Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν επαίνεσα κανέναν.
Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι οι λόγοι του (Κυριάκου) δεν θα έχουν απήχηση.
Δυστυχώς.

Διότι αν περιμένουμε απ' το Τζήμερο (τον οποίο εγώ εκλογικά ενισχύω κάθε φορά που το ζητάει), σωθήκαμε...
Mπορει να το βελτιωσει. Εδω ο Τσιπρας μαθαινει στα 42 του Αγγλικα. Οπως εμαθε ο Κυριακος να μην γουρλωνει τα ματια, ετσι θα μαθει και να μιλαει. Δεν ειναι και ακατορθωτο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τα περι ρητορείας δεν εχουν σημασια.
Δυστυχώς, έχουν.
Και ο μικρός απατεών, "το έχει" το χάρισμα. Σε μεγάλοο βαθμό.
Αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε, και πρέπει να το λαμβάνουμε υπ' όψη μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Mπορει να το βελτιωσει. Εδω ο Τσιπρας μαθαινει στα 42 του Αγγλικα. Οπως εμαθε ο Κυριακος να μην γουρλωνει τα ματια, ετσι θα μαθει και να μιλαει. Δεν ειναι και ακατορθωτο.

ερασιτεχνες ασχετοι

στου κασιδη το κεφαλι παλι

:jerking: :jerking: :jerking:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δυστυχώς, έχουν.
Και ο μικρός απατεών, "το έχει" το χάρισμα. Σε μεγάλοο βαθμό.
Αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε, και πρέπει να το λαμβάνουμε υπ' όψη μας.

δεν παυει να ειναι απατεων

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μοίρασε άφθονο κρεμπιέ ο Κούλαρος στην Βουλή σήμερα  :rockon: :2on1: :2on1: :2on1:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ανδρεας παπανδρεου

κωστας σημιτης

γιωργος παπανδρεου

ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
γιωργος παπανδρεου
ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

Πάρ' τα, μαλάκα!

155px-Double_Moutza.jpg

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
ο μητσοτακης ειπε κατι πρωτογνωρο.να ακυρωθουν οι αυξησεις των δημοσιων υπαλληλων

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ανδρεας παπανδρεου

κωστας σημιτης

γιωργος παπανδρεου

ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ
Ετσι ετσι,ξεχασες το Μπενιζελο,κριμα που  η πολιτεια δε τους εχει τιμησει μεχρι στιγμής όπως τους αξίζει,σύντομα θα αποκατασταθει και αυτη η αδικία και θα λάβουν αυτο που πρέπει για τη συνεισφορα τους στο τόπο

sti-fylaki-promo-pasok.jpg

ο μητσοτακης ειπε κατι πρωτογνωρο.να ακυρωθουν οι αυξησεις των δημοσιων υπαλληλων
ο μητσοτακης ακουει οτι ξυπνάει και το άλλο στρατοπεδο στη χώρα

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ανδρεας παπανδρεου

κωστας σημιτης

γιωργος παπανδρεου

ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

Σοβαρά τώρα;
Να ανεχτούμε το να θεωρείται ηγέτης ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Να ανεχτούμε ότι θεωρείται ηγέτης ο Καραμανλής τζούνιορ. Να ανεχτούμε ακόμα και τον Κυριάκο που το σόι του είναι βουτηγμένο στις μίζες και τις μιζενς.
Αλλά αυτό παραπάει....
Άκου εθνικοί ηγέτες αυτοί που μας φέραν σ'αυτό το χάλι και έχουν το 90% του μερίδιου ευθύνης. Ο πρώτος πήρε έναν λαό που πείναγε μέχρι τότε και τον έμαθε να ζει με ξένα λεφτά, αντί να τα βγάζει με τον κόπο του να τα βγάζει με ψεύτικες επιδοτήσεις, με "θα σου φέρω 500 ψήφους από το σόι βάλε τον γίο και την κόρη μου στο δημόσιο". Οι υπόλοιποι συνεχίσαν το τροπάριο του πρώτου βάζοντας στο παιχνίδι και κάτι σκάνδαλα όπως Κοσκοτά, siemens, βατοπαίδια, υποβρύχια, χρηματιστήρια και άλλα πολλά τα οποία χρειαζόμαστε ένα πόστ 3ων σελίδων για να απαριθμήσουμε... Και ουσιαστικά αυτοί έχουν την ευθύνη τόσο για το χάλι μας σας λαός (ειδικά οι πρώτοι δύο) όσο και για το χάλι μας όσον αφορά το σήμερα.

Ψήφισε Φώφη εσύ. Πίστευε ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε καλό στον τόπο. Που και τυφλός να'σαι δηλαδή βλέπεις ότι η χώρα είναι υπό κατάρρευση και το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που την κυβερνούσε μέχρι και πριν 6 χρόνια (δεν ξέρω δηλαδή πως γίνεται να είσαι τόσο κομματόσκυλο). Δεν ξέρω πως να σε χαρακτηρίσω πλέον, κομματόσκυλο; Χαζό; Στον κόσμο σου; ...  :headbang: :headbang: :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σοβαρά τώρα;
Να ανεχτούμε το να θεωρείται ηγέτης ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Να ανεχτούμε ότι θεωρείται ηγέτης ο Καραμανλής τζούνιορ. Να ανεχτούμε ακόμα και τον Κυριάκο που το σόι του είναι βουτηγμένο στις μίζες και τις μιζενς.
Αλλά αυτό παραπάει....
Άκου εθνικοί ηγέτες αυτοί που μας φέραν σ'αυτό το χάλι και έχουν το 90% του μερίδιου ευθύνης. Ο πρώτος πήρε έναν λαό που πείναγε μέχρι τότε και τον έμαθε να ζει με ξένα λεφτά, αντί να τα βγάζει με τον κόπο του να τα βγάζει με ψεύτικες επιδοτήσεις, με "θα σου φέρω 500 ψήφους από το σόι βάλε τον γίο και την κόρη μου στο δημόσιο". Οι υπόλοιποι συνεχίσαν το τροπάριο του πρώτου βάζοντας στο παιχνίδι και κάτι σκάνδαλα όπως Κοσκοτά, siemens, βατοπαίδια, υποβρύχια, χρηματιστήρια και άλλα πολλά τα οποία χρειαζόμαστε ένα πόστ 3ων σελίδων για να απαριθμήσουμε... Και ουσιαστικά αυτοί έχουν την ευθύνη τόσο για το χάλι μας σας λαός (ειδικά οι πρώτοι δύο) όσο και για το χάλι μας όσον αφορά το σήμερα.

Ψήφισε Φώφη εσύ. Πίστευε ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε καλό στον τόπο. Που και τυφλός να'σαι δηλαδή βλέπεις ότι η χώρα είναι υπό κατάρρευση και το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που την κυβερνούσε μέχρι και πριν 6 χρόνια (δεν ξέρω δηλαδή πως γίνεται να είσαι τόσο κομματόσκυλο). Δεν ξέρω πως να σε χαρακτηρίσω πλέον, κομματόσκυλο; Χαζό; Στον κόσμο σου; ...  :headbang: :headbang: :headbang:

αρ μαρ κουκουναρ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ετσι ετσι,ξεχασες το Μπενιζελο,κριμα που  η πολιτεια δε τους εχει τιμησει μεχρι στιγμής όπως τους αξίζει,σύντομα θα αποκατασταθει και αυτη η αδικία και θα λάβουν αυτο που πρέπει για τη συνεισφορα τους στο τόπο

εχουμε γλαροσουπα

και ματι στα κοριτσακια των δημοτικων

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εχουμε γλαροσουπα

και ματι στα κοριτσακια των δημοτικων
τσιτωσες λεχρίτη :grin:
ματι να κάνεις στη πουτάνα τη μάνα σου το πούστη το πατέρα σου  και γενικώς όλη τη πασοκικη μπουρδελοοικογενεια σου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τσιτωσα ο λεχρίτηε :grin:
ματι  κάνω στη πουτάνα τη μάνα μου το πούστη το πατέρα μου  και γενικώς όλη τη  μπουρδελοοικογενεια μου

Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι  που μιλανε τελεια ελληνικα!!

ματακια σου επιστρεφω τα σαλια σου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Aλήθεια αυτό το ότι ο Τσίπρας είναι "ρήτορας και γοητεύει" τί εξυπνάδα ήταν; Για τον κάθε αφελή φυσικά και είναι γοητευτικός αφού κατάφερε να πείσει 37% του εκλογικού σώματος ότι θα επιτύχει θαύματα ανώτερα αυτών του Ιησού Χριστού, τα απαριθμώ εν συνόψει στην υπογραφή μου.
Το πρόβλημα του Τσίπρα τώρα όμως είναι η πραγματικότητα. Ωραία ξεγέλασε τους χαζούς, τον ψήφισαν δυο φορές και ξαφνικά βρίσκονται ενώπιον μια πραγματικότητος πολύ πιο απαχθούς από εκείνη που τους έταζε ότι θα τους βγάλει προ έτους. Ε, αυτό όσο και χαζός να είσαι το νιώθεις!
Αν ας πούμε κάποιος σου πει ότι θα ζεστάνει τις πλατείες το χειμώνα μπορεί και να τον πιστέψεις αν είσαι αρκετά βλάκας, αλλά αν βρίσκεσαι στο Σύνταγμα και έχει 5 βαθμούς δεν γίνεται να δεχθείς να σου ζητήσει να βάλεις κοντομάνικο, θα κρυώνεις διάολε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom