alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Οταν πηγα στρατο, ηταν υποχρεωτικο για ολους το εξαμηνο στα συνορα.Στρατο πηγες.
Λογικα στα υπόγεια στην Αθήνα. Στα σύνορα
Οταν πηγα στρατο, ηταν υποχρεωτικο για ολους το εξαμηνο στα συνορα.Στρατο πηγες.
στο φυλακιο το ΜΤΣ απεναντι απο το the bank jobΣτρατο πηγες.
Αυτα τα ολους τα έχουμε ξανακουσει.Οταν πηγα στρατο, ηταν υποχρεωτικο για ολους το εξαμηνο στα συνορα.
τύπε συγχωρα με αλλα επειδη οποίος περναει απεξω σε σκουπιδιαζει ειπα να πω μια καλησπεραΚαλά κάνατε
Για το κολομπιανα προσυπογράφω και τριτεγγυουμαιΟχι βεβαια τύπε. Ούτε πελατες εχω, ούτε στρατο πηγα, ούτε κολομπιανα υπαρχει.
Το μπου κομ τα ξεσκεπασε ολα
Ου ναι, βεβαια
Εγω εκανα
Θα τν τραβήξει εκει στα μερη της?Για το κολομπιανα προσυπογράφω και τριτεγγυουμαι
με επνιξες ρε φιλετύπε συγχωρα με αλλα επειδη οποίος περναει απεξω σε σκουπιδιαζει ειπα να πω μια καλησπερα
Μισό λεπτό και εσυ.
Μετα μου λετε γιατι τον θεωρω οργανο της νεας ταξης πρωτοπαλικαρο κιολας τον εχουν να πρωτοπορει στη νεα εποχη.
Πρωτος στα λοκνταουν και στις κλαπαρχιδιες της πανδημιας υπερθεματιζε κιολας και ειχε και νεες ιδεες, τωρα μας πιπιλαει το μυαλο με κλιματικη αλλαγη.
Ανακαλυψε μια καλη ιδεα με το 112 θα μας το λεει για 10 χρονια ακομα?
Να μη το πολεμισουν καθολου να το κοψουν στις περιοχες τους? ΟΧΙ φυγετε και θα δουμε.
Βαζει αστυνομικους να καννουν εκκενωσεις και μηδεν πυροσβεστικη, αρνειται τους Τσεχους και απλα μενουν καποιοι εθελοντες χωρις εναν πυροσβεστη να τους δινει εστω οδηγιες.
Ξεκαθαρος σκοπος να καουν για να προχωρησουν την ατζεντα με κλιματικη αλλαγη,
Αυτο γινεται σε ολη την ευρωπη.
Ακου διατυπωση. "Εγιναν πολλα αλλα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να μετριασουμε τις επιπτωσης αυτη της καταστασης."
Σου εχει τοποθετησει ηδη το πλαισιο, οτι και να συζητας απο εκει και περα σου εχει βαλει το τριποντακι.
Γι ακομη μια φορα οι συνομοσιολογοι που τα λενε 10 χρονια πεφτουν μεσα.
Εσυ χτυπα ακομα booster, ρουφα πληθωρισμο και κοψε το κρεας γιατι αφηνει κλιματικο αποτυπωμα και πληρωσε και φορο για να πολεμησουμε το κλιμα.
τύπε συγχωρα με αλλα επειδη οποίος περναει απεξω σε σκουπιδιαζει ειπα να πω μια καλησπερα
Προφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.Αυτα τα ολους τα έχουμε ξανακουσει.
Κάποιοι ειναι πιο ισοι απο τους άλλους
Προφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.
Ε, ειπες να πεις και την ταξική πίπα σου, ολα καλα.
θελεις να πεις οτι υπήρχε και τοτε το βισμα; μιλα ξεκαθαρααθλητες και διαφοροι άλλοι ... ασε τα ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ
Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ή οτι εμπιπτω σε καποια νομιμη εξαιρεση, οπως προστάτης οικογενειας ή τεκνο πολυτεκνης οικογενειας?αθλητες και διαφοροι άλλοι ... ασε τα ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ
θελεις να πεις οτι υπήρχε και τοτε το βισμα; μιλα ξεκαθαρα
Εγω ανησυχω μονο οταν αργουν να πληρωσουν
Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ή οτι εμπιπτω σε καποια νομιμη εξαιρεση, οπως προστάτης οικογενειας ή τεκνο πολυτεκνης οικογενειας?
Οι αθλητες κανονικοτατα πηγαιναν εξαμηνο στα συνορα. Ειχαμε και αθλητες στη σειρα μου. Απλως τους χάναμε συχνά με άδειες (ή αποσπάσεις).
Αντε μωρη κωλομπα που θα μου μιλησεις για ταξικες πιπες. Λες σε αλλη χώρα ζούμε, δν ξέρουμε τι γίνεται εδω εσαείΠροφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.
Ε, ειπες να πεις και την ταξική πίπα σου, ολα καλα.
να σου πω την αληθεια μου περασε απο το μυαλο γτ συνηθίζετε τους ποδοσφαιριστες να τους κανονιζουν οι προεδροι να ερθουν κοντα. @Νίπλης βοηθα με λιγο με ποιον ειχε πει οτι επαιζε μπαλα και του εσπαγε τα ποδια;Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ή οτι εμπιπτω σε καποια νομιμη εξαιρεση, οπως προστάτης οικογενειας ή τεκνο πολυτεκνης οικογενειας?
Οι αθλητες κανονικοτατα πηγαιναν εξαμηνο στα συνορα. Ειχαμε και αθλητες στη σειρα μου. Απλως τους χάναμε συχνά με άδειες (ή αποσπάσεις).