alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μάθετε να διαβαζετεΤότε μάθε να γράφεις , ΚΑΜΙΑ εξαιρεση σημαινει κάτι άλλο
Μάθετε να διαβαζετεΤότε μάθε να γράφεις , ΚΑΜΙΑ εξαιρεση σημαινει κάτι άλλο
τύπε εσυ δεν εκανες άρση βαρών με τις χοντρες ;Σου δινω την εντυπωση οτι ειμαι αθλητης ?
Δεν ξέρει να μιλαει ελληνικα ο χασοδικης?! Και πως αγορευει στα δικαστήρια?!Τότε μάθε να γράφεις , ΚΑΜΙΑ εξαιρεση σημαινει κάτι άλλο
αα εισαι και ηλίθιοςΜάθετε να διαβαζετε
Προφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.
Ε, ειπες να πεις και την ταξική πίπα σου, ολα καλα.
να σου πω την αληθεια μου περασε απο το μυαλο γτ συνηθίζετε τους ποδοσφαιριστες να τους κανονιζουν οι προεδροι να ερθουν κοντα. @Νίπλης βοηθα με λιγο με ποιον ειχε πει οτι επαιζε μπαλα και του εσπαγε τα ποδια;
Δε θα με ρωτησεις τι ψηφισα;Έχεις φαγωθεί εσύ
Είπαμε θα έρθει το φθινόπωρο κ όλοι θα ξεχάσουμε τις φωτιές κ θα σκεφτόμαστε τις νεροποντες
Κύκλο κανει η ζωη
α να γεια σου το ονομα μου διαφευγει...με εναν που ειναι λίγο ψευδός εννοεις
Δεν ξέρει να μιλαει ελληνικα ο χασοδικης?! Και πως αγορευει στα δικαστήρια?!
Άντε λοιπόν και μπαίνει στη σχολή το εν λόγω παλικάρι και γίνεται αρχιτέκτων.Προφανως ρε τυπε αυτο εννοω....ειναι δυνατον να υπαρχει ενα γαμημενο μαθημα που ειναι παντελως ασχετο με την κατευθυνση σαν κριτηριο για να περασεις Ιατρικη;Και που μαλιστα αυτο το μαθημα εχει ΞΑΝΑΛΕΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ;
τι ψήφισες τύπε
Πόσο παλιά ;; γιατί το '96 που πήγα εγώ, Αυλωνα, Ασσυρο και σε 2 μήνες στο υπουργείο....Ο κανακαρης... εμείς οι υπόλοιποι μέχρι τέλος από εκειΠροφανως η ηλικια σου ειναι τετοια που δεν γνωριζεις οτι εφαρμοζοταν τότε χωρις καμια εξαιρεση.
Ε, ειπες να πεις και την ταξική πίπα σου, ολα καλα.
ελα μωρε και εσυ , τωρα θα γραψει οταν εννοουσα ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ενννοουσα οτι ΕΞΑΙΡΟΥΣΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
Δεν εισαι με τα καλα σου.
εγώ ψήφισα κρεμλίδου στο σερβάιβορΣουηδία στην Γιουροβιζιον
α να γεια σου το ονομα μου διαφευγει...
Λες οι υποθεσεις που αναλαμβανει ο κεχαγιογλου του μπου να απαιτουν αγορευση;Δεν ξέρει να μιλαει ελληνικα ο χασοδικης?! Και πως αγορευει στα δικαστήρια?!
Λες να καταθέτει μόνο δικόγραφα?Λες οι υποθεσεις που αναλαμβανει ο κεχαγιογλου του μπου να απαιτουν αγορευση;
Απώλεια για τον ελληνικό κράτοςΘα τν τραβήξει εκει στα μερη της?