You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Ειναι για τους μη Ελληνες αυτο το παςς. Εσυ εισαι μη Ελλην;Δεν με λες,αυτο το pass ειναι καινουργιο?Πως το παιρνουμε?Που κανουμε αιτηση
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Eγώ που είμαι επίσης αγράμματος και δεν ξέρω καταλαβαίνω πως αυτό που έβαλες είναι Η ΠΟΙΝΗ. Η εισαγγελία προς το παρόν κίνησε τις διαδικασίες, δεν έφτασε στο να καταδικάσει ή μη.Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.
εγώ είμαι αγράμματος δεν ξέρω. Εξήγησε μου πως αυτή η δήλωση οδήγησε σε αυτούς τους κινδύνους.
Ξέρω, θα γράψεις πως δε θα έπρεπε καν να γίνει αυτό γιατί δεν ξέρουμε πόσοι ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι νεκροί και μπορεί τελικά η κοπέλα με τις μαντικές ικανότητες να αποδειχθεί πως είχε δίκιο. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3-5-10 μέρες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Οδηγει σε κοινωνικη αναταραχη και φοβο σε αοριστο αριθμο προσωπων χωρις να ειναι αναγκη να εξειδικευεται η ζημια. Να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε για να τελειωνουμε?Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.
εγώ είμαι αγράμματος δεν ξέρω. Εξήγησε μου πως αυτή η δήλωση οδήγησε σε αυτούς τους κινδύνους.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό που έβαλα είναι αυτό :Eγώ που είμαι επίσης αγράμματος και δεν ξέρω καταλαβαίνω πως αυτό που έβαλες είναι Η ΠΟΙΝΗ. Η εισαγγελία προς το παρόν κίνησε τις διαδικασίες, δεν έφτασε στο να καταδικάσει ή μη.
Ξέρω, θα γράψεις πως δε θα έπρεπε καν να γίνει αυτό γιατί δεν ξέρουμε πόσοι ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι νεκροί και μπορεί τελικά η κοπέλα με τις μαντικές ικανότητες να αποδειχθεί πως είχε δίκιο. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3-5-10 μέρες.
Άρθρο 191 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διασπορά ψευδών ειδήσεων
Όπως βλέπεις είναι νόμος του 2019...τότε με τον κόβιντ δηλαδή. Και είχε νόημα τότε.
Φυσικά και δεν καταδικάστηκε αυτό λεω....ότι την συνέλαβαν για τα μάτια του κόσμου αλλά στο τέλος μπορεί να αθωωθεί.
Επειδή όμως όπως βλέπεις ο νόμος είναι αόριστος.....αυτό μπορεί να πιάσει τους ΠΑΝΤΕΣ....και εσένα δηλαδή όταν λες εδώ στο σάιτ (για παράδειγμα αν το έλεγες) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τους μπαχαλάκιδες για να τα σπάνε και γιαυτό καταστρέφεται η Αθήνα.
Γιατί να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να σε πάει στον εισαγγελέα αφού δεν έχεις αποδείξεις. Και μπορεί από αυτό που λες να πάει κάποιος και να δείρει τους Συριζαίους.
Για βρες άκρη????
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Όταν τελειώσει η υπόθεση της και αν αθωωθεί τότε τα ξανά λέμε.Οδηγει σε κοινωνικη αναταραχη και φοβο σε αοριστο αριθμο προσωπων χωρις να ειναι αναγκη να εξειδικευεται η ζημια. Να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε για να τελειωνουμε?
Καλά το είπα δηλαδή....ναζιστική γερμναία. Κοινωνική αναταραχή που δεν είδαμε πουθενά...σε αόριστο αριθμό ανθρώπων που δεν ξέρουμε ποιοι και πόσοι είναι....και χωρίς να είναι ανάγκη να εξειδικεύεται η ζημιά...δηλαδή μπορεί να μην έγινε και τίποτα.
Μιλάμε για το ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ επίπεδο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Εσύ πως το βρίσκεις αυτό ως επιστήμονας? Σου αρέσει η διατύπωση του νόμου?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Όπως βλέπεις όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα διάφορα φόρουμ με ανώνυμα μέλη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου βγαίνει ο καθένας ΕΠΩΝΥΜΑ και ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ να γράφει αρλούμπες. Σε κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία.Αυτό που έβαλα είναι αυτό :
Όπως βλέπεις είναι νόμος του 2019...τότε με τον κόβιντ δηλαδή. Και είχε νόημα τότε.
Φυσικά και δεν καταδικάστηκε αυτό λεω....ότι την συνέλαβαν για τα μάτια του κόσμου αλλά στο τέλος μπορεί να αθωωθεί.
Επειδή όμως όπως βλέπεις ο νόμος είναι αόριστος.....αυτό μπορεί να πιάσει τους ΠΑΝΤΕΣ....και εσένα δηλαδή όταν λες εδώ στο σάιτ (για παράδειγμα αν το έλεγες) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τους μπαχαλάκιδες για να τα σπάνε και γιαυτό καταστρέφεται η Αθήνα.
Γιατί να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να σε πάει στον εισαγγελέα αφού δεν έχεις αποδείξεις. Και μπορεί από αυτό που λες να πάει κάποιος και να δείρει τους Συριζαίους.
Για βρες άκρη????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Η διάταξη υπηρχε και πριν τον κοβιντ. Απλως εγινε αυστηροτερηΑυτό που έβαλα είναι αυτό :
Για βρες άκρη????
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζεις ότι για τον νόμο εσύ εδώ γράφεις ανώνυμα και χωρίς πρόσωπο????Όπως βλέπεις όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα διάφορα φόρουμ με ανώνυμα μέλη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου βγαίνει ο καθένας ΕΠΩΝΥΜΑ και ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ να γράφει αρλούμπες. Σε κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Οχι. Επρεπε να ειναι ακομη χαλαρότερη, να μην προβλέπεται μονο για κοινωνική αναταραχη.Όταν τελειώσει η υπόθεση της και αν αθωωθεί τότε τα ξανά λέμε.
Καλά το είπα δηλαδή....ναζιστική γερμναία. Κοινωνική αναταραχή που δεν είδαμε πουθενά...σε αόριστο αριθμό ανθρώπων που δεν ξέρουμε ποιοι και πόσοι είναι....και χωρίς να είναι ανάγκη να εξειδικεύεται η ζημιά...δηλαδή μπορεί να μην έγινε και τίποτα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Και εγώ σου λέω ότι οι οι 5-10 μαλακές που πετροβόλησαν τους αστυνομικούς στη Λάρισα είναι ακόλουθοί της στο τικ τοκ και πίστευαν εκείνη την ώρα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100αρια νεκροί. Και αντέδρασαν έτσι.Όταν τελειώσει η υπόθεση της και αν αθωωθεί τότε τα ξανά λέμε.
Βγάζεις άκρη;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Σε ποια δοση του τσιμπηματος με το ζορι.. ειπαμε βρισκεσαι;Μα φυσικά κοντευουμε να γινουμε ναζιστική γερμανια. Οποιος πει κατι αντιθετο με τον συρμό, του επιτιθενται. Δεν το βλέπεις?
Συνημμένα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο εδώ με τα σοσιαλ;Νομίζεις ότι για τον νόμο εσύ εδώ γράφεις ανώνυμα και χωρίς πρόσωπο????
(Που την πηγαίνεις τη συζήτηση ρε μπαγάσα, αρκεί να μη συμφωνήσουμε πως η κοπέλα δεν είναι στα καλά της)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβως!!!! Αυτά θελει να αποτρεψει ο νομος.Και εγώ σου λέω ότι οι οι 5-10 μαλακές που πετροβόλησαν τους αστυνομικούς στη Λάρισα είναι ακόλουθοί της στο τικ τοκ και πίστευαν εκείνη την ώρα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100αρια νεκροί. Και αντέδρασαν έτσι.
Βγάζεις άκρη;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Μεχρι πότε εχεις άδεια?Σε ποια δοση του τσιμπηματος με το ζορι.. ειπαμε βρισκεσαι;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει τύποι.....εγώ τα παρατάω γιατί ξέρω ότι ξέρετε και εσείς ποια είναι η πραγματικότητα αλλά έχετε μπει και οι 2 στη λούπα και δεν πρόκριτε να παραδεχθείτε τίποτα.
Αν σας αρέσει να ζήσετε σε ένα κόσμο που σας τραβάει ο εισαγγελέας επειδή δεν είναι ανάγκη να εξειδικεύεται η ζημιά τότε μη σας νοιάζει και έχει ο καιρός γυρίσματα.
και θα έρθει μια κυβέρνηση που δεν είναι αυτή που σας αρέσει και θα έχει στα κόλπα της και αυτή τον συγκεκριμένο νόμο.
Αν σας αρέσει να ζήσετε σε ένα κόσμο που σας τραβάει ο εισαγγελέας επειδή δεν είναι ανάγκη να εξειδικεύεται η ζημιά τότε μη σας νοιάζει και έχει ο καιρός γυρίσματα.
και θα έρθει μια κυβέρνηση που δεν είναι αυτή που σας αρέσει και θα έχει στα κόλπα της και αυτή τον συγκεκριμένο νόμο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.303
- Πόντοι
- 12.756
μηπως ξερει ο @Μπιρλας να απαντησει κανονικα που δεν εχει βουτηξει το μυαλο του στην χλωρινηΕντάξει τύποι.....εγώ τα παρατάω γιατί ξέρω ότι ξέρετε και εσείς ποια είναι η πραγματικότητα αλλά έχετε μπει και οι 2 στη λούπα και δεν πρόκριτε να παραδεχθείτε τίποτα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Φυσικά και είναι.Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο εδώ με τα σοσιαλ;
(Που την πηγαίνεις τη συζήτηση ρε μπαγάσα, αρκεί να μη συμφωνήσουμε πως η κοπέλα δεν είναι στα καλά της)
Εκτός αν γράφεις υπό ειδικές συνθήκες.....έχεις μια ip η οποία ταυτοποιείται σε 10 λεπτά.
Αν ο νόμος θέλει να σε βρει θα σε βρει....εδώ βρίσκουν τους νακροβαρόνους στην άλλη άκρη της γης....θα δυσκολευτούν να βρουν εσένα?
Τι διαφορά έχεις εσύ εδώ που λες ότι θέλεις με αυτήν την κοπέλα??? Αν ο εισαγγελέας θεωρήσει μπορεί να σε βρει.
Αλλά δεν είναι ωραία όταν βάζουμε τον εαυτό μας στην εξίσωση ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι να ζητήσω κάτι από το μέλος μπίρλας θα είναι κάποιο από τα βιντεάκια που έχει στην κατοχή τουμηπως ξερει ο @Μπιρλας να απαντησει κανονικα που δεν εχει βουτηξει το μυαλο του στην χλωρινη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις