Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Καταρχην οπως σου λεει και ο κλωνος μου ετσι και αλλιως ολα στα φροντιστηρια διδασκονται.....απο εκει και περα μιλαμε για ενα μαθημα που η βαθμολογια ειναι 100% υποκειμενικη!!!Ειναι σαν τη εκθεση που εχουν βαλει στα μαθηματα θετικης κατευθυνσης και ο καθε μαλακας τη βαθμολογει διαφορετικα.Υπαρχουν παιδια που ειχαν αριστευσει σε Βιολογια,Φυσικη και Χημεια και δεν περνουσαν σε ιατρικες σχολες γιατι τους βαζανε χαμηλο βαθμο στην εκθεση!!!

Πολυ λογικο θα μας πουνε οι κυβερνητικοι εκπροσωποι....
Ρε πας καλά;τι φταίει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αν ο κάθε μαλάκας καθηγητής σε προσωπικό επίπεδο κάνει υποκειμενική βαθμολογία.Ναι ήταν πρόβλημα αυτό με την έκθεση προοοοοοο πολλουυυυ από τις δέσμες από εποχη ΠΑΣΟΚ.Είπε κανείς ότι το σύστημα είναι τέλειο;το ότι άλλαξαν τον τίτλο στα ΤΕΙ βαφτίστηκαν ΑΕΙ επί ΣΥΡΙΖΑ με λίγοτερα χρόνια σπουδιών από τα ΑΕΙ;εχεις να πεις κάτι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Καλά, το πρωτο πραγμα που μάθαμε και κάναμε στο στρατό ήταν αποψίλωση του στρατοπέδου

Αυτός ο διοικητής τι ήταν? Ρουσφέτι του Κουλη και δεν είχε φροντισει για το στοιχειώδες?
Ναι τύπε, μου θυμιζεις το φυλακιο που υπηρετουσα. Μεσα στο δασος, ετσι και επιανε φωτια θα γινομασταν μπαρμπεκιου, αλλά ολη μερα καναμε αποψιλωση στα χορταρια, λες και θα μας εσωνε αυτο.
Α, ειχε και μια αλλη ιδεα. Μας εβαζε να δενουμε μπουκαλακια με νερο στην περιφραξη, γιατι ειχε το σκεπτικο οτι αν πλησιασει η φωτια, θα λιωσουν τα μπουκαλακια, θα πεσει το νερο και θα σβησει η φωτια.
Το θυμαμαι καθε φορα και κραταω την κοιλια μου απο τα γελια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωπα,2η φορα που βριζει ο Αλεξ.Κατι αρχιζει να γινεται:confused::confused::confused::coffee:
Δεν βριζω, να παει να γαμηθει του ειπα. Δεν ειναι υποτιμηση της προσωπικοτητας του. Ειναι υποδειξη και αξιολογικη κριση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Τα στάδια ζορίσματος του Αλεξ:

Δεν καταλαβαίνετε / δεν γνωρίζετε / είστε πολιτικά αναλφάβητοι.

Πάμε παρακάτω/ Ελα φτάνει.

Εγώ τα γράφω σωστά αλλά εσύ παρερμηνεύεις / καταλαβαίνεις μαλακίες.

Θα ζητούσα από τους διαχειριστές να επέμβουν, όμως δεν έχω πατήσει πότε το κουμπί (μακάρι Θεέ μου να είναι online ο Αντί και να επέμβει από μόνος του).

Απ εξω τον εχεις μαθει βρε μπαγασα ...
Και οταν πεφτουν οι βαριες πουτσες να ξέρεις "εχει δουλειες και πρεπει να μας αφησει , ή μπαινει οποια γκόμενα μας εχει πει οτι εχει στο skype " κτλ
Καλα δεν σου λεω για να παραδεχτει οτι ειπε μαλακια τι εχεις να τραβηξεις .. καλυτερα να πεις του Κασιδιαρη να βαφτισει γιο Πακιστανου με το ονομα Αχμετ στην Μητροπολη Αθηνων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
Στην Κολομβια βρεχει διαρκως, ολο το χρονο. Τροπικο κλιμα εχουν. Πώς να καουν?
Ξέρω εγώ
Όλες οι πληγες του Φαραώ μάς έχουν βρει τα τελευταία χρόνια
Ήρθε η δικιά σου εδώ; Τι έγινε τελικά; Για λέγε κ άσε τους άλλους τους χαιρεκακους να σκάσουν απ' τη ζήλεια τους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.388
Πόντοι
6.256
Καταφερε να εκκενωσει και πτερυγα μαχης ο κουλης;
Μωρε μπραβο, δεν του τοχα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Αυτος ο ηττοπαθης πληρωμενος ηθοποιος που κρυβεται πισω απο το κλιμα θα κρατησει ισχυρη σταση με τη Τουρκια, δε θα κανει πισω με τιποτα.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Αρα το θεμα ΠΡΟΔΗΛΩΣ δεν ειναι η ελαχιστη βαση εισαγωγης (το παραδειγμα σου με τον υποψηφιο αρχιτεκτονα που πηρε χαμηλο βαθμο στο...σχεδιο ηταν για γελια), αλλά η διαφορετικη αποψη σου για τα μαθηματα που πρεπει να εξεταζονται.
Ούτε με αυτο συμφωνω παντως. Η εκθεση πρεπει να ειναι παντου. Δειχνει επιπεδο δομημενης σκεψης, κατι που θελω να εχει ενας ιατρος.
Θα συμφωνήσω μαζί σου για το λόγο ύπαρξης της έκθεσης.Θα έχω ενδοιασμούς για τον τρόπο διδασκαλίας της.Η δομημένη σκέψη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γράφω για ένα θέμα υποχρεωτικά ελάχιστο 1000 λέξεις με πρόλογο,κύριο θέμα,επίλογο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ξέρω εγώ
Όλες οι πληγες του Φαραώ μάς έχουν βρει τα τελευταία χρόνια
Ήρθε η δικιά σου εδώ; Τι έγινε τελικά; Για λέγε κ άσε τους άλλους τους χαιρεκακους να σκάσουν απ' τη ζήλεια τους
Φτιαχνουμε τα καναλια της στα social media για να βγει κανενα φραγκο επιπλεον.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
Έλα ,ζηλειες
Κ για να μη λέτε ότι τρολλαρω
Οι κολομπιανες αυτές που λέει ο μπατζανακης είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΦΥΣΙΚΑ κ τον πειράζω αλλά η αλήθεια να λέγεται
Είναι πολύ τυχερός με τέτοια κοπέλα ..
Αν λέω ψεμματα να χάσω το κωδικό μου εδώ στο λογαριασμό μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Α, και που εισαι?
Ο κουβανός την εκανε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
Καταφερε να εκκενωσει και πτερυγα μαχης ο κουλης;
Μωρε μπραβο, δεν του τοχα
Έχεις φαγωθεί εσύ
Είπαμε θα έρθει το φθινόπωρο κ όλοι θα ξεχάσουμε τις φωτιές κ θα σκεφτόμαστε τις νεροποντες
Κύκλο κάνει η ζωή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εκεινη ειναι τυχερή
Αυτό μπαίνει σε ερωτηματικό
Θέλει να δει πράξεις κ μου έστειλε πμ ότι αν δεν πάνε μέχρι το φθινόπωρο θα τσατιστει πολύ κ με όλα της τα δικια

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Απ εξω τον εχεις μαθει βρε μπαγασα ...
Και οταν πεφτουν οι βαριες πουτσες να ξέρεις "εχει δουλειες και πρεπει να μας αφησει , ή μπαινει οποια γκόμενα μας εχει πει οτι εχει στο skype " κτλ
Καλα δεν σου λεω για να παραδεχτει οτι ειπε μαλακια τι εχεις να τραβηξεις .. καλυτερα να πεις του Κασιδιαρη να βαφτισει γιο Πακιστανου με το ονομα Αχμετ στην Μητροπολη Αθηνων

Το ότι η Κολομπιάνα τον απασχολούσε 24/7 από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι έναν μήνα μετά την ψηφοφορία, και στη συνέχεια επέστρεψε και είχε χρόνο να γράφει κανονικά, νομίζει ότι πέρασε εντελώς απαρατήρητο από όλους.

Θα ρίξω πολύ γέλιο να σκάσει ψηφοφορία 2 μήνες νωρίτερα και να τον αιφνιδιάσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Το ότι η Κολομπιάνα τον απασχολούσε 24/7 από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι έναν μήνα μετά την ψηφοφορία, και στη συνέχεια επέστρεψε και είχε χρόνο να γράφει κανονικά, νομίζει ότι πέρασε εντελώς απαρατήρητο από όλους.

Θα ρίξω πολύ γέλιο να σκάσει ψηφοφορία 2 μήνες νωρίτερα και να τον αιφνιδιάσει.
Α ρε μπαγασα. Το καταλαβες. Καμια κολομπιανα δεν υπαρχει, και εξαφανισθηκα απο τον φοβο της ....ψηφοφοριας στο μπου κομ.
Να γελας παλικαρι μου. Κάνει καλο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.401
Πόντοι
3.446
Ευτυχως που εχουμε τα περισσοτερα μεσα πυροσβεσης απο ολους .. Αν δεν τα ειχαμε ...

Αρνητικά ρεκόρ σε επίπεδο καμένων εκτάσεων καταγράφει αυτή τη χρονιά η Ελλάδα καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία ως προς το συνολικό αριθμό των καμένων στρεμμάτων και πρώτη στην ΕΕ αν υπολογιστεί το ποσοστό των καμένων επί της συνολικής έκτασης της χώρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Σύστηματος Πληροφόρησης για τις Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS) μέσα στο 2023 έχουν καεί στην Ελλάδα 429.000 στρέμματα κάτι που καθιστά τη χώρα δεύτερη στην ΕΕ σε συνολικό αριθμό καμένων εκτάσεων.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 692.000 καμένα στρέμματα αθροιστικά. Μετά την Ελλάδα ακολουθεί στην τρίτη θέση η Ιταλία με περίπου 307.000 καμένα στρέμματα εντός του 2023.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γαλλία με περίπου 214.000 καμένα στρέμματα, στην πέμπτη η Ρουμανία με 151.000 καμένα στρέμματα και στην έκτη η Πορτογαλία με περίπου 76.000 καμένα στρέμματα.

Ειμαστε πρωτοι :rockon::rockon::rockon:
Στον 7ο ουρανο ολοι αδέλφια :rockon::rockon::rockon:

παντού πρώτοι!! σ ευχαριστούμε Χρυσε

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Ειμαι απο τους πρωτους που εχω πει οτι δε σβηνονται αυτες οι φωτιες. Απο εποχη Ματι που οι μπλε κοκκινομυτηδες κλοουν ελεγαν τα αναποδα απο σημερα.

Αλλα οι αττακες για κλιματικη κριση και τι να κανουμε πρεπει να προσαρμοστουμε και οι δηλωσεις θα εχουμε και αλλες φωτιες ειναι μια πραγματικοτητα που θα μας ακολουθει ειναι το λιγοτερο υποπτες.
Εμετικες σχεδον για οποιον ξερει και τα περιμενει ολα αυτα καμια 10ετια, να τα βλεπει να εκτυλισσονται σε πραγματικο χρονο.

Βεβαια μετα τα λοκνταουν εχω χασει τη πιστη για την ανθρωπινη φυλη οποτε θα περιμενω τα παντα. Απλα περιμενω τη πρωτη δηλωση primeministergr να τρωει ακριδες σε live μεταδοση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom