Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Ξέρεις την ιστορία της? αν ναι μοιράσου τη και με εμάς....και εξηγώ :

Δηλαδή...ποια είναι αυτή? είναι από τους πληγέντες? Τι πήγε να κερδίσει ακριβώς? Ποιον έβλαψε? συγκεκριμένα. Το κράτος ξέρει πόσοι νεκροί υπάρχουν? Αν ναι έχει επίσημα στοιχεία? Έχουν υποχωρήσει τα νερά να μετρήσουν πραγματικά τους νεκρούς? Ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων? Αυτοί δεν θα πάνε στους νεκρούς μετά από λίγο καιρό? Θα γυρίσουν σπίτι βρεγμένοι μετά από 2 μήνες???

Όποιος μιλάει με άτομα που ζουν εκεί ακούει από τους ντόπιους ότι σε κάθε γειτονιά έχει και 1-2 νεκρούς ή 3-4 αγνοούμενους.

Η δικαιοσύνη πρόλαβε να ακούσει το τικ τοκ της και να βγάλει πόρισμα αν λέει αλήθεια η ψέματα και πήρε τηλέφωνο και τον εισαγγελέα?

Και που είναι ο εισαγγελέας για την περίπτωση της ψευδής δήλωσης για τα ελικόπτερα? Αυτό δεν είναι ψευδής είδηση? Η περίπτωση του αγοραστού και του κράτους που παίζουν πίνγκ πόνγκ τώρα με το πόσα εκατομμύρια έδωσαν για τα έργα και τους διαψεύδει η ΤΕΡΝΑ??????

Αυτοί δεν λένε πιο σημαντικά ψέματα??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου απαντά με σοβαρότητα σε αυτά. Από πότε μαζεύουν τον κόσμο επειδή λέει κάτι στα σοσιαλ?????

Γίναμε ναζιστική γερμναία και δεν το ξέρουμε?
Απασφαλισε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.794
Πόντοι
19.795
Εχεις φτασει στην περιπτωση να κανεις τον σταυρό σου μην τυχον και διαλυθει ο Συριζα
γιατι μετά θα αναγκαστεις να αυτοκτονησεις επειδη δεν θα εχεις κάτι να δικαιολογεις την ΝΔ

Μαλάκα μου εισαι απιστευτος
Τι απιστευτος;;; Εδω εχει εκθεσει τον Μητσοτακη, και τις σεξουαλικες του προτιμησεις, λεγοντας οτι θα ψηφιζε τον Κασελακη με κριτηριο οτι ειναι πουστης.:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.306
Πόντοι
12.756
Τι απιστευτος;;; Εδω εχει εκθεσει τον Μητσοτακη, και τις σεξουαλικες του προτιμησεις, λεγοντας οτι θα ψηφιζε τον Κασελακη με κριτηριο οτι ειναι πουστης.:confused:

Δεν εχεις αδικο
ξεχασα να τον ρωτησω τοτε αν αυτη η τοποθετηση ανηκε στα καλα της ΝΔ ή στα κακά ;
επειδη εχει πει οτι γραφει και για τα 2

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.794
Πόντοι
19.795
Δεν εχεις αδικο
ξεχασα να τον ρωτησω τοτε αν αυτη η τοποθετηση ανηκε στα καλα της ΝΔ ή στα κακά ;
επειδη εχει πει οτι γραφει και για τα 2
Αυτη ειναι η γραμμη Κουτσουμπα μαλλον.:confused:
Για να λεει ο Κουτσουμπας στην Βουλη. "Αυτοι ειστε."

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
μηπως ξερει ο @Μπιρλας να απαντησει κανονικα που δεν εχει βουτηξει το μυαλο του στην χλωρινη
Ζω στη χωρα που,απο τοτε που με θυμαμαι,ειχαμε για υπουργους και υπευθυνους σε νευραλγικες θεσεις ανθρωπους παντελως ΑΣΧΕΤΟΥΣ με το αντικειμενο που τους ειχε ανατεθει(και συνεχιζω να εχω).Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα τελευταια 45 χρονια.
Απο αυτο λοιπον και μονο,δεν ξυπναω μια μερα και εχω την απαιτηση να δουλευουν ολα ελβετικο ρολοι ουτε να στεγνωσει μια Βαικαλη σε ενα 2ωρο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Αχου τα μωρε τα πονοψυχα τα funds!!!

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Μα φυσικά κοντευουμε να γινουμε ναζιστική γερμανια. Οποιος πει κατι αντιθετο με τον συρμό, του επιτιθενται. Δεν το βλέπεις?
Θα στο ξαναπώ.. δεν είναι για να σου πάμε κόντρα...απλά είσαι μαλακας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Ζω στη χωρα που,απο τοτε που με θυμαμαι,ειχαμε για υπουργους και υπευθυνους σε νευραλγικες θεσεις ανθρωπους παντελως ΑΣΧΕΤΟΥΣ με το αντικειμενο που τους ειχε ανατεθει(και συνεχιζω να εχω).Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα τελευταια 45 χρονια.
Απο αυτο λοιπον και μονο,δεν ξυπναω μια μερα και εχω την απαιτηση να δουλευουν ολα ελβετικο ρολοι ουτε να στεγνωσει μια Βαικαλη σε ενα 2ωρο.
Οταν κυβερνουσε ομως ο Σφυριζα 5 χρονια προφανως ειχες απαιτησεις....στον Μητσοτακη κανεις εκπτωσεις και υπομονη.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Οταν κυβερνουσε ομως ο Σφυριζα 5 χρονια προφανως ειχες απαιτησεις....στον Μητσοτακη κανεις εκπτωσεις και υπομονη.
Μαλλον δεν καταλαβες.
Δεν μπορω να εχω καμια ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο κανεναν ΑΣΧΕΤΟ.
Υπομονη κανουμε ολοι μας αναγκαστικα και με τον συριζα και την νδ.Αλλιως ας οργανωσουμε το ανταρτικο και ας παρουμε τα οπλα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Μαλλον δεν καταλαβες.
Δεν μπορω να εχω καμια ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο κανεναν ΑΣΧΕΤΟ.
Υπομονη κανουμε ολοι μας αναγκαστικα και με τον συριζα και την νδ.Αλλιως ας οργανωσουμε το ανταρτικο και ας παρουμε τα οπλα.
Με υπομονη φιλε δεν γινεται δουλεια....ουτε με το να ανταμοιβεις με 41% εναν αποδεδειγμενα αχρηστο και ποζερα που τον ειχες δοκιμασει ηδη 4 χρονια.

Εδω δες μπαχαλο!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω βεβαια αν το Star Channel ειναι τιποτα του Συριζα και αυτο οποτε δεν μετραει.....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Με υπομονη φιλε δεν γινεται δουλεια....ουτε με το να ανταμοιβεις με 41% εναν αποδεδειγμενα αχρηστο και ποζερα που τον ειχες δοκιμασει ηδη 4 χρονια.

Εδω δες μπαχαλο!

Δεν ξερω βεβαια αν το Star Channel ειναι τιποτα του Συριζα και αυτο οποτε δεν μετραει.....
Στα αρχιδια μου ποιο καναλι ειναι ποιανου χελ.
Λες και περιμενω απο το καναλι να μου διαμορφωσει αποψη για το τι συμβαινει γυρω μου.

• Like
Αντιδράσεις: barock

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.311
Πόντοι
3.936
Κι εγω θαυμαζω οτι δεν γνωριζεις αναγνωση. Ό,τι θελεις καταλαβαινεις.

Και να μιλας καλυτερα. Ενηλικος ανθρωπος εισαι, μαθε να συζητας σαν ενηλικος ανθρωπος και οχι σαν ουγκανο. Αντε μπραβο, που πισω απο την ανωνυμια βριζετε σαν διανοητικα καθυστερημενοι ανθρωπους που δεν σας εβρισαν ποτέ. Αντε μπραβο επιτελους.
Σκασε ρε που μας το παιζεις και θιγμένος.

Θιγμένη μπλε καμπια εισαι

Ρε δεν πας να γαμηθεις? Αντε μπραβο. Μαλακισμενο. Ουστ.
Εβρισες βαρια...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα......

Η κακοκαιρία Daniel, εκτός από τα ισχυρά πλήγματα που έκανε στην αγροτική παραγωγή, «χτύπησε» και το πορτοφόλι των καταναλωτών που διαπιστώνουν μια εβδομάδα μετά ότι οι τιμές σε βασικά προϊόντ που πωλούνται στη λαϊκή έχουν διπλασιαστεί ή και τριπλασιαστεί με τις τιμές κυριολεκτικά να ζαλίζουν. Οι παραγωγοί κάνουν λόγο για τιμές που διαμορφώνονται λόγω των ελλείψεων αλλά οι πολίτες να αγανακτούν για τις ανατιμήσεις που αγγίζουν την αισχροκέρδεια.
Η κάμερα της ΕΡΤ, βρέθηκε στη μεγάλη λαϊκή της Τρίτης που γίνεται στη Λάρισα δείχνοντας τις υψηλές τιμές στα εποχικά προϊόντα που διαμορφώνονται από την προσφορά και τη ζήτηση.
«Η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά κενά σημεία στη λαϊκή αγορά, που σημαίνει ότι πολλοί παραγωγοί δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ στην αγορά, όχι μόνο επειδή υπάρχουν προβλήματα στις οδικές συνδέσεις, αλλά και γιατί δεν υπάρχουν προϊόντα, γιατί έχουν καταστραφεί ειδικά τα ζαρζαβατικά», σημείωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Το αγγουράκι έχει φτάσει στο 1 ευρώ το τεμάχιο, όταν δίναμε 1 ευρώ και παίρναμε 3 αγγουράκια. Η ντομάτα έχει φτάσει από τα 1,20 ευρώ/κιλό στα 3 ευρώ. Το μαρούλι από 1 ευρώ κοστίζει 5 ευρώ και το λάχανο στα 2,5 ευρώ το κιλό.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εχεις φτασει στην περιπτωση να κανεις τον σταυρό σου μην τυχον και διαλυθει ο Συριζα
γιατι μετά θα αναγκαστεις να αυτοκτονησεις επειδη δεν θα εχεις κάτι να δικαιολογεις την ΝΔ

Μαλάκα μου εισαι απιστευτος
Πάντα στην πολιτική συγκρίνεις
Όταν επί τέσσερα χρόνια γράφατε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε επί Νέας Δημοκρατίας
όλες οι δημοσκοπήσεις
Έβγαζαν ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος σε πολλά θέματα από τη Νέα Δημοκρατία
Αλλά όταν υπήρχε ερώτηση πιστεύετε ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κατάφερε καλύτερα υπήρχε ένα συντριπτικό όχι
Και για αυτό η Νέα Δημοκρατία πήρες 41 και ο ΣΥΡΙΖΑ 19
Σύγκριση και πάλι σύγκριση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Λες και περιμενω απο το καναλι να μου διαμορφωσει αποψη για το τι συμβαινει γυρω μου.
Και εμενα στα αρχιδια μου και η ΝΔ και ο Συριζα και γενικα ολο αυτο το πολιτικο κατεστημενο που μας εχει γαμησει εδω και 20 χρονια....το προβλημα ειναι η γαμημενη Ελληνικη νοοτροπια του στυλ ειτε δεν παω να ψηφισω ειτε ψηφιζω εναν αποδεδειγμενα μαλακα γιατι πιστευω οτι οι αλλοι ειναι χειροτεροι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Εχει δουλειά ακόμα το κορίτσι??

Εδω δες μπαχαλο!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.311
Πόντοι
3.936
Αλλο να υποψηιαζεσαι τι γινεται και αλλο μετα απο ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ να βλέπεις δημοσιογράφο να κάνει την δουλειά του...

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα......

Η κακοκαιρία Daniel, εκτός από τα ισχυρά πλήγματα που έκανε στην αγροτική παραγωγή, «χτύπησε» και το πορτοφόλι των καταναλωτών που διαπιστώνουν μια εβδομάδα μετά ότι οι τιμές σε βασικά προϊόντ που πωλούνται στη λαϊκή έχουν διπλασιαστεί ή και τριπλασιαστεί με τις τιμές κυριολεκτικά να ζαλίζουν. Οι παραγωγοί κάνουν λόγο για τιμές που διαμορφώνονται λόγω των ελλείψεων αλλά οι πολίτες να αγανακτούν για τις ανατιμήσεις που αγγίζουν την αισχροκέρδεια.
Η κάμερα της ΕΡΤ, βρέθηκε στη μεγάλη λαϊκή της Τρίτης που γίνεται στη Λάρισα δείχνοντας τις υψηλές τιμές στα εποχικά προϊόντα που διαμορφώνονται από την προσφορά και τη ζήτηση.
«Η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά κενά σημεία στη λαϊκή αγορά, που σημαίνει ότι πολλοί παραγωγοί δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ στην αγορά, όχι μόνο επειδή υπάρχουν προβλήματα στις οδικές συνδέσεις, αλλά και γιατί δεν υπάρχουν προϊόντα, γιατί έχουν καταστραφεί ειδικά τα ζαρζαβατικά», σημείωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Το αγγουράκι έχει φτάσει στο 1 ευρώ το τεμάχιο, όταν δίναμε 1 ευρώ και παίρναμε 3 αγγουράκια. Η ντομάτα έχει φτάσει από τα 1,20 ευρώ/κιλό στα 3 ευρώ. Το μαρούλι από 1 ευρώ κοστίζει 5 ευρώ και το λάχανο στα 2,5 ευρώ το κιλό.

Ε ναι προλαβαν σε μια εβδομαδα να εχουν ελλειψεις....αλλα τι θα κανουμε;Παρεμβαση στην ελευθερη αγορα;Ας σοβαρευτουμε που λεει και το μπασταρδο που μας κυβερναει....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Και εμενα στα αρχιδια μου και η ΝΔ και ο Συριζα και γενικα ολο αυτο το πολιτικο κατεστημενο που μας εχει γαμησει εδω και 20 χρονια....το προβλημα ειναι η γαμημενη Ελληνικη νοοτροπια του στυλ ειτε δεν παω να ψηφισω ειτε ψηφιζω εναν αποδεδειγμενα μαλακα γιατι πιστευω οτι οι αλλοι ειναι χειροτεροι.
Σου θυμιζω...Μπεος 53%..δευτερη φορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom