Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο λαος μας λεει οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, μηπως πρεπει να αρχισει να ξεβρωμιζει απο εκει πρωτα, για να αρχισει να ξεβρωμιζει και το υπολοιπο σωμα;

και ποιός είναι υπεύθυνος να ξεβρωμίσει το κεφάλι...

ο λαός μας λέει αυτό αλλά ξεχνάς το συμπλήρωμα της παροιμίας ... ότι του ανθρώπου πρώτα τα ποδάρια βρωμάνε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
αρα ετρωγες και συ στηριζες και συ. εκτος εαν ψηφιζες παντα το κομμα των κυνηγων, η δουλεια σου και των γονιων σου δεν ειχε καμια συναφεια με δημοσιο τομεα κλπ. αδυνατον δηλαδη
Το αντικειμενο της εργασιας μου δεν εχει καμμια σχεση με δημοσιο η με Ελληνικη αγορα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο λαος μας λεει οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, μηπως πρεπει να αρχισει να ξεβρωμιζει απο εκει πρωτα, για να αρχισει να ξεβρωμιζει και το υπολοιπο σωμα;

πες μας το ψηφαλακι σου που πηγαινε γιγαντα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ποιός είναι υπεύθυνος να ξεβρωμίσει το κεφάλι...

ο λαός μας λέει αυτό αλλά ξεχνάς το συμπλήρωμα της παροιμίας ... ότι του ανθρώπου πρώτα τα ποδάρια βρωμάνε...
Ε τοτε τι γκρινιαζεις,σωστα ξεκινησε απο τους κουλουραδες και τους κασταναδες ο τσιπρας.Σωστα φορολογει τοσο πολυ τον κοσμο,σωστο και το ασφαλιστικο λοιπον,το ναι υποστηριζες,τελικα παρολο που βγηκε το οχι,τα μετρα του ναι περασαν.Τοτε ολα σωστα τα κανει η κυβερνηση.Με τα λεγομενα σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε τοτε τι γκρινιαζεις,σωστα ξεκινησε απο τους κουλουραδες και τους κασταναδες ο τσιπρας.Σωστα φορολογει τοσο πολυ τον κοσμο,σωστο και το ασφαλιστικο λοιπον,το ναι υποστηριζες,τελικα παρολο που βγηκε το οχι,τα μετρα του ναι περασαν.Τοτε ολα σωστα τα κανει η κυβερνηση.Με τα λεγομενα σου.

καλά πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου εσύ και ξαναέλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
φυσικά και έχω τα λεφτά μου στο εξωτερικό εφόσον νόμιμα τα απέκτησα και φορολογήθηκα γι' αυτά (και μάλιστα με πολύ υψηλό συντελεστή) .. από κεί και πέρα το που θα τα παρκάρω είναι δικό μου θέμα...

και όσο για την εταιρεία στην Βουλγαρία νομίζω σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχω δικαίωμα να έχω δραστηριότητα σε όποιο μέρος γουστάρω... για ότι βγαίνει στην Ελλάδα φορολογούμαι με τον ελληνικό νόμο... για ότι βγαίνει στο εξωτερικό γιατί να φορολογηθώ στην Ελλάδα μαλάκα ???

Βάλτα και στον κώλο σου τα λεφτά σου, στ' αρχίδια μας, αλλά εκεί που είσαι να μπαίνεις σε κανένα Αγγλικό ή Βουλγαρικό forum να κάνεις κήρυγμα, μη κόπτεσαι για την Ελλάδα. Μαλάκα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βάλτα και στον κώλο σου τα λεφτά σου, στ' αρχίδια μας, αλλά εκεί που είσαι να μπαίνεις σε κανένα Αγγλικό ή Βουλγαρικό forum να κάνεις κήρυγμα, μη κόπτεσαι για την Ελλάδα. Μαλάκα.

εφόσον βγάζω και στην Ελλάδα χρήμα και φορολογούμαι γιαυτό έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και για την Ελλάδα...

για την ώρα βάλε στον κώλο σου τον Τσίπρα σου και φάε στην μάπα σου τα χύσια των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
ενιωσες την καραμουζα που ακολουθει ετσι
Βλεπεις οτι προσπαθω να μη μπω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις, μην το παλευεις.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
και σου ξαναλέω διάβασε να ξεστραβωθείς ... δεν κάνει κακό φοιτητής πράμα...

Από τα λίγα που είδα δεν έχεις άδικο. Πάντως εμένα ο λογαριασμός της ΔΕΥΑ. Γράφει απάνω Τέλη υδρευσης ταδε, τέλη αποχέτευσης τάδε και πάγια τέλη τάδε με αστεράκι στα πάγια τέλη και κάτω επεξηγεί το αστεράκι και γράφει. Τέλη για την αποκατάσταση βλαβών και δημοτικά τέλη.
Τώρα αν ο δικός σου δήμος έχει διαφορετικό τρόπο να τα παίρνει από τον δικό μου. Δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Όπως και να'χει εγώ προσωπικά πληρώνω 2 φορές ΕΡΤ χωρίς λόγο. Επίσης μίλησα καθαρά για την ΕΡΤ όχι για τα υπόλοιπα γαμησιάτικα που πες άντε να τα πληρώσει κάποιος (2φορές όντας φοιτητής έτσι;!)...
Α και κάτι άλλο το αν τα πληρώνει ο μπαμπάς τα δικά μου εδώ και όχι στο πατρικό δεν μπορείς να το ξέρεις απλά και στους δύο λογαριασμούς φαίνεται το όνομα του πατέρα μου και έρχονται δηλαδή 2 λογαριασμοί στους οποίος ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ υποχρεώνεται να πληρώνει ΕΡΤ!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από τα λίγα που είδα δεν έχεις άδικο. Πάντως εμένα ο λογαριασμός της ΔΕΥΑ. Γράφει απάνω Τέλη υδρευσης ταδε, τέλη αποχέτευσης τάδε και πάγια τέλη τάδε με αστεράκι στα πάγια τέλη και κάτω επεξηγεί το αστεράκι και γράφει. Τέλη για την αποκατάσταση βλαβών και δημοτικά τέλη.
Τώρα αν ο δικός σου δήμος έχει διαφορετικό τρόπο να τα παίρνει από τον δικό μου. Δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Όπως και να'χει εγώ προσωπικά πληρώνω 2 φορές ΕΡΤ χωρίς λόγο. Επίσης μίλησα καθαρά για την ΕΡΤ όχι για τα υπόλοιπα γαμησιάτικα που πες άντε να τα πληρώσει κάποιος (2φορές όντας φοιτητής έτσι;!)...
Α και κάτι άλλο το αν τα πληρώνει ο μπαμπάς τα δικά μου εδώ και όχι στο πατρικό δεν μπορείς να το ξέρεις απλά και στους δύο λογαριασμούς φαίνεται το όνομα του πατέρα μου και έρχονται δηλαδή 2 λογαριασμοί στους οποίος ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ υποχρεώνεται να πληρώνει ΕΡΤ!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :grin:

εεε και τι θες να γίνει ??? ΕΡΤ πληρώνουμε όλοι θέλουμε δεν θέλουμε .. δεν σας άρεσε όταν ο Σαμαράς την έκλεισε... φάτε την τώρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε παίκτη πιάσε έναν λογαριασμό από το ρεύμα που πληρώνεις και δες τι γράφει και ξεφορτώσου μας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εεε και τι θες να γίνει ??? ΕΡΤ πληρώνουμε όλοι θέλουμε δεν θέλουμε .. δεν σας άρεσε όταν ο Σαμαράς την έκλεισε... φάτε την τώρα
Αλλη μια τρομερη επιτυχια της κυβερνησης Σαμαρα...Εκλεισε την ΕΡΤ πληρωσαμε υπερογκα ποσα σε αποζημιωσεις,για να προσληφθουν οι ιδιοι παλι,μετα απο λιγο καιρο στην...ΝΕΡΙΤ,εχωντας κανει διακοπες με τα λεφτα του ελληνικου λαου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αλλη μια τρομερη επιτυχια της κυβερνησης Σαμαρα...Εκλεισε την ΕΡΤ πληρωσαμε υπερογκα ποσα σε αποζημιωσεις,για να προσληφθουν οι ιδιοι παλι,μετα απο λιγο καιρο στην...ΝΕΡΙΤ,εχωντας κανει διακοπες με τα λεφτα του ελληνικου λαου.

ναι ?? τοτε γιατί διαμαρτυρόντουσαν καμμιά χιλιάδα έξω από την ΕΡΤ καθημερινά ???

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Ωχου δεν είναι αυτό το point. Το Point είναι: Ο τάδε νοικιάζει εδώ στο γιό του που είναι φοιτητής (οπότε μιλάμε ουσιαστικά για ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όχι 2) έχει όμως και το δικό του σπίτι. Τον χρεώνω για ΕΡΤ ήδη και τον ξαναχρεώνω χωρίς λόγο δεύτερη φορά. Ότι δεν υπάρχει λόγος κάτι χιλιάδες φοιτητές που ενοικιάζουν να πληρώνουν ΕΡΤ δύο φορές, το φοιτητές το τονίζω!
Δεν μιλάμε για διαφορετική οικογένεια, δεν μιλάμε για πολίτες με εισόδημα. Μιλάμε για φοιτητές. Δηλαδή σαν κράτος ξέρεις ότι αυτός είναι φοιτητής (του δίνεις και επίδομα στέγασης) αλλά λες στους γονείς του "πληρώνετε μου ανα 2 μήνες 2 φορές τα γαμησιάτικα μου". Επίσης ΝΕΡΙΤ σχεδόν ίδια λεφτά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι δεν πληρωναμε ΝΕΡΙΤ????????

λιγότερο και μάλιστα μέρος εξ αυτών πήγαινε στο δημόσιο απευθείας ... κακώς βέβαια αλλά πήγαινε... τώρα πάει σούμπιτο στην ΕΡΤ η οποία υποψιάζομαι ότι στον πρώτο της ισολογισμό θα έχει και ζημιές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom