Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.303
- Πόντοι
- 12.756
Αν είναι να ζητήσω κάτι από το μέλος μπίρλας θα είναι κάποιο από τα βιντεάκια που έχει στην κατοχή του
Τωρα αμα θελει σε γαμαει για διασπορα ψευδών ειδήσεων
Αν είναι να ζητήσω κάτι από το μέλος μπίρλας θα είναι κάποιο από τα βιντεάκια που έχει στην κατοχή του
Δε τολμάει έχω μαρτυρίες μελών ότι τα έχει και δε τα μοιράζειΤωρα αμα θελει σε γαμαει για διασπορα ψευδών ειδήσεων
Ρε τύπε, έλεος, προφανώς και βρίσκουν οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, καταλαβαίνεις τη διαφορά ενός φόρουμ με 1000 μαλακές (οι υπόλοιποι είναι κλώνοι ως γνωστόν ) με ένα δημόσιο μέσο όπου παρακολουθούν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ εκατομμύρια κόσμος;;Φυσικά και είναι.
Εκτός αν γράφεις υπό ειδικές συνθήκες.....έχεις μια ip η οποία ταυτοποιείται σε 10 λεπτά.
Αν ο νόμος θέλει να σε βρει θα σε βρει....εδώ βρίσκουν τους νακροβαρόνους στην άλλη άκρη της γης....θα δυσκολευτούν να βρουν εσένα?
Τι διαφορά έχεις εσύ εδώ που λες ότι θέλεις με αυτήν την κοπέλα??? Αν ο εισαγγελέας θεωρήσει μπορεί να σε βρει.
Αλλά δεν είναι ωραία όταν βάζουμε τον εαυτό μας στην εξίσωση ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τον νόμο δεν έχει καμία διαφορά.Ρε τύπε, έλεος, προφανώς και βρίσκουν οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, καταλαβαίνεις τη διαφορά ενός φόρουμ με 1000 μαλακές (οι υπόλοιποι είναι κλώνοι ως γνωστόν ) με ένα δημόσιο μέσο όπου παρακολουθούν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ εκατομμύρια κόσμος;;
Αυτό που λέω και δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι τέτοιοι νόμοι θα έπρεπε να σε ενοχλούν είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός.Ρε τύπε, έλεος, προφανώς και βρίσκουν οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, καταλαβαίνεις τη διαφορά ενός φόρουμ με 1000 μαλακές (οι υπόλοιποι είναι κλώνοι ως γνωστόν ) με ένα δημόσιο μέσο όπου παρακολουθούν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ εκατομμύρια κόσμος;;
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, αυτή η τύπισσα αν ήταν εξαδέλφη μου θα φρόντιζα να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση και φίλη μου δε θα ήταν.Αυτό που λέω και δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι τέτοιοι νόμοι θα έπρεπε να σε ενοχλούν είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός.
Τώρα δεν σε ενοχλεί γιατί τσιμπάνε τους αριστερούς που δεν τους πας...ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η ξαδέρφη και η φίλη σου
αν η επόμενη κυβέρνηση είναι μια μίξη από ΣΥΡΙΖΑ-κκε και ότι αριστερό υπάρχει γενικά ομως
θα σε χαλάσει πολύ περισσότερο
Έλα όμως που έχει. Είδες πολλούς βλαμμένους από εδώ μέσα να τους μαζεύουν εισαγγελείς για κάθε μαλάκια που γράφουν;Για τον νόμο δεν έχει καμία διαφορά.
Ένας νόμο που ψηφίστηκε από την σημερινή κυβέρνηση και ούτε ο άλεξ είναι δικηγόρος δεν μπορεί να εξηγήσει σε ποιους πραγματικά απευθύνεται δεν είναι πολιτικό ε?Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, αυτή η τύπισσα αν ήταν εξαδέλφη μου θα φρόντιζα να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση και φίλη μου δε θα ήταν.
Όπως και η άλλη η βλαμμένη στη Θεσσαλονίκη τότε με τον κοβιντ.
Έχω γράψει ότι πια δεν μπαίνω να γράφω συχνά εδώΤωρα θα μπει @daima703 και θα γραψει με λυπηρό ύφος
- Η κυβερνηση δεν τα πηγε καλα με τις πλημμυρες
οπως εγραψε και με τις φωτιες
Σου απάντησε ήδηΈνας νόμο που ψηφίστηκε από την σημερινή κυβέρνηση και ούτε ο άλεξ είναι δικηγόρος δεν μπορεί να εξηγήσει σε ποιους πραγματικά απευθύνεται δεν είναι πολιτικό ε?
Να σου πατήσω τώρα μια καταγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων να δεις εσύ.Η διάταξη υπηρχε και πριν τον κοβιντ. Απλως εγινε αυστηροτερη
Εκεί υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.Χονδρο, αλλα δεν βαστιεμαι να μην ρωτησω. Ο κυριος Καραμανλης του Αχιλλεα, δεν διεσπειρε ψευδεις ειδησεις οταν δηλωνε στη Βουλη οτι οι Σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις; Εστω και εν αγνοια του.
Θα σε πιάσει τσίρλα εσένα με τόσους καφέδες.
Έχω γράψει ότι πια δεν μπαίνω να γράφω συχνά εδώ
Γιατί δεν υπάρχει πραγματικός διάλογος
Και το εξηγώ
Όταν κάποιος λέει για τα καλά της κυβέρνησης αλλά όταν χρειάζεται λέει και για τα κακά
Περιμένει να μιλάει με
Συνομιλητές που λένε για τα κακά της κυβέρνησης αλλά όταν χρειαστεί να λένε και για τα καλά
Πράγμα που στους περισσότερους συνομιλητές δεν συμβαίνει
Έχεις απορίες γιατί πολλοί συνομιλητές δεν λένε ποτέ ούτε ένα καλό της κυβέρνησης;
Όχι τώρα ανέκαθεν
Εσύ έχεις πει για κάποιο καλό;
Η επί πέντε χρόνια δεν υπήρχε ποτέ;
Καθόλου χοντρόΧονδρο, αλλα δεν βαστιεμαι να μην ρωτησω. Ο κυριος Καραμανλης του Αχιλλεα, δεν διεσπειρε ψευδεις ειδησεις οταν δηλωνε στη Βουλη οτι οι Σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις; Εστω και εν αγνοια του.
Διακεκομενη.. Εσυ δεν μας ειπες τελικα πληρωνεσαι με το ποστ ή με το μηνα;Μεχρι πότε εχεις άδεια?
ααάααα γεια σου!!! αυτό σκεφτόμουν να θέσω σαν ερώτηση κ εγώ!!!Χονδρο, αλλα δεν βαστιεμαι να μην ρωτησω. Ο κυριος Καραμανλης του Αχιλλεα, δεν διεσπειρε ψευδεις ειδησεις οταν δηλωνε στη Βουλη οτι οι Σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις; Εστω και εν αγνοια του.
Καθόλου εν αγνοία του! Οι υπάλληλοι του ΟΣΕ τους είχαν στείλει ένα σωρό υπομνήματα. Ήξερε.Χονδρο, αλλα δεν βαστιεμαι να μην ρωτησω. Ο κυριος Καραμανλης του Αχιλλεα, δεν διεσπειρε ψευδεις ειδησεις οταν δηλωνε στη Βουλη οτι οι Σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις; Εστω και εν αγνοια του.
Καθόλου χοντρό
Εγώ είχα γράψει επανειλημμένα
Ότι λόγω αυτής της δήλωσης δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος
Και θα πρέπει να περάσει από δικαστήριο
Να κριθεί η ένοχη η αθωότητα του
Όμως ταυτόχρονα
Δεν έπρεπε να είναι υποψήφια ούτε η Δούρου που δικάζονταν τότε
Ούτε ο παπάς που είχε ήδη καταδικαστεί
Και βέβαια το πράγμα έμπλεξε
Όταν για πολιτική εκμετάλλευση ο Τσίπρας ο ίδιος έβαλε υποψηφιότητα στις Σέρρες
Που προφανώς είχε σαν αποτέλεσμα
Την αντίδραση των πολιτών