Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Ειμαι απο τους πρωτους που εχω πει οτι δε σβηνονται αυτες οι φωτιες. Απο εποχη Ματι που οι μπλε κοκκινομυτηδες κλοουν ελεγαν τα αναποδα απο σημερα.

Αλλα οι αττακες για κλιματικη κριση και τι να κανουμε πρεπει να προσαρμοστουμε και οι δηλωσεις θα εχουμε και αλλες φωτιες ειναι μια πραγματικοτητα που θα μας ακολουθει ειναι το λιγοτερο υποπτες.
Εμετικες σχεδον για οποιον ξερει και τα περιμενει ολα αυτα καμια 10ετια, να τα βλεπει να εκτυλισσονται σε πραγματικο χρονο.

Βεβαια μετα τα λοκνταουν εχω χασει τη πιστη για την ανθρωπινη φυλη οποτε θα περιμενω τα παντα. Απλα περιμενω τη πρωτη δηλωση primeministergr να τρωει ακριδες σε live μεταδοση.
Για ανέλυσε τη θεωρία συνομοσίας γιατί το θέμα κλιματική κρίση δεν το λέει μόνο ο Κούλης είναι θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
Ναι τύπε, μου θυμιζεις το φυλακιο που υπηρετουσα. Μεσα στο δασος, ετσι και επιανε φωτια θα γινομασταν μπαρμπεκιου, αλλά ολη μερα καναμε αποψιλωση στα χορταρια, λες και θα μας εσωνε αυτο.
Α, ειχε και μια αλλη ιδεα. Μας εβαζε να δενουμε μπουκαλακια με νερο στην περιφραξη, γιατι ειχε το σκεπτικο οτι αν πλησιασει η φωτια, θα λιωσουν τα μπουκαλακια, θα πεσει το νερο και θα σβησει η φωτια.
Το θυμαμαι καθε φορα και κραταω την κοιλια μου απο τα γελια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε αυτο ειχες παει πριν ή μετα τη βραχονησιδα που περναγε το αεροσκαφος πανω απο το κεφαλι σου;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Α ρε μπαγασα. Το καταλαβες. Καμια κολομπιανα δεν υπαρχει, και εξαφανισθηκα απο τον φοβο της ....ψηφοφοριας στο μπου κομ.
Να γελας παλικαρι μου. Κάνει καλο

Άλλο το αν υπάρχει η Κολομπιανα και άλλο το να την χρησιμοποίησες σαν δικαιολογία.

Καλή η προσπάθεια σου αλλά δεν έπιασε.

Σοβαρά τώρα με τέτοια τακτικές προσπαθείς να αποδομήσεις τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς πλευράς στα δικαστήρια ; Αρχίζω και ανησυχώ για τους πελάτες σου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Ευτυχως που εχουμε τα περισσοτερα μεσα πυροσβεσης απο ολους .. Αν δεν τα ειχαμε ...

Αρνητικά ρεκόρ σε επίπεδο καμένων εκτάσεων καταγράφει αυτή τη χρονιά η Ελλάδα καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία ως προς το συνολικό αριθμό των καμένων στρεμμάτων και πρώτη στην ΕΕ αν υπολογιστεί το ποσοστό των καμένων επί της συνολικής έκτασης της χώρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Σύστηματος Πληροφόρησης για τις Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS) μέσα στο 2023 έχουν καεί στην Ελλάδα 429.000 στρέμματα κάτι που καθιστά τη χώρα δεύτερη στην ΕΕ σε συνολικό αριθμό καμένων εκτάσεων.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 692.000 καμένα στρέμματα αθροιστικά. Μετά την Ελλάδα ακολουθεί στην τρίτη θέση η Ιταλία με περίπου 307.000 καμένα στρέμματα εντός του 2023.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γαλλία με περίπου 214.000 καμένα στρέμματα, στην πέμπτη η Ρουμανία με 151.000 καμένα στρέμματα και στην έκτη η Πορτογαλία με περίπου 76.000 καμένα στρέμματα.

Ειμαστε πρωτοι :rockon::rockon::rockon:
Στον 7ο ουρανο ολοι αδέλφια :rockon::rockon::rockon:

Ευτυχως που εχουμε τα περισσοτερα μεσα πυροσβεσης απο ολους .. Αν δεν τα ειχαμε ...

Αρνητικά ρεκόρ σε επίπεδο καμένων εκτάσεων καταγράφει αυτή τη χρονιά η Ελλάδα καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία ως προς το συνολικό αριθμό των καμένων στρεμμάτων και πρώτη στην ΕΕ αν υπολογιστεί το ποσοστό των καμένων επί της συνολικής έκτασης της χώρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Σύστηματος Πληροφόρησης για τις Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS) μέσα στο 2023 έχουν καεί στην Ελλάδα 429.000 στρέμματα κάτι που καθιστά τη χώρα δεύτερη στην ΕΕ σε συνολικό αριθμό καμένων εκτάσεων.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 692.000 καμένα στρέμματα αθροιστικά. Μετά την Ελλάδα ακολουθεί στην τρίτη θέση η Ιταλία με περίπου 307.000 καμένα στρέμματα εντός του 2023.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γαλλία με περίπου 214.000 καμένα στρέμματα, στην πέμπτη η Ρουμανία με 151.000 καμένα στρέμματα και στην έκτη η Πορτογαλία με περίπου 76.000 καμένα στρέμματα.

Ειμαστε πρωτοι :rockon::rockon::rockon:
Στον 7ο ουρανο ολοι αδέλφια :rockon::rockon::rockon:

Α τελικα δεν εγινα ρεζιλι;Δεν με πετσοκοψανε;:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
σε αυτο ειχες παει πριν ή μετα τη βραχονησιδα που περναγε το αεροσκαφος πανω απο το κεφαλι σου;
Εγω εκανα 18 μηνες τύπε.
Απο τον 5ο έως τον 11ο μηνα ημουν σε φυλακιο στη Χιο και μου ετυχε αυτο που λες. Δεν μιλησα για βραχονησιδα καπου.
Απο τον 11ο και μετα, ημουν στην Αττικη. Και εκει ηταν αυτο που σου λεω.
Ενταξει?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.612
Πόντοι
6.056
ως γνωστον οι γιατροι που παιρνουν αριστα στην εκθεση αξιζουν την θεση στο παν/μιο περισσοτερο.
δηλαδη αν αυτοι γραφουν συνταγες ετσι
1690482732301.png

φαντασου πως θα γραφουν τα αλλα τα στουρναρια που πηραν εκθεση 15/20 :coffee:
Δεν εχει σχεση αυτο.Συνηθως αυτοι που ξερουν τι προκειται να γραψουν δεν δινουν σημασια στην καλλιγραφια αλλα βιαζονται να γραψουν αυτα που εχουν στο μυαλο τους.Σκεψου να δινεις μαθημα να ξερεις τι πρεπει να γραψεις αλλα να χανεις χρονο για να φαινονται ωραια τα γραμματα,δεν το κανει κανεις:coffee::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Άλλο το αν υπάρχει η Κολομπιανα και άλλο το να την χρησιμοποίησες σαν δικαιολογία.

Σοβαρά τώρα με τέτοια τακτικές προσπαθείς να αποδομήσεις τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς πλευράς στα δικαστήρια ; Αρχίζω και ανησυχώ για τους πελάτες σου.
Εγω ανησυχω μονο οταν αργουν να πληρωσουν

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.324
Πόντοι
216
Εγω εκανα 18 μηνες τύπε.
Απο τον 5ο έως τον 11ο μηνα ημουν σε φυλακιο στη Χιο και μου ετυχε αυτο που λες. Δεν μιλησα για βραχονησιδα καπου.
Απο τον 11ο και μετα, ημουν στην Αττικη. Και εκει ηταν αυτο που σου λεω.
Ενταξει?
για πες και σε ποια μοναδα ανηκε το φυλακιο να δω κατι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Σιγα ρε πως κανετε ετσι να πουμε;Δεν εγινε και τιποτα....θα τα δωσουμε σε τιποτα ιδιωτες να τα αναβαθμισουν κιολας!!!Τυφλα το Πενταγωνο!!!
Ρε συ σήμερα εκκενωναν περιοχές προς Μικροθήβες. Εν τω μεταξύ στις Μικροθήβες έχει κλιμάκιο της ΔΑΚ, λόγω διέλευσης του αγωγού καυσίμων. Θα μου πεις ο αγωγός είναι υπόγειος και υπάρχουν πρόνοιες ασφαλείας στις εγκαταστάσεις.
Μήπως η 111 δεν είχε;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Όπως έκαναν παλιά στους Έλληνες της Πόλης και γενικά στα παράλια ε; δικαίωμα τους ήταν κ αυτο;;
Άφησε πάντως το μπου.com ελεύθερο. Πρώτη φορά μπαίνω στο σάιτ από Κωνσταντινούπολη.
Και τα τσονταδικα σάιτ ελεύθερα και αυτά. Πριν 4 μήνες δεν ήταν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.883
Πόντοι
8.346

Τι σε κανει να πιστευεις οτι έχει πελάτες ο χασοδικης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.883
Πόντοι
8.346
Οχι βεβαια τύπε. Ούτε πελατες εχω, ούτε στρατο πηγα, ούτε κολομπιανα υπαρχει.
Το μπου κομ τα ξεσκεπασε ολα
Στρατο πηγες.
Λογικα στα υπόγεια στην Αθήνα. Στα σύνορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom