Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
διαφορετικη αποψη εχει ας πουμε για παραδειγμα το νικ ανεμοδουρας.....ως εκει ,την λεει ,καταγραφεται,ουτε προκαλει ,ουτε να την επιβαλλει θελει ,ουτε ζαλιζει πουτσες και μπαλες με στομφο .....και βεβαια ολοι μπορουμε να εχουμε λοιπον αποψη χωρις δυσανεξιες!
ετσι.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Τα εχουμε πει απο την αρχη....ενα ασυναισθητο αρχιδι μετριας νοημοσυνης και ανυπαρκτων ικανοτητων που το συστημα με τους image makers τον πουλαει στον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη ως αριστο ευφυη τεχνοκρατη.
ναι ρε μεχρι τελειας,αυτο ακριβως!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Δεν μπορει ανθρωπος που δεν δουλεψε ποτέ του
Που γελαει σε τοπους τραγωδίας
Που αστειευεται επισκεπτόμενος πλημμυρες σεισμους και φωτιες

Να δωσει την παραμικρη λυση σε οποιοδηποτε πρόβλημα.

Μονιμως τρέχει ΠΙΣΩ απο τις τραγωδίες,ποτε ΠΡΙΝ.
Νοσοκομεια ερειπια,δικαστηρια-ονειδος,δρομοι καρμανιολες-εγκληματικοτητα στα υψη,αισχροκερδεια στο ζενιθ,τραπεζες εταιρειες ενεργειας ασυδοτες ειναι η Ελλάδα του Μητσοτακη

Και μονο που διανοηθηκε να πει οτι "Η μαυριλα στον Εβρο ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ απο την καλη πορεία της οικονομίας",σημαινει οτι ειναι για το Δρομοκαιτειο και μάλιστα για την πτέρυγα των σοβαρων παθησεων.
Τυπε κανονισε τωρα να γραψει καμια ανακοινωση -λιβελο η ενωση δικαστων και εισαγγελεων που θα κατακεραυνωνει εσενα ,το σαη και ολα τα παλιοτομαρα που λιμναζουμε εδω μεσα!
υγ...και τον αντισθενη να ουμε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
διαφορετικη αποψη εχει ας πουμε για παραδειγμα το νικ ανεμοδουρας.....ως εκει ,την λεει ,καταγραφεται,ουτε προκαλει ,ουτε να την επιβαλλει θελει ,ουτε ζαλιζει πουτσες και μπαλες με στομφο .....και βεβαια ολοι μπορουμε να εχουμε λοιπον αποψη χωρις δυσανεξιες!
Αρα δεν εχεις προβλημα με την αντιθετη αποψη, αρκει να λεγεται χαμηλοφωνα?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
το μουνοπανο ειναι η μεγαλυτερη πληγη που εχει βρει την ελλαδα τα τελευταια 3000 χρονια....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Αρα δεν εχεις προβλημα με την αντιθετη αποψη, αρκει να λεγεται χαμηλοφωνα?
οχι ,ας την φωναζει οσο θελει,αρκει να μην προσπαθει με μαλαγανιες και τρικ του γραπτου λογου να μου την περασει και να μου την επιβαλλει.....ασε τις βλακεις ρε συ επιτελους....τα ιδια κανεις συνεχεια...πχ και τωρα ..που εγραψα ας πουμε το "χαμηλοφωνα", παλι με δημιουργια εντυπωσεων πας να πεις την παπατζα σου.....δεν περνανε αυτα εδω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το μουνοπανο ειναι η μεγαλυτερη πληγη που εχει βρει την ελλαδα τα τελευταια 3000 χρονια....
.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Το χειροτερο ειναι οτι μεχρι πρόσφατα ειχαμε μονο αυτον
Τα δυο τεραστια προβληματα της Ελλαδας ειναι το χρεος και η υπογεννητικοτητα. Σου προτεινε τιποτα καλυτερο πανω σε αυτα τα 2 προβληματα ο Μητσοτακης απο τον οποιοδηποτε αλλο, και δεν το πηρα χαμπαρι να τον ψηφισω και εγω;:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.986
Πόντοι
12.756
με την βαθμιδα τι γινεται ρε πουστη μου ...ακομα να την παρουμε :coffee:

Τα δυο τεραστια προβληματα της Ελλαδας ειναι το χρεος και η υπογεννητικοτητα. Σου προτεινε τιποτα καλυτερο πανω σε αυτα τα 2 προβληματα ο Μητσοτακης απο τον οποιοδηποτε αλλο, και δεν το πηρα χαμπαρι να τον ψηφισω και εγω;:confused:
Τι ψηφισες παππουλη ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Ρε τον γουρλη ρε.
Τιποτα δεν αφησε ορθιο.
Ακριβεια παντου κλεψιά αποσυνθεση κρατους
Koulis-Gantemis.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
με την βαθμιδα τι γινεται ρε πουστη μου ...ακομα να την παρουμε :coffee:

Τι ψηφισες παππουλη ;
Τα βυζια της Μπακοδημου στις πρωτες εκλογες και τον κωλο της Σοφιας Βεργκαρα στις δευτερες.:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
κατσε να το διαβασει ο Αλεξ και θα σου πω εγω
αυτουνου ρε μαλακα αμα του εβαζε κανεις ενα πιστολι στο κεφαλι και του ελεγε "διαλεξε θες να γλυψεις το μουνι της Μπελουτσι η την κωλοτρυπιδα του κουλη?" θα διαλεγε το δευτερο και μαλιστα θα ζηταγε να ειναι ο κουλης μετα απο ευκοιλια

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Tα γνωστα επιχειρηματα των γνωστων τύπων, που επιδεικνυουν την "ευαισθησια" τους για τον ανθρωπινο πονο, ευχομενοι να παθει κακο όποιος δεν συμφωνει μαζι τους. Εχουμε πει εκατο φορες, οτι τους τοξικους αυτους ανθρωπους, που βγαζουν φαρμακι "επικαλουμενοι" την ....ευαισθησια, πρεπει να τους αποφευγουμε στη ζωη μας. Ενας απο αυτους, ειναι τουτος εδω. Και αυτο αποτελεί συμβουλη εκ μερους μου για οσους μας διαβαζουν.

1. Τις συμβουλές σου, απ'ό,τι βλέπω, συντριπτική πλειονότητα όσων σχολιάζουν εδώ τις γράφουν κάτω από το δεξιό τους αρχίδι.

2. Εσύ που αφήνεις σχόλια τύπου " να δοθούν επιδοτήσεις στα κανάλια, φυσικά " ή τύπου " τώρα ποιόν να μην ψηφίσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Θεό που έριξε νερό;" ή όλα εκείνα που έγραψες για το παιδί που δολοφονήθηκε στο πλοίο σε άλλο νήμα, έχεις ευαισθησία για κάτι;
Δηλαδή το πολύ πολύ,να μην είμαι ούτε εγώ ευαίσθητος, ούτε και εσύ. Ε και τι έγινε;
Τα βρίσκουμε και καλύτερα έτσι, όταν είμαστε και οι δύο βόδια.

3. Επίσης δεν καταλαβαίνω κάτι μαζί σου : κάθεσαι ολημερίς και γράφεις δεκάδες σχόλια, με τις πιο ακραίες επιχειρηματολογίες υπέρ της ΝΔ .
Δεν πας να το κάνεις πουθενά αλλού αυτό, σε κάνα φβ ή Τουίτερ, μπας και σε δει κανένας του κόμματος και σου κολλήσουν κάνα ένσημο;
Ή μήπως για να γράφεις εδώ δεν περιμένεις - προφανώς - κανένα κομματικό όφελος και το έχεις δει σαν ρητορικούς αγώνες ξέρω γω και βρίζεσαι με τους πάντες; Τι φάση;

Δηλαδή μου φαίνεται εξωφρενικό να είσαι ένας τύπος με 1) Πόκεμον προφίλ 2) σε ένα σάιτ που σκοπό έχουμε να γαμησουμε ,και να κάθεσαι όλη μέρα να υπερασπίζεσαι τον Κούλη.

Ή δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στην ζωή σου ή πιστεύεις ότι μας επηρεάζεις συμβουλεύοντάς μας.
Και τα δύο εξωφρενικά και εξίσου λυπηρά.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
Τον τζενη-τζενη εκτός συμβουλίου ρε νιμού;
:confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
αυτουνου ρε μαλακα αμα του εβαζε κανεις ενα πιστολι στο κεφαλι και του ελεγε "διαλεξε θες να γλυψεις το μουνι της Μπελουτσι η την κωλοτρυπιδα του κουλη?" θα διαλεγε το δευτερο και μαλιστα θα ζηταγε να ειναι ο κουλης μετα απο ευκοιλια
Θέλει τόλμη να διαβεί ένας εν δυνάμει σφουγγοκωλαριος τα σκαλιά της Πειραιώς..
:vomit::vomit::vomit:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.843
Πόντοι
456

dantedmc