Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.881
Πόντοι
8.346
  • Like
Αντιδράσεις: koskam

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
Οχι βεβαια τύπε. Ούτε πελατες εχω, ούτε στρατο πηγα, ούτε κολομπιανα υπαρχει.
Το μπου κομ τα ξεσκεπασε ολα
Για το κολομπιανα προσυπογράφω και τριτεγγυουμαι

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.556
attack flying GIF

:wanker::wanker::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

steve irwin snakes GIF by Bustle

:wanker::wanker::wanker:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
1690481393630.png

Μετα μου λετε γιατι τον θεωρω οργανο της νεας ταξης πρωτοπαλικαρο κιολας τον εχουν να πρωτοπορει στη νεα εποχη.

Πρωτος στα λοκνταουν και στις κλαπαρχιδιες της πανδημιας υπερθεματιζε κιολας και ειχε και νεες ιδεες, τωρα μας πιπιλαει το μυαλο με κλιματικη αλλαγη.

Ανακαλυψε μια καλη ιδεα με το 112 θα μας το λεει για 10 χρονια ακομα?

Να μη το πολεμισουν καθολου να το κοψουν στις περιοχες τους? ΟΧΙ φυγετε και θα δουμε.

Βαζει αστυνομικους να καννουν εκκενωσεις και μηδεν πυροσβεστικη, αρνειται τους Τσεχους και απλα μενουν καποιοι εθελοντες χωρις εναν πυροσβεστη να τους δινει εστω οδηγιες.

Ξεκαθαρος σκοπος να καουν για να προχωρησουν την ατζεντα με κλιματικη αλλαγη,
Αυτο γινεται σε ολη την ευρωπη.

Ακου διατυπωση. "Εγιναν πολλα αλλα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να μετριασουμε τις επιπτωσης αυτη της καταστασης."
Σου εχει τοποθετησει ηδη το πλαισιο, οτι και να συζητας απο εκει και περα σου εχει βαλει το τριποντακι.

Γι ακομη μια φορα οι συνομοσιολογοι που τα λενε 10 χρονια πεφτουν μεσα.

Εσυ χτυπα ακομα booster, ρουφα πληθωρισμο και κοψε το κρεας γιατι αφηνει κλιματικο αποτυπωμα και πληρωσε και φορο για να πολεμησουμε το κλιμα.

1f921.png
1f921.png
1f921.png

Μισό λεπτό και εσυ.
Κλιματική αλλαγή υπάρχει αλλά καλά κάνεις και φωνάζεις για κάτι καραγκιοζιλίκια τύπου κοπελιάς με Ασπεργκερ.
Κάποιοι υπερβάλουν για να κονομήσουν όμως αυτοί οι κάποιοι είναι και στις 2 πλευρές.
Βλέπεις πως; οι υπόλοιποι πληρώνουμε τις υπερβολές τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αυτα τα ολους τα έχουμε ξανακουσει.
Κάποιοι ειναι πιο ισοι απο τους άλλους
Προφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.
Ε, ειπες να πεις και την ταξική πίπα σου, ολα καλα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.417
Πόντοι
12.756
Προφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.

αθλητες και διαφοροι άλλοι ... ασε τα ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αθλητες και διαφοροι άλλοι ... ασε τα ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ
Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ή οτι εμπιπτω σε καποια νομιμη εξαιρεση, οπως προστάτης οικογενειας ή τεκνο πολυτεκνης οικογενειας?
Οι αθλητες κανονικοτατα πηγαιναν εξαμηνο στα συνορα. Ειχαμε και αθλητες στη σειρα μου. Απλως τους χάναμε συχνά με άδειες (ή αποσπάσεις).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.417
Πόντοι
12.756
Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ή οτι εμπιπτω σε καποια νομιμη εξαιρεση, οπως προστάτης οικογενειας ή τεκνο πολυτεκνης οικογενειας?
Οι αθλητες κανονικοτατα πηγαιναν εξαμηνο στα συνορα. Ειχαμε και αθλητες στη σειρα μου. Απλως τους χάναμε συχνά με άδειες (ή αποσπάσεις).

Τότε μάθε να γράφεις , ΚΑΜΙΑ εξαιρεση σημαινει κάτι άλλο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.881
Πόντοι
8.346
Αντε μωρη κωλομπα που θα μου μιλησεις για ταξικες πιπες. Λες σε αλλη χώρα ζούμε, δν ξέρουμε τι γίνεται εδω εσαεί

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
να σου πω την αληθεια μου περασε απο το μυαλο γτ συνηθίζετε τους ποδοσφαιριστες να τους κανονιζουν οι προεδροι να ερθουν κοντα. @Νίπλης βοηθα με λιγο με ποιον ειχε πει οτι επαιζε μπαλα και του εσπαγε τα ποδια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom