Σοβαρά τώρα;
Να ανεχτούμε το να θεωρείται ηγέτης ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Να ανεχτούμε ότι θεωρείται ηγέτης ο Καραμανλής τζούνιορ. Να ανεχτούμε ακόμα και τον Κυριάκο που το σόι του είναι βουτηγμένο στις μίζες και τις μιζενς.
Αλλά αυτό παραπάει....
Άκου εθνικοί ηγέτες αυτοί που μας φέραν σ'αυτό το χάλι και έχουν το 90% του μερίδιου ευθύνης. Ο πρώτος πήρε έναν λαό που πείναγε μέχρι τότε και τον έμαθε να ζει με ξένα λεφτά, αντί να τα βγάζει με τον κόπο του να τα βγάζει με ψεύτικες επιδοτήσεις, με "θα σου φέρω 500 ψήφους από το σόι βάλε τον γίο και την κόρη μου στο δημόσιο". Οι υπόλοιποι συνεχίσαν το τροπάριο του πρώτου βάζοντας στο παιχνίδι και κάτι σκάνδαλα όπως Κοσκοτά, siemens, βατοπαίδια, υποβρύχια, χρηματιστήρια και άλλα πολλά τα οποία χρειαζόμαστε ένα πόστ 3ων σελίδων για να απαριθμήσουμε... Και ουσιαστικά αυτοί έχουν την ευθύνη τόσο για το χάλι μας σας λαός (ειδικά οι πρώτοι δύο) όσο και για το χάλι μας όσον αφορά το σήμερα.
Ψήφισε Φώφη εσύ. Πίστευε ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε καλό στον τόπο. Που και τυφλός να'σαι δηλαδή βλέπεις ότι η χώρα είναι υπό κατάρρευση και το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που την κυβερνούσε μέχρι και πριν 6 χρόνια (δεν ξέρω δηλαδή πως γίνεται να είσαι τόσο κομματόσκυλο). Δεν ξέρω πως να σε χαρακτηρίσω πλέον, κομματόσκυλο; Χαζό; Στον κόσμο σου; ...