
ΚΡΑΚ.Θα υπάρξει αν βρεθούν στοιχεία απο την έρευνα που θα γίνει...αλλιώς γιατί γίνεται έρευνα για το θεαθήναι?
Επειδή όμως είσαι γλίτσας και πας να μου το γυρίσεις τραμπάλα ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι μπορεις να με χαρακτηρίσεις εμένα έτσι...
και επειδή πρέπει να έιμαι απο τους λίγους που έχουν εκφράσει 1000 φορές τις αποψεις τους για τον κασιδιάρη τις χρυσές αυγες....
αντε κανε τη βολτα σου μωρε μαλάκα που θα μου πεις εμενα να ξεπλυνω τον κασιδιάρη...πλυντήριο του κώλου καθομαι και συζητάω μαζί σου.
σου διευκρίνισα πριν καταδικαστεί...αλλά κάνεις ότι δε τα βλέπεις.
άντε να μιλήσεις με τον ντάμα ή να ανταλλάξεις βρισιές με συριζαίους γιατί για σοβαρή συζήτηση δεν τραβάς.
καμένε μεσημεριάτικα
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.071
- Πόντοι
- 1.106
Ναι γιατί με 90% αποχη δε θα βρισκανε τροπο με κανα νομοθετημα του κωλου να κυβερνήσουνεΕργασιακά: Κόβεται το «διπλό» της Κυριακής - Υποχρεωτική εργασία με μειωμένη υπερωρία στο 40%
Με το νομοσχέδιο Γεωργιάδη η ευθύνη για τον ημερήσιο χρόνο εργασίας περνάει στον εργοδότη. Πριν κλείσει 100 ημέρες στην εξουσία και πριν ακόμη περάσει από τη Βουλή το σχετικό Νόμο, η κυβέρνηση κατόρθωσε να επιβάλει την 6ήμερη-υποχρεωτική εργασία, αλλά και να καθιερώσει και την Κυριακή σαν...www.ieidiseis.gr
Μπράβο Άδωνι.
Ξεκολιασμα σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν και ήθελαν παραλία κ φραπέ.
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Παιδιά τι σας έχει πιάσει με τον Κούλη και τον έχετε κάνει πρώτο νήμα στο site; Μπαίνω να δω ενημέρωση για καμιά γκόμενα, μπουρδελακι κλπ και φάτσα κάρτα ο ΚΟΥΛΗΣ. Που κολλάει ο Μητσοτάκης με την ορθώς εννοουμενη έννοια του sex;
Μην παρεξηγηθεί κανένας απορία εκφράζω.
Μην παρεξηγηθεί κανένας απορία εκφράζω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις