Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν συμφωνουν ολοι γιατι σας πηραν μυρωδια τι παιζει. Τι εγινε πρωι-πρωι Τριτης στο μεροκαματο της Ευελπιδων. Εμ, του μπου.κομ ηθελα να πω. :cheesy:
Πάλι σε αδεια εισαι εσυ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Δηλαδή...ποια είναι αυτή? είναι από τους πληγέντες? Τι πήγε να κερδίσει ακριβώς? Ποιον έβλαψε? συγκεκριμένα. Το κράτος ξέρει πόσοι νεκροί υπάρχουν? Αν ναι έχει επίσημα στοιχεία? Έχουν υποχωρήσει τα νερά να μετρήσουν πραγματικά τους νεκρούς? Ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων? Αυτοί δεν θα πάνε στους νεκρούς μετά από λίγο καιρό? Θα γυρίσουν σπίτι βρεγμένοι μετά από 2 μήνες???
Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα τα έθεσες στον εαυτό σου σε ανακατεύθυνση; Δηλαδή, ποια είναι αυτή, είναι από τους πληγέντες, τι πήγε να κερδίσει, που ξέρει ότι υπάρχουν 100αδες νεκροί, έχουν υποχωρήσει τα νερά και μέτρησε τους πραγματικά νεκρούς; Ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων;

Η δικαιοσύνη πρόλαβε να ακούσει το τικ τοκ της και να βγάλει πόρισμα αν λέει αλήθεια η ψέματα και πήρε τηλέφωνο και τον εισαγγελέα?
H δικαιοσύνη έκανε απλά τη δουλειά της μήπως; Aντιλήφθηκε μια ανισσόροπη να λέει ασυναρτησίες σε δημόσιο λόγο και έκανε τα απαραίτητα;
Γίναμε ναζιστική γερμναία και δεν το ξέρουμε?
Έλεος πια με αυτό το "επιχείρημα".

Εντιτ Εν τω μεταξύ η βλαμμένη ήταν στα Ιωάννινα αλλά είχε αποκλειστικό από Θεσσαλία.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα τα έθεσες στον εαυτό σου σε ανακατεύθυνση; Δηλαδή, ποια είναι αυτή, είναι από τους πληγέντες, τι πήγε να κερδίσει, που ξέρει ότι υπάρχουν 100αδες νεκροί, έχουν υποχωρήσει τα νερά και μέτρησε τους πραγματικά νεκρούς; Ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων;

H δικαιοσύνη έκανε απλά τη δουλειά της μήπως; Aντιλήφθηκε μια ανισσόροπη να λέει ασυναρτησίες σε δημόσιο λόγο και έκανε τα απαραίτητα;

Μα φυσικά κοντευουμε να γινουμε ναζιστική γερμανια. Οποιος πει κατι αντιθετο με τον συρμό, του επιτιθενται. Δεν το βλέπεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Βγαινει και διασπειρει ψεύδη για 100 νεκρους στην καρδιτσα και πανικοβάλλει τον κοσμο για να παρει κλικαρισματα και λεφτα. Και προφανως ο εισαγγελεας συμφωνει μαζι μου. Τι δεν καταλαβαινεις?
Υπάρχουν αποδείξεις για το πόσοι είναι οι νεκροί?

Η κατηγορία πως στέκει? Ποιον έβλαψε και με ποιο τρόπο??? Υπάρχει κάποιος που αυτοκτόνησε από την απελπισία όταν άκουσε την δήλωση αυτή???? Για να κατηγορηθείς δεν πρέπει κάποιος να έχει δεχθεί βλάβη από τις δηλώσεις σου? Εκτός αν πάει μάρτυρας ο Μητσοτάκης ότι του χάλασε το pr.

Τα άλλα γιατί κάνεις ότι δε τα βλέπεις? Η δήλωση για τα ελικόπτερα δεν ήταν ψευδής? Ο αγοραστός ή το ρκάτος ή η ΤΕΡΝΑ δεν λένε ψέματα για τα ποσά που δόθηκαν και τα έργα που έγιναν?

Δηλαδή συλλαμβάνουν αυτήν επειδή είπε κάτι στο τικ τοκ και δεν τρέχει κάστανο που έπνιξαν τον μισό κάμπο και γάμησαν το ΑΕΠ κατα 1-2 δισ ε?

Είσαι πολύ αντικειμενικός σε όλα σου ρε τύπε

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.612
Πόντοι
2.306

Tα απαραίτητα σε ένα σοβαρό κράτος βέβαια είναι η ψυχιατρική περίθαλψη που χρειάζεται η συγκεκριμένη κοπέλα, όχι η ποινική δίωξη με έναν ηλίθιο φασιστονόμο που χρησιμοποιείται κατά βούληση από την εκάστοτε εξουσία. Σοβαρευτείτε λίγο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν αποδείξεις για το πόσοι είναι οι νεκροί?

Η κατηγορία πως στέκει? Ποιον έβλαψε και με ποιο τρόπο??? Υπάρχει κάποιος που αυτοκτόνησε από την απελπισία όταν άκουσε την δήλωση αυτή???? Για να κατηγορηθείς δεν πρέπει κάποιος να έχει δεχθεί βλάβη από τις δηλώσεις σου? Εκτός αν πάει μάρτυρας ο Μητσοτάκης ότι του χάλασε το pr.

Τα άλλα γιατί κάνεις ότι δε τα βλέπεις? Η δήλωση για τα ελικόπτερα δεν ήταν ψευδής? Ο αγοραστός ή το ρκάτος ή η ΤΕΡΝΑ δεν λένε ψέματα για τα ποσά που δόθηκαν και τα έργα που έγιναν?

Δηλαδή συλλαμβάνουν αυτήν επειδή είπε κάτι στο τικ τοκ και δεν τρέχει κάστανο που έπνιξαν τον μισό κάμπο και γάμησαν το ΑΕΠ κατα 1-2 δισ ε?

Είσαι πολύ αντικειμενικός σε όλα σου ρε τύπε
Συγνωμη αλλά λες άσχετα. Γινε εισαγγελέας να πραττεις αλλιώς. Απολυτως ορθη η διωξη. Και ευελπιστω σε παραδειγματικη τιμωρια, νισαφι πλεον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Tα απαραίτητα σε ένα σοβαρό κράτος βέβαια είναι η ψυχιατρική περίθαλψη που χρειάζεται η συγκεκριμένη κοπέλα, όχι η ποινική δίωξη με έναν ηλίθιο φασιστονόμο που χρησιμοποιείται κατά βούληση από την εκάστοτε εξουσία. Σοβαρευτείτε λίγο.
Προφανώς πιστεύω ότι η κοπέλα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και ελπίζω να αντιμετωπιστεί αντίστοιχα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ποιος αποφανθηκε οτι ειναι ψυχικά ασθενης? Αν αποδειχθει κατι τετοιο, τοτε να εγκλεισθει στο ψυχιατρειο. Προβλέπει σχετικά ο νομος.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Ξέρω οτι πολλά ναυαγια εχουν δυσανεξια στην αλλη αποψη, τι με συμβουλευεις δηλαδη ? να βλεπω τι λενε οι αλλοι πρώτα και αναλόγως να γραφω?
Εδω μεσα ειναι καμια 10αρια τυποι που αν πανε τουαλετα και τους τελειωσει το κωλοχαρτο,θα τους φταιει ο μητσοτακης.Αυτο λεω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656

Εντιτ Εν τω μεταξύ η βλαμμένη ήταν στα Ιωάννινα αλλά είχε αποκλειστικό από Θεσσαλία.

Ναι και? που είναι οι αποδείξεις ότι είναι fake news? Το κράτος ξέρει πόσοι είναι οι νεκορί?

Αν τελικά οι νεκροί είναι πάνω από 100 όταν τελειώσει η ιστορία να έρθει ο εισαγγελέας για εσένα που λες ότι αυτή διαδίδει fake news?

Για να στο κάνω πιο σαφές....αυτοί βασίστηκαν πάνω στην ιδέα που είχε δημιουργηθεί τότε με τον κόβιντ...που πραγματικά εκεί υπήρχε μέρος που βλέπεται...διότι ο κάθε ψέκας παρακινούσε τον κόσμο να μην προσέχει και να κολλήσει με αποτέλεσμα να κολλήσει και να διασπείρει τον ιό.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ποιος ειναι ο φασιστονομος? Ο ποινικός κωδικας? Και γιατι ειναι φασιστικο παρακαλω? Οταν αυριο γραψει καποιος στο τικτοκ οτι εισαι ομοφυλοφιλος, μην προσφυγεις στη δικαιοσυνη, ειναι φασιστονομος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδω μεσα ειναι καμια 10αρια τυποι που αν πανε τουαλετα και τους τελειωσει το κωλοχαρτο,θα τους φταιει ο μητσοτακης.Αυτο λεω.
Και τι να κανουμε γι αυτο? Να τους δωσουμε τα κλειδια και να φυγουμε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Συγνωμη αλλά λες άσχετα. Γινε εισαγγελέας να πραττεις αλλιώς. Απολυτως ορθη η διωξη. Και ευελπιστω σε παραδειγματικη τιμωρια, νισαφι πλεον.
Τα ίδια Παντελάκη μου είσαι τύπε....νομικός είσαι δεν ξέρεις να απαντήσεις?

Ποιος είναι το μέρος που έχει βλάβη από την δήλωση της? ποιον έβλαψε? Τι θα υποστηρίξει ο εισαγγελέας? υπάρχει κάποιος που άκουσε για 100 νεκρούς και πέθανε από ανακοπή?

Εγώ δεν λέω άσχετα...εσύ κανείς αυτό που κανείς καλύτερα....να υπεκφεύγεις. Τότε τι απαντάς? αφού δεν λες τίποτα απλά περιμένεις ο άλλος να σου πει έχεις δίκιο...δεν συμμετέχεις στην συζήτηση θες μόνο να πεις το δικό σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ποιος είναι το μέρος που έχει βλάβη από την δήλωση της? ποιον έβλαψε? Τι θα υποστηρίξει ο εισαγγελέας? υπάρχει κάποιος που άκουσε για 100 νεκρούς και πέθανε από ανακοπή?

Εγώ δεν λέω άσχετα...εσύ κανείς αυτό που κανείς καλύτερα....να υπεκφεύγεις. Τότε τι απαντάς? αφού δεν λες τίποτα απλά περιμένεις ο άλλος να σου πει έχεις δίκιο...δεν συμμετέχεις στην συζήτηση θες μόνο να πεις το δικό σου.
Η βλάβη δεν ειναι στοιχειο του νομου, ελεος με τις νομικες αναλυσεις. Πες μου απλά δεν γουσταρω που την μπαγλαρωσανε, μην επικαλεισαι και νομικα επιχειρηματα ενω δεν γνωριζεις. Ελεος

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Ποιος ειναι ο φασιστονομος? Ο ποινικός κωδικας? Και γιατι ειναι φασιστικο παρακαλω? Οταν αυριο γραψει καποιος στο τικτοκ οτι εισαι ομοφυλοφιλος, μην προσφυγεις στη δικαιοσυνη, ειναι φασιστονομος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τι να κανουμε γι αυτο? Να τους δωσουμε τα κλειδια και να φυγουμε?
Ναι.Εχει κι αλλα νηματα για καυλαντα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.303
Πόντοι
12.756

Για μερες συνεχόμενες μπορει να το κανει αυτο :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Βλάπτεται η κοινωνική ειρήνη. Θα το συνεχισεις για πολύ? Και μετα λετε εμενα πνευμα αντιλογιας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Ναι και? που είναι οι αποδείξεις ότι είναι fake news? Το κράτος ξέρει πόσοι είναι οι νεκορί?

Αν τελικά οι νεκροί είναι πάνω από 100 όταν τελειώσει η ιστορία να έρθει ο εισαγγελέας για εσένα που λες ότι αυτή διαδίδει fake news?

Για να στο κάνω πιο σαφές....αυτοί βασίστηκαν πάνω στην ιδέα που είχε δημιουργηθεί τότε με τον κόβιντ...που πραγματικά εκεί υπήρχε μέρος που βλέπεται...διότι ο κάθε ψέκας παρακινούσε τον κόσμο να μην προσέχει και να κολλήσει με αποτέλεσμα να κολλήσει και να διασπείρει τον ιό.

Δε μπορώ να συνεχίσω αυτό το πινγκ πονγκ, άστο να πάει. Εσύ λες ότι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Οκ, πάμε παρακάτω.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Περιμένω να μου πει ποιος οτι εχω δικιο? Εισαι με τα καλά σου? Εσεις λυσσατε μολις πω κατι, εστω και νομικό, για να πατε κοντρα. Μην μπερδευεσαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Η βλάβη δεν ειναι στοιχειο του νομου, ελεος με τις νομικες αναλυσεις. Πες μου απλά δεν γουσταρω που την μπαγλαρωσανε, μην επικαλεισαι και νομικα επιχειρηματα ενω δεν γνωριζεις. Ελεος
Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.

εγώ είμαι αγράμματος δεν ξέρω. Εξήγησε μου πως αυτή η δήλωση οδήγησε σε αυτούς τους κινδύνους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom