Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Σήμερα ανακοινώθηκε το market pass
εφαγε την καραμουζα ο δικος σου που πουλουσε μουρη με τα 2 δισ δανεικα και τελικα θα το δωσει ..
Γιατι αλλα ελεγε ο Χατζηδάκης μπαρμπα μου

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Κοίτα να δεις, το σκέφτηκα και αυτό και σκέφτηκα να προτείνω στον Αντισθένη να ανοίξει σελίδα κριτικών, για όσους πολιτικούς αναφέρονται εδώ, τουλάχιστον να το διασκεδάζουν, δηλ θα τον συναντουσες ξανά: Σιγουρα - Ισως - Με τίποτα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.730
Πόντοι
6.256
που εισαι τυπαρα σε ψαχνω εδω και μερες :wanker::wanker::wanker:τι νεα απο κολομπιανα;

boa constrictor lol GIF by Justin Gammon
Σου λειψε ε;
Ρε τύπε, εγω ειπα οτι θα επανεκλεγεί. Εσυ λες οχι. Σε 20 μερες εχει εκλογες, θα δουμε ποιος εχει δικιο. Τι συζηταμε ακριβως? Αν ΠΡΕΠΕΙ να επανεκλεγει? Σοβαρα τωρα?
Καλα ήμασταν οσο ελειπες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
ενταξει μωρε , τους εφαγε καποιους μηνες

Θα σου πουν τωρα ομως .. απο το τίποτα εδωσε κατι

Αυτο θελουν αυτοι , αυτο το παιχνιδι , παρουσιαση καταστροφικης περίπτωσης για να φανε αμασητη την αμεσως καλυτερη λυση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.026
Πόντοι
2.356
εφαγε την καραμουζα ο δικος σου που πουλουσε μουρη με τα 2 δισ δανεικα και τελικα θα το δωσει ..
Γιατι αλλα ελεγε ο Χατζηδάκης μπαρμπα μου
Δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέχρι Οκτώβριο θα δώσουν με εφάπαξ δόση, λόγω παράτασης των φορολογικών δηλωσεων. Το είχαν δηλώσει από τον Αύγουστο. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου πάει ακλαφτο. Που ίσως το δώσουν κατ' εξαίρεση μόνο στη Θεσσαλία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.305
Πόντοι
3.656

Αυτο θελουν αυτοι , αυτο το παιχνιδι , παρουσιαση καταστροφικης περίπτωσης για να φανε αμασητη την αμεσως καλυτερη λυση
το μουνάκι νόμιζε ότι θα πω δεν έδωσε και θα μου ανοίξει τα μάτια με κανένα copy paste απο αυτά που ξέρει καλά

τελικά κατέληξε να με την ψωλή καπέλο

και μάλιστα σε ότι σάιτ διαβάζω λέει μέχρι το Οκτώβριο όχι τον Δεκέμβριο. Πρέπει να έριξαν τρελό γέλιο όταν το αποφάσιζαν αυτό το μέτρο σο υπουργικό συμβούλιο :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406

ποσα δινει αυτο?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
τωρα παρε τ αρχιδια μου , εφυγε ο Νταιμα να μας πει με πινακες στατιστικα και αλγορίθμους
Πρεπει να βγαλουν ενα μαρκετ πας με ΑΙ, να υπολογιζει ποσο πλεμπαιος εισαι και να βγαζει το αντιστοιχο ποσο:2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
τωρα παρε τ αρχιδια μου , εφυγε ο Νταιμα να μας πει με πινακες στατιστικα και αλγορίθμους
ειχα και κατι αποριες για την προσωπικη διαφορα,οχι τον μπουστη,παντα λαθος ωρα φευγει!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.143
Πόντοι
1.056
750 χιλιαρικα?????????????
το empire state building noikiαζε να πουμε το μουνι?:2funny:
:2funny:
Οχι,ειναι η γνήσια δεξια,που δεν αφηνει τα γαλάζια της παιδια ετσι ακάλυπτα και που με αριστερα πηγαμε 80 χρονια πισω.

Ειναι επισης ο λογος που πιστευω πως θα ξαναεκλεγει ο Αγοραστός,διοτι πρωτου ονομάσουν τις νομαρχίες περιφέρειες,Νομάρχης Λαρισας ηταν ο Λουκάς κατσαρός,ξανα ΝΔ.Ο Αγοραστός ηταν ο πρωτος περιφερειάρχης ως τίτλος,ομως η ΝΔ διοικεί-λυμαίνεται τον μεγαλυτερο νομο της Θεσσαλίας για πανω απο 20 χρονια

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.765
Πόντοι
18.496
Οχι,ειναι η γνήσια δεξια,που δεν αφηνει τα γαλάζια της παιδια ετσι ακάλυπτα και που με αριστερα πηγαμε 80 χρονια πισω.

Ειναι επισης ο λογος που πιστευω πως θα ξαναεκλεγει ο Αγοραστός,διοτι πρωτου ονομάσουν τις νομαρχίες περιφέρειες,Νομάρχης Λαρισας ηταν ο Λουκάς κατσαρός,ξανα ΝΔ.Ο Αγοραστός ηταν ο πρωτος περιφερειάρχης ως τίτλος,ομως η ΝΔ διοικεί-λυμαίνεται τον μεγαλυτερο νομο της Θεσσαλίας για πανω απο 20 χρονια
οτι πει ο λαος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom