Tα γνωστα επιχειρηματα των γνωστων τύπων, που επιδεικνυουν την "ευαισθησια" τους για τον ανθρωπινο πονο, ευχομενοι να παθει κακο όποιος δεν συμφωνει μαζι τους. Εχουμε πει εκατο φορες, οτι τους τοξικους αυτους ανθρωπους, που βγαζουν φαρμακι "επικαλουμενοι" την ....ευαισθησια, πρεπει να τους αποφευγουμε στη ζωη μας. Ενας απο αυτους, ειναι τουτος εδω. Και αυτο αποτελεί συμβουλη εκ μερους μου για οσους μας διαβαζουν.
1. Τις συμβουλές σου, απ'ό,τι βλέπω, συντριπτική πλειονότητα όσων σχολιάζουν εδώ τις γράφουν κάτω από το δεξιό τους αρχίδι.
2. Εσύ που αφήνεις σχόλια τύπου " να δοθούν επιδοτήσεις στα κανάλια, φυσικά " ή τύπου " τώρα ποιόν να μην ψηφίσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Θεό που έριξε νερό;" ή όλα εκείνα που έγραψες για το παιδί που δολοφονήθηκε στο πλοίο σε άλλο νήμα, έχεις ευαισθησία για κάτι;
Δηλαδή το πολύ πολύ,να μην είμαι ούτε εγώ ευαίσθητος, ούτε και εσύ. Ε και τι έγινε;
Τα βρίσκουμε και καλύτερα έτσι, όταν είμαστε και οι δύο βόδια.
3. Επίσης δεν καταλαβαίνω κάτι μαζί σου : κάθεσαι ολημερίς και γράφεις δεκάδες σχόλια, με τις πιο ακραίες επιχειρηματολογίες υπέρ της ΝΔ .
Δεν πας να το κάνεις πουθενά αλλού αυτό, σε κάνα φβ ή Τουίτερ, μπας και σε δει κανένας του κόμματος και σου κολλήσουν κάνα ένσημο;
Ή μήπως για να γράφεις εδώ δεν περιμένεις - προφανώς - κανένα κομματικό όφελος και το έχεις δει σαν ρητορικούς αγώνες ξέρω γω και βρίζεσαι με τους πάντες; Τι φάση;
Δηλαδή μου φαίνεται εξωφρενικό να είσαι ένας τύπος με 1) Πόκεμον προφίλ 2) σε ένα σάιτ που σκοπό έχουμε να γαμησουμε ,και να κάθεσαι όλη μέρα να υπερασπίζεσαι τον Κούλη.
Ή δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στην ζωή σου ή πιστεύεις ότι μας επηρεάζεις συμβουλεύοντάς μας.
Και τα δύο εξωφρενικά και εξίσου λυπηρά.