Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
τι σχέση εχει αυτό πάλι ???

όπου και να πηγαίνουν ο ΦΠΑ είναι ΦΠΑ και τον πληρώνουνε...
Ναι, αυτο λεω και εγω, γιατι ο Σουηδος τον πληρωνει, και ο Ελληνας φοροαποφευγει αραγε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
γιατί ο Ελληνας είναι κλέφτης...

και που είσαι δεν φοροαποφεύγει... φοροδιαφεύγει...
Καποιοι φοροδιαφευγουν και καποιοι φοροαποφευγουν. Π.χ. Οταν ο υδραυλικος μου λεει 100 ευρω για να μου κανει μια δουλεια και να μου κοψει αποδειξη, η 70 χωρις αποδειξη και εγω του λεω 70 χωρις αποδειξη, εγω ειμαι ο φοροφυγας και ο υδραυλικος ο φοροαποφευγων.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Λεω μιας και μας κάνεις κηρυγμα ηθικής οικονομίας να μας πεις και τη γνώμη σου για το νόμιμο-ηθικό που έλεγε και ο Βουλγαράκης.

Εσύ ας πουμε που κουνάς το δάχτυλο στους Έλληνες να πληρώνουν φόρους έχεις τραβήξει όλα σου τα λεφτά στο εξωτερικό και έχεις και μια "εταιρεία" με έδρα τη Βουλγαρία (σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα).

Νομίζεις αυτό σε κάνει καλύτερο από έναν τυχαίο Έλληνα που φοροαποφεύγει... γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει στο κάτω κάτω;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βλακα.Των σκανδιναβων πανε στο κρατος τους,τα δικα μας πανε στους τοκογλυφους.Ηλιθιε.

σημερα μαθαμε οτι η φοροδιαφυγη γεννηθηκε τα τελευταια 5 χρονια. μαθε μας και αλλα ωραια δασκαλε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρώτα απ'ολα την αποχέτευση και σκουπίδια πληρώνεις με τον λογαριασμό του νερού που έχει μέσα τα δημοτικά ΤΕΛΗ. Όχι με την ΔΕΗ (έχεις διαβάσει ποτέ τους λογαριασμούς σου;!  :rolleyes: ).
Δεύτερον πραγματικά πιστεύεις ότι το ποστ σου έχει βάση ή λογική;
Δηλαδή όταν τελειώσω τις σπουδές μου φέτος και γυρίσω στο πατρικό μου (μέχρι να έχω 5 φράγκα να βρω κάτι μόνος μου) και θα πληρώνω πάλι μια φορά τους φόρους και τις ΕΡΤ και τα random γαμησιάτικα τι θα έχει αλλάξει; Α ναι τίποτα. Απλά δεν θα πληρώνω ΕΡΤ 2 φορές χωρίς λόγο.
Και τρίτον, όταν έχω μισθούς αγγλίας ας πληρώνω BBC που στο κάτω κάτω με το 1/10 των εργαζομένων της ΕΡΤ βγάζει τα καλύτερα ντοκυμαντέρ στον κόσμο και έχει μερικές από τις καλύτερες σειρές στον κόσμο (βλεπε sherlock) αλλά και τοπ Αγγλικές ταινίες. Μέχρι τότε το ότι πληρώνω 2 φορές την ΕΡΤ χωρίς λόγο μου δίνει το δικαίωμα να κράζω.

κάθε δίμηνο παίκτη μου τον διαβάζω τον λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί τυχαίνει να τον πληρώνω εγώ και οχι ο μπαμπάκας μου (θεός να τον συχωρνάει εκεί που είναι)...

και για του λόγου το αληθές επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται διάβασε και ξεστραβώσου

http://[URL unfurl="true"]www.thepressproject.gr/photos/%CE%94%CE%95%CE%97%20%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CE%BB%CE%BF%CE%B311354719998.jpg[/img[/URL]]

αααα ναι και για να μάθεις πως υπολογίζεται η αξία του ρεύματος

[img]http://ena1.org/wp-content/uploads/dei-ko.jpg

το πράσινο είναι οι δωρεάν κιλοβατώρες του (κ)λέφτη όπως επίσης και η επιδότηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στα μη διασυνδεδεμένα νησιά τα οποία επιμένουν να μην θέλουν τις ανεμογεννήτριες και προτιμούν να μας χρεώνουν όλους για να παράγεται ρεύμα από ντηζελογεννήτριες..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
Βλακα.Των σκανδιναβων πανε στο κρατος τους,τα δικα μας πανε στους τοκογλυφους.Ηλιθιε.
Η σε μιζες για εξοπλιστικα, για προμηθειες νοσοκομειων, για αναθεση δημοσιων εργων σε ημετερους πληρωμενα στο τριπλασιο, για δρομους που θα ξαναπληρωσουμε επειδη δεν εγιναν σωστα κλπ. κλπ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποτε το ειπα αυτο;Ανεκαθεν υπηρχε η φοροδιαφυγη.
απλα τα τελευταια 5 χρονια πληρωνει ο ελληνας για να ξεπληρωσει τους τοκογλυφους
αυτους που μας δανεισαν με 1% επιτοκιο και περιοδο χαριτος ως το 2020

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η σε μιζες για εξοπλιστικα, για προμηθειες νοσοκομειων, για αναθεση δημοσιων εργων σε ημετερους πληρωμενα στο τριπλασιο, για δρομους που θα ξαναπληρωσουμε επειδη δεν εγιναν σωστα κλπ. κλπ.
Ετσι.Κατα τα αλλα φταιει ο ελληνας φορολογουμενος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λεω μιας και μας κάνεις κηρυγμα ηθικής οικονομίας να μας πεις και τη γνώμη σου για το νόμιμο-ηθικό που έλεγε και ο Βουλγαράκης.

Εσύ ας πουμε που κουνάς το δάχτυλο στους Έλληνες να πληρώνουν φόρους έχεις τραβήξει όλα σου τα λεφτά στο εξωτερικό και έχεις και μια "εταιρεία" με έδρα τη Βουλγαρία (σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα).

Νομίζεις αυτό σε κάνει καλύτερο από έναν τυχαίο Έλληνα που φοροαποφεύγει... γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει στο κάτω κάτω;

φυσικά και έχω τα λεφτά μου στο εξωτερικό εφόσον νόμιμα τα απέκτησα και φορολογήθηκα γι' αυτά (και μάλιστα με πολύ υψηλό συντελεστή) .. από κεί και πέρα το που θα τα παρκάρω είναι δικό μου θέμα...

και όσο για την εταιρεία στην Βουλγαρία νομίζω σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχω δικαίωμα να έχω δραστηριότητα σε όποιο μέρος γουστάρω... για ότι βγαίνει στην Ελλάδα φορολογούμαι με τον ελληνικό νόμο... για ότι βγαίνει στο εξωτερικό γιατί να φορολογηθώ στην Ελλάδα μαλάκα ???

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Α και κάτι άλλο χώρες όπως η Γερμανία με τα υποβρύχια που γέρνουν, την Siemens, την VW, την Hugo Boss που έφτιαχνε τα ρουχαλάκια των ναζι (μια χώρα δηλαδή τόσο διεφθαρμένη και τόσο βαθιά που δεν είναι ικανή να ελέγξει τις επιχειρήσεις της) αλλά και χώρες όπως η Σουηδία που πλήρωναν οι φορολογούμενοι για ιδιωτικοί περίθαλψη ηλικιωμένων και τα παιδιά αυτών παίρναν τα φράγκα με ένα σκάνδαλο που είχε συζητηθεί τότε όσο δεν πάει αλλά και με σκάνδαλα όπως το Bhofor, Chadha. Επίσης να θυμίσω ότι π.χ τα παιδιά του Piratebay αθωώθηκαν και η σελίδα ξανα-ανέβηκε σε σουηδικό server με λίγα λόγια δηλαδή η σουηδία δεν έχει κανένα θέμα να βγάζουν φράγκα άτομα από πειρατικό περιεχόμενο as long as the money stay in sweden. Παρόλαυτα εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν χώρες όπως αυτές τις θεωρούμε παραδείγματα και έχουμε την εντύπωση ότι τα κάνουν όλα σωστά και ότι έχουν κομπλέ κράτος.
Το ότι εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες ζωής για τους πολίτες τους είναι απόρροια του ότι οι επιχειρήσεις που έχουν καταπιεί το αίμα της υπόλοιπης ευρώπης είναι στην χώρα τους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
αγωνιω να ακουσω τη δικη σου απαντηση
Δεν μπορω να απαντησω, υποθεσεις κανω, η φυση της δουλειας μου και το αντικειμενο της δεν επιτρεπει φοροδιαφυγη, ουτε φοροαποφυγη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή επειδή πάνε σε αυτά που γράφεις δεν φροντίζουμε να τα διορθώσουμε αλλά απλά δεν πληρώνουμε... λογική του παραλόγου

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
κάθε δίμηνο παίκτη μου τον διαβάζω τον λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί τυχαίνει να τον πληρώνω εγώ και οχι ο μπαμπάκας μου (θεός να τον συχωρνάει εκεί που είναι)...

και για του λόγου το αληθές επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται διάβασε και ξεστραβώσου

http://[URL unfurl="true"]www.thepressproject.gr/photos/%CE%94%CE%95%CE%97%20%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CE%BB%CE%BF%CE%B311354719998.jpg[/img[/URL]]

αααα ναι και για να μάθεις πως υπολογίζεται η αξία του ρεύματος

[img]http://ena1.org/wp-content/uploads/dei-ko.jpg

το πράσινο είναι οι δωρεάν κιλοβατώρες του (κ)λέφτη όπως επίσης και η επιδότηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στα μη διασυνδεδεμένα νησιά τα οποία επιμένουν να μην θέλουν τις ανεμογεννήτριες και προτιμούν να μας χρεώνουν όλους για να παράγεται ρεύμα από ντηζελογεννήτριες..

Ξαναλέω την αποχέτευση και τα σκουπίδια τα πληρώνει ο ΔΗΜΟΣ. Οπότε τα πληρώνεις με τους λογαριασμούς του ΔΗΜΟΥ οι οποίοι είναι του ΝΕΡΟΥ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αρα ετρωγες και συ στηριζες και συ. εκτος εαν ψηφιζες παντα το κομμα των κυνηγων, η δουλεια σου και των γονιων σου δεν ειχε καμια συναφεια με δημοσιο τομεα κλπ. αδυνατον δηλαδη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
δηλαδή επειδή πάνε σε αυτά που γράφεις δεν φροντίζουμε να τα διορθώσουμε αλλά απλά δεν πληρώνουμε... λογική του παραλόγου
Ο λαος μας λεει οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, μηπως πρεπει να αρχισει να ξεβρωμιζει απο εκει πρωτα, για να αρχισει να ξεβρωμιζει και το υπολοιπο σωμα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ξαναλέω την αποχέτευση και τα σκουπίδια τα πληρώνει ο ΔΗΜΟΣ. Οπότε τα πληρώνεις με τους λογαριασμούς του ΔΗΜΟΥ οι οποίοι είναι του ΝΕΡΟΥ.

και σου ξαναλέω διάβασε να ξεστραβωθείς ... δεν κάνει κακό φοιτητής πράμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom