Παιδιά τι σας έχει πιάσει με τον Κούλη και τον έχετε κάνει πρώτο νήμα στο site;
Aν δεν σχολιασουμε το ρδελο του, τοτε τι ?
Παιδιά τι σας έχει πιάσει με τον Κούλη και τον έχετε κάνει πρώτο νήμα στο site;
εφαγε την καραμουζα ο δικος σου που πουλουσε μουρη με τα 2 δισ δανεικα και τελικα θα το δωσει ..Δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Σήμερα ανακοινώθηκε το market pass
κρακ πρέπει να καπνίζει κάποιος για να βγάλει νόημα με αυτά που διαβάζουμε.
Σου λειψε ε;που εισαι τυπαρα σε ψαχνω εδω και μερες τι νεα απο κολομπιανα;
Καλα ήμασταν οσο ελειπεςΡε τύπε, εγω ειπα οτι θα επανεκλεγεί. Εσυ λες οχι. Σε 20 μερες εχει εκλογες, θα δουμε ποιος εχει δικιο. Τι συζηταμε ακριβως? Αν ΠΡΕΠΕΙ να επανεκλεγει? Σοβαρα τωρα?
ενταξει μωρε , τους εφαγε καποιους μηνεςΜέχρι τον 12/23;
Ε για την αποχή το λέω κ εγώ.Ναι γιατί με 90% αποχη δε θα βρισκανε τροπο με κανα νομοθετημα του κωλου να κυβερνήσουνε
Δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέχρι Οκτώβριο θα δώσουν με εφάπαξ δόση, λόγω παράτασης των φορολογικών δηλωσεων. Το είχαν δηλώσει από τον Αύγουστο. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου πάει ακλαφτο. Που ίσως το δώσουν κατ' εξαίρεση μόνο στη Θεσσαλία.εφαγε την καραμουζα ο δικος σου που πουλουσε μουρη με τα 2 δισ δανεικα και τελικα θα το δωσει ..
Γιατι αλλα ελεγε ο Χατζηδάκης μπαρμπα μου
το μουνάκι νόμιζε ότι θα πω δεν έδωσε και θα μου ανοίξει τα μάτια με κανένα copy paste απο αυτά που ξέρει καλάενταξει μωρε , τους εφαγε καποιους μηνες
Θα σου πουν τωρα ομως .. απο το τίποτα εδωσε κατι
Αυτο θελουν αυτοι , αυτο το παιχνιδι , παρουσιαση καταστροφικης περίπτωσης για να φανε αμασητη την αμεσως καλυτερη λυση
ποσα δινει αυτο?ενταξει μωρε , τους εφαγε καποιους μηνες
Θα σου πουν τωρα ομως .. απο το τίποτα εδωσε κατι
Αυτο θελουν αυτοι , αυτο το παιχνιδι , παρουσιαση καταστροφικης περίπτωσης για να φανε αμασητη την αμεσως καλυτερη λυση
οχι και καλα,λογω ΠΑΟΚ και μονο!Α, Ζερβά ψήφισες λόγω μπαοκ και καλά;
τωρα παρε τ αρχιδια μου , εφυγε ο Νταιμα να μας πει με πινακες στατιστικα και αλγορίθμουςποσα δινει αυτο?
Πρεπει να βγαλουν ενα μαρκετ πας με ΑΙ, να υπολογιζει ποσο πλεμπαιος εισαι και να βγαζει το αντιστοιχο ποσοτωρα παρε τ αρχιδια μου , εφυγε ο Νταιμα να μας πει με πινακες στατιστικα και αλγορίθμους
ειχα και κατι αποριες για την προσωπικη διαφορα,οχι τον μπουστη,παντα λαθος ωρα φευγει!τωρα παρε τ αρχιδια μου , εφυγε ο Νταιμα να μας πει με πινακες στατιστικα και αλγορίθμους
εκανε καμια μεταγραφη?οχι και καλα,λογω ΠΑΟΚ και μονο!
Οχι,ειναι η γνήσια δεξια,που δεν αφηνει τα γαλάζια της παιδια ετσι ακάλυπτα και που με αριστερα πηγαμε 80 χρονια πισω.750 χιλιαρικα?????????????
το empire state building noikiαζε να πουμε το μουνι?
οτι πει ο λαος....Οχι,ειναι η γνήσια δεξια,που δεν αφηνει τα γαλάζια της παιδια ετσι ακάλυπτα και που με αριστερα πηγαμε 80 χρονια πισω.
Ειναι επισης ο λογος που πιστευω πως θα ξαναεκλεγει ο Αγοραστός,διοτι πρωτου ονομάσουν τις νομαρχίες περιφέρειες,Νομάρχης Λαρισας ηταν ο Λουκάς κατσαρός,ξανα ΝΔ.Ο Αγοραστός ηταν ο πρωτος περιφερειάρχης ως τίτλος,ομως η ΝΔ διοικεί-λυμαίνεται τον μεγαλυτερο νομο της Θεσσαλίας για πανω απο 20 χρονια